• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
من بنظرم
البته بگم نه دلار بیاد پایین ناراحتم نه بره بالا خوشحال

اما بنظرم
همه ی این قیمت ها بین ۱۱ تا ۱۳ هر کس گیرش بیاد فرصت خرید هست
شاید یه عده دلار و میخرن برای سود ۵ روزه که این درست نیست
دلار باید دید کوتاه مدت و میاه مدت
الان درسته هیچ دلیل منطقی ای نبود که دلار هفته ی پیش بشه ۱۹ تومن . اما هیچ دلیل منطقی و سیاسی هم مبنی بر کاهش نبود . فقط دولت و بانک مرکزی اومدن جو کاهش دادن با اعدام سلطان سکه . با بیشتر در اختیار دادن قدرت به رییس بانک مرکزی و حمایت رسانه ای برای اینکه یه عده از افراد بیان دلاراشون بفروشند

بهرحال اگر تحریم نفتی اجرا بشه خواه و ناه خواه . بد یا خوب برای یه عده که برای عموم بد هست ارز کم و به مرور نایاب میشه
همه کازهایی هم که الان میکنند اینها هم برای ترس سیاسی و مسایل اربعین و .. هست هم تحریم ۱۳ آبان
شما از اول آبان ببین که رسانه های دنیا که جوی برای تحریم ۱۳آبان ایران بدند

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
همه اینها از برکت شعار زدگی جامعه است. به لطف مصطفی:general509:. مردم ایران میترسن بگن ما این کار رو انجام میدیم، چون به نفعمونه. چون از اول دبستان فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی و داستان راستان و کلید اسرار و ..:D اینا رو کردن توی مغزشون. همه میخوان بگن ما از سود خودمون میگذریم به نفع اجتماع. کارمندی که در یک اداره ای نشسته میگه من اینجا نشستم که کار خلق الله رو راه بندازم:D .... غافل از اینکه این شعارها با واقعیات زندگی سازگار نیست. لذا مردم مجبور میشن دروغگو و دورو بشن. همون کارمند اگر یه روز حقوقشو دیر بدن، چشم خلق الله رو در میاره، در کنارش هر جوری هم که بتونه رشوه میگیره و از زیر کار در میره و بقیه کارهایی که میدونید:D

دوستان، به جان افتک اینکه آدم در وهله اول به فکر سود خودش و خانواده اش باشه، گناه نیست. طبیعت بشره. خجالت نکشید. بگید من دلار نخریدم و گرون شده، الان دوست دارم ارزون بشه. چرا آسمون ریسمون به هم می بافید و فحش به این و اون میدید:D
سلام. ببخشید ولی اخلاق رو (که به سود جامعه نگاه میکنه) با رفتار اقتصادی (که به سود خود و خانواده نگاه میکنه) اشتباه گرفتی.
بیشتر از 90 درصد مردم ایران اخلاق ندارن، و خیلی هاشون دم از اخلاق میزنن (مثل همونهایی که شما گفتید، مثلا کارمندی که اصلا به فکر جامعه نیست ولی دم از این میزنه که به فکر جامعه ام). ولی این دلیل نمیشه که کلا تعریف اخلاق رو عوض کنی. عدالت که یه ارزش اخلاقیه، میگه که آدم نباید فقط به فکر خود و خانواده اش باشه و باید همه ی آدمها براش مساوی باشه. پس رفتار اقتصادی که صرفا به پول درآوردن خودمون فکر میکنیم ، اخلاقی نیست. (البته تعریفی که از عدالت گفتم، تعریف دقیقی نیست، ولی تا حدی نزدیکه)
مثال:
موقعی که دلار 10 تومن بود، من 10 میلیون تومن توی بانک داشتم. یه تحقیق کردم دیدم بخاطر تحریم ها و ... قراره همه چیز گرون بشه. از خونواده یه نظر سنجی کردم، مادرم گفت "اگه تو این شرایط، همه ی مردم ایران برن دلار بخرند، گرونی خیلی تشدید میشه.". (فک کنم اکثر مردم هم قبول دارند که خرید و فروشی که اگه عده خیلی زیادی انجامش بدند، باعث صدمه به اقتصاد کشور میشه، غیر اخلاقیه.) منم نخریدم.
من خودم اگه از نظر اقتصادی میخواستم عمل کنم، میرفتم دلار میخریدم( همین الان هم همینطور)، ولی دلار نخریدم و از نظر اخلاقی، فک نمیکنم کار درستی باشه دلار خریدن تو این شرایط.
البته اینم بگم که چهارچوب(تعریف) های اخلاقی متفاوته و ممکنه این کار توی یه چهارچوب اخلاقی درست باشه، ولی کسی میتونه این توجیه رو بکنه که اصل اخلاقی عدالت (که همه آدمها با هم برابرند یا ...) رو زیر پا نذاره، که متاسفانه شما کلا اخلاق (ایثار و از خود گذشتگی و ...) رو یه توهم میدونی. (اونجا که گفتی : "چون از اول دبستان فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی و داستان راستان و کلید اسرار و ..:D اینا رو کردن توی مغزشون")
چیزی که شما میگی و الان توی جهان هست (همه اولا به فکر خود و خونواده شون باشن) نتیجه اش این میشه که : این همه آدم الان هست که هیچ شانسی برای درآمدن از فقر و زندگی عادی ندارن ( خیلی از آفریقایی ها و کشور های خیلی فقیر، خیلی از آدمهایی که قاچاق میشند، ... ) و به نظر شما کسانی که بجای عادلانه رفتار کردن، اول به فکر خود و خانواده شون بودند، از نظر اخلاقی مسئول نیستند. چند وقت پیش توی quora یه تاپیک راجع به اینکه "فقیر مقصر فقر خودشه" خوندم. کسایی که هیچ شانسی برای پیشرفت نداشتند، جواب داده بودند بش و داستانشون رو تعریف میکردن. مردم هم با خوندن داستانشون گاهی پیشنهاد کمک بشون میدادند. چیزی که شما میگی که آدم در درجه دوم به فکر افراد دیگه باشه، این رفتار مردم جهان رو یادآور میشه که طرف به فکر خودشه و جاهایی به بقیه کمک میکنه، بنظرم این روش اصلا روش درستی نیست و آدم باید توی تک تک رفتار هاش به فکر همه باشه.
خلاصه اینکه شما که رفتار اخلاقی رو قبول نداری، لطفا راجع به اینکه اخلاق چیه اظهار نظر نکن، چون به آدمهایی که اخلاق رو قبول دارند بر میخوره :general304: (نمیگم خودم همه رفتار هام اخلاقیه، ولی تو زندگی ام تلاش میکنم که بشناسم اش و بهش نزدیک بشم، نه اینکه تعریفش رو عوض کنم تا کار خودم رو توجیه کنم)
(راستی ببخشید بخاطر اینکه یکم انتقادیه، صرفا جهت اطلاع رسانی بود، نارحت نشی یه وقت:oops:)

Last edited:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
بله. 110 کیلو گوجه رو هم من خریدم لابد :general108::D

باشه. من قبول کردم عصبی نیستی:general601:

آقا چرا حرف منو نمیگیری ؟ من میگم حرف سایت و کانال روی بازار بی تاثیره. همونطور که الان میگن 6 تومن و بی تاثیره، اگر الان بگن قیمت 20 تومنه باز هم بی تاثیره. چون قیمت الان 14500 ـه

جون عمه شون چقدر هم کار کردن:D. کلی آدم بیسواد با پارتی و سهمیه توی دولت استخدام شدن که کلا 10 دقیقه در روز کار میکنن. کاهش ارزش پول، 1 علت اصلی داره. واردات ایران بیشتر از صادراتشه. مردم ایران بیشتر از چیزی که به دنیا عرضه میکنند، از دنیا میگیرند. بنابر این ارزش پولشون افت میکنه.

پارسال دلار 4 تومن بود. حقوق یک کارمند فرضا 4 میلیون تومن بود. میشد معادل هزار دلار. این کارمند واقعا به اندازه 1000 دلار از خارج جنس میخرید. از گوشی موبایل و کامپیوتر و لوازم الکترونیکی گرفته که مستقیم میخرید تا آرد ماکارونی و پارچه لباسش و قطعات استفاده شده در لامپ خونه اش که غیر مستقیم میخرید. حالا بازدهی واقعی این کارمند در بازار بین المللی چقدر بود ؟ 50 دلار:D ... خب طبیعیه که وقتی دولت 1000 دلار به این حقوق میده و 50 دلار از بغلش درآمد داره، باید 950 دلار باقیمونده رو از یه جایی جور کنه. اونجا هم منابع طبیعی بود. نفت استخراج میکرد، میداد مردم بخورند:p. یعنی از محل منابع نفتی به مردم سوبسید میداد. حالا دیگه نمیتونه نفتشو بفروشه، حالا باید چیکار کنه ؟ باید پول واقعی کار مردم رو بهشون بده. یعنی به اون کارمندی که کارش 50 دلار ارزش داره، 50 دلار بده. یعنی حقوق 4 میلیونیش بشه 50 دلار. یعنی دلار بشه 80 هزار تومن;). مطمئن باش اگر فروش نفت قطع بشه، همین اتفاق میفته.
شمای web developer برو مثل هندی ها توی بازار بین المللی کار کن و دلار دریافتیت رو وارد کشور کن، بعد ببین ارزش پول ملیت میره بالا یا نه:general108::D

