• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
من نمي دونم اونايي كه واسه بالا رفتن قيمت دلار له له ميزنن و ذوق مي كنن اينا رو نمي بينن؟؟
من خودم يه تلويزيون مي خواستم بخرم اول سال قيمتش 6 ميليون بود، دو ماه پيش 9 تومن قيمت گرفتم دو هفته پيش از 11 ميليون قيمت دادن تا 15 ميليون. همشون هم با گارانتي اصلي شركتي!
گيتاري كه پارسال 400 تومن بود ماه پيش خريدم يك ميليون و سيصد
مانيتور خريدم دو ماه پيش 650 الان شده يك ميليون و چهارصد
قيمت لوازم و قطعات ماشين كه افتضاح شده
الان هر جنسي كه از مغازه ميخري اگه قيمت روش با مبلغي كه فروشنده ازت مي گيره تفاوت داشته باشه نمي توني اعتراض كني. ميگه گرون خريدم!
بازم يه عده خوشحالن كه دلار گرون ميشه، چطور ممكنه؟
هیچ احدی خوشحال نمیشه،فقط بعضیا کورن انگار میخان دلار ۸ تومنی قبول کنن در صورتی که ۱۵ کفشه

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
جناب ! ارز نباشه اصلا بگو شکره
بگو نان
بگو سیمان
هر چیزی که ملت مفت خور ایران بریزن مثل مور و ملخ بخرن
باید یه قانونی گذاشت وجلوش رو گرفت
طرف اومده فروشگاه 8 تا روغن رو بار خودش کرده که روغن میخاد قحطی بشه و دلار بشه 30 تومن و تحریم شدیم و ...
اگه کسی 8 تا روغن بخره مفت خور و مور و ملخه و باید قانون گذاشت و با کارت ملی به هر نفر هفته ای یه روغن داد

ولی:
گوجه هم 110 کیلو خریدم تا منزل رب درست کنن(میخای عکسهاشم بزارم)
خریدن 110 کیلو گوجه یکجا هیچ مشکلی نداره چون:

مرگ خوبه ولی واسه همسایه.

پارادوکس های قبل از تو سوتفاهم بود. حداقل سعی کن به این سرعت سوتی ندی دوست مفت نخور.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
اگه کسی 8 تا روغن بخره مفت خور و مور و ملخه و باید قانون گذاشت و با کارت ملی به هر نفر هفته ای یه روغن داد

ولی:

خریدن 110 کیلو گوجه یکجا هیچ مشکلی نداره چون:

مرگ خوبه ولی واسه همسایه.

پارادوکس های قبل از تو سوتفاهم بود. حداقل سعی کن به این سرعت سوتی ندی دوست مفت نخور.

همه اینها از برکت شعار زدگی جامعه است. به لطف مصطفی:general509:. مردم ایران میترسن بگن ما این کار رو انجام میدیم، چون به نفعمونه. چون از اول دبستان فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی و داستان راستان و کلید اسرار و ..:D اینا رو کردن توی مغزشون. همه میخوان بگن ما از سود خودمون میگذریم به نفع اجتماع. کارمندی که در یک اداره ای نشسته میگه من اینجا نشستم که کار خلق الله رو راه بندازم:D .... غافل از اینکه این شعارها با واقعیات زندگی سازگار نیست. لذا مردم مجبور میشن دروغگو و دورو بشن. همون کارمند اگر یه روز حقوقشو دیر بدن، چشم خلق الله رو در میاره، در کنارش هر جوری هم که بتونه رشوه میگیره و از زیر کار در میره و بقیه کارهایی که میدونید:D

دوستان، به جان افتک اینکه آدم در وهله اول به فکر سود خودش و خانواده اش باشه، گناه نیست. طبیعت بشره. خجالت نکشید. بگید من دلار نخریدم و گرون شده، الان دوست دارم ارزون بشه. چرا آسمون ریسمون به هم می بافید و فحش به این و اون میدید:D

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
بالاخره دیدگاهها فرق داره
از نظر شما کسی که میره 50 تا روغن میخره ، بهش میگی ترسیده بیچاره
ولی من این حرف رو قبول نمی کنم و قرار باشه همه اینکارو بکنن که هر مملکتی باشه داغون میشه
من در هر شرایطی یه دونه روغن بیشتر نمی خرم
مجبور باشم روغنی که در خانه دارم رو هم با همسایه تقسیم می کنم
بله. 110 کیلو گوجه رو هم من خریدم لابد :general108::D
شما میخای بگی من عصبیم و اصرار داری
باشه شما فکر کن عصبیم
ولی خواهشا دیگه خودتو ناراحت نکن
به خودم بگو تا تایید کنم
باشه. من قبول کردم عصبی نیستی:general601:
چطور وقتی همین صفحات قیمت رو بالا می بردن تا خون مردم رو در شیشه بکنن شما نمی گفتی چهارتا سایت و کانال دارن میزنن 19 تومن
مگر با حرف چهارتا کاناله که دلار بشه 19 تومن؟
آقا چرا حرف منو نمیگیری ؟ من میگم حرف سایت و کانال روی بازار بی تاثیره. همونطور که الان میگن 6 تومن و بی تاثیره، اگر الان بگن قیمت 20 تومنه باز هم بی تاثیره. چون قیمت الان 14500 ـه
جوانها در این مملکت کار کردن و پیر شدن بعد یه عده دلال بیان پول مردم رو بی ارزش بکنن؟
جون عمه شون چقدر هم کار کردن:D. کلی آدم بیسواد با پارتی و سهمیه توی دولت استخدام شدن که کلا 10 دقیقه در روز کار میکنن. کاهش ارزش پول، 1 علت اصلی داره. واردات ایران بیشتر از صادراتشه. مردم ایران بیشتر از چیزی که به دنیا عرضه میکنند، از دنیا میگیرند. بنابر این ارزش پولشون افت میکنه.

پارسال دلار 4 تومن بود. حقوق یک کارمند فرضا 4 میلیون تومن بود. میشد معادل هزار دلار. این کارمند واقعا به اندازه 1000 دلار از خارج جنس میخرید. از گوشی موبایل و کامپیوتر و لوازم الکترونیکی گرفته که مستقیم میخرید تا آرد ماکارونی و پارچه لباسش و قطعات استفاده شده در لامپ خونه اش که غیر مستقیم میخرید. حالا بازدهی واقعی این کارمند در بازار بین المللی چقدر بود ؟ 50 دلار:D ... خب طبیعیه که وقتی دولت 1000 دلار به این حقوق میده و 50 دلار از بغلش درآمد داره، باید 950 دلار باقیمونده رو از یه جایی جور کنه. اونجا هم منابع طبیعی بود. نفت استخراج میکرد، میداد مردم بخورند:p. یعنی از محل منابع نفتی به مردم سوبسید میداد. حالا دیگه نمیتونه نفتشو بفروشه، حالا باید چیکار کنه ؟ باید پول واقعی کار مردم رو بهشون بده. یعنی به اون کارمندی که کارش 50 دلار ارزش داره، 50 دلار بده. یعنی حقوق 4 میلیونیش بشه 50 دلار. یعنی دلار بشه 80 هزار تومن;). مطمئن باش اگر فروش نفت قطع بشه، همین اتفاق میفته.
شمای web developer برو مثل هندی ها توی بازار بین المللی کار کن و دلار دریافتیت رو وارد کشور کن، بعد ببین ارزش پول ملیت میره بالا یا نه:general108::D
بله دقیقا ما در دنیا تک هستیم
نمونه اش همینجا
کلی با بنده بحث کردی و استاد صداتون کردن و تحلیل نوشتی
اخرش میگی چنچ کردن پول مگه مالیات میخاد؟
دیگه بنده کتبا باید بنویسم که تسلیمم

اولا که دوستان لطف داشتن که منو استاد صدا میکنن. شخصیت و ادب خودشون رو به نمایش گذاشتن. من شاگرد هم نیستم:general108:. ادعایی هم در زمینه اقتصاد ندارم.
ثانیا که من الان دارم از اسپانیا به سوئد، دستگاه می فروشم. خریدار کرون سوئد پرداخت میکنه و پولش به محض ورود به بانک من، تبدیل به یورو میشه و به حسابم می نشینه. من نه تنها بابت این تبدیل مالیات نمیدم، بلکه هزینه ناچیز تبدیل رو هم در فرم تکس ریترن جزو هزینه هام میزنم و از مالیات سود بقیه معاملاتم هم کم میکنم:p:D. شما متاسفانه مفهوم مالیات رو نفهمیدی اصلا. فکر میکنی مالیات پولیه که باید با زور از ثروتمندها گرفت و به فقرا داد. نه عزیز. اون اسمش مالیات نیست، رابین هود بازیه:general304:. در همه کشورها از قشر ثروتمندشون دفاع میکنند، چون اقتصاد داره روی ثروت اونها میچرخه. رکود وقتی اتفاق میفته که ثروتمندها دست از خرید بردارند. وگرنه فقرا یه چیزهای محدودی رو همیشه میخرند. الان در ایران اون کسی که 1 میلیون درآمد داشته، همچنان 1 میلیونش رو خرج میکنه، اما کسی که 1 میلیارد درآمد داشته و پارسال همه شو خرج میکرده، امسال از ترسش 100 میلیون خرج میکنه و 900 میلیون پس انداز. لذا بازار در رکود فرو میره

الان در اروپا، به من وام با بهره خیلی کمتری میدن نسبت به اون کسی که فقیره. از اون 20 یورو هزینه تمدید کارت اعتباریشو میگیرن، از من هیچی:general108:. اون از کارت اعتباریش 3000 یورو خرید میکنه، سر ماه از حسابش 3150 یورو بر میدارن، از من همون 3 هزار تا رو میگیرن. حالا اگه ایران بود، شمای نوعی صدای اعتراضت بلند بود که بانک ها اون فقیر بدبختو میچاپند میدن به این گردن کلفت فلان فلان شده:general509::D. در صورتی که این عملکرد بانک ها باعث شده که من پولم رو بذارم توی بانک و بانک بتونه به همون فقیر، وام و کردیت بده. یعنی همه دارن سود میکنن این وسط

دوست عزیز، طرز تفکر کمونیستی و رابین هودی و ایثارگری اشتباهه. اگر درست بود، ما الان در این وضع نبودیم.... اینکه بخوای به زور باتون یوروی منو با قیمت کم از چنگم در بیاری، میدونی عاقبتش چیه ؟ من پولم رو میبرم تو اروپا انبار میکنم. خیلی ساده:D. آب از آب تکون نمیخوره به جان خودم;)... اما اگر اجازه بدی که در ایران احساس امنیت بکنم، نه تنها یوروم رو میارم تو ایران، بلکه به فکر تاسیس کارگاه و کارخونه و اشتغال زایی در ایران هم میفتم. تازه بعدش 4 تا دوست خارجیم رو هم ترغیب میکنم که بیان تو ایران سرمایه گذاری کنند. هیچکس از سود بدش نمیاد که ;)

اینو بفهم که انقلابی گری و دار زدن و گردن زدن مردم و سوراخ کردن دستشون و طناب از بین کتفشون رد کردن و سرب مذاب تو حلق ریختن :D و این کارها، مربوط به قرون و اعصار گذشته است و در دنیای مدرن، جوابگو نیست

Last edited:

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
بس کنید دیگه
اینجا تاپیک
سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )
هست نه تاپیک گوجه و رب

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
اطلاعیه شبکه اطلاع رسانی ارز و سکه تهران : tgju

