• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
تحلیل ها میگن 10 ابان قراره کانال مالی با اروپا باز بشه و حکومت دلار را به زودی پس از افت مجدد قیمت در هفته های آینده،تثبت می کنه و دیگه نوسانی حداقل برای سه سال نخواهد بود(باز مثل چهل سال اخیر دلار دو سه برابر که شد، ثابت نگه میدارن برای چند سالی-دقیقا این روش کاریه که 40 ساله حکومت با مردم رفتار می کنه و دلار 4 تومنی رو کرد 12 تومن و برای چند سال ثابت می مونه)
از شنبه قراره حدود 10 میلیارد دلار به بازار پمپاژ بکنن و فعلا نیاز دو ماه بازار تامین بشه
خبر زیر رو بخونین:
-----------
برونو لومر، وزیر دارایی فرانسه، با انتقاد از سیاست‌های دونالد ترامپ در عرصه بین‌المللی، گفته است که آقای ترامپ "انگیزه‌ای برای اروپای قدرتمندتر" است.

او با اشاره به خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن تحریم‌های ایران گفته است: "یقینا نتیجه بحران با ایران، فرصتی برای آن است که اروپا نهادهای مالی مستقل خود را داشته باشد تا با هر کس که می‌خواهد تجارت کند."

اتحادیه اروپا، قدرت‌های اروپایی و همچنین روسیه و چین وعده‌ داده‌اند که با خروج آمریکا از توافق هسته‌ای و بازگرداندن تحریم‌های نفتی و بانکی علیه ایران، ساز و کار جدیدی برای ارتباطات مالی با ایران ایجاد کنند.

وزیر دارایی فرانسه گفته است: "واشنگتن نمی‌تواند تصمیم بگیرد که آیا ما مجاز به تجارت با ایران هستیم یا نه."

انتقاد برونو لومر از رئیس جمهور آمریکا به سیاست او در قبال ایران محدود نبود.

آقای لومر از جمله گفت: "ترامپ تصمیم گرفته که جنگی تجاری آغاز کند. فکر می‌کند برنده این جنگ خواهد شد. اما این جنگ برنده‌ای نخواهد داشت."

او گفت کشورهای اروپایی در اتحاد با هم توانسته‌اند با این مشکل روبرو شوند.
داداش زیاد نمیشه با شما حرف زد میای فش میدی خصوصی خخخخخخ.
چقدر دلار؟؟میلیارد؟؟؟؟؟داداش چی میزنی؟؟؟
الان دارن همرو از مردم میگیرن انبار کردن واسه ابان بعد میکی میلیارد؟؟؟
این کارو کنن اره ۲ ماه اوکی میشه ولی بعدش دلار میشه ۱۰۰ هزار تومن

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
عزیزم شما که دکتری ریاضی داری اصلا میدونی 10 میلیارد دلار چقدر پوله؟ از 16 مرداد تا امروز که میشه 2 ماه کل ارز خرید و فروش شده در سامانه نیما 2.8 میلیارد یورو بوده. لینک

10 میلیارد دلار با قیمت 14 هزار تومنی دلار میشه 140 هزار میلیارد تومن. کل بودجه عمرانی کشور در سال 97 60 هزار میلیارد تومنه. حتی اگه دلار رو 12 تومن حساب کنید 10 میلیارد دلار میشه 2 برابر بودجه عمرانی کل کشور

10 میلیارد دلار یعنی یک میلیون بسته اسکناس 100 دلاری که درشت ترین اسکناس دلاره.

با احتساب اونس 1200 دلاری، 10 میلیارد دلار میشه معادل 35 میلیون قطعه تمام سکه

ضمنا نیاز بازار ایران هم خیلی کمتر از این حرفاست. با توجه به اینکه الان واردات و صادرات رسمی در سامانه نیما انجام میشه و ارز مسافرتی هم توسط بانکها تامین میشه، نهایت نیاز بازار در حال حاضر به نیم میلیارد دلار در ماه هم نمیرسه. اگه 10 میلیارد دلار(یک میلیون بسته صد دلاری) طی دو ماه به بازار تزریق شه که دلار میشه قیمت آدامس خرسی.
شما که دکتری ریاضی داری حداقل قبل از عدد و رقم گفتن یه سبک سنگینی بکن به جایی بر نمیخوره.

