تو اکثر صرافی ها قانون جنگل حاکم ــه !
هر کاری دلشون بخواد میکنن ! طرف عشقش ــش کشیده یه روز فقط بفروش ــه و نخره ، یه روز دلش میخواد فقط بخره و نفروش ــه ! :دی
یا حتی دلش بخواد 2 الی 3 تومن زیر قیمت فروش ، بخره . متاسفانه تو شهر ما اینجوریه معمولا 2 الی 4 تومن زیر قیمت میخرن !!! قبلا حدود 25 الی 35 تومن زیر قیمت فروش بود .
البته من تو صرافی ها ندیدم 500 یورویی بفروشن . هر موقع هم خریدم 100 یورویی بهم دادن . دلار هم به همین شکل
امروز از اول وقت تا حالا 600-700 تومن قیمت گرون شده. روز هایی هم بوده که به همین مقدار ارزون شده. طبیعتا وقتی نوسانات قیمت 1000 تومنی داریم، صرافی نمیتونه مثل قدیما تفاوت خرید و فروش 20 تومنی داشته باشه.
تقصیر صرافی ها نیست. صرافی ها اون زمانی که دلار 800-900 تومن بود و بازار آروم بود، تفاوت نرخ خرید و فروششون بعضا 5 ریال بود. در صورتیکه در همون زمان، هیچ بانک اروپایی کارمزد تبدیل زیر 1.5 درصد نداشت.
در مورد اینکه یه روز دلش میخواد فقط بخره و نفروشه
، خب آقا اختیار مالشو داره
. نمیتونه روزی که ارزونه به شما بفروشه و روزی که گرونه از شما بخره که. ورشکست میشه اینجوری
. فقط صرافی های معدودی که دلار بانکی میگیرند، قانونا به اجبار باید دلار گرفته شده رو با سود مصوب قانونی بفروشند. بقیه صرافی ها مثل مغازه عادی هستند. از مردم میخرند و به مردم هم می فروشند. مثل هر مغازه دار دیگری، هیچ اجبار قانونی به خرید یا فروش هم ندارند.
انصافا با این وضعیتی که در ایران هست و ریسک مالی و خطرات جانی:general509:
که صرافی ها متحمل میشن، کارشون از شمشیر زدن در راه خدا هم سخت تره
. من که هرچی توی معامله با من سود کنند راضیم. حلالشون باشه:general406: