• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
دوران نفت و توهم نفتی داره به پایان میرسه برادر. 2 کمپانی بزرگ امریکا یعنی مایکروسافت و اپل هر کدوم حدود 1 تریلیون دلار ارزش دارن. صادرات نفت ایران قبل از تحریم سالیانه 40 تا 50 میلیارد دلار بود. یعنی اگه کل مملکت ایران تعطیل بشه و کل پول نفت ایرانو هر روز بریزی تو قلک 40 سال طول میکشه تا بتونی مایکروسافت و اپل رو بخری. تازه اگه بعد از 40 سال این دو شرکت قیمتشون بالاتر نره که قطعا میره
البته اون نوشته ی مربوط به جواهر بودن ایران، به بناهای تاریخی خصوصا در شیراز و اصفهان اشاره کرده بود. جدیدا خوندم: وسایل شخصی استیون هاوکینگ شامل یک نسخه امضا شده از رساله دکتری او و یک ویلچر در حراجی به مبلغ بیش از 2.3 میلیون دلار به فروش رفته. اینجا هم مثلا تابلوی سهراب رو 5 میلیارد میفروشن در حراج های به ارزش 31 میلیاردی. طبق نظر هاوکینگ زمین نهایت تا 100 سال دیگه قابل سکونته پس پولدارا باید بفکر خرید در سیاره دیگری باشن!

Last edited:

khamseh

Registered User
لایک‌ها
52
یه سوال، الان قیمت دلارو کی داره افزایش میده؟ دلالهای کوچه پس کوچه های فردوسی؟ ایا به غیر از صرافی ملی، در حال حاضر مرجع دیگری قیمت دلار ازاد تعیین میکنه؟ دلم به حال اون مردم زودباوری میسوزه که با دیدن برنامه های نمایشی تلویزیون و تیترای روزنامه ها، باورشون شده بود که چهارتا دلال سر خیابونی عامل این همه گرونی هستن...ملتی که کتاب نخونه، سرنوشتش همینه...

:rolleyes:بعد از خوندن بسی به فکر فرو رفتم ...

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
یه جوری میگی همین دیشب گفته شد انگار تا دیشب کسی نمیدونست

برادر من آمریکا الان خودش بزرگترین تولید کننده نفت دنیاست. روزی 12 میلیون بشکه نفت تولید میکنه و تا 2020 تولید نفتش به 14 میلیون بشکه در روز میرسه و از وارد کننده تبدیل به صادر کننده نفت میشه. هدف آمریکا رسیدن به 17 میلیون بشکه نفت در روزه. ایران کل تولید نفتش با بدبختی به 4 میلیون بشکه میرسه.

دوران نفت و توهم نفتی داره به پایان میرسه برادر. 2 کمپانی بزرگ امریکا یعنی مایکروسافت و اپل هر کدوم حدود 1 تریلیون دلار ارزش دارن. صادرات نفت ایران قبل از تحریم سالیانه 40 تا 50 میلیارد دلار بود. یعنی اگه کل مملکت ایران تعطیل بشه و کل پول نفت ایرانو هر روز بریزی تو قلک 40 سال طول میکشه تا بتونی مایکروسافت و اپل رو بخری. تازه اگه بعد از 40 سال این دو شرکت قیمتشون بالاتر نره که قطعا میره

حرف شما درسته ولی همین الان هم آمریکا تبدیل به صادر کننده نفت شده ، در حال حاضر تولید نفت آمریکا روزانه به یازده و نیم میلیون بشکه در روز رسیده که نه میلیون بشکه را خودش مصرف می کنه و بقیه را صادر می کنه، دیگه مثل زمان شاه نیست که امریکا یکی از بزرگترین وارد کننده گان نفت دنیا بود و شدیدا به نفت ایران وابسنه بود اون دوران به تاریخ پیوست
تولید نفت شیل امریکا تا سال 2025 به بیست میلیون بشکه در روز می رسه یعنی از مجموع تولید دو تا از بزرگترین تولید کننده نفت دنیا یعنی عربستان و روسیه بیشترخواهد شد و از طرفی از سال 2030 ( یا 2040) تردد خودروی های بنزینی در سراسر آمریکا ممنوع می شه و تنها خودروهای برقی اجازه تردد دارند، تو این شرایط تقاضای بزنین در آمریکا به شدت افت می کنه که متعاقب اون تقاضای جهانی برای نفت کاهش شدیدی را تجربه خواهد کرد..