اولا که دوستان لطف داشتن که منو استاد صدا میکنن. شخصیت و ادب خودشون رو به نمایش گذاشتن. من شاگرد هم نیستم:general108:. ادعایی هم در زمینه اقتصاد ندارم.
ثانیا که من الان دارم از اسپانیا به سوئد، دستگاه می فروشم. خریدار کرون سوئد پرداخت میکنه و پولش به محض ورود به بانک من، تبدیل به یورو میشه و به حسابم می نشینه. من نه تنها بابت این تبدیل مالیات نمیدم، بلکه هزینه ناچیز تبدیل رو هم در فرم تکس ریترن جزو هزینه هام میزنم و از مالیات سود بقیه معاملاتم هم کم میکنم:p:D. شما متاسفانه مفهوم مالیات رو نفهمیدی اصلا. فکر میکنی مالیات پولیه که باید با زور از ثروتمندها گرفت و به فقرا داد. نه عزیز. اون اسمش مالیات نیست، رابین هود بازیه:general304:. در همه کشورها از قشر ثروتمندشون دفاع میکنند، چون اقتصاد داره روی ثروت اونها میچرخه. رکود وقتی اتفاق میفته که ثروتمندها دست از خرید بردارند. وگرنه فقرا یه چیزهای محدودی رو همیشه میخرند. الان در ایران اون کسی که 1 میلیون درآمد داشته، همچنان 1 میلیونش رو خرج میکنه، اما کسی که 1 میلیارد درآمد داشته و پارسال همه شو خرج میکرده، امسال از ترسش 100 میلیون خرج میکنه و 900 میلیون پس انداز. لذا بازار در رکود فرو میره

الان در اروپا، به من وام با بهره خیلی کمتری میدن نسبت به اون کسی که فقیره. از اون 20 یورو هزینه تمدید کارت اعتباریشو میگیرن، از من هیچی:general108:. اون از کارت اعتباریش 3000 یورو خرید میکنه، سر ماه از حسابش 3150 یورو بر میدارن، از من همون 3 هزار تا رو میگیرن. حالا اگه ایران بود، شمای نوعی صدای اعتراضت بلند بود که بانک ها اون فقیر بدبختو میچاپند میدن به این گردن کلفت فلان فلان شده:general509::D. در صورتی که این عملکرد بانک ها باعث شده که من پولم رو بذارم توی بانک و بانک بتونه به همون فقیر، وام و کردیت بده. یعنی همه دارن سود میکنن این وسط

دوست عزیز، طرز تفکر کمونیستی و رابین هودی و ایثارگری اشتباهه. اگر درست بود، ما الان در این وضع نبودیم.... اینکه بخوای به زور باتون یوروی منو با قیمت کم از چنگم در بیاری، میدونی عاقبتش چیه ؟ من پولم رو میبرم تو اروپا انبار میکنم. خیلی ساده:D. آب از آب تکون نمیخوره به جان خودم;)... اما اگر اجازه بدی که در ایران احساس امنیت بکنم، نه تنها یوروم رو میارم تو ایران، بلکه به فکر تاسیس کارگاه و کارخونه و اشتغال زایی در ایران هم میفتم. تازه بعدش 4 تا دوست خارجیم رو هم ترغیب میکنم که بیان تو ایران سرمایه گذاری کنند. هیچکس از سود بدش نمیاد که ;)

اینو بفهم که انقلابی گری و دار زدن و گردن زدن مردم و سوراخ کردن دستشون و طناب از بین کتفشون رد کردن و سرب مذاب تو حلق ریختن :D و این کارها، مربوط به قرون و اعصار گذشته است و در دنیای مدرن، جوابگو نیست
همه اینها رو در دوخط محترمانه و قشنگ خلاصه بکن ببینم چیه؟
نامه لیلی مجنون نوشتی داداش؟

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
الان داخل ایران دو دسته ادم داریم:
دسته اول : شامل کارگر و مهندس و مغازه دار و صاحب کارخانه و کارمند و مسئول و بانکدار و وزیر ونماینده و... که دوست ندارن دلار گران بشه و گرانی و تورم به طبقات پایین تاثیر بزاره و تولید در داخل کشور و رشد جامعه رو از بین نبره

دسته دوم : شامل کارگر و مهندس و مغازه دار و صاحب کارخانه و کارمند و مسئول و بانکدار و وزیر ونماینده و... که ارزو می کنن دلار گران بشه تمام افراد این دسته مقداری دلار و سکه و ... خریده اند و ارزو دارند گران بفروشند و یا ملکشون گرون بشه، برای اینها اگر تمام مردم هم از گرسنگی بمیرن و مردم بیافتن به جون هم و فروشگاهها هم چیزی نمونه به ت..خ..م شون هم نیست، فقط سود خودشون

شما کدوم دسته هستین
در هر دسته هر نوع ادم هست: پاسدار و سردار داریم دلار و سکه خریده و آرزوشه که گران بشه-کاسب و تولید کننده داریم خدا خدا می کنه دلار و تورم کنترل بشه، و برعکس، یعنی در هر گروه هر نوع ادم هست
مهم مخالفت با حکومت و ***** ایی یا حسن روحانی نیست(خود بنده مخالفشون هستم و درعمرم دوبار رای دادم که یکی اش رودربایستی موندم)
خود حکومت هم بخش هایی در پی گرانی دلار هستند
مسئله اینه:
ما در کدام سمت ایستادیم

Last edited:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
یک عده جیره خوار دولت که پول کارمندی مفت گرفتن یا خودشون ریختن بازار
یا اون پول رو دادن به اقا زادشون و اومدن قصد دارن هر چی دلاره جمع کنن
مردم عادی و بیچاره نمی دونن از این حکومت بخورن
از ترامپ بخورن
از دلال دلار و ژن خوب بخورن
خدا سایه اینها و هر چی دلال وطن فروش هست رو هر چه سریعتر از سر ایران کم کنه

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
برادراحتمالا پست بالایی ما رو بادقت نخوندی و فکر می کنی من نوشتم مهندس ها میخان گرون بشه!
هیچ مهندسی وطن پرستی که دلار و طلا نخریده و عقلش سرجاشه نمیخاد دلار گرون بشه
گرانی دلار و تورم بالا =فقیرتر شدن دهکهای پایین و سخت شدن زندگی برای قشر متوسط و بالا رفتن ثروت دهک های بالا
دوباره بخونین:
الان داخل ایران دو دسته ادم داریم:
دسته اول : شامل کارگر و مهندس و مغازه دار و صاحب کارخانه و کارمند و مسئول و بانکدار و وزیر ونماینده و... که دوست ندارن دلار گران بشه و گرانی و تورم به طبقات پایین تاثیر بزاره و تولید در داخل کشور و رشد جامعه رو از بین نبره

دسته دوم : شامل کارگر و مهندس و مغازه دار و صاحب کارخانه و کارمند و مسئول و بانکدار و وزیر ونماینده و... که ارزو می کنن دلار گران بشه تمام افراد این دسته مقداری دلار و سکه و ... خریده اند و ارزو دارند گران بفروشند و یا ملکشون گرون بشه، برای اینها اگر تمام مردم هم از گرسنگی بمیرن و مردم بیافتن به جون هم و فروشگاهها هم چیزی نمونه به ت..خ..م شون هم نیست، فقط سود خودشون
الان پستتون رو دقیق خوندم، راست میگید ، این تیکه اش رو نخونده بودم: "کاسب و تولید کننده داریم خدا خدا می کنه دلار و تورم کنترل بشه." . با اجازه پیام هام رو پاک کنم، چون صرفا این سو تفاهم تاپیک رو شلوغ میکنه.

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
دو حالت داره یا شما دوست داری دلار گران بشه و تورم فضایی در کشور بوجود بیاد
یا خیر دوست داری ارزان هم نشه، لااقل الان ثابت بمونه
حالا در هر قشری از هر دو دیدگاه هست
اونهایی که میخان دلار گران بشه اتفاقا در اقلیت هستند که دلار و سکه خریدند و منتظرند تا گران بشود و گران بفروشند و دنبال ثروت باد آورده هستند
حالا با این گرانی دلار ، چه بر سر بقیه مردم میاد، براشون مهم نیست
هزارتا تحلیل هم بخای می کنن تا ثابت کنن اقتصاد کشور از هم پاشید(در حقیقت دارن ارزوهای خودشون رو تعریف می کنن)

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
قطعاً به صحبتی که کردم اعتقاد دارم، احترام من برای قدرت منطق در صحبتهای شما، قابل بحث نیست.

دقیقاً کاری که با علم و مخصوصاً دانشگاه انجام دادند، در سطح نابودی کامل هست. یکی از اساتید من در دانشگاه، که دقیقاً بالاترین شخص علمی کشور در رشته مهندسی مربوطه و دانشمند جهانی هست و واقعاً و قلباً آنقدر دلسوز این کشور هست که همچنان در دانشگاههای ایران، تدریس میکند، خاطراتش را از زمان بعد از انقلاب تعریف میکرد که چه برخوردهایی حتی از طرف بسیجی 20 ساله در دانشگاه با ایشان انجام میشده، که واقعاً باعث تأسف بود و طبیعی هم هست که بسیاری از افرادی در این سطوح بدلیل همین رفتارها، از کشور مهاجرت کرده اند.

بعد دقیقاً امسال با شخصی به عنوان مثلاً استاد مسن از همان دانشگاه ولی در یک رشته مدیریتی برخورد کردم که حتی تصور تدریس آن شخص در رشته های مدیریتی آن دانشگاه، واقعاً وحشتناک و ترس آور است. کاری که در رشته های انسانی و رشته های مدیریتی انجام شده، دقیقاً نمونه بربریت هست و واقعاً قبل از این برخورد، تصور واقعی از این وضعیت رشته های علوم انسانی در کشور نداشتم.
در واقع شخصاً فکر میکنم این کشور تمام شده است و این زمین سوخته و پایان خط هست.

ببینید، برخورد محدود که بدلیل ناراحتی از مشکلات مالی باشد را شاید بتوان در حد امکان تحمل کرد، ولی عموماً رفتار مبتنی بر زیان مالی شخصی یا جهل یا بیسوادی، به وضوح با رفتار مبتنی بر جیره خواری در مزدبگیران حاکمیتی، تفاوت دارد و گروه دوم را واقعاً نباید تحمل کرد. من شخصاً برای این کاربر: web-developer برای این پست: لینک، بدلیل نفرت پراکنی و مخصوصاً ترویج خشونت، گزارش تخلف دادم و انتظار رسیدگی داشتم ولی کاربر مربوطه حتی ban هم نشده است. قطعاً معتقدم که این رفتار در این کاربر، صرفاً از مزدبگیران حاکمیتی، امکانپذیر هست. فقط خودتان وضعیت این شخص را ببینید:
این کشور تمام شده؟؟داداش اینا تازه اول راهن،حالاحالاها مونده این اتفاق بیفته،به یقین میگم ،من ۲۵ سالمه تا زمان مرگم اینا هستن تو ایران

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اونهایی که میخان دلار گران بشه اتفاقا در اقلیت هستند که دلار و سکه خریدند و منتظرند تا گران بشود و گران بفروشند و دنبال ثروت باد آورده هستند
هزارتا تحلیل هم بخای می کنن تا ثابت کنن اقتصاد کشور از هم پاشید(در حقیقت دارن ارزوهای خودشون رو تعریف می کنن)

خدا عاقبت بخیرت کنه که آدم فهمیده ای هستی

الان هر کی میتونه باید سعی کنه تب دلار بخوابه و الا دلاراش تموم میشه و دستش میمونه تو حنا !

خدا شاهده ملت نمیتونن مایحتاج روزانه اشونو با دست باز بخرن یه درصد تورم تو تهران که نه تو مشهد بگیرید متوجه میشید داره چه بلایی سر مملکتمون میاره

طرف تراکتور داره برداشته لاستیک رو پینه کرده ! امروز داشت واسمون کار میکرد گوشیم نبود عکس بفرستم ..

زبان ساده است قشر عظیم مردم میخوان دلار بیاد پایین حتی اگر طلایی که دارن ارزون بشه ...

کسی که مقاومت میکنه یه بازنده است حتی اگر دلار بره بالا

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
این کشور تمام شده؟؟داداش اینا تازه اول راهن،حالاحالاها مونده این اتفاق بیفته،به یقین میگم ،من ۲۵ سالمه تا زمان مرگم اینا هستن تو ایران
دوست گرامی، متوجه توضیح من نشده اید. صحبت من این بود که این کشور دیگر هرگز یک کشور نخواهد شد و تمام شده است. گفتم این زمین، سوخته هست. چیزی از کشور باقی نمانده که با اتکا به آن بتوان راه نجاتی برای این کشور از منجلاب این جماعت، پیدا کرد. یعنی تلاشی منجر به نجات این مردم، حتی از سمت جامعه جهانی هم انجام نخواهد شد.
لینک زیر را در مورد زمین سوخته ببینید:
لینک: Scorched earth

Last edited:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
بعضی ها فکر می کنن اگردلار گران بشه و پول ملی بی ارزش بشه، تورم شدید در جامعه به راه بیافته و مردم دهک پایین زیر پا له بشن و قشر متوسط هم به فقرا اضافه بشن ، حکومت تنبیه میشه یا مثلا میزاره فرار می کنه
همین سبک تفکر، فقیر نگه داشتن مردم، به روشی دیگر، داخل حاکمیت هم هست، عده ایی مسئول فکر می کنن مردم دور خودشون لنگ بپیچن و نان خشک بخورن یا اشکنه بخورند یا دو نوبت غذا در روز بخورن ، اونوقت دیگه اعتراضی نخواهد بود و حکومت صدها سال باقی خواهد موند.

شاید بشه گفت با فقیر کردن مردم میشه به اونها حکومت کرد و هر چقدر مردم فقیرتر بشن حکومت قدرتمندتر میشه
برای همین از هر سه سال یا چهار سال یکبار دلار دو برابر یا سه برابرمیشه
چه شد که از دلار 4هزار تومانی الان رسیدیم به دلار 11-13 تومن؟ به جز اینکه دولت خودش اراده کرده دلار را در 13-11 تومن نگه دارد؟

Last edited:

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
عزیز همه دوست دارن دلار ارزون شه = ریال با ارزش شه. موضوع اینه که آدم باید واقعیت ها رو ببینه، با توهم نمیشه زندگی کرد. بشینیم بگیم دلار ارزون شده ارزون شده و نبینیم که داریم بدبخت میشیم چه فایده ای داره آخه؟ برای حل هر مشکلی اولین کار اینه که آدم بدونه اصلاً مشکلی وجود داره، بعد فکر راه چاره باشی. اینکه هی دستوری و زوری و با بگیر و ببند و بخشنامه بگین دلار ارزونه و هیچ مشکلی وجود نداره، فقط بی اعتنایی به صورت مسئله اس. این روش بارها هم امتحانشو پس داده.
بهرحال اینجا هم تاپیک سرمایه گذاریه، کاربرها دارن اطلاعات و نظراتشون رو در جهت سرمایه گذاری روی ارز به اشتراک میزارن. حالا شما این روش سرمایه گذاری رو شنیع و قبیح میدونید اشکال نداره انجام ندید! چه اصراری دارید که بقیه رو هم مجاب کنید که این سرمایه گذاری رو انجام ندن؟ اونم با این شدت وسواس گونه؟

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
چرا همه میایند اینجا انشا مینویسین؟؟؟؟
یک کلمه قیمت دلار را بگین همین
بگین بازار آزاد چند خرید و فروش میشه
صرافی ها چند میخرن و میفروشن
فقط دلار جهانگیری را نمیخواد بگین خودم میدونم 4200

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
عزیز همه دوست دارن دلار ارزون شه = ریال با ارزش شه. موضوع اینه که آدم باید واقعیت ها رو ببینه، با توهم نمیشه زندگی کرد. بشینیم بگیم دلار ارزون شده ارزون شده و نبینیم که داریم بدبخت میشیم چه فایده ای داره آخه؟ برای حل هر مشکلی اولین کار اینه که آدم بدونه اصلاً مشکلی وجود داره، بعد فکر راه چاره باشی. اینکه هی دستوری و زوری و با بگیر و ببند و بخشنامه بگین دلار ارزونه و هیچ مشکلی وجود نداره، فقط بی اعتنایی به صورت مسئله اس. این روش بارها هم امتحانشو پس داده.
بهرحال اینجا هم تاپیک سرمایه گذاریه، کاربرها دارن اطلاعات و نظراتشون رو در جهت سرمایه گذاری روی ارز به اشتراک میزارن. حالا شما این روش سرمایه گذاری رو شنیع و قبیح میدونید اشکال نداره انجام ندید! چه اصراری دارید که بقیه رو هم مجاب کنید که این سرمایه گذاری رو انجام ندن؟ اونم با این شدت وسواس گونه؟
نمی دونم وقتی طرف هر روز دهها خبر منفی می نویسه که دلار به 20-30-40 هزار تومان خواهد رسید
دائما سعی می کنه با نوشتن اینکه دلالها همگی خریدار بودند
حداقل دهها بار نوشته : "این اقایون رو ول کنین ،دلار دو هفته دیگه 30 تومن رو رد می کنه"
شما باز میایی میگی همه ما دوس داریم دلار ارزون بشه؟؟؟؟
والا یا ما فارسی متوجه نمی شیم
یا شما پستهای اون دوستان رو نمی خونین
مسلمه وقتی یه عده دلال اومدن وضع بحرانی در یک چیزی (حالا ماشین باشه، سیمان باشه، دلار باشه،یا اب و نان باشه) بوجود اوردند، وظیفه دولته بیاد دخالت کنه
شما میگی یه عده بیان بچاپن، بخورن ، ببرن ، دولت و مردم بیایستن و نگاه بکنن؟
اونوقت مثلا قیمت میره بالا و دستوری نمیشه؟

