• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
شما اگر نمودار 4 سال قبل رو ببینید دلار در ماه آذر ( نزدیک به سال نو میلادی ) روند صعودی داشته اما امسال اینطور نبود و معمولا در بهمن ماه قیمت ها صعودی نیست که شاید امسال اینطور نباشه و صعودی بشه :دی

usdrate.jpeg

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
خب، منم همین رو میگم دیگه.. به من چه که شما میگی قیمت 17500 تومن هست یا آقای ایکس میگه 4200ت :D، در نتیجه نیازی نیست چلنج داشته باشیم باهم، ولی اگر قانون گذاشتن که باید سورس را هم اعلام کنیم باید رعایت بشه.
قانون باید قابلیت اجرا داشته باشه:general108:. الان فرض کن من بگم که سورسم صرافی آقا مصطفی و شرکاست:D، شما زنگ بزنی به همون صرافی، میگه آقا اصلا دلار چیه. اینجا کجاست. هوا چرا بارونیه:D. بعدشم میگه مدارک شناسایی و مسافرتیت رو بیار، 2200 دلار در سال با قیمت بانک ملی بگیر برو:D

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
قانون باید قابلیت اجرا داشته باشه:general108:. الان فرض کن من بگم که سورسم صرافی آقا مصطفی و شرکاست:D، شما زنگ بزنی به همون صرافی، میگه آقا اصلا دلار چیه. اینجا کجاست. هوا چرا بارونیه:D. بعدشم میگه مدارک شناسایی و مسافرتیت رو بیار، 2200 دلار در سال با قیمت بانک ملی بگیر برو:D

منظورم به این صورت هستش:

قیمت فروش دلار 11700ت، صرافی اصغر واقع در خیابان اکبر.

قیمت دلار 10ت، نرخی که بانک ملی اعلام میکنه برای افرادی که ....

قیمت دلار 17500ت جهت مسافرین عزیز

قیمت 10ت صرافی افتک واقع در خیابان پاتوق ( اما به کسی نمیفروشن ) :D

قیمت 11500ت کانال تلگرامی *****

امیدوارم راضی شده باشی خخخ

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
من طرفداری کسی رو نکردم، ایشون رو هم مدت کمی هست که می شناسم. اما به نظر من فارغ از هر نوع دسته بندی بچگانه بین دلار دارها و دلار ندارها:D، پست های آقا میلاد مفیده. حداقل یک چیزی برای ارائه داره و چیزهایی می نویسه که آدم چند دقیقه بهشون فکر میکنه. پست هاش از نوع آخ جون دلار رفت بالا، یا آخ جون دلار اومد پایین، ننه خدا از دهنت بشنفه:D، خواهر خدا به کمرت بزنه:D، نیست

پ.ن: ارز 19 تومنی افسانه ای بیش نبود:D. فکر کنم تنها کسی که دلار 19 تومنی و یوروی 22600 فروخت من بودم:D. روز 4 مهر که قیمت به اینجا رسید، اصلا خرید و فروشی انجام نمیشد. منم که میگم فروختم، به یه آشنا که نیاز فوری داشت حواله فروختم. وگرنه بالاترین قیمتی که بازار توش فعال بود، حدود 17500 بود

ایشون ناراحته که چرا من توی امضام بنر گذاشتم و پول گرفتم
بخدا پستم هنوز هست که بهش گفتم بیا شماره حساب بده پول بنر رو بهت بدم انقدر حرص نخور ولی گویا خجالت کشید روش نشد

والا من یادم نمیاد پستی در خلاف جهت تاپیک داده باشم فقط کمی رک هستم و دوست ندارم الکی از روی احساسات بیام بگم وای دلار فردا میشه 2 هزار تومن و خوشحالی کنم
حتی اگر دلار هم برسه به این قیمت 2 هزار تومن باز هم قیمت ها تغیری نمیکنه چون واقعیت رو همه روزه خودمون تو زندگی روزمرمون داریم میبینم

در مورد اون کاربر هم من فقط میخوام کمک کنم بهش وگرنه کافیه بخوام دلار بفروشم هزاران نفر سرو دست میشکونن براش
ولی ایشون متاسفانه مثل بچه های 5 ساله داره فقط ...