حضرت آیت ا... لاریجانی، ریاست محترم قوه قضاییه در بیانات اخیرشان پاره ای موارد را در ارتباط با اطلاع رسانی در بازار ارز بیان داشتند که این نکات بیانگر نگاه محققانه ، تحلیلی و اشراف ایشان بر مباحث این حوزه است از جمله آنکه معاملات حقیقی مبنای استخراج و اعلام نرخ ها تلقی گردد که یقینا می باید محور اطلاع رسانی در این زمینه تلقی گردد، در همین راستا موکدا اعلام می گردد که این مهم همواره مبنای فعالیت های این رسانه بوده و در ادامه نیز اهتمام روز افزونی در این راستا صورت خواهد پذیرفت، همچنین ایشان در بخش دیگری از فرمایشات شان نسبت به ساعات معاملات اشاره فرمودند که جهت تحقق این نکته نیز، این مجموعه پس از این، در بخش بازارهای داخلی نسبت به انعکاس قیمت ها و نوسانات بازار ها در حد فاصل ساعت 10:30 دقیقه صبح لغایت 8 عصر اقدام خواهد نمود. همچنین به جهت بهره مندی از صلاحدید و نقطه نظرات ریاست محترم قوه و هماهنگی با مراجع ذیربط، موقتا ارایه نرخ های بازار داخلی متوقف و منوط به هماهنگی و کسب اجازه از این مراجع خواهد بود که نتایج آن متعاقبا به اطلاع کلیه عزیزان رسانده خواهد شد.

پ. ن: به جز دلار واعظی و جهانگیری که 7500 ـه

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
**** هنوز حرفی توی استادیوم آزادی نزده که دلار امروز به 20 تومن برسه؟! :D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تو خارج از کشور هم اینطوره که مقام قضایی به سایتهای اطلاع رسانی بگه نرخ ارز رو اعلام نکنید؟ دولت به صرافی ها (exchange ) بگه همتون قیمت معینی برنید مثلا دلار/فرانک 0.6 ، مردم بخوان ارز تبدیل کنن (مثلا فرانک سوئیس به دلار) به کوچه و خیابون برن و از اونجا پولشون تبدیل کنن؟
ثانیا که من الان دارم از اسپانیا به سوئد، دستگاه می فروشم. خریدار کرون سوئد پرداخت میکنه و پولش به محض ورود به بانک من، تبدیل به یورو میشه و به حسابم می نشینه. من نه تنها بابت این تبدیل مالیات نمیدم، بلکه هزینه ناچیز تبدیل رو هم در فرم تکس ریترن جزو هزینه هام میزنم و از مالیات سود بقیه معاملاتم هم کم میکنم:p:D. شما متاسفانه مفهوم مالیات رو نفهمیدی اصلا. فکر میکنی مالیات پولیه که باید با زور از ثروتمندها گرفت و به فقرا داد. نه عزیز. اون اسمش مالیات نیست، رابین هود بازیه:general304:. در همه کشورها از قشر ثروتمندشون دفاع میکنند، چون اقتصاد داره روی ثروت اونها میچرخه. رکود وقتی اتفاق میفته که ثروتمندها دست از خرید بردارند. وگرنه فقرا یه چیزهای محدودی رو همیشه میخرند. الان در ایران اون کسی که 1 میلیون درآمد داشته، همچنان 1 میلیونش رو خرج میکنه، اما کسی که 1 میلیارد درآمد داشته و پارسال همه شو خرج میکرده، امسال از ترسش 100 میلیون خرج میکنه و 900 میلیون پس انداز. لذا بازار در رکود فرو میره
واحد دراگ دستگاهه؟

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
بله. 110 کیلو گوجه رو هم من خریدم لابد :general108::D

باشه. من قبول کردم عصبی نیستی:general601:

آقا چرا حرف منو نمیگیری ؟ من میگم حرف سایت و کانال روی بازار بی تاثیره. همونطور که الان میگن 6 تومن و بی تاثیره، اگر الان بگن قیمت 20 تومنه باز هم بی تاثیره. چون قیمت الان 14500 ـه

جون عمه شون چقدر هم کار کردن:D. کلی آدم بیسواد با پارتی و سهمیه توی دولت استخدام شدن که کلا 10 دقیقه در روز کار میکنن. کاهش ارزش پول، 1 علت اصلی داره. واردات ایران بیشتر از صادراتشه. مردم ایران بیشتر از چیزی که به دنیا عرضه میکنند، از دنیا میگیرند. بنابر این ارزش پولشون افت میکنه.

پارسال دلار 4 تومن بود. حقوق یک کارمند فرضا 4 میلیون تومن بود. میشد معادل هزار دلار. این کارمند واقعا به اندازه 1000 دلار از خارج جنس میخرید. از گوشی موبایل و کامپیوتر و لوازم الکترونیکی گرفته که مستقیم میخرید تا آرد ماکارونی و پارچه لباسش و قطعات استفاده شده در لامپ خونه اش که غیر مستقیم میخرید. حالا بازدهی واقعی این کارمند در بازار بین المللی چقدر بود ؟ 50 دلار:D ... خب طبیعیه که وقتی دولت 1000 دلار به این حقوق میده و 50 دلار از بغلش درآمد داره، باید 950 دلار باقیمونده رو از یه جایی جور کنه. اونجا هم منابع طبیعی بود. نفت استخراج میکرد، میداد مردم بخورند:p. یعنی از محل منابع نفتی به مردم سوبسید میداد. حالا دیگه نمیتونه نفتشو بفروشه، حالا باید چیکار کنه ؟ باید پول واقعی کار مردم رو بهشون بده. یعنی به اون کارمندی که کارش 50 دلار ارزش داره، 50 دلار بده. یعنی حقوق 4 میلیونیش بشه 50 دلار. یعنی دلار بشه 80 هزار تومن;). مطمئن باش اگر فروش نفت قطع بشه، همین اتفاق میفته.
شمای web developer برو مثل هندی ها توی بازار بین المللی کار کن و دلار دریافتیت رو وارد کشور کن، بعد ببین ارزش پول ملیت میره بالا یا نه:general108::D

اولا که دوستان لطف داشتن که منو استاد صدا میکنن. شخصیت و ادب خودشون رو به نمایش گذاشتن. من شاگرد هم نیستم:general108:. ادعایی هم در زمینه اقتصاد ندارم.

الان در اروپا، به من وام با بهره خیلی کمتری میدن نسبت به اون کسی که فقیره. از اون 20 یورو هزینه تمدید کارت اعتباریشو میگیرن، از من هیچی:general108:. اون از کارت اعتباریش 3000 یورو خرید میکنه، سر ماه از حسابش 3150 یورو بر میدارن، از من همون 3 هزار تا رو میگیرن. حالا اگه ایران بود، شمای نوعی صدای اعتراضت بلند بود که بانک ها اون فقیر بدبختو میچاپند میدن به این گردن کلفت فلان فلان شده:general509::D. در صورتی که این عملکرد بانک ها باعث شده که من پولم رو بذارم توی بانک و بانک بتونه به همون فقیر، وام و کردیت بده. یعنی همه دارن سود میکنن این وسط

دوست عزیز، طرز تفکر کمونیستی و رابین هودی و ایثارگری اشتباهه. اگر درست بود، ما الان در این وضع نبودیم.... اینکه بخوای به زور باتون یوروی منو با قیمت کم از چنگم در بیاری، میدونی عاقبتش چیه ؟ من پولم رو میبرم تو اروپا انبار میکنم. خیلی ساده:D. آب از آب تکون نمیخوره به جان خودم;)... اما اگر اجازه بدی که در ایران احساس امنیت بکنم، نه تنها یوروم رو میارم تو ایران، بلکه به فکر تاسیس کارگاه و کارخونه و اشتغال زایی در ایران هم میفتم. تازه بعدش 4 تا دوست خارجیم رو هم ترغیب میکنم که بیان تو ایران سرمایه گذاری کنند. هیچکس از سود بدش نمیاد که ;)