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
تحلیل ها میگن 10 ابان قراره کانال مالی با اروپا باز بشه و حکومت دلار را به زودی پس از افت مجدد قیمت در هفته های آینده،تثبت می کنه و دیگه نوسانی حداقل برای سه سال نخواهد بود(باز مثل چهل سال اخیر دلار دو سه برابر که شد، ثابت نگه میدارن برای چند سالی-دقیقا این روش کاریه که 40 ساله حکومت با مردم رفتار می کنه و دلار 4 تومنی رو کرد 12 تومن و برای چند سال ثابت می مونه)
از شنبه قراره حدود 10 میلیارد دلار به بازار پمپاژ بکنن و فعلا نیاز دو ماه بازار تامین بشه
خبر زیر رو بخونین:
-----------
برونو لومر، وزیر دارایی فرانسه، با انتقاد از سیاست‌های دونالد ترامپ در عرصه بین‌المللی، گفته است که آقای ترامپ "انگیزه‌ای برای اروپای قدرتمندتر" است.

او با اشاره به خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن تحریم‌های ایران گفته است: "یقینا نتیجه بحران با ایران، فرصتی برای آن است که اروپا نهادهای مالی مستقل خود را داشته باشد تا با هر کس که می‌خواهد تجارت کند."

اتحادیه اروپا، قدرت‌های اروپایی و همچنین روسیه و چین وعده‌ داده‌اند که با خروج آمریکا از توافق هسته‌ای و بازگرداندن تحریم‌های نفتی و بانکی علیه ایران، ساز و کار جدیدی برای ارتباطات مالی با ایران ایجاد کنند.

وزیر دارایی فرانسه گفته است: "واشنگتن نمی‌تواند تصمیم بگیرد که آیا ما مجاز به تجارت با ایران هستیم یا نه."

انتقاد برونو لومر از رئیس جمهور آمریکا به سیاست او در قبال ایران محدود نبود.

آقای لومر از جمله گفت: "ترامپ تصمیم گرفته که جنگی تجاری آغاز کند. فکر می‌کند برنده این جنگ خواهد شد. اما این جنگ برنده‌ای نخواهد داشت."

او گفت کشورهای اروپایی در اتحاد با هم توانسته‌اند با این مشکل روبرو شوند.

Last edited:

artablog

Registered User
لایک‌ها
145

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
بحث تحریف رسانه ای رو که موافقم، واقعا خجالت آوره که اخبار جوری تحریف میشن که فک کنیم قراره دلار ارزون شه، بدون هیچ منطقی. مثلا تیتر روزنامه رو بذاریم: "دلار به 3 هزار تومن خواهد رسید." بعد آخر های خبر بنویسیم که یک استاد دانشگاه آزاد گفته که قراره دلار به 3 هزار تومن برسه، ولی جنبه های دیگه که باعث افزایش قیمت دلار میشه رو اصلا راجع بهشون حرفی نزنیم.
ولی اینکه روی تاثیر تصمیم های اقتصادی خودمون روی اقتصاد کشور هم فکر کنیم، بنظرم بحث خوبیه. از نظر احساسی منظورم نیست (دوستی که شما رفتارشون رو انتقاد کردید، بنظرم بیشتر از روی احساس صحبت میکرد، نه منطق) ، من از نظر منطقی منظورمه.
فرض کنید با سرمایه گذاری هایی که انجام میدیم ، اقتصاد کشور ضعیف بشه، اینطوری هم خودمون ضرر میکنیم هم بقیه، پس با این فرض اینکار در سطح وسیع عاقلانه نیست (منظورم اینه که اگه تو شرایط فعلی دست شما بود که به مردم بگید روی ارز سرمایه گذاری بکنند یا نه، و همه ی مردم حرف شما رو گوش میکردند، اگه میدونستید که اینکار به اقتصاد کشور ضربه میزنه، بهشون میگفتید که سرمایه گذاری نکنند) .
اخلاق آدمها متفاوته، به فرض اگه سال دیگه ایران دلار 300 هزار تومن بشه و اکثر مردم ایران فقیر بشن (حتی اکثر کسایی که سرمایه گذاری کردند)، بعضی ها خودشون رو مقصر میدونند توی به وجود آمدن این وضعیت، بعضی ها هم نه.
البته اینکه سرمایه گذاری توی شرایط فعلی تاثیر بدی روی اقتصاد کشور میذاره، صرفا فرض بود و ازونجایی که من اقتصاد دان نیستم، هیچ نظری راجع بهش ندارم. حرفم این نیست که نباید روی ارز سرمایه گذاری کنیم، یا ... بلکه حرفم اینه که رفتار سرمایه گذاری روی ارز توی شرایط فعلی، مسلما روی اقتصاد کشور تاثیر میذاره، و بهتره که بصورت منطقی تحلیل اش کنیم، تا اگه کسی از نظر اخلاقی دوست نداره که توی بد شدن احتمالی اقتصاد کشور شرکت داشته باشه، بدونه چه کاری رو بکنه.
چند وقت پیش یه دوره آموزشی اقتصاد داشتم نگاه میکردم. مدرس اش میگفت اقتصاد صرفا مثل یه دوربین از یه دیدگاه مسئله رو نگاه میکنه. یعنی درسته که سرمایه گذار، از نظر اقتصادی قضیه رو تحلیل میکنه، ولی لزومی نداره که از اخلاق صرف نظر کنه. اخلاق(منفعت همه) یک دیدگاهه، اقتصاد(منفعت شخصی) هم یک دیدگاه، آدم باید با هر دو دیدگاه مسئله رو تحلیل کنه، نه صرفا با اقتصاد. مگر اینکه شما یه فرد سنگدل باشید که اگه به فرض مردم ایران فقیر ترین کشور جهان بشن هم ذره ای براتون مهم نباشه و رو جنبه اخلاقی تصمیم های مالی تون اصلا فکر نکنید.
(بازم میگم اینکه ایران با رفتار های ما فقیر بشه، صرفا فرضه. من بحثم اینه که هر تصمیم اقتصادی، روی اقتصاد مردم تاثیر میذاره. ممکنه این تاثیر خوب باشه، ممکنه بد. آدم باید این رو در نظر بگیره توی تصمیم اش.)

