• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
یکی از دوستان صحبت سود مرکب و این داستانها رو میکرد ولی آیا می دونید خیلی افراد هستن که به روز زندگی می کنن یعنی هیچ پس اندازی ندارند و اگه یه روز حقوقشون دیر باشه اون روز پول ندارن!
حالا زندگی این افراد به مراتب دشوارتر از قبل شده اگه پارسال هفته ای یک بار می تونستن گوشت قرمز بخورن امسال شاید ماهی یک بار گوشت مرغ هم نتونن میل کنن!وقتی ما با دامن زدن به بازار خرید و فروش ارز و سکه اقتصاد رو ملتهب تر از قبلش می کنیم در حق این افرد ظلم زیادی میشه!
بارها گفتم باز هم می گم پول ملی اگه بی ارزش میشه برای همه بی ارزش میشه و ارزش پیدا کنه هم باز همه منفعت می برن در دراز مدت!
اگه همه تصمیم بگیریم به پول آمریکایی که هیچ وقت دلش به حال ما نسوخته و نمی سوزه بی اعتنایی کنیم قطعا بعد از چند ماه سودش نصیب همه ما خواهد شد...
و من اله توفیق :general206:

صحبت های آرمانگرایانه و از روی تعصب همین میشه
این چیزایی که شما میگین در ایران نشدنیه

بخدا قسم مایی که ارز میخریم دنبال سود میلیاردی و این چیزا نیستیم ما هم برای اینکه ارزش پولمون کم نشه این کارو میکنیم
اسفند ماه بود که با دامادمون صحبت میکردیم میگفتم پول نقد داری بده بخر بهتر از اینه تو بانک بمونه میگفت نه
اردیبهشت شد که قبلش سکه پیش فروش کردن با اون قیمت و ...
حالا داره 2 دستی تو سر خودش میزنه که چرا اون موقه خرید نکردم سکه دلار و ...

داداشم حرفایی که میزنید شعار هست
بله همه ما میدونیم اینارو
ولی ما نخریم ما هم ارزش پولمون نابود میشه
این کشور با نخریدن و این چیزا درست بشو نیست چون مشکل از ریشه هستش
به قول معروف تو وقتی میخوای پله های خونتو تمیز کنی و بشوری از بالا شروع میکنی نه از پایین !

اون مردمی که میگی برو ببین حتی گفتن دستمال کاغذی گرون میشه صف کشیدن که بخرن !!!!!!!!!!!!!!!!!

باز هم میگم سرونوشت هر کشوریو مردمش رقم میزنن و وقتی مردم نمیخوان دیگه ما چیکار کنیم !!!

البته نگران نباشید بهمن نزدیکه بازم میریزیم تو خیابونا شعار مرگ میدیم و میگیم آمریکا و اوسراییل هیچ غلطی نمیتواند بکند

و همچنان زندگی با خوشی وسلامکتی در جریان است ...

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
یکی از دوستان صحبت سود مرکب و این داستانها رو میکرد ولی آیا می دونید خیلی افراد هستن که به روز زندگی می کنن یعنی هیچ پس اندازی ندارند و اگه یه روز حقوقشون دیر باشه اون روز پول ندارن!
حالا زندگی این افراد به مراتب دشوارتر از قبل شده اگه پارسال هفته ای یک بار می تونستن گوشت قرمز بخورن امسال شاید ماهی یک بار گوشت مرغ هم نتونن میل کنن!وقتی ما با دامن زدن به بازار خرید و فروش ارز و سکه اقتصاد رو ملتهب تر از قبلش می کنیم در حق این افرد ظلم زیادی میشه!
دوست قمی عزیز :D
این مشکلاتی که گفتی، تقصیر من نوعی که دلار دارم نیست. اگر یک نگاه به دور و اطرافت بیندازی، مقصرین و مسببین فقر مردم رو می بینی:D
شما هر فعالیت اقتصادی که داشته باشی، در نهایت عده ای سود میکنن و عده ای ضرر میکنن. قشر کم درآمد جامعه هم معمولا در دسته ضرر کنندگانه. برای اینکه ساختار اقتصاد و صنعت و آموزش و همه چیز کشور دست همشهری های شماست که بلد هم نیستن کارشون رو درست انجام بدن:p
همین خونه ای که توش نشستی از پارسال تا الان 2 برابر شده. خانواده فقیر اگر گوشت قرمز میل ! نکنند، چیزیشون نمیشه ، اما چند ماه دیگه با افزایش کرایه خونه ها، اثاثیه شون توی کوچه است.:general509:. شما اگه خیلی نگران افراد فقیر هستی، خونه ات رو مفت بفروش و برو روستا زندگی کن که قیمت خونه پایین بیاد:p:D. از خودت مایه بذار. چرا از جیب مردم میخوای به فقرا کمک کنی ؟:D. والا. مثل اینکه شما قمی ها عادت کردید برید بالای منبر و چیزهایی که خودتون عمل نمیکنید، به مردم دستور بدید:p
بارها گفتم باز هم می گم پول ملی اگه بی ارزش میشه برای همه بی ارزش میشه و ارزش پیدا کنه هم باز همه منفعت می برن در دراز مدت!
اصلا اینطور نیست. بارها اشتباه کردی:D. مگه هزینه های جاری زندگی افراد چقدره که از کاهش ارزش ریال متضرر بشن ؟ من نوعی تا پارسال خرج زندگیمون، مثلا ماهی 10 تومن بوده، الان با این گرونی ها 20 تومن شده فرضا. این 10 تومن اضافه، پیش سودی که از چند برابر شدن دلار کردم، صفر محسوب میشه. از 7 سال پیش تا حالا قیمت دلار 12 برابر شده. آیا حقوق کارمند 12 برابر شده ؟ نه :general108:. پس من نوعی که میخوام کارمند استخدام کنم، به نفعم بوده که دلار بخرم
اگه همه تصمیم بگیریم به پول آمریکایی که هیچ وقت دلش به حال ما نسوخته و نمی سوزه بی اعتنایی کنیم قطعا بعد از چند ماه سودش نصیب همه ما خواهد شد...
امریکا خیلی بیشتر دلش به حال ما میسوزه تا اون کسانی که همین یکی دو ماه پیش، بابت سفر مذهبی بی مورد، چند صد میلیون دلار پول به جیب عراقی ریختن که سابقا دشمنمون بود و موشک روی سرمون می انداخت:general108:

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
صحبت های آرمانگرایانه و از روی تعصب همین میشه
این چیزایی که شما میگین در ایران نشدنیه

بخدا قسم مایی که ارز میخریم دنبال سود میلیاردی و این چیزا نیستیم ما هم برای اینکه ارزش پولمون کم نشه این کارو میکنیم
اسفند ماه بود که با دامادمون صحبت میکردیم میگفتم پول نقد داری بده بخر بهتر از اینه تو بانک بمونه میگفت نه
اردیبهشت شد که قبلش سکه پیش فروش کردن با اون قیمت و ...
حالا داره 2 دستی تو سر خودش میزنه که چرا اون موقه خرید نکردم سکه دلار و ...

داداشم حرفایی که میزنید شعار هست
بله همه ما میدونیم اینارو
ولی ما نخریم ما هم ارزش پولمون نابود میشه
این کشور با نخریدن و این چیزا درست بشو نیست چون مشکل از ریشه هستش
به قول معروف تو وقتی میخوای پله های خونتو تمیز کنی و بشوری از بالا شروع میکنی نه از پایین !

اون مردمی که میگی برو ببین حتی گفتن دستمال کاغذی گرون میشه صف کشیدن که بخرن !!!!!!!!!!!!!!!!!

باز هم میگم سرونوشت هر کشوریو مردمش رقم میزنن و وقتی مردم نمیخوان دیگه ما چیکار کنیم !!!

البته نگران نباشید بهمن نزدیکه بازم میریزیم تو خیابونا شعار مرگ میدیم و میگیم آمریکا و اوسراییل هیچ غلطی نمیتواند بکند

و همچنان زندگی با خوشی وسلامکتی در جریان است ...

ایکاش که حداقل واقعی بود. به جان خودم که از همه عزیزترم:D، اگر یکی از اینهایی که اینجا درس اخلاق و انسان دوستی میدن، حاضر باشن 5 درصد درآمدشون رو به فقرا کمک کنند، من اسممو میذارم مصطفی:general509::D
یک عمره که داریم تو این مملکت زندگی میکنیم دیگه. از پشتکوه نیومدیم که با این حرفا سرمون کلاه بره که:D

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
ایکاش که حداقل واقعی بود. به جان خودم که از همه عزیزترم:D، اگر یکی از اینهایی که اینجا درس اخلاق و انسان دوستی میدن، حاضر باشن 5 درصد درآمدشون رو به فقرا کمک کنند، من اسممو میذارم مصطفی:general509::D
یک عمره که داریم تو این مملکت زندگی میکنیم دیگه. از پشتکوه نیومدیم که با این حرفا سرمون کلاه بره که:D

خوب همینو میگم دیگه میان اینجا دایه داغتر از آش میشن شعار میدن
به جان عزیزترین کسم همینا اگر بتونن خودشون همه کار میکنن
اومده میگه نخر که ارزش پولت مثل پهن گاو بشه هرچند پهن الان ارزشش بیشتر از ریاله

توی ایران داریم زندگی میکنیم برو از همون جلوی در خونت شروع کن از مدیر ساختمونت از بقال سر کوچه و برو تا اون بالا همه دارن دزدی میکنن از هر راهی شده یکی کم فروشی میکنه یکی زیرآب میزنه و ....