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
باورشون شده بود که چهارتا دلال سر خیابونی عامل این همه گرونی هستن...ملتی که کتاب نخونه، سرنوشتش همینه...
همینجا چند نفر گفتن بالای 1000 دلار دارن یا گفتن بقدری زیاده که اسم صرافی هایی که نرخ میگیرن رو هم نمیگن که مشخص نشه. تو تاپیکای دیگه هم بعضیا مینویسن چندین سکه تمام گرفتن یا سرمایه گذاری زمین و مسکن و .. داشتن. خبر رسیده 20 تا 30 میلیارد دلار خانگی دست مردم است. پس همشون دلالای سر خیابونی نبودن! همونطور که گفتم تضاد طبقاتی الان زیاده و نیاز به کتاب خون بودن نیست هر روز یک خبر میاد که بعنوان مثال فلان نجومی بگیر چند ویلا تو لواسان ساخته و یا سلطان کاغذ از کشور گریخته

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji832]نوبخت: برای صادرات نفت‌ به شدت ‌مشکل داریم/امکان انتقال ارز به داخل ایران فراهم نیست

[emoji843]معاون رئیس جمهور: در حوزه صادرات نفتی به شدت دچار مشکل هستیم و کشور با تحریم‌ها دست و پنجه نرم می‌کند
[emoji843]از 2 میلیون و 410 هزار بشکه نفت و 47 میلیارد دلار درآمد نفتی در بودجه سال جاری که پیش‌بینی شده بود به شدت فاصله گرفتیم.
[emoji843]نه تنها با مشکل مقدار کم فروش نفت مواجه‌ایم که مشکل امکان انتقال ارز به داخل کشور را هم داریم.
[emoji843]شب گذشته 4 هزار و 200 میلیارد تومان یارانه پرداخت شده است، امروز متوجه شدم که درآمد برخی از خانوارها از این محل تامین می‌شود.
[emoji843]با وجود همه تلاش‌هایی که در تمامی این سال‌ها برای رفع تحریم‌ها کردیم متاسفانه امروز کشور ما با یک پدیده شوم آمریکایی به نام ترامپ مواجه است

Sent from my SM-J600F using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji832]نوبخت: برای صادرات نفت‌ به شدت ‌مشکل داریم/امکان انتقال ارز به داخل ایران فراهم نیست

[emoji843]معاون رئیس جمهور: در حوزه صادرات نفتی به شدت دچار مشکل هستیم و کشور با تحریم‌ها دست و پنجه نرم می‌کند
[emoji843]از 2 میلیون و 410 هزار بشکه نفت و 47 میلیارد دلار درآمد نفتی در بودجه سال جاری که پیش‌بینی شده بود به شدت فاصله گرفتیم.
[emoji843]نه تنها با مشکل مقدار کم فروش نفت مواجه‌ایم که مشکل امکان انتقال ارز به داخل کشور را هم داریم.
[emoji843]شب گذشته 4 هزار و 200 میلیارد تومان یارانه پرداخت شده است، امروز متوجه شدم که درآمد برخی از خانوارها از این محل تامین می‌شود.
[emoji843]با وجود همه تلاش‌هایی که در تمامی این سال‌ها برای رفع تحریم‌ها کردیم متاسفانه امروز کشور ما با یک پدیده شوم آمریکایی به نام ترامپ مواجه است

سیگنال افزایشی به بازار

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
تردد خودروی های بنزینی در سراسر آمریکا ممنوع می شه و تنها خودروهای برقی اجازه تردد دارند،
یه جوری میگی همین دیشب گفته شد انگار تا دیشب کسی نمیدونست
2 کمپانی بزرگ امریکا یعنی مایکروسافت و اپل هر کدوم حدود 1 تریلیون دلار ارزش دارن. یعنی اگه کل مملکت ایران تعطیل بشه و کل پول نفت ایرانو هر روز بریزی تو قلک 40 سال طول میکشه تا بتونی مایکروسافت و اپل رو بخری. تازه اگه بعد از 40 سال این دو شرکت قیمتشون بالاتر نره که قطعا میره
این دو پست رو نمیشه جواب ندم! اینایی که تا حرف ثروت ملی میشه فوری میگن امریکا کل ایران و نفتش رو میخره و شرکتای تریلیاردی داره بد نیست رفتار مردمشون رو هم با مردم اینجا مقایسه کنن. همین بیل گیتس که جز ثروتمندترین افراد امریکاست تو صف همبرگر مشاهده شده و ثروتش رو هم به خیریه برای فقرای جهان کمک میکرده و گفته بوده بعد از فوتش هم بیشتر ثروتش رو به خیریه بدهند.
dailymail.co.uk

Last edited:

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
این دو پست رو نمیشه جواب ندم! اینایی که تا حرف ثروت ملی میشه فوری میگن امریکا کل ایران و نفتش رو میخره و شرکتای تریلیاردی داره بد نیست رفتار مردمشون رو هم با مردم اینجا مقایسه کنن. همین بیل گیتس که جز ثروتمندترین افراد امریکاست تو صف همبرگر مشاهده شده و ثروتش رو هم به خیریه برای فقرای جهان کمک میکرده و گفته بوده بعد از فوتش هم بیشتر ثروتش رو به خیریه بدهند.
dailymail.co.uk

منم اتفاقا وصیت کردم بعد از مرگم هرچی دارم رو بریزن تو خزانه دولت چون اونا بهتر میدونن چجوری پولارو خرج کنن.
تازه هر ماه میرم تو صف گوشت یخی دو کیلو گوشت میخرم با اینکه میتونم برم از گوشت فروشی سر کوچه گوشت با قیمت آزاد بخرم.

SINASONY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
یه عده انگار میخوان با امید درمانی رفع مشکل کنن.اقا وضع خرابه بهتره واقعیتو ادم ببینه نه در توهمات زندگی کنه اگه به توهمه که ایران بزرگترین اقتصاده دنیاس اصلا ما ابرقدرتیم و....یکم واقع بین باشیم.

Last edited:

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
یه عده انگار میخوان با امید درمانی رفع مشکل کنن.اقا وضع خرابه بهتره واقعیتو ادم ببینه نه در توهمات زندگی کنه اگه به توهمه که ایران بزرگترین اقتصاده دنیاس اصلا ما ابرقدرتیم و....یکم واقع بین باشیم.
واقعیتو که هر روز داریم میبینیم! من همین دیشب رفتم ببینم ایا تو جامعه میشه فهمید اوضاع اقتصادی مردم خوب نیست یا نه! بیشتر از ادما ماشین شاسی بلند تو خیابونا دیدم! حتی تو کانالا هم زده بودن یک عده تو تهران در این اوضاع دارن با مهمانی های انچنانی و ماشینای خارجی تو خیابونا پز میدن!

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
واقعیتو که هر روز داریم میبینیم! من همین دیشب رفتم ببینم ایا تو جامعه میشه فهمید اوضاع اقتصادی مردم خوب نیست یا نه! بیشتر از ادما ماشین شاسی بلند تو خیابونا دیدم! حتی تو کانالا هم زده بودن یک عده تو تهران در این اوضاع دارن با مهمانی های انچنانی و ماشینای خارجی تو خیابونا پز میدن!

