• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
متاسفانه کم میبینم کسی اینجا قیمت واقعی بزاره و اکثرا یا خیلی گرونتر یا خیلی ارزونتر از قیمت واقعی اعلام میکنن

با توجه به اینکه الان، خرید و فروش به صورت آزاد انجام نمیشه و البته نوسانات حدود 5 درصدی که روزانه وجود داره، چیزی به اسم قیمت واقعی عملا وجود نداره. همه قیمت ها واقعیه. اون قیمتی که بانک دولتی به عنوان ارز مسافرتی/دانشجویی/درمانی میده، واقعیه. قیمت سنا واقعیه. قیمت حواله واقعیه. قیمت هایی که صرافی ها میدن هم واقعیه. هر کدوم در شرایط خودش.

قیمت هایی که من بشخصه بعضی وقت ها میدم، پایینترین قیمت فروش اسکناس دلار آزاده. یعنی قیمتی که افراد میتونن در مقادیر معمولی بدون ارائه مدارک خاص مسافرتی، به این قیمت، اسکناس خریداری کنند

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
دوست عزیز این قیمتی که این سایت میزنه از قیمت واقعی پایینتر هست و فکر میکنم امروز قیمت چیزی حدود 11400 بود
متاسفانه کم میبینم کسی اینجا قیمت واقعی بزاره و اکثرا یا خیلی گرونتر یا خیلی ارزونتر از قیمت واقعی اعلام میکنن
درضمن حتی اگه 10 تومان هم بشه اشتباهه بگیم خوب اومده پایین چقدر زود عادت کردید به این قیمت ها .. .. هروقت اومد زیر 5 که غیر محتمله ، بگید خوب اومد پایین .
موفق باشید...
دوست عزیز من نگفتم خوب اومد پائین
خوب اومد پائین که شما داری میگی یعنی قیمت تثبیت شده ولی اینطور نیست
یکبار دیگه پستم را که نقل قول کردیو بخون
گفتم خوب داره میاد پائین ان شا الله همینطور ادامه دار بیاد پائین به قیمت 7 تومان و 5 تومان هم میرسه به امید به خدا ;)
اونموقع من پست میزارم میگم خوب اومد پائین
مردم منتظر هستن قیمت دلار همینطور ادامه دار بیاد پائین
پدر و مادرایی که میخوان جهیزیه برا دخترشون بخرن
جوانایی که میخوان ازدواج کنن
بعضیا میخوان گوشی بخرن که با قیمتهای حال حاضر نمیتونن
بعضیا که اینجا هم کم نیستن میخوان سیستمشون را ارتقا بدن ولی چون بالا رفتن دلار قیمت قطعات را الکی بالا برده نمیتونن
و میلیون ها ایرانی دیگر
فقط اونایی که خروار خروار دلار دارن نشستن قیمت دلار بره بالا و سود کنن
البته با فقیرتر شدن مردم و گرانی اجناس وابسته به دلار
همینا هستن که قیمت های بالاتر اعلام میکنن چون سودشون در بالا رفتن دلار هست و ضررشون در پائین اومدن دلار
ولی بازم میگم این افراد منتظر باشن چند وقت دیگه آنچنان ضرری بدن که تو تاریخ بنویسن براشون تا اینا باشن که با فقیرتر شدن مردم و گرانی اجناس وابسته به دلار کاسبی راه نندازن

Last edited:

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
الان تو این شرایط اگه کسی که تو ایران زندگی نمی کنه و بخواد دلار حواله کنه ، چی کار باید بکنه ؟
مجوز خاصی بانک مرکزی برای این اشخاص صادر می کنه ؟

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
الان تو این شرایط اگه کسی که تو ایران زندگی نمی کنه و بخواد دلار حواله کنه ، چی کار باید بکنه ؟
مجوز خاصی بانک مرکزی برای این اشخاص صادر می کنه ؟