یه عمره شدیم شعار همین ...

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوستان هفته بعد و تا دو هفته بعد دلار رو چطور می بینید؟!

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
خوب همینو میگم دیگه میان اینجا دایه داغتر از آش میشن شعار میدن
به جان عزیزترین کسم همینا اگر بتونن خودشون همه کار میکنن
اومده میگه نخر که ارزش پولت مثل پهن گاو بشه هرچند پهن الان ارزشش بیشتر از ریاله

توی ایران داریم زندگی میکنیم برو از همون جلوی در خونت شروع کن از مدیر ساختمونت از بقال سر کوچه و برو تا اون بالا همه دارن دزدی میکنن از هر راهی شده یکی کم فروشی میکنه یکی زیرآب میزنه و ....

یه عمره شدیم شعار همین ...

شما با درآمد مشروع قانونی مالیات داده ات دلت خواسته دلار بخری. به هیچ احد الناسی هم مربوط نیست. همین چند وقت پیش که ارزش پوند انگلیس به 1.24 دلار امریکا رسیده بود، انگلیسی هایی که توی دوبی کار میکردن، به صرافی ها هجوم آوردن که تا پوند ارزونه، پس انداز درهم و دلارشون رو به انگلیس حواله کنند ... از اون طرف، وقتی برگزیت رای آورد، خیلی ها جلوی بانک ها صف بستن که پوندشون رو به یورو تبدیل کنند ... همه دنیا همینطوره. هیچ آدم عاقلی نمیشینه تا ضرر کنه

اینهایی هم که این حرفا رو میزنن، یا از روی نا آگاهیه یا از روی حسادت. گوشت به این حرفا بدهکار نباشه. مهم اون سودیه که شما میکنی. بذار هر کی هرچی میخواد حرص بخوره:D

پ.ن: دایه چیه، کاسه داغتر از آش:D

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
دوستان هفته بعد و تا دو هفته بعد دلار رو چطور می بینید؟!

بازار به شدت وابسته به تزریق ارزه. همین دو روز نزدیک کریسمس که برادرهای چینی نتونستن پول تزریق کنند، دیدید که چی شد. تو این اوضاع هیچی رو نمیشه در کوتاه مدت پیش بینی کرد

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
حالا زندگی این افراد به مراتب دشوارتر از قبل شده اگه پارسال هفته ای یک بار می تونستن گوشت قرمز بخورن امسال شاید ماهی یک بار گوشت مرغ هم نتونن میل کنن!

اینا رو چرا به ما میگی؟ فکر کردی کشف بزرگی کردی و داری مارو ازش مطلع میکنی؟ اینارو برو به اونی که میخواد با دنیا بجنگه بگو. همونی که میخواد با امریکا بجنگه ولی نفت و گازشو به دلار میفروشه و دلاراشو تو سوریه و لبنان و عراق خرج میکنه و بقیشم تو بانکای سوئیس تلمبار میکنه بگو

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
نصف اون مبلغی که برای آتش افروزی در منطقه و راه انداختن تظاهراتهای صوری چند صد نفره در کشورهای آفریقایی بر علیه آمریکا و اسرائیل هزینه میشه خرج داخل کنن اوضاع خیلی بهتر میشه (دزدیها به کنار ارث باباشون نوش جونشون) مردم فلک زده فکرمیکنن با خرید دلار خانگی رقم دلار بالا پایین میشه مثل مصرف آب که همش به مردم گیر میدن بعد از اونور شبکه توزیع آبشون نشتی داره و انگار نه انگار چون تقصیر ابله بودن خودشون

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
همونطور که همه چیزمون با بقیه دنیا فرق داره ، کارکرد صرافی ها هم تو ایران با بقیه دنیا فرق داره. یکی از آشنایان مقداری یورو بهم داده بود براش بفروشم. امروز بردم 4 تا صرافی دور میدون فردوسی ، از این 4 تا فقط یکی میخرید که اون هم میخواست چک بانک ملی بده که به دلیل اینکه بانکها روزهای پنجشنبه تا ساعت 12:30 بیشتر کار نمیکنند ، خود به خود موکول میشد به شنبه و پول 48 ساعت تو حساب صرافی میموند! و من باید روز شنبه یک وقت جدا اختصاص میدادم میرفتم شعبه بانک ملی تا بتونم با طی کردن تشریفات اون چک رو نقد کنم!
همه این 4 تا صرافی هم روی تابلوشون قیمت خرید و فروش رو درج کرده بودند.
تو هیچیک از کشورهایی که من بهشون سفر کردم چنین چیزی تا حالا مشاهده نکردم. یعنی الان یک نفر خارجی بیاد اینجا و یورو بیاره و بخواد به ریال تبدیل کنه که بتونه خرج کنه ، با مشکل مواجه میشه!