لطفا پیشبینیت از قیمت دلار در این سه مقطع از سال 98 رو بگو: اردیبهشت، شهریور، دی

پارسال که اوایل سال خبری از افزایش نبود و تحریم ها و مواضع دوتا کشور ( ایران و آمریکا ) به این شدت نبود که با هم در بیفتن و حتما ذخایر ارزیمون انقدر زیاد بود که داریم میبینیم چقدر ازریق کردن به بازار با اون وجود دلار این همه رفت بالا !

ولی امسال اوایل سال 98 وضع به کل متفاوت هست و شدت تحریم و رفتارهای دوکشور خیلی بیشتر شده و درگیری ها
اگر دولت بتونه همینطوری دلار تزریق کنه و بازار رو نگه داره که زیاد نمیره بالا
ولی اگر نتونه حتی 20 تومن رو هم میشکونه و بالاتر میره که امیدوارم اینطوری نشه چون 99% مردم به جون همدیگه میفتن و زندگی به شدت سخت میشه براشون یه مدل شاید جنگ داخلی شکل بگیره که فکر کنم هدف تحریم کننده ها هم همین باشه که فشار بر ملت و مردم بیارن تا مردم به بالاییا فشار بیارن و این عواقب خوبی برای کشور نداره ....

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
به نظر من کف قیمت اردیبهشت، 18 تومنه. این در صورتیه که تزریق ارز به همین شکل فعلی انجام بشه که این هم بعیده. یه چیزی بین 20 تا 25 تومن، قیمت معقولیه

اگه واقعا اردیبهشت 18 میشه کلیه ها رو بفروشیم دلار بخریم بعد از نوسان گیری کلیه ها رو بخریم بذاریم سر جاش:D

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
منظورم به این صورت هستش:

قیمت فروش دلار 11700ت، صرافی اصغر واقع در خیابان اکبر.

قیمت دلار 10ت، نرخی که بانک ملی اعلام میکنه برای افرادی که ....

قیمت دلار 17500ت جهت مسافرین عزیز

قیمت 10ت صرافی افتک واقع در خیابان پاتوق ( اما به کسی نمیفروشن ) :D

قیمت 11500ت کانال تلگرامی *****

امیدوارم راضی شده باشی خخخ

محال ممکنه من اصغر آقا رو لو بدم:p:D. من به اصغر جونم خیانت نمیکنم:D

من سورسمو نمیگم، اما برای اینکه ثابت بشه قیمتم واقعیه، هر قیمتی که اینجا به عنوان فروش میدم، خودم 150 تومن زیرش خریدارم:general406:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
ایشون ناراحته که چرا من توی امضام بنر گذاشتم و پول گرفتم
بخدا پستم هنوز هست که بهش گفتم بیا شماره حساب بده پول بنر رو بهت بدم انقدر حرص نخور ولی گویا خجالت کشید روش نشد

والا من یادم نمیاد پستی در خلاف جهت تاپیک داده باشم فقط کمی رک هستم و دوست ندارم الکی از روی احساسات بیام بگم وای دلار فردا میشه 2 هزار تومن و خوشحالی کنم
حتی اگر دلار هم برسه به این قیمت 2 هزار تومن باز هم قیمت ها تغیری نمیکنه چون واقعیت رو همه روزه خودمون تو زندگی روزمرمون داریم میبینم

در مورد اون کاربر هم من فقط میخوام کمک کنم بهش وگرنه کافیه بخوام دلار بفروشم هزاران نفر سرو دست میشکونن براش
ولی ایشون متاسفانه مثل بچه های 5 ساله داره فقط ...

پارسال که اوایل سال خبری از افزایش نبود و تحریم ها و مواضع دوتا کشور ( ایران و آمریکا ) به این شدت نبود که با هم در بیفتن و حتما ذخایر ارزیمون انقدر زیاد بود که داریم میبینیم چقدر ازریق کردن به بازار با اون وجود دلار این همه رفت بالا !

ولی امسال اوایل سال 98 وضع به کل متفاوت هست و شدت تحریم و رفتارهای دوکشور خیلی بیشتر شده و درگیری ها
اگر دولت بتونه همینطوری دلار تزریق کنه و بازار رو نگه داره که زیاد نمیره بالا
ولی اگر نتونه حتی 20 تومن رو هم میشکونه و بالاتر میره که امیدوارم اینطوری نشه چون 99% مردم به جون همدیگه میفتن و زندگی به شدت سخت میشه براشون یه مدل شاید جنگ داخلی شکل بگیره که فکر کنم هدف تحریم کننده ها هم همین باشه که فشار بر ملت و مردم بیارن تا مردم به بالاییا فشار بیارن و این عواقب خوبی برای کشور نداره ....
به نظر من این خصومتتون حاصل یک سوء تفاهمه. زیاد سخت نگیرید:general601:

در مورد وضع سال آینده، خداوکیلی من از تحویل امسال وحشت دارم:general509::D. با چیزهایی که دیدم، حتی دلم نمیخواد به سال آینده فکر کنم
اگه واقعا اردیبهشت 18 میشه کلیه ها رو بفروشیم دلار بخریم بعد از نوسان گیری کلیه ها رو بخریم بذاریم سر جاش:D
مشکل اینجاست که معلوم نیست تا اردیبهشت وضع طوری باشه که نخ سوچر هم گیر بیاد، چه برسه به کلیه:general304:. هر جراحی که میخوای انجام بدی، همین ور سال انجام بده:D

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
به نظر من این خصومتتون حاصل یک سوء تفاهمه. زیاد سخت نگیرید:general601:

در مورد وضع سال آینده، خداوکیلی من از تحویل امسال وحشت دارم:general509::D. با چیزهایی که دیدم، حتی دلم نمیخواد به سال آینده فکر کنم

مشکل اینجاست که معلوم نیست تا اردیبهشت وضع طوری باشه که نخ سوچر هم گیر بیاد، چه برسه به کلیه:general304:. هر جراحی که میخوای انجام بدی، همین ور سال انجام بده:D
من با ایشون اصلا مشکلی ندارم اصلا کاری هم با ایشون نداشتم که یهو اومد و پست منو نقل کرد گفت بی شخصیت هستی و نمیدونم امضا گذاشتی و .... !

آره میشه ولی مشکل اینجاست که اون موقع شاید حتی پزشکی هم نباشه برات عمل رو انجام بده چون همه بیکار شدن !
امسال تیر ماه بود که رفتم بیمارستان شریعتی جایی که پدرم هست تا پرونده یکی از دوستامو که برای معافیت سربازی اونجا بود بگیریم
بخش اورژانس بیمارستان شریعتی که 4 طبقه بالاش هست برای بخش خون ( سرطان ) و بالاترش بخش BMT یا همون پیوند مغز استخوان هست اگر بری متوجه میشی که چقدر حساس هست و حتی کوچیکترین باکتری ای که وارد اون بخش بشه میتونه منجر به عفونت فرد بیمار پیوند شده یا کاندید پیوند هست بشه یعنی اگر یه فردی سرما خورده باشه و بره به بخش پیوند میتونه همه بیمارهارو به کشتن بده
میزان پاکی به قدری هست که داخل بخش پیوند رو هر روز با بتادین و مواد شوینده ضد عفونی میکنن

