قانون باید قابلیت اجرا داشته باشه:general108:. الان فرض کن من بگم که سورسم صرافی آقا مصطفی و شرکاست، شما زنگ بزنی به همون صرافی، میگه آقا اصلا دلار چیه. اینجا کجاست. هوا چرا بارونیه. بعدشم میگه مدارک شناسایی و مسافرتیت رو بیار، 2200 دلار در سال با قیمت بانک ملی بگیر بروخب، منم همین رو میگم دیگه.. به من چه که شما میگی قیمت 17500 تومن هست یا آقای ایکس میگه 4200ت ، در نتیجه نیازی نیست چلنج داشته باشیم باهم، ولی اگر قانون گذاشتن که باید سورس را هم اعلام کنیم باید رعایت بشه.
قانون باید قابلیت اجرا داشته باشه:general108:. الان فرض کن من بگم که سورسم صرافی آقا مصطفی و شرکاست، شما زنگ بزنی به همون صرافی، میگه آقا اصلا دلار چیه. اینجا کجاست. هوا چرا بارونیه. بعدشم میگه مدارک شناسایی و مسافرتیت رو بیار، 2200 دلار در سال با قیمت بانک ملی بگیر برو
من طرفداری کسی رو نکردم، ایشون رو هم مدت کمی هست که می شناسم. اما به نظر من فارغ از هر نوع دسته بندی بچگانه بین دلار دارها و دلار ندارها، پست های آقا میلاد مفیده. حداقل یک چیزی برای ارائه داره و چیزهایی می نویسه که آدم چند دقیقه بهشون فکر میکنه. پست هاش از نوع آخ جون دلار رفت بالا، یا آخ جون دلار اومد پایین، ننه خدا از دهنت بشنفه، خواهر خدا به کمرت بزنه، نیست
پ.ن: ارز 19 تومنی افسانه ای بیش نبود. فکر کنم تنها کسی که دلار 19 تومنی و یوروی 22600 فروخت من بودم. روز 4 مهر که قیمت به اینجا رسید، اصلا خرید و فروشی انجام نمیشد. منم که میگم فروختم، به یه آشنا که نیاز فوری داشت حواله فروختم. وگرنه بالاترین قیمتی که بازار توش فعال بود، حدود 17500 بود
لطفا پیشبینیت از قیمت دلار در این سه مقطع از سال 98 رو بگو: اردیبهشت، شهریور، دی
به نظر من کف قیمت اردیبهشت، 18 تومنه. این در صورتیه که تزریق ارز به همین شکل فعلی انجام بشه که این هم بعیده. یه چیزی بین 20 تا 25 تومن، قیمت معقولیه
منظورم به این صورت هستش:
قیمت فروش دلار 11700ت، صرافی اصغر واقع در خیابان اکبر.
قیمت دلار 10ت، نرخی که بانک ملی اعلام میکنه برای افرادی که ....
قیمت دلار 17500ت جهت مسافرین عزیز
قیمت 10ت صرافی افتک واقع در خیابان پاتوق ( اما به کسی نمیفروشن )
قیمت 11500ت کانال تلگرامی *****
امیدوارم راضی شده باشی خخخ
به نظر من این خصومتتون حاصل یک سوء تفاهمه. زیاد سخت نگیرید:general601:ایشون ناراحته که چرا من توی امضام بنر گذاشتم و پول گرفتم
بخدا پستم هنوز هست که بهش گفتم بیا شماره حساب بده پول بنر رو بهت بدم انقدر حرص نخور ولی گویا خجالت کشید روش نشد
والا من یادم نمیاد پستی در خلاف جهت تاپیک داده باشم فقط کمی رک هستم و دوست ندارم الکی از روی احساسات بیام بگم وای دلار فردا میشه 2 هزار تومن و خوشحالی کنم
حتی اگر دلار هم برسه به این قیمت 2 هزار تومن باز هم قیمت ها تغیری نمیکنه چون واقعیت رو همه روزه خودمون تو زندگی روزمرمون داریم میبینم
در مورد اون کاربر هم من فقط میخوام کمک کنم بهش وگرنه کافیه بخوام دلار بفروشم هزاران نفر سرو دست میشکونن براش
ولی ایشون متاسفانه مثل بچه های 5 ساله داره فقط ...
پارسال که اوایل سال خبری از افزایش نبود و تحریم ها و مواضع دوتا کشور ( ایران و آمریکا ) به این شدت نبود که با هم در بیفتن و حتما ذخایر ارزیمون انقدر زیاد بود که داریم میبینیم چقدر ازریق کردن به بازار با اون وجود دلار این همه رفت بالا !
ولی امسال اوایل سال 98 وضع به کل متفاوت هست و شدت تحریم و رفتارهای دوکشور خیلی بیشتر شده و درگیری ها
اگر دولت بتونه همینطوری دلار تزریق کنه و بازار رو نگه داره که زیاد نمیره بالا
ولی اگر نتونه حتی 20 تومن رو هم میشکونه و بالاتر میره که امیدوارم اینطوری نشه چون 99% مردم به جون همدیگه میفتن و زندگی به شدت سخت میشه براشون یه مدل شاید جنگ داخلی شکل بگیره که فکر کنم هدف تحریم کننده ها هم همین باشه که فشار بر ملت و مردم بیارن تا مردم به بالاییا فشار بیارن و این عواقب خوبی برای کشور نداره ....
