یادمان باشد؛دو روز که چیزی نیست اینجا پست چند ماه قبل یادشونه و تو صفحه قبل گذاشتن پس اونو چی بگیم
والا از قدیم روشن بود!واقعا برام روشن شد که دنیا براساس قدرت میچرخه و بقیه مسائل حاشیه هست. اینکه یک کشور اینقدر قدرت داشته باشه که تمام نهادهای بین المللی رو به تمسخر بگیره برای من یکی نشونه خوبی نیست ! ما بیچاره ها از داخل گیر یک سری زبون نفهم افتادیم و از بیرون هم گیر یک سری دیگه. واقعا در وضعیت غم انگیزی گرفتار شدیم. توی چه دوره نحسی به دنیا اومدیم
در پاسخ به بخشی از نظرتون بگم که حکومت در این رویا به سر میبره که دو سال دیگه دوره ترامپ تموم میشه و 2021 رییس جمهور جدیدی از حزب دموکرات روی کار میاد و اون شخص با کمال میل برمیگرده به برجام!والا از قدیم روشن بود!البته این قضیه برجام روشنترش هم کرد. ایران با بزرگترین قدرتهای دنیا مذاکره کرد و همه بچه معروفهای شرق و غرب و آسیا و اروپا و آمریکا اونجا بودن. قرار شد ایران فلان کار رو بکنه و در مقابلش فلان طور بشه. همون کار رو هم کرد و همه تأییدش کردن و مأمورین آژانس هم بارها اومدن گفتن مشکلی نیست، ولی یکی از این کشورها تصمیم میگیره بزنه زیر همه چیز و چون زورش زیاده، به تنهایی کل قرارداد رو منهدم میکنه.
و جالب اینه که بلافاصله بعدش هم میگه بیاین یه قرارداد جدید ببندیم! :general304: به شخصه اگه نظر واقعیم رو راجع به این حکومت بگم در کمترین حالت بن میشم و در حالتهای خفنتر هم... بگذریم. ولی با این وجود توی این قضیهی خاص نمیدونم چطوری باید دوباره مذاکره کرد و اگه خودم هم جای سران **** بودم، تصمیم خیلی سختی بود. چون بیشتر شبیه یه فیلم کمدی هست که شما قرارداد ببندی و بهش عمل کنی و بعد طرف مقابل بزنه زیرش و بگه حاجی بیا یه قرارداد دیگه ببندیم! خب طبیعیترین حالتش اینه که پیش خودت میگی اگه دوباره قرارداد ببندم، آیا اون طرف دو ماه بعدش زیر این یکی هم نمیزنه؟ پس عجیب نیست که فعلاً خبری از مذاکره نباشه.
کلاً این وسط طبق معمول بدبختی نصیب ما مردم میشه. نگرانیهاش به ما میرسه. گرونیهاش به ما میرسه. تعویض ماشینهای رنو و پژو و ژاپنی و کرهای با آشغالهای چینی به ما میرسه. از دست دادن بویینگ و ایرباس و عشق و حال کردن با زبالههای 30،40 سال پیش به ما میرسه. مشکلات دارو و درمانش به ما میرسه. کم شدن جهانگردها و پایین اومدن درآمد فروشندهها و محلیهای اماکن تاریخی به ما میرسه. کلاً همه بدبختیهاش میره توی جیب ملت و اصل کاریها هم راحت نشستن سر جاشون، بدون اینکه مشکلی براشون پیش بیاد. همونطور که **** کره شمالی توی سختترین تحریمها هم استیکش رو میخوره و این مردمش هستن که بدبخت میشن. همونطور که مادورو توی ونزوئلا میتونه هر لحظهای که دلش بخواد سوار جت شخصی بشه و هر کاری میخواد بکنه، ولی مردمش باید برای خرید سادهترین چیزها هم توی صف برن و از شدت بدبختی از کشور خارج بشن.
حالا یه عده هی بگن با تحریم به **** چنج میرسیم و شاهزاده برمیگرده و زیر سایه ایشون رستگار میشیم، ولی حداقل با نگاهی به بقیه کشورها میشه به واقعیتهای دیگهای رسید. بگذریم که نیازی به بقیه کشورها هم نیست و خودمون همین چند سال پیش هی دوره تحریمهای سنگین رو پشت سر گذاشتیم و دیدیم چقدر به نفع مردم بود که این دوره باشه.