نه دوست عزیز به این صورت نیست، شما تو خیابون 5 تا ماشین شاسی بلند میبینی میگی نگاه کن خیابون پر شده از ماشین شاسی بلند چون اون ماشین ها به چشمت میاد، ولی اون 100 تا پراید و 500 تا موتور سوار و 1000 تا آدم پیاده دیگه به چشمت نمیاد.
اختلاف طبقاتی همینه دیگه یه سری با استفاده از رانت و فساد اقتصادی هر روز وضعشون بهتر میشه که درصد کمی از جامعه هستن و اکثریت جامعه هر روز بدبخت میشن و این شکاف هر روز بیشتر میشه.

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
حرف شما درسته ولی همین الان هم آمریکا تبدیل به صادر کننده نفت شده ، در حال حاضر تولید نفت آمریکا روزانه به یازده و نیم میلیون بشکه در روز رسیده که نه میلیون بشکه را خودش مصرف می کنه و بقیه را صادر می کنه، دیگه مثل زمان شاه نیست که امریکا یکی از بزرگترین وارد کننده گان نفت دنیا بود و شدیدا به نفت ایران وابسنه بود اون دوران به تاریخ پیوست
تولید نفت شیل امریکا تا سال 2025 به بیست میلیون بشکه در روز می رسه یعنی از مجموع تولید دو تا از بزرگترین تولید کننده نفت دنیا یعنی عربستان و روسیه بیشترخواهد شد و از طرفی از سال 2030 ( یا 2040) تردد خودروی های بنزینی در سراسر آمریکا ممنوع می شه و تنها خودروهای برقی اجازه تردد دارند، تو این شرایط تقاضای بزنین در آمریکا به شدت افت می کنه که متعاقب اون تقاضای جهانی برای نفت کاهش شدیدی را تجربه خواهد کرد..
دوران نفت خیلی وقته تموم شده و کم کم باید منتظر ویرانی کشورهایی که همه چیشون به نفت وابستس باشیم مثل کشور بزرگ و قدرتمند و دارای تاریخ 1400 ساله خودمون ایران ...

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
یکی از کاربرایی که همین بخش هم فعاله در بخشی نوشته بود پدرش پزشکه و بنز داره و میگفت هرکی تحصیلات بالا داشته باشه با زحمت خودش به ثروت رسیده و بنز هم حقش بوده و البته اگه این درسته ما اینهمه دکتر مهندس داریم پس اونا حداقل باید همون شاسی بلند رو داشته باشن پس فقط بعضی طبقات وضعشون خوب نیست.
خوب مگه انتظاری غیر از این داری؟
بله اون پزشکی که میگین بنز داره و حقشه 57 سال سنشه و اون زمونایی که بقیه میخوردن میخوابیدن اون آدم ساعت 3 نصف شب داشت سر شیفتش مریض میدید شده هفته به هفته خونه بچه هاشو نمیتونست ببینه چون سر شیفتش بودبرای همین بچه هاش هیچ حسی به پدر ندارن چون اصلا پدر رو توی خونه ندیدین که بدونن پدر چیه
حالا اگه بنز که هیچی کارخونه بنزو هم داشته باشی زندگی برات زهر ماره

بله درست متوجه شدی پس از خواب بیدار شو اونی که بنز خریده تو سن 57 سالگی با شغل پزشکی از خیلی چیزاش تو زندگی گذشته که تونسته بنز بخره پسرش سوار شه بره دور دور و لذت ببره از پول باباش هرچند پسرش خودش داره و نیازی به مال پدرش نداره

بله این آدم حقشه چون فقط نخورده و بخوابه و دستاشو ببره بالا بگه خدا جونم بدو یه دونه بنز بنداز تو پارکینگ میخوام سوار شم
مثل بعضیا هعی نیومدن بگن بیت کوین داره نابود میشه کشور ایران بهترین کشور دنیاست و رفاه ما عالیه و ...