لطفا به کل نیاز دلار کشور نگاه بکنید
حدود50-60 میلیارد دلار در سال ما واردات انجام میدیم
این وارادت رسمی کشور است و غیر رسمی هم حساب کنیم، شاید تا80 میلیارد هم برسد
خواهشی از دوستان دارم لطفا تفاوت بزارین با حرفهایی مثل "دلار 30 تومن میشه" یا "دو ماه دیگه ببین ایران نابود میشه یا نه" و حرفهایی کسی که با تحقیق یک نوشته ایی رو می نویسه
وقتی در سال 60 میلیارد دلار واردات داریم 10 میلیارد برای دو ماه استفاده میشه
2 میلیارد شایدم کمتر هم بیاد چون دلالها را در نظر بگیرید اونها هم میخان با خرید دلار ، تورم و گرانی ایجاد بکنن
لطفا حداقل در زمینه اعداد و ارقام قبول کنید که اکثر کاربران اینجا - ضمن احترام به شخصیتشون - هیچ بررسی انجام نمیدن و صرفا بحث آبکی می کنین.

Last edited:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
دلار اخباری و جهانگیری چ خبر خخخ،
شما الان چهاراه استانبولی؟
داداش چهار راه استانبول که با کله توی ضرر رفتن
اونجا نرو که میخان دلارهایی که 17 تومن خریدن رو با کلاهبرداری بهت 14 تومن بندازن
مرکز دلالهای سوخته اس

Last edited:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
ای کاش میشد یک گزینه اضافه کرد که بزنیم پست های بعضی ها را نبینیم
اونهایی که به دروغ میگن دلار ارزون شد و شد هشت تومان و هفت تومان
کی خودش نوشته دلار شده 7-8 تومن
لطفا صرفا لینک پستشون رو اینجا قرار بدین
تا همگان ببیند و رسوا شود

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
۲ ماه دیگه میام اینجا حالتو میپرسم:general711:بهتر اینجا باشی:D
2 قرن دیگه هم اینجا هستم. من آخرین نفریم که از پی تی میرم:D
نه، ناراحت که نشدم. شما میتونی به "تعمیم دادن آدمهایی که تا حالا دیدی ،به همه آدمها از جمله آدمی که جدید میبینی" ادامه بدی. بش میگن پیش داوری کردن. فردی هم که پیش داوری اش میکنی اصلا ناراحت نمیشه، شخصا بهت تضمین میدم.

البته جای بحثش اینجا نیست، اما چند وقت قبل یه کاربری عینا همین حرف های شما رو میگفت، میگفت همه باید به هم بدون چشمداشت کمک کنند و به من هم گفت نباید بد بودن آدم قبی ها رو به آدم های جدید تعمیم بدی و پیشداوری کنی .... به جان خودم به محض اینکه به مقصودش رسید و اون چیزی که میخواست به دست آورد، کلا از پی تی رفت:D. قرار بود بمونه و به بقیه هم یاد بده ها:general509::D
البته قصدم جسارت نیست، شما خیلی آدم خوب و با اخلاقی هستی.... اما ... هیچی ولش کن:general406:

پ.ن: برای اینکه اسپم نباشه. الان قیمت فروش حواله دلار 14400 و حواله یورو 16750 ـه

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
دلار اخباری و جهانگیری چ خبر خخخ،
شما الان چهاراه استانبولی؟

قیمت لحظه ای هست
و دلار داره میریزه

الان الان ۱۳۶۰۰
۱۳۱۰۰ شده خرید

نوسان هست
سکه ۴۰۷۰
قیمت دلالی
صرافی داره قیمت بالا میفروشه و حواله میزنه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اینایی که میگن دلار 10-9 تومن شده ، برن با این قیمت بخرن بیارن به من بفروشن 12 تومن. 5000 دلار به من بفروشید تو یک روز 10 تا 15 میلیون تومن به همین راحتی سود کنید! پیشنهاد بهتر از این؟!

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
@Titania ، یک چیزی، من مدیر این بخش نیستم، اگر تذکری هم دادم از موقعیت یک کاربر بوده، ولاغیر. هیچ هم دوست ندارم در کار مدیران این بخش دخالت کنم. شاید دوست نداشته باشید بشنوید، ولی من به آزادی بیان اعتقاد دارم. این کاربر هم به هر دلیلی فکر می کنه مشکل از کسانی هست که دارند خرید و فروش می کنن و باور نداره که پخش کننده دلار دولت هست و خب نفرتش از این وضعیت این طوری بروز می کنه.سرکوبش در فضای مجازی اونو در فضای حقیقی ***** نمی کنه و به نظرم باید در این موارد بحث و گفتگوی منطقی کرد، نه این که افراد رو ساکت کنیم.
ببینید، آزادی بیان، در مورد بیان منطبق بر قانون هست و هیچ شخصی در هیچ کشوری، حق آزادی بیان خشونت آمیز و یا ترویج خشونت یا توهین و غیره را ندارد و در یک کشور قانونمند، امکان پیگیری قانونی در مورد آن وجود دارد و مهمتر، این هست که جامعه هم در یک کشور قانونمند، با این نوع رفتار بی قانون، برخورد میکند.