حقیقتش برای من تا امسال به این وضوح روشن نبود . توی دولت قبلی آمریکا برام روشن بود که چی میگن و کشورهای دیگه هم همراهی میکردن و خوشحال شدم که ایران جلوی فشار جهانی کوتاه اومد و حقیقتا فکر میکردم توی روال خوبی افتادیم ولی خب خیلی زود امیدهامون به باد رفت. واقعا به ذهنم نمیرسید دغدغه سال 97 مردم رب گوجه و دستمال کاغذی باشه! منم همین نظر شما رو دارم و از شانس بد تیم آرماگدونی ترامپ وقتی پیداشون شد که حکومت به نرمش های بی سابقه ای دست زده بود و ترامپ و دار و دسته به همه تلاشها گند زدن. واقعا دلم به حال این نسل بدبخت خودمون میسوزه که انگار حالا حالا ها نمیتونیم مثل بقیه دنیا مثل آدمیزاد زندگی کنیم و مثل آدمیزاد بمیریم.والا از قدیم روشن بود!البته این قضیه برجام روشنترش هم کرد. ایران با بزرگترین قدرتهای دنیا مذاکره کرد و همه بچه معروفهای شرق و غرب و آسیا و اروپا و آمریکا اونجا بودن. قرار شد ایران فلان کار رو بکنه و در مقابلش فلان طور بشه. همون کار رو هم کرد و همه تأییدش کردن و مأمورین آژانس هم بارها اومدن گفتن مشکلی نیست، ولی یکی از این کشورها تصمیم میگیره بزنه زیر همه چیز و چون زورش زیاده، به تنهایی کل قرارداد رو منهدم میکنه.
و جالب اینه که بلافاصله بعدش هم میگه بیاین یه قرارداد جدید ببندیم! :general304: به شخصه اگه نظر واقعیم رو راجع به این حکومت بگم در کمترین حالت بن میشم و در حالتهای خفنتر هم... بگذریم. ولی با این وجود توی این قضیهی خاص نمیدونم چطوری باید دوباره مذاکره کرد و اگه خودم هم جای سران **** بودم، تصمیم خیلی سختی بود. چون بیشتر شبیه یه فیلم کمدی هست که شما قرارداد ببندی و بهش عمل کنی و بعد طرف مقابل بزنه زیرش و بگه حاجی بیا یه قرارداد دیگه ببندیم! خب طبیعیترین حالتش اینه که پیش خودت میگی اگه دوباره قرارداد ببندم، آیا اون طرف دو ماه بعدش زیر این یکی هم نمیزنه؟ پس عجیب نیست که فعلاً خبری از مذاکره نباشه.
کلاً این وسط طبق معمول بدبختی نصیب ما مردم میشه. نگرانیهاش به ما میرسه. گرونیهاش به ما میرسه. تعویض ماشینهای رنو و پژو و ژاپنی و کرهای با آشغالهای چینی به ما میرسه. از دست دادن بویینگ و ایرباس و عشق و حال کردن با زبالههای 30،40 سال پیش به ما میرسه. مشکلات دارو و درمانش به ما میرسه. کم شدن جهانگردها و پایین اومدن درآمد فروشندهها و محلیهای اماکن تاریخی به ما میرسه. کلاً همه بدبختیهاش میره توی جیب ملت و اصل کاریها هم راحت نشستن سر جاشون، بدون اینکه مشکلی براشون پیش بیاد. همونطور که **** کره شمالی توی سختترین تحریمها هم استیکش رو میخوره و این مردمش هستن که بدبخت میشن. همونطور که مادورو توی ونزوئلا میتونه هر لحظهای که دلش بخواد سوار جت شخصی بشه و هر کاری میخواد بکنه، ولی مردمش باید برای خرید سادهترین چیزها هم توی صف برن و از شدت بدبختی از کشور خارج بشن.