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
همونطور که همه چیزمون با بقیه دنیا فرق داره ، کارکرد صرافی ها هم تو ایران با بقیه دنیا فرق داره. یکی از آشنایان مقداری یورو بهم داده بود براش بفروشم. امروز بردم 4 تا صرافی دور میدون فردوسی ، از این 4 تا فقط یکی میخرید که اون هم میخواست چک بانک ملی بده که به دلیل اینکه بانکها روزهای پنجشنبه تا ساعت 12:30 بیشتر کار نمیکنند ، خود به خود موکول میشد به شنبه و پول 48 ساعت تو حساب صرافی میموند! و من باید روز شنبه یک وقت جدا اختصاص میدادم میرفتم شعبه بانک ملی تا بتونم با طی کردن تشریفات اون چک رو نقد کنم!
تو هیچیک از کشورهایی که من بهشون سفر کردم چنین چیزی تا حالا مشاهده نکردم. یعنی الان یک نفر خارجی بیاد اینجا و یورو بیاره و بخواد به ریال تبدیل کنه که بتونه خرج کنه ، با مشکل مواجه میشه!

در جوابتون فقط میشه گفت اینجا ایران است تنها کشوری که هیچیش مثل بقیه جاهای دنیا نیست

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
داداش دمت گرم
این پستت تا به حال بهترین پست تاپیک بوده
ای کاش همه مثل تو فکر میکردن تا از این وضعیت تاسف بار مملکت نجات پیدا میکردیم:(

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
متاسفانه این وضع اختلاف طبقاتیه شدیدی که الان هست از بین رفتنی نیست. اونایی که میگن نخرین تا به بقیه هم برسه یا جمع نکنین باید از خودشون شروع کنن. بعنوان نمونه کاربری که تو پیاماش از خرید و فروش پی اس فور که کالای خارجیه نوشته نمیتونه به بقیه تجویز کنه از کالای ایرانی حمایت کنن. یا وقتی میبینیم یک عده از فقر مینالن ولی عده ای که میگن خیلیاشون مسیحی هم نیستن درخت کریسمس 5 میلیونی میخرن پی میبریم عجایب زیاد شده

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
الان اگر بخواید سزیع و راحت بفروشید، میرداماد بهتر از چهار راه استانبول و فردوسیه

Doctor Splinter

Registered User
لایک‌ها
703
بنده هم در درجه اول منفعت خودم برام مهمه ولی کشورم رو دوس دارم!
دوس دارم پول ایران قدرتمندترین واحد پولی دنیا باشه به امید روزی که آمریکایی ها تو صف وایسن تا پول ایران رو برای حفظ سرمایشون بخرن!

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دوس دارم پول ایران قدرتمندترین واحد پولی دنیا باشه به امید روزی که آمریکایی ها تو صف وایسن تا پول ایران رو برای حفظ سرمایشون بخرن!
اون موقعس که میبینی واقعا دلفینا پرواز میکنن ،دایناسورا تو خیابون قدم میزنن

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
الان اکثر کالای درجه دوم چینی و هندی رو به ایرانی ترجیح میدن چون ایرانی همش کپیه! دیگه بقیه که جای خود داره. پول ایران هم خودبخود ارزش نداره همونطور که یک زمانی 100، 200 و 500 ریالی داشتیم و الان نداریم این اسکناس ها رو هم میتونن تغییر بدن. مهم حمایت شما از کالای ایرانی هست تا جلوی ورود فرهنگ و تمدن غرب گرفته بشه! بعنوان مثال نباید از موبایل و کامپیوتر و .. استفاده کنین تا ثابت بشه به دلار بی اعتنائید و بدون نیاز به واردات هم میشه زندگی کنین.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
دیگر احتیاجی به موبر و تیغ نیست فقط با سر زدن هفته ای یکبار به این تاپیک و خواندن کامنتهای این عزیزان از موهای زائد بدن خود خلاص شوید:general601:

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
الان اکثر کالای درجه دوم چینی و هندی رو به ایرانی ترجیح میدن چون ایرانی همش کپیه! دیگه بقیه که جای خود داره. پول ایران هم خودبخود ارزش نداره همونطور که یک زمانی 100، 200 و 500 ریالی داشتیم و الان نداریم این اسکناس ها رو هم میتونن تغییر بدن. مهم حمایت شما از کالای ایرانی هست تا جلوی ورود فرهنگ و تمدن غرب گرفته بشه! بعنوان مثال نباید از موبایل و کامپیوتر و .. استفاده کنین تا ثابت بشه به دلار بی اعتنائید و بدون نیاز به واردات هم میشه زندگی کنین.

اینا همش شعاره که از کالای ایرانی حمایت کنیم

یک سوال الان بیشتر وسایل شما ایرانی هستند خودتون ایرانی مصرف می کنید؟

بالا