این نظر که اگر کاربری نتواند در فضای مجازی، رفتار نا مناسب مورد نظرش را انجام بدهد، قطعاً در فضای حقیقی آن رفتار را اجرا میکند، واقعاً توجیه کننده تحمل آن نوع رفتار نیست. این صحبت مثل این هست که سیل کاربران ایرانی که بدلیل انواع کمبودهای آموزشی و فرهنگی، وارد پیج مجازی حتی سلبریتی های خارجی میشوند و هر چه دلشان خواست توهین میکنند را موجه بدانیم و انتظار تحمل داشته باشیم، با این توجیه که اگر در فضای مجازی اجازه اعمال خشونت داده نشود، آن شخص به فضای حقیقی مراجعه میکند و مثلاً زبان مردم را سوراخ میکند!
شخصاً در این فاروم با همه افراد موافق یا مخالف، در حد توان، با استدلال منطقی صحبت کرده ام و تلاش کرده ام که استدلال ها و تحلیلهای ارائه شده، در حد امکان مستند و همچنین مشتمل بر لینک فارسی از خبرگزاریهای رسمی کشور برای امکان ارجاع و بررسی باشد.

همینجا، مخصوصاً در مورد افرادی که بدلیل تجربه و اطلاعات اقتصادی مورد استناد بسیاری از کاربران هستند، از همه کاربران سایت تقاضا میکنم رفتار محترمانه و منطقی داشته باشند و شرایطی را ایجاد نکنند که این افراد حتی نتوانند توصیه مالی و اقتصادی واقعی را در مورد روند سرمایه گذاری ارائه بدهند.
یادش به خیر، زمان محمود در این جا تقریبا تخته شد. اون موقع البته مشکلات محدود به همین فروم ها بود و تلگرام اختراع نشده بود که الان عمده مشکلشون اون جا باشه و ما به کل فراموش بشیم. یک عده رفتند برای خودشون یک فروم درست کردند. خلاصه یکمی سعه صدر از جانب همه ما بد نیست.
در مورد امکان ایجاد محدودیت و مشکلات برای فاروم، حق با شما هست.

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
حو تاپیک خیلی جالب شده. از یه طرف اصرار و از طرف دیگه انکار. جالبتر اینکه هر دو طرف هم فکر می کنن جای حق نشستن. آدم یاد جنگ های صلیبی می افته :general304:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
@Titania ببینید، این که آزادی بیان منطبق بر قانون باشه، که فلان مدل قبول نیست و فلان مدل قبوله، بله، جاهایی هست و طرفدارانش هم چپی ها هستند به طور عمده. این روش در نهایت به خفه کردن همه ختم می شه و نظر شخصی من اینه که آزادی بیان محدودیتی نداره. ممکنه شرکت های خصوصی مثل اینستاگرام و فیسبوک یا توییتر آزادی بیان رو محدود به قوانین خودشون کنن. اما اصل آزادی بیان تا این حد تضمین شده که مثلا در تشییع جنازه سربازان آمریکایی که مثل بقیه دگرجنس گرا نبودند، عده ای در فاصله ی مشخصی جمع شده بودند و شعار می دادند این ها به جهنم می رند. من این مدل آزادی بیان رو اگر چه شمشیر دولبه هست، بهتر می پسندم تا این که پلیسی داشته باشیم که همه چیز رو مطابق میل ما سانسور کنه.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
@Titania ببینید، این که آزادی بیان منطبق بر قانون باشه، که فلان مدل قبول نیست و فلان مدل قبوله، بله، جاهایی هست و طرفدارانش هم چپی ها هستند به طور عمده. این روش در نهایت به خفه کردن همه ختم می شه و نظر شخصی من اینه که آزادی بیان محدودیتی نداره. ممکنه شرکت های خصوصی مثل اینستاگرام و فیسبوک یا توییتر آزادی بیان رو محدود به قوانین خودشون کنن. اما اصل آزادی بیان تا این حد تضمین شده که مثلا در تشییع جنازه سربازان آمریکایی که مثل بقیه دگرجنس گرا نبودند، عده ای در فاصله ی مشخصی جمع شده بودند و شعار می دادند این ها به جهنم می رند. من این مدل آزادی بیان رو اگر چه شمشیر دولبه هست، بهتر می پسندم تا این که پلیسی داشته باشیم که همه چیز رو مطابق میل ما سانسور کنه.
دوست گرامی، من قطعاً به منع خشونت کلامی معتقد هستم. اینکه قانون باید منطبق بر منطق و در نظر گرفتن حقوق شهروندی باشد یک بحث کاملاً متفاوت هست. شما اگر در یک کشور با قانونهای کاملاً اشتباه و بدون حقوق شهروندی زندگی کنید، باید برای تغییر آن قانونها تلاش کنید، نه اینکه بجای تغییر قانون، اجازه بی قانونی جدید متکی بر توهین و خشونت کلامی افراد به یکدیگر را به جامعه بدهید.