سلام و احترام
اول اینکه قدرت استدلال و منطق قدرتمند متن شما را واقعاً تحسین میکنم، برای شخص من باعث حسرت هست.
همه اینها از برکت شعار زدگی جامعه است. به لطف مصطفی:general509:. مردم ایران میترسن بگن ما این کار رو انجام میدیم، چون به نفعمونه. چون از اول دبستان فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی و داستان راستان و کلید اسرار و ..:D اینا رو کردن توی مغزشون. همه میخوان بگن ما از سود خودمون میگذریم به نفع اجتماع. کارمندی که در یک اداره ای نشسته میگه من اینجا نشستم که کار خلق الله رو راه بندازم:D .... غافل از اینکه این شعارها با واقعیات زندگی سازگار نیست. لذا مردم مجبور میشن دروغگو و دورو بشن. همون کارمند اگر یه روز حقوقشو دیر بدن، چشم خلق الله رو در میاره، در کنارش هر جوری هم که بتونه رشوه میگیره و از زیر کار در میره و بقیه کارهایی که میدونید:D

دوستان، به جان افتک اینکه آدم در وهله اول به فکر سود خودش و خانواده اش باشه، گناه نیست. طبیعت بشره. خجالت نکشید. بگید من دلار نخریدم و گرون شده، الان دوست دارم ارزون بشه. چرا آسمون ریسمون به هم می بافید و فحش به این و اون میدید:D
این متن شما توضیح دقیق مصیبتی هست که در این کشور وجود دارد و شخصاً معتقدم برای حل این معضل شعار زدگی، واقعاً هیچ راهکاری و دقیقاً هیچ راهکاری در این جامعه پیدا نخواهد شد.

اینو بفهم که انقلابی گری و دار زدن و گردن زدن مردم و سوراخ کردن دستشون و طناب از بین کتفشون رد کردن و سرب مذاب تو حلق ریختن :D و این کارها، مربوط به قرون و اعصار گذشته است و در دنیای مدرن، جوابگو نیست
دقیقاً. من به عنوان کاربر عادی فاروم از شما به عنوان فعال اقتصادی، درخواست توصیه و راهنمایی کردم و شما هم محبت کردید ودر مورد وضعیت بازارهای سرمایه‌گذاری و نرخ ارز، توصیه و راهنمایی مفید ارائه کردید، حتی نرخی که در موردش صحبت شد حتی در همین یک هفته قبل از آن هم حاصل شده بود و تبعاً نباید حساسیتی ایجاد میشد، شخصاً هم نظر شخصی برای تحلیل نرخ ارز در کوتاه مدت، در این فاروم با بررسی وضعیت موجود بحران اقتصادی را هم نوشتم و باور هم نمیکردم که درحدی باعث آسیب عصبی مغزی در این کاربر شود که درخواست سوراخ کردن زبان فردی مثل من را با عنوان شایعه پراکنی در مورد نرخ ارز، داشته باشد!
پی‌نوشت [:)]:
همانا در آن، پندها و عبرتهاست و البته ما آزمایش کنندگانیم [!]
[!] Indeed in that are signs, and indeed, We are ever testing
إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ وَإِنْ كُنَّا لَمُبْتَلِينَ

پی نوشت 2:
باز هم به عصر طلایی بی قیمت شدن ارز و طلا، وارد شده ایم !

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
هیچ احدی خوشحال نمیشه،فقط بعضیا کورن انگار میخان دلار ۸ تومنی قبول کنن در صورتی که ۱۵ کفشه
چرا ميگي هيچ احدي خوشحال نميشه؟؟ شما همين جا نگاه كن ببين چند احد خوشحالن كه قيمت دلار رفته بالا!

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
چرا ميگي هيچ احدي خوشحال نميشه؟؟ شما همين جا نگاه كن ببين چند احد خوشحالن كه قيمت دلار رفته بالا!
باور کنید خوشحال شدن و یا ناراحت شدن یک سرمایه گذار از نوع و نرخ سرمایه گذاری اش صرفاً به شخص خودش ارتباط دارد و یک مسأله اخلاقی نیست که جامعه حق قضاوت در مورد آن داشته باشد. اینکه در اثر آن نرخ چه صدماتی حاصل میشود، مسأله دوم هست و حقی برای قضاوت در مورد مسأله اول را ایجاد نمیکند. هیچکس از صدماتی مثل فقر و قحطی غذا و دارو و بیچارگی مردم، ابراز خوشحالی نکرده است.

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
دوست عزیز کسی خوشحال نیست قیمت دلار بره بالا٬ما داریم میگیم نرخ دلار الان بین 14 تا 15 تومنه و صداو سیما و کانالهایی که میگن هفت تونن یا هشت تومنه دلرن دروغ میگن.

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121

دیدم یک لایک خیلی کمه برای این متن شما ، صدها لایک داری :D

به نظر من همانطور که شما اشاره کردید هر انسانی حق داره به فکر خانواده و خودش باشه ، اما از اون مهمتر اینه که هر حکومتی در درجه اول باید به فکر اسایش و رفاه مردم خودش باشه .. که اگر این مهم انجام بشه خود به خود جلوی بسیاری از نابسامانی ها گرفته میشه .

صد افسوس از افرادی که دزدیهای اشکار وپنهان چندین هزار میلیاردی را ، که کمر مردم را شکسته رها کرده و تمام مشکلات معیشتی مردم را در وجود چندتا ارز فروش پیزوری سر منوچهری ، روی سکو می بینند ....

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
خدارو شکر رفتیم تا کره شمالی آخوندی تجربه کنیم :general509:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
خوب با خودتون می برین و می دوزین
بزار یه کم هوا تاریک بشه میام جوابتون رو میدم
اللهم انی بیر بع بیر
ولی حال کردم طلا و دلار بازم کشید پایین
پرچم وطن پرستها بالاست و دلال ها بهم ریختن
میخام یه بنر بزرگ بنویسم بزنم بیرون:
دلال دلار ... به پایان سلام کن

والا ما هم دلالی کردیم
دعوا کردیم
الواطی کردیم
ولی هر چیزی یه راهی داره
یه مرامی داره
اینجور ادمهای بی رحم با کفش چرم و قیافه ایی که دندون هاشو بهم فشرده و فقط میخاد بگیره، زیاد شده
فقط میخان خودش و خودش بره بالا
فقط و فقط سود خودش
این جور ادمها که زیاد هم شدن ،به ببخشش
معرفت
انسانیت
فقط به اینها می خنده!
----
بزار شب میام الان رب ته می گیره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
567830182340f87d008b72f3-750-563.jpg

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من از سال 2004 توی این فروم هستم(قبل از این آیدی یک آیدی دیگه داشتم که مدتی استفاده نکردم و پسوردش رو گم کردم و بی خیالش شدم و بعد این آیدی رو ساختم). از زمانی که اولین پست این تاپیک در سال 2009 زده شده هم دائم به اینجا رفت و آمد داشتم. تو نوسانات مختلف مثل زمان احمدی نژاد که دلار رسید به 4000 تومن یا بعد از انتخاب روحانی یا بعد از برجام و ... هم تو بازار فعال بودم و هم این تاپیک رو دنبال میکردم و اون موقع ها که جوان تر بودم حتی کارم اینجا به جر و بحث هم میکشید. حتی زمان قطعنامه 598 هم با اینکه سنم کم بود اما به واسطه شغل پدربزرگم در بازار ، چیزهایی از تلاطمات اون روزگار بازار از دیدگاه یک کودک به خاطرم هست.

اینا رو گفتم که عرض کنم این نوسانات همیشه بوده ، طبیعی بوده و هیچوقت دلار نرخش ثابت نبوده و اگه چارت دلار به ریال رو مطالعه کنید خودتون متوجه میشید که هر بار دلار یک سقفی رو دیده و به هر دلیل از اون سقف پایین اومده ، ظرف مدت نه چندان طولانی دوباره اون سقف رو رد کرده و سقف جدید رو ثبت کرده. این بحث ها و متهم کردن سرمایه گذاران بازار ارز و طلا به دلالی و ... هم هیچوقت جواب نداده و جز وقت تلف کردن ثمره دیگه ای برای گوینده نداشته. چه بسا قبلاً هم کاربرانی بودند در اینجا که زمان پیروزی روحانی یا زمان توافق تاریخی برجام ، خبر از پایان دلالی(از دیدگاه خودشون) میدادند و افرادی که دلار خریده بودند رو نفرین میکردند و براشون پیش بینی سکته قلبی و مغزی میکردند و آه و ناله و نفرین میکردند اما هیچ کدوم از اون پیش بینی ها (حتی یک دونه) درست از آب در نیومد. اگه حرفای منو قبول ندارید برید آرشیو این تاپیک رو مرور کنید.
در ضمن محض اطلاع دوستانی که به جای صحبت های اصولی و حرفه ای ، بجز آه و ناله و شیون و نفرین و نثار فحش و ناسزا به فعالان بازار کار دیگه ای بلد نیستن و حرف تازه ای ندارن هم عرض کنم که عنوان تاپیک رو مطالعه کنید تا متوجه بشید که موضوع تاپیک در مورد چی هست و قرار هست اینجا پیرامون چه موضوعاتی بحث بشه.

برای فحش و ضجه و آه و ناله و نفرین و آرزوی درک واصل شدن دیگران پیشنهاد میکنم یک تاپیک جدا بزنید و اگه قوانین انجمن اجازه داد اونجا به فعالیت خودتون ادامه بدید!

Last edited:

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
شما متاسفانه مفهوم مالیات رو نفهمیدی اصلا. فکر میکنی مالیات پولیه که باید با زور از ثروتمندها گرفت و به فقرا داد. نه عزیز. اون اسمش مالیات نیست، رابین هود بازیه:general304:. در همه کشورها از قشر ثروتمندشون دفاع میکنند، چون اقتصاد داره روی ثروت اونها میچرخه. رکود وقتی اتفاق میفته که ثروتمندها دست از خرید بردارند. وگرنه فقرا یه چیزهای محدودی رو همیشه میخرند. الان در ایران اون کسی که 1 میلیون درآمد داشته، همچنان 1 میلیونش رو خرج میکنه، اما کسی که 1 میلیارد درآمد داشته و پارسال همه شو خرج میکرده، امسال از ترسش 100 میلیون خرج میکنه و 900 میلیون پس انداز. لذا بازار در رکود فرو میره
درآلمان میزان درآمد شامل مالیات نسبت به یک حداقل درآمد در هر گروه مالیاتی سنجیده می شود.به این معنی که اگر درآمد شما کمتر یا مساوی این مقدار باشد شما لازم به پرداخت این مالیات نخواهید بود.در سال 2016 این حداقل برای افراد مجرد8/652 در سال و برای افراد متاهل17/304یور تعیین شده است.اگر درآمد شما بالاترز این مقدار یاشد مالیات بر درآمد شامل حال شما خواهد شد.

نرخ مالیات بر درآمد شما نسبت یه اختلاف از میزان حداقل درآمد در گروه مالیاتی تان مبلغ مالیات پرداختی شما را تعیین میکند.این نرخ بین 14% تا 24% متغیر است.البته باید در نظر داشته باشید که نرخ های بالای مالیاتی برای درآمد های بسیار بالا در نظر گرفته می شود. مثلا برای افراد متاهل نرخ 42 درصد زمانی اعمال می شود که میزان درآمد فرد بالای508/894 یورو باشد که ثبت چنین درآمدی به سرمایه گذاران در آلمان توصیه نمی شود.. درحالت معمولی برای تامین استاندارد های اداره مهاجرت برای تمدید اقانت میزان مالیات بردرآمد می تواند نزدیک 20درصد باشد.البته مالیات های نوع دیگری هم هستند که مقدار کمی به این درصد اضافه می کنند.

بالا