راه قانونی وجود نداره. راه قانونیش یا صدور اینویس و ثبت سفارش و پروسه تایید بانک و گرفتن ارز بابت وارداته و یا ارائه مدارک دانشجویی به وزارت علوم و گرفتن ارز دانشجویی از سامانه به قول خودشون سجاد:D

راه غیر قانونیش همونه که همیشه بوده. صرافی از حساب شخص ثالث برای شما حواله میزنه و این معامله هم هیج جا ثبت نمیشه

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
راه قانونی وجود نداره. راه قانونیش یا صدور اینویس و ثبت سفارش و پروسه تایید بانک و گرفتن ارز بابت وارداته و یا ارائه مدارک دانشجویی به وزارت علوم و گرفتن ارز دانشجویی از سامانه به قول خودشون سجاد:D

راه غیر قانونیش همونه که همیشه بوده. صرافی از حساب شخص ثالث برای شما حواله میزنه و این معامله هم هیج جا ثبت نمیشه
من چند تا صرافی مراجعه کردم ولی همشون می ترسن و قبول نمی کنن که حواله بزنن، می گن چون حسابهامون رصد میشه ریسک نمی کنند.
اسکناس هم که نمی گذارن خارج کنی
من نمی دونم یکی که خارج از کشور زندگی می کنه و بخواد ریال خودشو به زخم زندگیش بزنه چی کار باید بکنه

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
پدر و مادرایی که میخوان جهیزیه برا دخترشون بخرن
جوانایی که میخوان ازدواج کنن
بعضیا میخوان گوشی بخرن که با قیمتهای حال حاضر نمیتونن
بعضیا که اینجا هم کم نیستن میخوان سیستمشون را ارتقا بدن ولی چون بالا رفتن دلار قیمت قطعات را الکی بالا برده نمیتونن
و میلیون ها ایرانی دیگر
فقط اونایی که خروار خروار دلار دارن نشستن قیمت دلار بره بالا و سود کنن
البته با فقیرتر شدن مردم و گرانی اجناس وابسته به دلار
همینا هستن که قیمت های بالاتر اعلام میکنن چون سودشون در بالا رفتن دلار هست و ضررشون در پائین اومدن دلار
ولی بازم میگم این افراد منتظر باشن چند وقت دیگه آنچنان ضرری بدن که تو تاریخ بنویسن براشون تا اینا باشن که با فقیرتر شدن مردم و گرانی اجناس وابسته به دلار کاسبی راه نندازن

آخه مرد مومن کی بدش میاد دلار پایین بیاد و همه چی ارزون باشه ؟
ولی یک سوال خودت اینایی که گفتیو قبول داری ؟
دلار از 4 هزار تومن رسید به 15 هزار تومن درسته ؟
همه اجناس هم طبق همون دلار رفتن بالا
الانم دلار رو 10 تومن هست اجناس ارزون شدن ؟

واقعا متوجه نیستی یا خودتو زدی به ندونستن ؟
من دلار خریدم درست
ولی مایحتاج زندگیمو به ریال دارم تامین میکنم خانواده من هم به ریال و ...
پس همه دوست داریم دلار اصلا بشه هزار تومن
ولی برادری که خودتو زدی به خواب یا واقعا خواب هستی
دلار بشه 100 ریال هم اجناس ارزون نمیشن !

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
من چند تا صرافی مراجعه کردم ولی همشون می ترسن و قبول نمی کنن که حواله بزنن، می گن چون حسابهامون رصد میشه ریسک نمی کنند.
من نمی دونم یکی که خارج از کشور زندگی می کنه و بخواد ریال خودشو به زخم زندگیش بزنه چی کار باید بکنه

میترسن که شما مامور باشی. قطعا صرافی نمیتونه از حساب شخصی و شرکتی خودش و بستگان درجه یکش و کارمندانش و بستگان درجه یکشون استفاده کنه و معامله رو در سنا ثبت نکنه. باید یه صرافی آشنا گیر بیاری. ترجیحا صرافی های کوچک محلی. من جایی رو میشناسم که بزنه، اما تو این شرایط نمیشه کسی رو به کسی معرفی کرد:general509::D