اینارو گفتم که ذهنیتت شکل بگیره که چه محیطی هست از نظر پاکی و ....
یکی رو داشتن میبردن ساختمون اصلی برای انجام پاتولوژی روی ویلچر
توی دستش آنژوکت بود ( سرم که میزنن اون پلاستیکه توی رگ بهش میگن آنژوکت )
آنژوکت 24 ساعته هست و هر 24 ساعت باید تعویض بشه توی دست بیمار تا عفونت نکنه و مشکل ساز نشه
یه لحظه چشمم خورد و گفتم صبر کن وقتی خدمه وایساد میشناخت منو سلام علیکو اینا بهش گفتم آنژوکت دست این مریض خرابه بردی بالا تو بخش بگو تعویضش کنن تاریخشو که دیدم بخدا قسم خشکم زد ! 3 روز بود توی دستش بود
خلاصه رفت وقتی من رفتم بالا از پدرم و خانوم شهریاری ( مسئول بخش BMT 2 ) پرسیدم چرا انقدر ساده میگذرین آنژوکت مریض 3 روزه عوض نشده
گفت ما هم میدونیم ولی متاسفانه آنژوکت وارداتی هست و بخشنامه اومده که برای جلوگیری از کمبود در آینده زمان تعویض مدتش بیشتر بشه !!!

شنیدن اینا شاید موقتی آدم رو ناراحت کنه و از کنارش رد بشیم ولی به نظر من بزرگترین فاجعه ای هست که میتونه رخ بده و شاید ده ها نفر به خاطر همچین چیز ساده ای جونشون در خطر میفته ...

کشوری که میتونست جوری باشه که الان آمریکارو تحریم کنه و به زانو در بیاره الآن به این وضع افتاده که ...

این کوچیکترین چیزه هزاران مورد دیگه هست که داره اتفاق میفته به خاطر این تحریم ها ولی کسی توجهی نمیکنه

مردم ما متاسفانه گرفتار یه مشت ... شدن

کاش زوتر یه اتفاقی حالا هرچی میخواد بیفته تا این وضع بهتر بشه :(

متاسفانه بعضی دوستان احساسی برخورد میکنن و مثل بجه 5 ساله فکر میکنن کسی که دلار میخره دشمن مردم هست ولی باید به همونا بگیم که اگر شما پشت میز کامپیوترت لم دادی و از روی باد حرف میزنی ما هر روز داریم با مردم برخورد مکینیم و هر آدمی که انسانیت رو بفهمه از دیدن فقر هموطن خودش و زندگی سختش ناراحت میشه و سعی در درست کردنش یا حداقل کمک کردنش داره
با خریدن یا نخرین دلار وضعی تغییر نمیکنه مشکل ما از جای دیگست ...

ولی نمیدونم چرا نمیخوان اینو متوجه بشن ...

ههعی ...

Last edited:

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
قیمت طلا، سکه و ارز در ۲۵ دی‌ماه
57751760.jpg

جدیدترین قیمت طلا، سکه و ارز در سه‌شنبه ۲۵ دی‌ماه را در این خبر بخوانید.

به گزارش ایسنا، در زمان ارسال این گزارش قیمت هر عدد سکه تمام بهار آزادی طرح جدید سه میلیون و ۸۹۸ هزار تومان و سکه طرح قدیم سه میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.

هر نیم سکه نیز دو میلیون تومان، ربع سکه یک میلیون و ۲۱۰ هزار تومان و سکه یک گرمی ۷۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

قیمت هر مثقال طلای ۱۷ عیار یک میلیون و ۵۴۷ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز ۳۵۷ هزار و ۱۲۵ تومان است. انس جهانی طلا نیز ۱۲۹۲.۵۸ دلار است.

نرخ خرید و فروش انواع ارز

همچنین امروز (سه‌شنبه) بانکها دلار را به قیمت ۱۱ هزار و ۱۴۸ تومان، یورو را ۱۲ هزار و ۸۰۰ تومان و پوند انگلیس را ۱۴ هزار و ۳۷۸ تومان از مردم خریداری کردند.

شعب ارزی بانکهای عامل ارز مسافرتی نیز در صورت تکمیل بودن مدارک مسافران هر یورو را به قیمت ۱۳ هزار و ۱۷۴ تومان به مسافران فروختند که با احتساب کامزد بانک مرکزی و بانک عامل این رقم به حدود ۱۳ هزار و ۴۰۰ تومان رسید.