مشکل اینجاست که معلوم نیست تا اردیبهشت وضع طوری باشه که نخ سوچر هم گیر بیاد، چه برسه به کلیه:general304:. هر جراحی که میخوای انجام بدی، همین ور سال انجام بدهاگه واقعا اردیبهشت 18 میشه کلیه ها رو بفروشیم دلار بخریم بعد از نوسان گیری کلیه ها رو بخریم بذاریم سر جاش
من با ایشون اصلا مشکلی ندارم اصلا کاری هم با ایشون نداشتم که یهو اومد و پست منو نقل کرد گفت بی شخصیت هستی و نمیدونم امضا گذاشتی و .... !به نظر من این خصومتتون حاصل یک سوء تفاهمه. زیاد سخت نگیرید:general601:
در مورد وضع سال آینده، خداوکیلی من از تحویل امسال وحشت دارم:general509:. با چیزهایی که دیدم، حتی دلم نمیخواد به سال آینده فکر کنم
مشکل اینجاست که معلوم نیست تا اردیبهشت وضع طوری باشه که نخ سوچر هم گیر بیاد، چه برسه به کلیه:general304:. هر جراحی که میخوای انجام بدی، همین ور سال انجام بده
آره میشه ولی مشکل اینجاست که اون موقع شاید حتی پزشکی هم نباشه برات عمل رو انجام بده چون همه بیکار شدن !اگه واقعا اردیبهشت 18 میشه کلیه ها رو بفروشیم دلار بخریم بعد از نوسان گیری کلیه ها رو بخریم بذاریم سر جاش
راستی الان قیمت فروش دلار و یورو به ترتیب
11750
13350
اینا قیمت غیر واقعی غیر رسمیه
شعب ارزی بانکهای عامل ارز مسافرتی نیز در صورت تکمیل بودن مدارک مسافران هر یورو را به قیمت ۱۳ هزار و ۱۷۴ تومان به مسافران فروختند که با احتساب کامزد بانک مرکزی و بانک عامل این رقم به حدود ۱۳ هزار و ۴۰۰ تومان رسید.
https://www.isna.ir/news/97102513847/قیمت-طلا-سکه-و-ارز-در-۲۵-دی-ماه
در شرایط عادی قطعا دلار قیمت سکه و طلا رو مشخص میکنه اما الان شرایط عادی نیست و دلار به اندازه کافی برای عرضه وجود نداره. تقاضای اصلی به بازار طلا و سکه رفته و این سکه و طلاست که جلوتر از دلار حرکت میکنه. همون اتفاقی که در نیمه اول سال افتاد. عرضه دلار کاهش پیدا کرد و تقاضا به بازار سکه رفت. سکه در مرداد و اوایل شهریور حباب بسیار بسیار زیادی داشت و این حباب اینقدر طولانی مدت موندگار شد که دلار نتونست مقاومت کنه و در نهایت با انفجار قیمت دلار در شهریور و مهر مواجه شدیم.
اگه اتفاقات رو دقیق و با جزئیات دنبال کرده باشید یادتون میاد که انفجار قیمت سکه در مردادماه بود که سکه به 4800 رسید، اونهم در حالیکه دلار در کانال 12 بود! اما انفجار قیمت دلار در شهریور بود که دلار خودش رو به سکه رسوند و وارد کانال 14 و 15 شد در حالیکه سکه همون 4800 بود.
همین امشب ر. ج. تو خبرا از دلالها و خیانتهاشون میگفت که مثلا 100 دلار میبردن بعنوان واردات ولی فقط 50 دلارش رو استفاده میکردن و بقیش رو خرید و فروش و .. البته گفتند ما نمیتونیم یک مراقب برای هر نفر تو این اوضاع بحرانی بذاریم. اعلام شد اقداماتی هم انجام شده و باید منتظر نتیجه موند!فقط اونایی که خروار خروار دلار دارن نشستن قیمت دلار بره بالا و سود کنن
البته با فقیرتر شدن مردم و گرانی اجناس وابسته به دلار
همینا هستن که قیمت های بالاتر اعلام میکنن چون سودشون در بالا رفتن دلار هست و ضررشون در پائین اومدن دلار
ولی بازم میگم این افراد منتظر باشن چند وقت دیگه آنچنان ضرری بدن که تو تاریخ بنویسن براشون تا اینا باشن که با فقیرتر شدن مردم و گرانی اجناس وابسته به دلار کاسبی راه نندازن
یک درصد اگه این اتفاق بیفته اوضاع چطور میشه؟
نشریه هیل: احتمال عزل یا استعفای ترامپ و معاونش قوت گرفت
به طور کلی میشه گفت وقتی قیمت دلار طلا نزدیک یا برابر قیمت دلار نقدی بازار باشه، دلار روند صعودی داره؟
(یا مثلا وقتی حباب سکه زیاد میشه؟)
چون تا اونجایی که میدونم در حالت عادی همیشه قیمت دلار طلا از دلار بازار مقدار قابل توجهی پایین تر بوده، درسته؟
یک درصد اگه این اتفاق بیفته اوضاع چطور میشه؟
اگر اتفاق بیفته ممکنه شرایط برای ایران بهتر بشه ولی احتمالش نزدیک به صفره!یک درصد اگه این اتفاق بیفته اوضاع چطور میشه؟