اگر مقدارش متوسطه، از این دانشجوهایی که توی فورم اپلای ابرود هستن، بخر. اون میخواد 10 هزار دلارشو به ایران منتقل کنه، شما ازش بخر و اونجا تحویل بگیر. توی ایران بهش ریال بده. البته اگر مشکل مالیاتی برات پیش نمیاد

bene

Registered User
لایک‌ها
481
قبلا صرافیهای ایرانی ترکیه و کانادا کارت بانکی ایرانی را قبول میکردند و میشد حواله زد ولی حالا را نمیدونم
صرافیهای داخل هم باید دوستی ، آشنایی پیدا کنی انجام میدند ولی برای غریبه میترسند میگند نمیشه

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
یعنی عاشق این قیمت دادنتم تازه خوشحالم هستی !!!!!
قیمتات از کجاست که تقریبا هزار تومن زیر قیمته و تازه رسمی و واقعی هست ؟

بی زحمت یه 10 هزار دلار با همین قیمت برام بخر اگر به قول خودت رسمی و واقعیه !!!!!!!!!!!!!!!
چه سودی میبرین از این دروغا خدا میدونه
@F-May5th بیا یه کانال بزنیم تو تلگرام سایتش رو هم بزنیم توش قیمت دلار هزار تومن زید قیمت بزنیم این دوستمون یه کم خوشحال بشه !

کاش یکی بود رسیدگی میکرد به این تاپیک که اینطوری دروغ پراکنی نکنن !!!

کاربر عزیز، کاربری که شمارو گزارش میکنه ریپلای نکنید.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
لایحه بودجه ۹۸ به شدت شکننده، ضعیف و تخیلی بسته شده و احتمالا با کسری بسیار شدیدی مواجه خواهد شد. این بودجه ای که من میبینم حکم کبریت برای انبار باروت رو داره و حداقل روی کاغذ پتانسیل افزایش دادن شدید نرخ دلار رو داره. مگر اینکه قیمت نفت سال اینده حداقل ۲۰ دلار بالاتر از شرایط فعلی باشه که خوشبینانست و یا اتفاقات سیاسی بنیادین مثل عقب نشینی و مذاکره با امریکا بیفته که این دیگه خوشبینانه تره.

تو یه پست دیگه مفصل و با عدد و رقم و جزئیات میگم چرا بودجه ۹۸ تخیلی و احتمالا فاجعه باره اما الان به طور کلی میگم با این بودجه ای که نوبخت و دوستان بستن اگه سال آینده همین موقع دلار زیر ۱۴ ۱۵ تومن باشه باید جشن ملی بگیریم

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
لایحه بودجه ۹۸ به شدت شکننده، ضعیف و تخیلی بسته شده و احتمالا با کسری بسیار شدیدی مواجه خواهد شد. این بودجه ای که من میبینم حکم کبریت برای انبار باروت رو داره و حداقل روی کاغذ پتانسیل افزایش دادن شدید نرخ دلار رو داره. مگر اینکه قیمت نفت سال اینده حداقل ۲۰ دلار بالاتر از شرایط فعلی باشه که خوشبینانست و یا اتفاقات سیاسی بنیادین مثل عقب نشینی و مذاکره با امریکا بیفته که این دیگه خوشبینانه تره.

تو یه پست دیگه مفصل و با عدد و رقم و جزئیات میگم چرا بودجه ۹۸ تخیلی و احتمالا فاجعه باره اما الان به طور کلی میگم با این بودجه ای که نوبخت و دوستان بستن اگه سال آینده همین موقع دلار زیر ۱۴ ۱۵ تومن باشه باید جشن ملی بگیریم
مهم تر از قیمت نفت میزان فروش نفت هست که خیلی اوضاع برای سال آینده جالب به نظر نمیاد. البته بجز نفت سایر درامدهایی هم که دولت برای خودش تصور کرده با این اوضاع اقتصادی بعیده قابل دست یابی باشه و در طرف مقابل هزینه هاست که به نوعی میشه گفت فاجعه هست. متاسفانه اگر اوضاع مملکت با همین فرمون بخواد پیش بره با این بودجه بندی بحرانهایی خیلی جدی تر از قیمت دلار در پیش خواهیم داشت از جمله اوضاع کسب و کار و اشتغال