انتهای پیام

https://www.isna.ir/news/97102513847/قیمت-طلا-سکه-و-ارز-در-۲۵-دی-ماه

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
راستی الان قیمت فروش دلار و یورو به ترتیب
11750
13350

اینا قیمت غیر واقعی غیر رسمیه :D

شعب ارزی بانکهای عامل ارز مسافرتی نیز در صورت تکمیل بودن مدارک مسافران هر یورو را به قیمت ۱۳ هزار و ۱۷۴ تومان به مسافران فروختند که با احتساب کامزد بانک مرکزی و بانک عامل این رقم به حدود ۱۳ هزار و ۴۰۰ تومان رسید.

https://www.isna.ir/news/97102513847/قیمت-طلا-سکه-و-ارز-در-۲۵-دی-ماه

بفرمایید. هی میگن من قیمت گرون میدم. تازه 50 تومن هم زیر قیمت ارز مسافرتی بانک، قیمت دادم:D من چقدر مظلوم و آقام آخه:general704: قربون خودم برم الهی:general504:

cinemaresearch

Registered User
لایک‌ها
118
در شرایط عادی قطعا دلار قیمت سکه و طلا رو مشخص میکنه اما الان شرایط عادی نیست و دلار به اندازه کافی برای عرضه وجود نداره. تقاضای اصلی به بازار طلا و سکه رفته و این سکه و طلاست که جلوتر از دلار حرکت میکنه. همون اتفاقی که در نیمه اول سال افتاد. عرضه دلار کاهش پیدا کرد و تقاضا به بازار سکه رفت. سکه در مرداد و اوایل شهریور حباب بسیار بسیار زیادی داشت و این حباب اینقدر طولانی مدت موندگار شد که دلار نتونست مقاومت کنه و در نهایت با انفجار قیمت دلار در شهریور و مهر مواجه شدیم.

اگه اتفاقات رو دقیق و با جزئیات دنبال کرده باشید یادتون میاد که انفجار قیمت سکه در مردادماه بود که سکه به 4800 رسید، اونهم در حالیکه دلار در کانال 12 بود! اما انفجار قیمت دلار در شهریور بود که دلار خودش رو به سکه رسوند و وارد کانال 14 و 15 شد در حالیکه سکه همون 4800 بود.

به طور کلی میشه گفت وقتی قیمت دلار طلا نزدیک یا برابر قیمت دلار نقدی بازار باشه، دلار روند صعودی داره؟
(یا مثلا وقتی حباب سکه زیاد میشه؟)
چون تا اونجایی که میدونم در حالت عادی همیشه قیمت دلار طلا از دلار بازار مقدار قابل توجهی پایین تر بوده، درسته؟

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
فقط اونایی که خروار خروار دلار دارن نشستن قیمت دلار بره بالا و سود کنن
البته با فقیرتر شدن مردم و گرانی اجناس وابسته به دلار
همینا هستن که قیمت های بالاتر اعلام میکنن چون سودشون در بالا رفتن دلار هست و ضررشون در پائین اومدن دلار
ولی بازم میگم این افراد منتظر باشن چند وقت دیگه آنچنان ضرری بدن که تو تاریخ بنویسن براشون تا اینا باشن که با فقیرتر شدن مردم و گرانی اجناس وابسته به دلار کاسبی راه نندازن
همین امشب ر. ج. تو خبرا از دلالها و خیانتهاشون میگفت که مثلا 100 دلار میبردن بعنوان واردات ولی فقط 50 دلارش رو استفاده میکردن و بقیش رو خرید و فروش و .. البته گفتند ما نمیتونیم یک مراقب برای هر نفر تو این اوضاع بحرانی بذاریم. اعلام شد اقداماتی هم انجام شده و باید منتظر نتیجه موند!

