farzadsadeghi5
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 557
- لایکها
- 280
دلار ۱۴۳۰۰ فروش
خرید ۱۳۹۰۰
احتمال رد سی تی اف با افزایش مخالفت اصولگرایان
خرید ۱۳۹۰۰
احتمال رد سی تی اف با افزایش مخالفت اصولگرایان
داداش زیاد نمیشه با شما حرف زد میای فش میدی خصوصی خخخخخخ.تحلیل ها میگن 10 ابان قراره کانال مالی با اروپا باز بشه و حکومت دلار را به زودی پس از افت مجدد قیمت در هفته های آینده،تثبت می کنه و دیگه نوسانی حداقل برای سه سال نخواهد بود(باز مثل چهل سال اخیر دلار دو سه برابر که شد، ثابت نگه میدارن برای چند سالی-دقیقا این روش کاریه که 40 ساله حکومت با مردم رفتار می کنه و دلار 4 تومنی رو کرد 12 تومن و برای چند سال ثابت می مونه)
از شنبه قراره حدود 10 میلیارد دلار به بازار پمپاژ بکنن و فعلا نیاز دو ماه بازار تامین بشه
خبر زیر رو بخونین:
-----------
برونو لومر، وزیر دارایی فرانسه، با انتقاد از سیاستهای دونالد ترامپ در عرصه بینالمللی، گفته است که آقای ترامپ "انگیزهای برای اروپای قدرتمندتر" است.
او با اشاره به خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن تحریمهای ایران گفته است: "یقینا نتیجه بحران با ایران، فرصتی برای آن است که اروپا نهادهای مالی مستقل خود را داشته باشد تا با هر کس که میخواهد تجارت کند."
اتحادیه اروپا، قدرتهای اروپایی و همچنین روسیه و چین وعده دادهاند که با خروج آمریکا از توافق هستهای و بازگرداندن تحریمهای نفتی و بانکی علیه ایران، ساز و کار جدیدی برای ارتباطات مالی با ایران ایجاد کنند.
وزیر دارایی فرانسه گفته است: "واشنگتن نمیتواند تصمیم بگیرد که آیا ما مجاز به تجارت با ایران هستیم یا نه."
انتقاد برونو لومر از رئیس جمهور آمریکا به سیاست او در قبال ایران محدود نبود.
آقای لومر از جمله گفت: "ترامپ تصمیم گرفته که جنگی تجاری آغاز کند. فکر میکند برنده این جنگ خواهد شد. اما این جنگ برندهای نخواهد داشت."
او گفت کشورهای اروپایی در اتحاد با هم توانستهاند با این مشکل روبرو شوند.
دلار اخباری و جهانگیری چ خبر خخخ،دلار ۱۴۰۰۰
خرید ۱۳۷۰۰
الان
کف بازار
عزیزم شما که دکتری ریاضی داری اصلا میدونی 10 میلیارد دلار چقدر پوله؟ از 16 مرداد تا امروز که میشه 2 ماه کل ارز خرید و فروش شده در سامانه نیما 2.8 میلیارد یورو بوده. لینک
10 میلیارد دلار با قیمت 14 هزار تومنی دلار میشه 140 هزار میلیارد تومن. کل بودجه عمرانی کشور در سال 97 60 هزار میلیارد تومنه. حتی اگه دلار رو 12 تومن حساب کنید 10 میلیارد دلار میشه 2 برابر بودجه عمرانی کل کشور
10 میلیارد دلار یعنی یک میلیون بسته اسکناس 100 دلاری که درشت ترین اسکناس دلاره.
با احتساب اونس 1200 دلاری، 10 میلیارد دلار میشه معادل 35 میلیون قطعه تمام سکه
ضمنا نیاز بازار ایران هم خیلی کمتر از این حرفاست. با توجه به اینکه الان واردات و صادرات رسمی در سامانه نیما انجام میشه و ارز مسافرتی هم توسط بانکها تامین میشه، نهایت نیاز بازار در حال حاضر به نیم میلیارد دلار در ماه هم نمیرسه. اگه 10 میلیارد دلار(یک میلیون بسته صد دلاری) طی دو ماه به بازار تزریق شه که دلار میشه قیمت آدامس خرسی.