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
گذشته از این، من واقعا درک نمی کنم این دوستمون چرا از حرف اون یکی دوستمون اینقدر ناراحت شده و به خودش گرفته. البته ظاهرا اون پستی که ایشون این همه ازش رنجیده پاک شده، ولی اینطور که یادمه در اون پست یه همچین چیزی گفته شده بود: "خدا رحمت کنه رضا شاه رو، این افرادی که شایعه پخش می کردن و زندگی مردم رو مختل می کردن می گرفت زبونشونو سوراخ می کرد!" از نظر من دلیلی بر اینکه کسی از چنین حرفی بترسه و به خودش بگیره نیست، مگر اینکه دقیقا خودش رو شابعه چی و مخل زندگی مردم بدونه.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
دوست گرامی، من قطعاً به منع خشونت کلامی معتقد هستم. اینکه قانون باید منطبق بر منطق و در نظر گرفتن حقوق شهروندی باشد یک بحث کاملاً متفاوت هست. شما اگر در یک کشور با قانونهای کاملاً اشتباه و بدون حقوق شهروندی زندگی کنید، باید برای تغییر آن قانونها تلاش کنید، نه اینکه بجای تغییر قانون، اجازه بی قانونی جدید متکی بر توهین و خشونت کلامی افراد به یکدیگر را به جامعه بدهید.

خب همون طور که عرض کردم خدمتتون، من با سانسور و برخورد با طرف بابت نوشته ای مخالفم. شما هم می تونید پاسخ بدید و تقبیح کنید. گذشته از اون چون ما این جا فلان حق رو نداریم، دلیل نداره که بیاییم یک حق دیگه رو هم از خودمون سلب کنیم. می گم، امروز شما این رو گسترش خشونت کلامی می دونید، فردا بالا تحلیل کردن قیمت دلار می تونه به گسترش نگرانی در معیشت مردم تعبیر بشه و خودتون هم بابتش تنبیه بشید. این سرازیری هست که وقتی شروع کردی توش قدم گذاشتی جز تباهی و خفقان نتیجه ای نداره. در ضمن ما این جا حق آزادی بیان نداریم. گفتم شاید بخوایم این جا وقتی کسی حواسش به ما نیست تمرین کنیم. اگر نه که همه این پست ها باید پاک بشه!

Handel

Registered User
لایک‌ها
397
سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

کسی با خرید و فروش دلار در شرایط عادی مخالف نیست من خودم شاید در بعضی مواقع بخوام دلار یا سکه بخرم ولی وقتی قیمت دلار طوری میشه که معیشت و زندگی مردم داره به خطر میافته، اینجا مسئولیت هر فردی هست که هر طور میتونه جلوی این روند رو بگیره و نگذاره کار به جای باریک بکشه، بشخصه کسی که تو این شرایط همچنان دنبال افزایش قیمت و سود کردن هست رو نمیتونم اسم انسان روش بزارم حالا چه برسه به این که بخواد دیگران هم تشویق به این کار کنه. البته اکثر این افراد هم خارج از کشور هستن و با مردم دشمنی دارن یا ژن خوب هستن و ککشون هم از این وضعیت نمیگزه.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
خب همون طور که عرض کردم خدمتتون، من با سانسور و برخورد با طرف بابت نوشته ای مخالفم. شما هم می تونید پاسخ بدید و تقبیح کنید. گذشته از اون چون ما این جا فلان حق رو نداریم، دلیل نداره که بیاییم یک حق دیگه رو هم از خودمون سلب کنیم. می گم، امروز شما این رو گسترش خشونت کلامی می دونید، فردا بالا تحلیل کردن قیمت دلار می تونه به گسترش نگرانی در معیشت مردم تعبیر بشه و خودتون هم بابتش تنبیه بشید. این سرازیری هست که وقتی شروع کردی توش قدم گذاشتی جز تباهی و خفقان نتیجه ای نداره. در ضمن ما این جا حق آزادی بیان نداریم. گفتم شاید بخوایم این جا وقتی کسی حواسش به ما نیست تمرین کنیم. اگر نه که همه این پست ها باید پاک بشه!
قطعاً در این زمینه بین من و شما اختلاف نظر وجود دارد. من در آزادی خشونت کلامی و رفتاری، تباهی بسیار بیشتری میبینم. این مبحث خوبی هست و شاید این امکان وجود داشته باشد که در تاپیک دیگری مطرح شود.

بالا