از همه مهمتر اینه که یه عده هموطن مثل شما با نوشتن این جور متن ها میخوان مردمی که در تلاشند سرمایه های اندکشون که جاصل یک عمر تلاششون هست رو به ارز تبدیل کنند مقصر اصلی جلوه بدن که این بدترین نوع استدلاله و هم شما و هم بقیه میدونند مقصر اصلی کی هست که یا نمیتونید بگید یا از قصد سعی در منحرف کردن ذهن ها هستید در هر صورت دو صورت به نظرم کار اشتباهی میکنید
چه اصراری هست حتما روی نظر دیگران نظر بدیم.
خیلی وقت ها حوصله جواب دادن ندارم اما شما یه چیزی میگی که خلاف پست من هست و باعث شکل گیری یه ذهنیت برای دیگر کاربران میشه.
حرف من اینه که زمانی وضعیت اینطوره که با بالا یا پایین رفتن دلار هیچ کاهش قیمتی نداریم و همه قیمت ها
روزانه افزایش داره حالا پایین اومدن هزار تومنی دلار چه خوشحالی داره؟
وقتی بیشتر جامعه قشر حقوق بگیر کارمند و کارگر و غیره هستن و همه هم زیر این فشار اقتصادی دارن له میشن و کارخونه ها یکی پس از دیگری ورشکسته میشن و کارگرها بیکار میشن چه فرقی داره قیمت دلار چی باشه در هر حالتی به سمت فقر و سختی میریم.
مقصر اصلی هم مسئولین هستن که در کنترل قیمت ها ناتوان هستن و براشون مهم نیست. خانواده خودشون در خارج ایران و تأمین هستند پس به فکر نیستند.
من هم جلوی کسی نگرفتم که دلار یا ارز بگیره یا نگیره. پول کشور هر روز ارزشش کم میشه و در نتیجه افراد حداقل برای حفظ ارزش دارایی فعلیشون اون تبدیل به یک ارز جهانی میکنند که کار عقلانی هست.
قبل از هرگونه ارائه نظر در رابطه با دیگران چند دقیقه نسبت به موضوع فکر کنید شاید زوایای دیگری داشت.