یکی از کاربرایی که همین بخش هم فعاله در بخشی نوشته بود پدرش پزشکه و بنز داره و میگفت هرکی تحصیلات بالا داشته باشه با زحمت خودش به ثروت رسیده و بنز هم حقش بوده و البته اگه این درسته ما اینهمه دکتر مهندس داریم پس اونا حداقل باید همون شاسی بلند رو داشته باشن پس فقط بعضی طبقات وضعشون خوب نیست.
خوب مگه انتظاری غیر از این داری؟
بله اون پزشکی که میگین بنز داره و حقشه 57 سال سنشه و اون زمونایی که بقیه میخوردن میخوابیدن اون آدم ساعت 3 نصف شب داشت سر شیفتش مریض میدید شده هفته به هفته خونه بچه هاشو نمیتونست ببینه چون سر شیفتش بودبرای همین بچه هاش هیچ حسی به پدر ندارن چون اصلا پدر رو توی خونه ندیدین که بدونن پدر چیه
حالا اگه بنز که هیچی کارخونه بنزو هم داشته باشی زندگی برات زهر ماره
بله درست متوجه شدی پس از خواب بیدار شو اونی که بنز خریده تو سن 57 سالگی با شغل پزشکی از خیلی چیزاش تو زندگی گذشته که تونسته بنز بخره پسرش سوار شه بره دور دور و لذت ببره از پول باباش هرچند پسرش خودش داره و نیازی به مال پدرش نداره
بله این آدم حقشه چون فقط نخورده و بخوابه و دستاشو ببره بالا بگه خدا جونم بدو یه دونه بنز بنداز تو پارکینگ میخوام سوار شم
مثل بعضیا هعی نیومدن بگن بیت کوین داره نابود میشه کشور ایران بهترین کشور دنیاست و رفاه ما عالیه و ...
اون پدر مثل بعضیا نیست که از بدبخت شدن مردم کشورش حساب بانکیش پر بشه و توی تاپیک های یه سایت همش بگه همه چی آرومه همه چی خوبه من چقدر خوشبختم مردم کشورم فقیر شدن حسابای من پر شدن ....
خوب شما که سنتون کمه و بقول خودتون تحصیلات عالیه نداشتین ولی گفتین هم بیت کوین و هم دلار زیاد خریدین پس نظرتون اینه هرکی خانواده تحصیلکرده داشت باید از ثروت اونها استفاده کنه!
اینم نظر یکی از تحصیل کرده ها و ثروتمندای دنیا: بیل گیتس وصیت کرده که سه فرزندش هم نفری ۱۰ میلیون دلار از این ثروت نجومی به ارث ببرند و زندگی خود را بسازند، زیرا معتقد است که ثروت میلیاردی برای آینده آنها مناسب نخواهد بود.
تو چیت مثل بیل گیتس هست که داری از اون مثال میزنی ؟
بله عزیزم من بابام از جونش مایه گذاشت رسید به اینی که هست و به هیچ کسی ربطی نداره من شب با دوستام با بنز بابام برم دور دور چون نه مال کسیو خورده نه دزدی کرده نه از بدبخت شدن مردم کشورش حسابش پر شده و نه ...
راستی خوبه آدم قبل از حرف زدن کمی تحقیق کنه بیل گیتس تحصیلکرده نیست و دقیقا مثل خود من دانشگاهو ول کرد من بهشتی رو ول کردم ایشون یکی از بهترین دانشگاه های آمریکا
همینطوری رو هوا یه چیزی خوندی و داری حرف میزنی
همون دختر بیل گیتس ویلایی با قیمت 35 میلیون دلار خرید
بدبختی ما یکی دوتا نیست که حرف مفت هم هزینه نداره همینطوری میریزه بیرون