Last edited:

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
شرکت‌های نفتی اروپا ساز و کار جدید تعامل تجاری با ایران را رد کردند
https://fa.euronews.com/2018/10/04/oil-industries-on-eu-effort-to-defy-trump-sanctions-on-iran

نمیدونم چرا بعضیا خودشونو زدن کوچه علی چپ:confused:
تیتر دیشب سایت "شهر خبر" رو خیلی دوست داشتم(رتبه الکسای ایران اش 63 است، یعنی 63 مین سایت پر بازدید ایران)، بالاترین خبر سایتش بود: "
خبر فوری: دلار وارد کانال ٩هزار تومانی شد/ مقاومت دلالان شکسته شد
"
آخه یه دلاری که خرید و فروشش آزاد نیست، از 10 تومن شده 9 تومن، دقیقا به مردم چه ربطی داره که شده اولین خبر سایت؟ خوب لاقل یه پسوند واسه کلمه دلار میذاشتین، مثلا دلار سامانه سنا، یا ... :general208: جدا از حماسه ای که اتفاق افتاده و قهرمان ها مقاومت دلال ها رو شکانده اند:confused:

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

پنجشنبه ظهر حواله دلار از صرافی به مالزی 14400

البته آخر وقت شد 14350

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
از شنبه قراره حدود 10 میلیارد دلار به بازار پمپاژ بکنن و فعلا نیاز دو ماه بازار تامین بشه

عزیزم شما که دکتری ریاضی داری اصلا میدونی 10 میلیارد دلار چقدر پوله؟ از 16 مرداد تا امروز که میشه 2 ماه کل ارز خرید و فروش شده در سامانه نیما 2.8 میلیارد یورو بوده. لینک

10 میلیارد دلار با قیمت 14 هزار تومنی دلار میشه 140 هزار میلیارد تومن. کل بودجه عمرانی کشور در سال 97 60 هزار میلیارد تومنه. حتی اگه دلار رو 12 تومن حساب کنید 10 میلیارد دلار میشه 2 برابر بودجه عمرانی کل کشور

10 میلیارد دلار یعنی یک میلیون بسته اسکناس 100 دلاری که درشت ترین اسکناس دلاره.

با احتساب اونس 1200 دلاری، 10 میلیارد دلار میشه معادل 35 میلیون قطعه تمام سکه

ضمنا نیاز بازار ایران هم خیلی کمتر از این حرفاست. با توجه به اینکه الان واردات و صادرات رسمی در سامانه نیما انجام میشه و ارز مسافرتی هم توسط بانکها تامین میشه، نهایت نیاز بازار در حال حاضر به نیم میلیارد دلار در ماه هم نمیرسه. اگه 10 میلیارد دلار(یک میلیون بسته صد دلاری) طی دو ماه به بازار تزریق شه که دلار میشه قیمت آدامس خرسی.

شما که دکتری ریاضی داری حداقل قبل از عدد و رقم گفتن یه سبک سنگینی بکن به جایی بر نمیخوره.

بالا