اون پدر مثل بعضیا نیست که از بدبخت شدن مردم کشورش حساب بانکیش پر بشه و توی تاپیک های یه سایت همش بگه همه چی آرومه همه چی خوبه من چقدر خوشبختم مردم کشورم فقیر شدن حسابای من پر شدن ....

Last edited:

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
بله اون پزشکی که میگین بنز داره و حقشه 57 سال سنشه و اون زمونایی که بقیه میخوردن میخوابیدن اون آدم ساعت 3 نصف شب داشت سر شیفتش مریض میدید شده هفته به هفته خونه بچه هاشو نمیتونست ببینه چون سر شیفتش بود
بله این آدم حقشه چون فقط نخورده و بخوابه و دستاشو ببره بالا بگه خدا جونم بدو یه دونه بنز بنداز تو پارکینگ میخوام سوار شم
خوب شما که سنتون کمه و بقول خودتون تحصیلات عالیه نداشتین ولی گفتین هم بیت کوین و هم دلار زیاد خریدین پس نظرتون اینه هرکی خانواده تحصیلکرده داشت باید از ثروت اونها استفاده کنه!
اینم نظر یکی از تحصیل کرده ها و ثروتمندای دنیا: بیل گیتس وصیت کرده که سه فرزندش هم نفری ۱۰ میلیون دلار از این ثروت نجومی به ارث ببرند و زندگی خود را بسازند، زیرا معتقد است که ثروت میلیاردی برای آینده آنها مناسب نخواهد بود.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
مصداق بارز آدمی که دامنه دیدش از نوک دماغش فراتر نمیره!

پ.ن : یاد حرف اون بنده خدا افتادم که ادعای مدیریت جهانی داشت و میگفت همه چی ارزونه و وضع همه خوبه و گوجه فرنگی رو هم بیایید محله ما از سر کوچه ما بخرید!

Last edited:

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
یکی از کاربرایی که همین بخش هم فعاله در بخشی نوشته بود پدرش پزشکه و بنز داره و میگفت هرکی تحصیلات بالا داشته باشه با زحمت خودش به ثروت رسیده و بنز هم حقش بوده و البته اگه این درسته ما اینهمه دکتر مهندس داریم پس اونا حداقل باید همون شاسی بلند رو داشته باشن پس فقط بعضی طبقات وضعشون خوب نیست.
بله اون پزشکی که میگین بنز داره و حقشه 57 سال سنشه و اون زمونایی که بقیه میخوردن میخوابیدن اون آدم ساعت 3 نصف شب داشت سر شیفتش مریض میدید شده هفته به هفته خونه بچه هاشو نمیتونست ببینه چون سر شیفتش بودبرای همین بچه هاش هیچ حسی به پدر ندارن چون اصلا پدر رو توی خونه ندیدین که بدونن پدر چیه
حالا اگه بنز که هیچی کارخونه بنزو هم داشته باشی زندگی برات زهر ماره

بله درست متوجه شدی پس از خواب بیدار شو اونی که بنز خریده تو سن 57 سالگی با شغل پزشکی از خیلی چیزاش تو زندگی گذشته که تونسته بنز بخره پسرش سوار شه بره دور دور و لذت ببره از پول باباش هرچند پسرش خودش داره و نیازی به مال پدرش نداره

مثل بعضیا هعی نیومدن بگن بیت کوین داره نابود میشه کشور ایران بهترین کشور دنیاست و رفاه ما عالیه و ...

اون پدر مثل بعضیا نیست که از بدبخت شدن مردم کشورش حساب بانکیش پر بشه و توی تاپیک های یه سایت همش بگه همه چی آرومه همه چی خوبه من چقدر خوشبختم مردم کشورم فقیر شدن حسابای من پر شدن ....