حالا یه عده هی بگن با تحریم به **** چنج میرسیم و شاهزاده برمیگرده و زیر سایه ایشون رستگار میشیم، ولی حداقل با نگاهی به بقیه کشورها میشه به واقعیتهای دیگهای رسید. بگذریم که نیازی به بقیه کشورها هم نیست و خودمون همین چند سال پیش هی دوره تحریمهای سنگین رو پشت سر گذاشتیم و دیدیم چقدر به نفع مردم بود که این دوره باشه.
شما نگران چی هستید دوست گرامی؟ این تاپیک از 3 سال پیش از عضویت شما وجود داشته و همیشه هم اینطور مباحث داخلش عنوان شده و هیچوقت هم حذف نشده.@GlobalTech
دوست گرامی
واقعاً از شما خواهش میکنم که یک محیط واگزار شده و اهداف مشخص را بشناسید. مسیر منجر به حذف تاپیک سرمایهگذاری روی ارز را طی نکنید.
پیشنهاد میکنم که یک سر هم به تاپیک ارز و سکه در تالار بورس بزنید. البته اگر طی چند هفته گذشته هم بررسی میکردید، میتوانستید اهداف و برنامه ها را ببینید.شما نگران چی هستید دوست گرامی؟ این تاپیک از 3 سال پیش از عضویت شما وجود داشته و همیشه هم اینطور مباحث داخلش عنوان شده و هیچوقت هم حذف نشده.
وقتی سیاست با اقتصاد گره خورده یا باید اینجا صحبت وتحلیل کنیم یا نکنیم، راه حل دیگه ای وجود نداره.@GlobalTech
دوست گرامی
واقعاً از شما خواهش میکنم که یک محیط واگزار شده و اهداف مشخص را بشناسید. مسیر منجر به حذف تاپیک سرمایهگذاری روی ارز را طی نکنید.
قرار شد ایران فلان کار رو بکنه
اینکه فلان قول داده شده یا نه رو واقعا نمیدونم چقدر میشه اثبات کرد ولی یادمه که اوباما گفت ایران به روح برجام پایبند نیست که احتمال داره منظورش همین بوده باشه شایدم نه. در هرصورت برجام به صورت خاص تاکید بر مسائل هسته ای بود که ایران هم تا اونجا که میدونیم پایبند بود و بقیه مسئله به نظر من دیگه حاشیه ماجراست و بهانه جویی! اینکه دولت قبلی آمریکا همراه با اروپا قرارداد خوبی امضا نکردن و تاوانش رو ما باید بدیم ! شما تصور کن ایران اعلام میکرد طرفهای قرارداد برجام رو نقض کردن و بدون هماهنگی ازش خارج میشد چه بلایی سرش می آوردن! بحث قدرت و زوره و اینجا منطق مطرح نیست. بدون پشتوانه با بد کسانی در افتادیم ولی اینجور نیست که تمام حرکت طرف مقابل توجیه بشه. فعلا که به نظر یک گره بازنشدنی میاد.مساله در همین فلان کار هست. ایران با لابی نایاک این سیگنال روبه اوباما داد که در مسائل منطقه ای کمتر دخالت خواهد کرد و بابت این قول این برجام به سرانجام رسید. ولی در عمل اتفاق دیگه ای افتاد... بگذریم.
تحلیل وضعیت یک اقتصاد سیاسی برای بررسی روند سرمایه گذاری، کاملاً منطقی هست. در همین تاپیک هم اصولاً همیشه همین مسیر طی شده است. عوامل بنیادی مؤثر بر روند پیش رو برای ارز را تحلیل میکنیم. شامل اثرات تحریمها و همچنین اثرات سیاست خارجی ابرقدرتها بر روی منجلاب اقتصادی ایران و در نهایت نتیجه این روند کاملاً منطقی و بنیادی، بر از بین رفتن ارزش پول ملی کشور.وقتی سیاست با اقتصاد گره خورده یا باید اینجا صحبت وتحلیل کنیم یا نکنیم، راه حل دیگه ای وجود نداره.
دقیقاً.بعدشم دستی به شونه های وزیر زد و گفت:
خودتون میدونید و مملکتتون خداحافظ
این پیرمرد فهمید و اونایی هم که باید، فهمیدن و صحبت بیشتر اضافه گویی ست...