mostafa_gm
Registered User
خوب هستن دیگه، مگه شک داشتید؟قیمتا که میاد پایین اینجا همه ناراحت میشن . انگار عربستانی و امریکایی هستن ارزوشون اینه کشور هر چه زودتر نابود بشه
خوب هستن دیگه، مگه شک داشتید؟قیمتا که میاد پایین اینجا همه ناراحت میشن . انگار عربستانی و امریکایی هستن ارزوشون اینه کشور هر چه زودتر نابود بشه
شاید به خاطر اینه که دشمنان ما با هم فرق دارند. دشمن شما عربستانی ها و امریکایی ها هستن. دشمن من و همفکران من، کسانی هستند که مقصر واقعی این وضع هستند و کار رو به اینجا رسوندن. در واقع ما با هم دشمنیمقیمتا که میاد پایین اینجا همه ناراحت میشن . انگار عربستانی و امریکایی هستن ارزوشون اینه کشور هر چه زودتر نابود بشه
دلار چنده مگه ؟
متاسفانه این جماعت به هیچ صراطی جز صراط ساندیس مستقیم نیستند و با کوچکترین مخالفتی به شما ساندیس تعارف میکنن!نمی دونم چرا وقتی دلار ارزون میشه هزیان گویی یه عده شروع میشه(البته میدونیم ضرر کردن خیلی سخته)
دائم از ساندیس دم میزنن
خودشون رفتن زیر لحاف بن سلمان و سعید جلیلی قایم شدن
بعد سرشون میارن بیرون میگن ساندیس خورها
ساندیس خورها
دوباره سرشون رو میبرن داخل
این نحوه حرف زدن مخصوص اونهاست
غافل از اینکه کارفرما و کارگر و کشاورز ایرانی هر روز نفرینشون می کنه
تا بوده ایران اینجوری بوده
یه دشمن بی رحم
یه عده مسئول بی عرضه
و یه عده چپاولگر دو رو
---------------------
هنوز تا قیمت واقعی دلار خیلی فاصله اس
واقعا اقتصاد ایران کشش افزایش 3-4 برابری دلار رو از 3800 به 13500 رو نداره
روحانی مچکریم
دوستان نظرتون درباره یورو چیه نسبت به دلار رشد میکنه؟
فکر کردم برعکس میشه. کلا انگار من هوش اقتصادی ندارم !مثل اینکه سال 2001 به 83 صدم دلار هم رسیده.وضعیت منطقه یورو خیلی خرابه. نرخ تبادل یورو/دلار قابل پیش بینی نیست. مخصوصا با قضیه برگزیت و ایتالیا ... اما به نظر شخصی من، در طول چند سال آینده، یورو و دلار تقریبا به برابری میرسند
پ.ن: دلار هم 12500 شد:general108:
اخبار میگفت دلار بازار غیر رسمی وارد کانال 11000 شده. راسته؟ پایین تر هم میاد؟
فکر کردم برعکس میشه. کلا انگار من هوش اقتصادی ندارم !مثل اینکه سال 2001 به 83 صدم دلار هم رسیده.
منم هوش اقتصادی ندارم. همینطوری حدس خودم رو گفتم:general704:. من سال 83 اون موقعی که یورو 655 تومن بود و دلار 806 تومن، مقدار زیادی یورو فروختم و تبدیل به دلار کردم:general503:
یورو اولش با ارزش تقریبا برابر دلار شروع شد، اگر اشتباه نکنم تا یک سال رشد کرد، بعدش سقوط کرد و به زیر یک دلار رسید. اولین باری که اسکناس های یورو به ایران رسید، ارزشش زیر یک دلار بود. بعد تا 1.6 دلار هم بالا رفت. همون موقع بانک مرکزی ایران نصف ذخیره ارزی دلاریش رو تبدیل به یورو کرد:general509:. بعد دوباره پایین امد تا الان که 1.13 دلاره
پیش بینیت برای آینده دلار و نسبتش با یورو چیه ؟
الان بهترین منبع برای خرید اسکناس چیه؟من الان هیچ نظری ندارم. نمیدونم داره چه اتفاقی میفته .... اما خودم فردا صبح هرچی بتونم میخرم. ریسک شخصیه
من الان هیچ نظری ندارم. نمیدونم داره چه اتفاقی میفته .... اما خودم فردا صبح هرچی بتونم میخرم. ریسک شخصیه
ابتدا کاهش و بعد افزایشدوستان امروز قیمت کاهشی بوده یا افزایشی؟
اگر آشنا دارید که بهترین منبع اونه، اگر آشنا ندارید ولی تجربه کافی دارید که ارز تقلبی رو تشخیص بدید، از صرافی های کمتر معتبری که مدارک نمیگیرن خرید کنید(مخصوصا توی شهرستان ها زیادن)الان بهترین منبع برای خرید اسکناس چیه؟
یورو ؟