شما که دکتری ریاضی داری حداقل قبل از عدد و رقم گفتن یه سبک سنگینی بکن به جایی بر نمیخوره.
داداش چهار راه استانبول که با کله توی ضرر رفتندلار اخباری و جهانگیری چ خبر خخخ،
شما الان چهاراه استانبولی؟
کی خودش نوشته دلار شده 7-8 تومنای کاش میشد یک گزینه اضافه کرد که بزنیم پست های بعضی ها را نبینیم
اونهایی که به دروغ میگن دلار ارزون شد و شد هشت تومان و هفت تومان
2 قرن دیگه هم اینجا هستم. من آخرین نفریم که از پی تی میرم۲ ماه دیگه میام اینجا حالتو میپرسم:general711:بهتر اینجا باشی
نه، ناراحت که نشدم. شما میتونی به "تعمیم دادن آدمهایی که تا حالا دیدی ،به همه آدمها از جمله آدمی که جدید میبینی" ادامه بدی. بش میگن پیش داوری کردن. فردی هم که پیش داوری اش میکنی اصلا ناراحت نمیشه، شخصا بهت تضمین میدم.
دلار اخباری و جهانگیری چ خبر خخخ،
شما الان چهاراه استانبولی؟
ببینید، آزادی بیان، در مورد بیان منطبق بر قانون هست و هیچ شخصی در هیچ کشوری، حق آزادی بیان خشونت آمیز و یا ترویج خشونت یا توهین و غیره را ندارد و در یک کشور قانونمند، امکان پیگیری قانونی در مورد آن وجود دارد و مهمتر، این هست که جامعه هم در یک کشور قانونمند، با این نوع رفتار بی قانون، برخورد میکند.@Titania ، یک چیزی، من مدیر این بخش نیستم، اگر تذکری هم دادم از موقعیت یک کاربر بوده، ولاغیر. هیچ هم دوست ندارم در کار مدیران این بخش دخالت کنم. شاید دوست نداشته باشید بشنوید، ولی من به آزادی بیان اعتقاد دارم. این کاربر هم به هر دلیلی فکر می کنه مشکل از کسانی هست که دارند خرید و فروش می کنن و باور نداره که پخش کننده دلار دولت هست و خب نفرتش از این وضعیت این طوری بروز می کنه.سرکوبش در فضای مجازی اونو در فضای حقیقی ***** نمی کنه و به نظرم باید در این موارد بحث و گفتگوی منطقی کرد، نه این که افراد رو ساکت کنیم.
در مورد امکان ایجاد محدودیت و مشکلات برای فاروم، حق با شما هست.یادش به خیر، زمان محمود در این جا تقریبا تخته شد. اون موقع البته مشکلات محدود به همین فروم ها بود و تلگرام اختراع نشده بود که الان عمده مشکلشون اون جا باشه و ما به کل فراموش بشیم. یک عده رفتند برای خودشون یک فروم درست کردند. خلاصه یکمی سعه صدر از جانب همه ما بد نیست.
دوست گرامی، من قطعاً به منع خشونت کلامی معتقد هستم. اینکه قانون باید منطبق بر منطق و در نظر گرفتن حقوق شهروندی باشد یک بحث کاملاً متفاوت هست. شما اگر در یک کشور با قانونهای کاملاً اشتباه و بدون حقوق شهروندی زندگی کنید، باید برای تغییر آن قانونها تلاش کنید، نه اینکه بجای تغییر قانون، اجازه بی قانونی جدید متکی بر توهین و خشونت کلامی افراد به یکدیگر را به جامعه بدهید.@Titania ببینید، این که آزادی بیان منطبق بر قانون باشه، که فلان مدل قبول نیست و فلان مدل قبوله، بله، جاهایی هست و طرفدارانش هم چپی ها هستند به طور عمده. این روش در نهایت به خفه کردن همه ختم می شه و نظر شخصی من اینه که آزادی بیان محدودیتی نداره. ممکنه شرکت های خصوصی مثل اینستاگرام و فیسبوک یا توییتر آزادی بیان رو محدود به قوانین خودشون کنن. اما اصل آزادی بیان تا این حد تضمین شده که مثلا در تشییع جنازه سربازان آمریکایی که مثل بقیه دگرجنس گرا نبودند، عده ای در فاصله ی مشخصی جمع شده بودند و شعار می دادند این ها به جهنم می رند. من این مدل آزادی بیان رو اگر چه شمشیر دولبه هست، بهتر می پسندم تا این که پلیسی داشته باشیم که همه چیز رو مطابق میل ما سانسور کنه.