Last edited:

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470

همچین اتفاقی احتمالش یک درصد هم نیست، صفره خیالت راحت همچین اتفاقی نخواهد افتاد. بر فرض محال همچین اتفاقی هم بیوفته برای ایران هیچ تفاوتی نخواهد کرد و ما همون مردم بدبختی که بودیم خواهیم موند چون عامل بدبختی های مملکت ما آمریکا یا اروپا یا کشور دیگه ای نیست و تماما خودمون هستیم
اصلا شما یه فرض محالتری رو تصورکن، فرضا از فردا کشوری به اسم آمریکا دیگه وجود نداشته باشه و ارزی به اسم دلار هم وجود نداشته باشه، بعدش فکر میکنی تفاوتی در وضعیت زندگی ما ایجاد خواهد شد؟

Last edited:

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
چطور دلاردارها هم از اوضاع اقتصادی ناراضین! کمی در قناعت همون خارجیا رو الگو قرار بدن بعنوان مثال انجلینا جولی فردی بود که سوسک و عنکبوت هم خورد و جدیدا هم خبری اومده که احتمال داره در سال 2020 نامزد ریاست جمهوری بشه.
http://khabarfarsi.com/u/64181520

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
به طور کلی میشه گفت وقتی قیمت دلار طلا نزدیک یا برابر قیمت دلار نقدی بازار باشه، دلار روند صعودی داره؟
(یا مثلا وقتی حباب سکه زیاد میشه؟)
چون تا اونجایی که میدونم در حالت عادی همیشه قیمت دلار طلا از دلار بازار مقدار قابل توجهی پایین تر بوده، درسته؟

درباره تفاوت دلار طلا و اسکناس دلار در صورتی که اختلاف جزئی در حد 1 2% باشه شرایط نرماله. اینکه همیشه مقدار قابل توجهی از دلار پایین تر بوده نه، من همچین چیزی رو ندیدم. اگر هم پایین تر بوده نسبت به سکه پایین تر بوده نه نسبت به دلار. سکه هم همیشه در تمام سالها بین 5 الی 10% حباب داشته. مثلا اون زمان که سکه 250 تومن بود هم همیشه 15 20 تومن حباب داشت

اما حباب سکه اگه زیاد(بالای 15 20%) باشه + انتظارات تورمی هم در جامعه وجود داشته باشه قطعا دلار رو افزایش میده چون شاید اصلا این حباب مثبت سکه نباشه و حباب منفی دلار باشه! در واقع شما باید متوجه بشید این حباب، حباب مثبت سکه است، یا حباب منفی دلار! فهمیدن این قضیه خیلی آسون نیست و نیاز به تخصص در تحلیل تکنیکال(که من هیچی ازش بلد نیستم)، تجربه، هوش اقتصادی-ریاضی، تسلط به اخبار و فاندهای سیاسی و همچنین تسلط به اخبار و اطلاعات عمومی اقتصادی(قیمت اونس، قیمت نفت، سر رسید سپرده های بانکی و ...) داره. همچنین نسبت قیمت تمام سکه به نیم و مخصوصا ربع میتونه اطلاعات خیلی خوبی از حباب ها به شما بده.

شما به این اعداد دقت کنید:

8 مرداد ؛ دلار 11800 ، اونس طلا 1220 ، سکه = 4750

14 شهریور ؛ دلار 14700 ، اونس 1200 ، سکه = 4750

23 دی ؛ دلار 12000 ، اونس طلا 1290 ، سکه = 3950

اگه یه نفر 8 مرداد سکه میفروخت و دلار میخرید الان روی دارایی دلاریش 25 الی 30% سود کرده بود! دقت کنید 25-30% سود روی دلار نه ریال! همینقدر بگم که سود سپرده دلاری تو آمریکا 1.75% ئه !

البته فراموش نکنید که معما چو حل گشت آسان شود:D الان میشه خیلی ساده نشست ضرب و تقسیم و تجزیه تحلیل کرد، اما تصمیم گیری در لحظه اون هم در شرایط فوق بحرانی و حاد به هزار تا عامل بستگی داره.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
اگر اتفاق بیفته ممکنه شرایط برای ایران بهتر بشه ولی احتمالش نزدیک به صفره!
بهرحال اگه قراره ترامپ بره باید دعا کنیم پنس هم استعفا بده یا عزل بشه چون اگه اون بمونه و قدرت بهش منتقل بشه شرایط ایران به مراتب سخت تر خواهد شد ضمن اینکه احتمال برنده شدن جمهوری خواهان در دور بعدی هم افزایش خواهد یافت.

بالا