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
مهم تر از قیمت نفت میزان فروش نفت هست که خیلی اوضاع برای سال آینده جالب به نظر نمیاد. البته بجز نفت سایر درامدهایی هم که دولت برای خودش تصور کرده با این اوضاع اقتصادی بعیده قابل دست یابی باشه و در طرف مقابل هزینه هاست که به نوعی میشه گفت فاجعه هست. متاسفانه اگر اوضاع مملکت با همین فرمون بخواد پیش بره با این بودجه بندی بحرانهایی خیلی جدی تر از قیمت دلار در پیش خواهیم داشت از جمله اوضاع کسب و کار و اشتغال
منم فکر میکنم بحران سال آینده فقط به بحث ارز محدود نمیشه و علاوه بر ارز و کسب و کار و اشتغال ، این بحران به طور جدی به مواد غذایی و دارو هم میرسه.
قیمت یک کیلو گوشت گوسفندی با استخوان و چربی شده 100 هزار تومن و احتمالاً بالاتر هم میره! در حالیکه هفته پیش 84000 بود. قیمت مرغ هم که داشت کمی میومد پایین ، دوباره برگشت 14000 تومن
هرچقدر هم به زمان پایان دولت نزدیک تر میشیم ، احتمال بیریخت شدن اوضاع از هر نظر بیشتر میشه.
خود مسئولین کشور دارن از همین الان آهنگ بحران در سال آینده رو میزنن و برای تحمل کردن تحریم ها دارن طرح پیشنهاد میدن و مردم رو یه جورایی به صبوری و مقاومت دعوت میکنن!

Last edited:

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
اسدالله عسگراولادی در جلسه امروز هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران گفت: صادرکنندگان امروز مشکلات بسیاری را برای صادرات کالاهای خود و فروش ارز حاصل از صادرات دارند، این در حالی است که صادرکنندگان نمی‌توانند ارز حاصل از صادرات خود را به سامانه نیما بیاورند؛ چراکه خریداران خارجی نیما را نمی شناسند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران افزود: خریداران خارجی از صادرکنندگان درخواست می‌کنند تا یک بانک را برای واریز وجه حاصل از خرید کالای ایرانی به آنها معرفی کنیم تا مورد تائید باشد، در حالیکه سامانه نیما یک بانک نیست و تنها تشکیلات صرافی بانک مرکزی است.

وی تصریح کرد: صادرات در حال حرکت به سمت تعطیلی است و بر این اساس، پیش‌بینی ما این است که فصل بهار ۹۸ یک فصل بسیار سخت برای اقتصاد ایران خواهد بود. پس در مورد صادرات نیز، اتاق بازرگانی باید زمان گذاشته و حتی جلساتی را با رئیس کل بانک مرکزی برگزار کند تا این مشکلاتر ا بتوان حل کرد.

عسگراولادی گفت: بانک مرکزی دقیقا به صادرکنندگان بگوید که سامانه نیما چیست و یک صادرکننده باید چطور با آن کار کند، این در حالی است که کار کردن با نیما امکان ندارد و دو ماه است که برای اولین بار بعد از ۶۴ سال، صادرات خود را تعطیل کرده‌ام.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
مهم تر از قیمت نفت میزان فروش نفت هست که خیلی اوضاع برای سال آینده جالب به نظر نمیاد.
فرقی نمیکنه هر دو متغیر به یک اندازه تاثیر دارن چون در نهایت در هم ضرب میشن. چه یه بشکه نفت ۱۰۰ دلاری بفروشن چه ۲ بشکه نفت ۵۰ دلاری

چون میزان فروش به عددی تقریبا ثابت(1 میلیون بشکه) رسیده، از این به بعد قیمت نفت نقش اصلی رو بازی میکنه.