گذشته از این، من واقعا درک نمی کنم این دوستمون چرا از حرف اون یکی دوستمون اینقدر ناراحت شده و به خودش گرفته. البته ظاهرا اون پستی که ایشون این همه ازش رنجیده پاک شده، ولی اینطور که یادمه در اون پست یه همچین چیزی گفته شده بود: "خدا رحمت کنه رضا شاه رو، این افرادی که شایعه پخش می کردن و زندگی مردم رو مختل می کردن می گرفت زبونشونو سوراخ می کرد!" از نظر من دلیلی بر اینکه کسی از چنین حرفی بترسه و به خودش بگیره نیست، مگر اینکه دقیقا خودش رو شابعه چی و مخل زندگی مردم بدونه.@Titania ببینید، این که آزادی بیان منطبق بر قانون باشه، که فلان مدل قبول نیست و فلان مدل قبوله، بله، جاهایی هست و طرفدارانش هم چپی ها هستند به طور عمده. این روش در نهایت به خفه کردن همه ختم می شه و نظر شخصی من اینه که آزادی بیان محدودیتی نداره. ممکنه شرکت های خصوصی مثل اینستاگرام و فیسبوک یا توییتر آزادی بیان رو محدود به قوانین خودشون کنن. اما اصل آزادی بیان تا این حد تضمین شده که مثلا در تشییع جنازه سربازان آمریکایی که مثل بقیه دگرجنس گرا نبودند، عده ای در فاصله ی مشخصی جمع شده بودند و شعار می دادند این ها به جهنم می رند. من این مدل آزادی بیان رو اگر چه شمشیر دولبه هست، بهتر می پسندم تا این که پلیسی داشته باشیم که همه چیز رو مطابق میل ما سانسور کنه.
دوست گرامی، من قطعاً به منع خشونت کلامی معتقد هستم. اینکه قانون باید منطبق بر منطق و در نظر گرفتن حقوق شهروندی باشد یک بحث کاملاً متفاوت هست. شما اگر در یک کشور با قانونهای کاملاً اشتباه و بدون حقوق شهروندی زندگی کنید، باید برای تغییر آن قانونها تلاش کنید، نه اینکه بجای تغییر قانون، اجازه بی قانونی جدید متکی بر توهین و خشونت کلامی افراد به یکدیگر را به جامعه بدهید.
سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )
قطعاً در این زمینه بین من و شما اختلاف نظر وجود دارد. من در آزادی خشونت کلامی و رفتاری، تباهی بسیار بیشتری میبینم. این مبحث خوبی هست و شاید این امکان وجود داشته باشد که در تاپیک دیگری مطرح شود.خب همون طور که عرض کردم خدمتتون، من با سانسور و برخورد با طرف بابت نوشته ای مخالفم. شما هم می تونید پاسخ بدید و تقبیح کنید. گذشته از اون چون ما این جا فلان حق رو نداریم، دلیل نداره که بیاییم یک حق دیگه رو هم از خودمون سلب کنیم. می گم، امروز شما این رو گسترش خشونت کلامی می دونید، فردا بالا تحلیل کردن قیمت دلار می تونه به گسترش نگرانی در معیشت مردم تعبیر بشه و خودتون هم بابتش تنبیه بشید. این سرازیری هست که وقتی شروع کردی توش قدم گذاشتی جز تباهی و خفقان نتیجه ای نداره. در ضمن ما این جا حق آزادی بیان نداریم. گفتم شاید بخوایم این جا وقتی کسی حواسش به ما نیست تمرین کنیم. اگر نه که همه این پست ها باید پاک بشه!