F-May5th
کاربر فعال بخش پاتوق
- نوشتهها
- 1,056
- لایکها
- 10,538
تفاوت زمانی دلار 800 تومنی با دلار 65 تومنی، حدود 9 سال بود. 69 تا 78دلار 800 تومنی یادم میاد ولی 65 تومنی نه ! مگر اینکه مربوط به زمان بووق باشه :دی
در جواب دوستی هم که حرص و جوش بیخود میزنه بگم : قرار نیست همه رو با یه دید نگاه کنیم شما از کجا میدونی اونی که الان داره از گشنگی ــش میمیره یه زمانی مرگ بر فلان کشور گفته ! یا از 1400 سال پیش داره دفاع میکنه یا غیبت میکنه :دی
فقط میتونم امیدوار باشم (به حق همون پنج تن :دی) افرادی مثل شما به مقام های بالا نرسن چون ممکنه با همین عقاید همه رو از دم تیغ بگذرونن !
البته مخاطب شما، من نبودم ... اما جواب میدم تا چش مصطفی درآد
ببین اولا که دلار خریدن من نوعی، ربطی به از گرسنگی مردن کسی نداره. اگر کسی داره از گرسنگی میمیره یا تقصیر خودشه یا تقصیر دولت. تقصیر من نیست. در همه جای دنیا هم این مسئله وجود داره. شما همین طرز فکر نوعدوستی رو میتونی به گرسنگان آفریقا هم تعمیم بدی. بالاخره اونا هم آدم هستن. شما میتونی از خرج زندگی خودت بزنی و به اونا کمک کنی تا از گرسنگی نمیرن. هموطن و غیر هموطن هم نداره. آدم، آدمه دیگه. اما این کار رو نمیکنی، چون رفاه خودت و خانواده ات برات از جون اون آدم مهمتره. تعارف که نداریم. داریم ؟
ثانیا که حرف این دوستمون با خشونت بیان شده، اما اصلش درسته. اکثریت یک ملت، وضع کشور رو می سازند. قطعا اکثریت ملت ایران، لیاقتشون همین وضعه. تازه چه بسا که لیاقتشون بدتر از این وضعه. منتهی دست طبیعت سوبسیدی به نام نفت به ایران داده که جبران تنبلی و خرافاتشون رو بکنه
ثالثا که شما میتونی با سود بالا رفتن قیمت دلارت به اون کسی که داره از گرسنگی می میره، کمک کنی. اینطوری خیلی بهتر و موثرتره، تا اینکه دلار نخری که اجناس برای اون بنده خدا گرون نشه