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
فرقی نمیکنه هر دو متغیر به یک اندازه تاثیر دارن چون در نهایت در هم ضرب میشن. چه یه بشکه نفت ۱۰۰ دلاری بفروشن چه ۲ بشکه نفت ۵۰ دلاری
ولی خیلی فرق میکنه که همون نفت 50 دلاری رو هم نتونن بفروشن یا مجبور بشن نفت 50 دلاری رو 30 دلار بفروشن!

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
ولی خیلی فرق میکنه که همون نفت 50 دلاری رو هم نتونن بفروشن یا مجبور بشن نفت 50 دلاری رو 30 دلار بفروشن!

در هر صورت حوالی ۱ میلیون بشکه رو میتونن بفروشن. زمان احمدی نژاد هم با وجود تحریمای همه جانبه و همراهی دول اروپایی بازم ۱ میلیون بشکه صادرات رو داشتن. به خاطر همین از اینجا به بعد قیمت نفت متغیر خیلی مهمتریه و هر ۱ دلار بالا و پایین شدن قیمت نفت برای دولت حیاتیه.

تو بازار سیاهم مجبورن بین ۲ تا ۳ دلار با تخفیف بفروشن.

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656

چقدر نیاز داری ؟ اگر مقدارت کمه من میتونم برات انجام بدم

متاسفانه نمیدونستم گزارش میکنه البته بزار گزارش کنه خدارو شکر خلافی نمیکنم که بترسم ولی ایشون خودش داره این کارو میکنه و رسیدگی هم که تو این انجمن مثل اینکه نیست
ایشون نرخ رو حدافل هزار تومن زیر قیمت میاد میگه خوب این یعنی چی ؟
یه نفر که قیمت رو میبینه پا میشه بره بخره یا بفروشه وقتی میبینه اینطوری نیست تکلیف چیه ؟

در هر صورت حوالی ۱ میلیون بشکه رو میتونن بفروشن. زمان احمدی نژاد هم با وجود تحریمای همه جانبه و همراهی دول اروپایی بازم ۱ میلیون بشکه صادرات رو داشتن. به خاطر همین از اینجا به بعد قیمت نفت متغیر خیلی مهمتریه و هر ۱ دلار بالا و پایین شدن قیمت نفت برای دولت حیاتیه.

تو بازار سیاهم مجبورن بین ۲ تا ۳ دلار با تخفیف بفروشن.
همین مقدار رو هم فکر نکنم بتونن بفروشن چون تحریم های دوره احمدی نژاد با تحریم های الان شرایطش خیلی فرق داره
الان هم که میگن SPV از ماه ژانویه شروع به کار میکنه و دلشون رو به همین خوش کردن
ولی اروپا و حتی خود چین هم در مقابل آمریکا هیچوقت نمیتونه مقاومت کنه و کافیه آمریکا یه هشدار کوچولو بده تا اینا هم بیخیال spv و ... بشن
متاسفانه کشور تو بدترین شرایط خودش هست و چشم به توافق که نمیشه داشت و این یعنی به مرور وضع خیلی بدتر هم میشه ...

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
من مشکلی ندارم کسی پستم را ریپلای کنه
مشکل اینجاست که این کاربر متخلف بعد از ریپلای کردن پست من انواع و اقسام تهمت و افترا و الفاظی که لایق خودش هست را به من نسبت میده
بی ادبی و نمک پرانی هم میکنه مثل عقده ای ها پست های تنش زا میزاره و درگیری بین کاربران تاپیک ایجاد میکنه
بابا دلار خریدی ضرر کردی چیکار به من داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در این تاپیک و تاپیک های بخش های دیگر خیلی از کاربران پست های من را ریپلای میکنن
چرا اونا را گزارش نمیکنم؟؟؟؟ چون اون کاربرا با ادب هستن و محترمانه نظرشون را میگن

بالا