خوب شما که سنتون کمه و بقول خودتون تحصیلات عالیه نداشتین ولی گفتین هم بیت کوین و هم دلار زیاد خریدین پس نظرتون اینه هرکی خانواده تحصیلکرده داشت باید از ثروت اونها استفاده کنه!
اینم نظر یکی از تحصیل کرده ها و ثروتمندای دنیا: بیل گیتس وصیت کرده که سه فرزندش هم نفری ۱۰ میلیون دلار از این ثروت نجومی به ارث ببرند و زندگی خود را بسازند، زیرا معتقد است که ثروت میلیاردی برای آینده آنها مناسب نخواهد بود.
تو چیت مثل بیل گیتس هست که داری از اون مثال میزنی ؟
بله عزیزم من بابام از جونش مایه گذاشت رسید به اینی که هست و به هیچ کسی ربطی نداره من شب با دوستام با بنز بابام برم دور دور چون نه مال کسیو خورده نه دزدی کرده نه از بدبخت شدن مردم کشورش حسابش پر شده و نه ...
راستی خوبه آدم قبل از حرف زدن کمی تحقیق کنه بیل گیتس تحصیلکرده نیست و دقیقا مثل خود من دانشگاهو ول کرد من بهشتی رو ول کردم ایشون یکی از بهترین دانشگاه های آمریکا
همینطوری رو هوا یه چیزی خوندی و داری حرف میزنی
همون دختر بیل گیتس ویلایی با قیمت 35 میلیون دلار خرید
بدبختی ما یکی دوتا نیست که حرف مفت هم هزینه نداره همینطوری میریزه بیرون

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

اره اتفاقا کل مردم ایران وزنه بردارم هستن، آخه من همین دیشب رفتم یوتیوب دیدم رضازاده و بهداد سلیمی و سهراب مرادی و کیانوش رستمی هر کدوم 200 250 کیلو بالای سر بردن : ))))

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
ادب رو رعایت نمیکنن دیگه! اولا من هیچوقت نگفتم همه چی ارومه برعکس از تضاد طبقاتی گفتم و هیچوقتم اگه خودم مثه بعضیا که بالای هزار دلار دارن بودم نمیومدم مدام بگم اینجا هیچی نداره و مردم ندارن و .. درثانی مگه اونهایی که مسئول هستن تحصیلاتشون همه دکتر نیست پس همشون حقشون بوده. در مورد مریضا هم همین جدیدا فردی رو دیدم که شاکی بود و میگفت اینهمه بالای 300 تومن هر ماه پول بیمه میدیم ولی عکس برداری و بیشتر داروها و .. رو میگن باید ازاد بخریم. اینم دلیلش اینه که بیشتر پزشکا پولکی شدن و اگر هم بیمارستان باشن به مریض میگن بیا مطب خصوصیمون وگرنه اینجا در این حد مداوا میشی!
در مورد مثال امریکا هم عینک لازم دارن چون پستایی که سریع تشکر میزد نوشته بودن پول شرکتای تریلیونی امریکا مایکروسافت و اپل از نفت ایران بیشتره و منم مثالی برای این عده اوردم که اونها هم تو صف میرن هم ثروتشون رو به فقرا میبخشن نه مثل عده ای اینجا بگن ما حقمونه بنز سوار شیم ولی از گرونی و فقر بقیه بخاطر تحریم ها شاکین.

Last edited:

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
به نظرم من دولت اشتباه کرد دست تو قیمت ارز زد
باید می گذاشت خود بازار قیمت ارز ثابت می کرد
به عنوان مثال قیمت دلار تا 18 رفت بازار با ان قیمت خودش تطبیق داد
بعد دولت قیمت کرد 11 نهایت 12 ولی بازار تغییر نکرد
چون بازار قیمت ارز 18 الی 17 می دانست
خوب
حالا دولت چه بخواهد یا نخواهد قیمت ارز به ان قیمت بر می گرده