• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
راه حل چیه داداش ؟ ریال تبدیل کنیم؟
مشکلی وجود نداره
مردم خیلی وقته که صفر ها رو حذف کردن, موقع خرید فروشنده میگه این لباس قیمتش 200 تومان هست, نمیگه که 2 میلیون ریال, حالا قرار شکل رسمی پیدا کنه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
کاهش صفرها هیچ کمکی به اقتصاد ایران نمیکنه. فقط هزینه سرانه چاپ اسکناس رو پایین میاره و به جابجایی راحت تر اسکناس کمک میکنه که البته راه برای پولشویی و جابجایی های مورد دار هموارتر از گذشته میشه. مثلاً اگه نخوای از سیستم بانکی برای جابجایی وجه استفاده کنی ، به جای اینکه یک گونی پول جابجا کنی ، خیلی راحت یک دسته اسکناس میگذاری جیبت جابجا میکنی!
تجربه کشورهایی که صفر رو از پول ملی خودشون حذف کردند نشون میده که این مساله هیچ کمکی به کنترل تورم نمیکنه وحتی اگه درست اجرا نشه یا ناقص اجرا بشه ، به تورم دامن میزنه و صفرهای جدید به اضافه صفرهای حذف شده دوباره باید به پول ملی اضافه بشه!

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
مشکلی وجود نداره
مردم خیلی وقته که صفر ها رو حذف کردن, موقع خرید فروشنده میگه این لباس قیمتش 200 تومان هست, نمیگه که 2 میلیون ریال, حالا قرار شکل رسمی پیدا کنه
نه منظورم اینه همین ارزش مسخره ای ک این پول ملی داره با اینکار ارزشش کمتر میشه چجوریه؟

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
نه منظورم اینه همین ارزش مسخره ای ک این پول ملی داره با اینکار ارزشش کمتر میشه چجوریه؟
قاعدتا ارزش پول باید کاهش پیدا کنه, چون بخشی از پول خورد را دارند حذف می کنن و واحد بزرگتری رو جایگزین می کنن, علاوه بر آن ذهن آدم در برابر افزایش قیمت کمتر مقاوت انجام میده چون اعداد ریز شدن

در زمان اوباما می خواستند 1 سنتی رو از واحد پول خارج کنن, چون ارزشش خیلی کم شده نسبت به مثلا 20 سال قبلش, اجازه ندادن چون باعث میشه قیمت کالاها افزایش پیدا کنه و ارزش دلار کم بشه

vahid javani

Registered User
لایک‌ها
5
این نوسانات که هر روز هست و چند صد تومنی بالا پایین میره
ولی فکر نکنم تا قبل از پایان سال زیر 10 تومن بیاد
بعد از سال و 98 هم که مشخصه قیمت ها بالا میره تو همه چیز ...

ببخشید می تونم بپرسم استدلالتون برای سال ۹۸ چی هست؟ ظاهرا غیر از سال گذشته، ۳ سال پیش اینطوری نبوده.

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
ببخشید می تونم بپرسم استدلالتون برای سال ۹۸ چی هست؟ ظاهرا غیر از سال گذشته، ۳ سال پیش اینطوری نبوده.
3 سال پیش رفتار آمریکا و تحریم ها و .... با ایران اینطوری بوده ؟
3 سال پیش پژو و سیتروِن و هیوندا و کیا و مزدا و ... مثل الان تو ایران بودن ؟
3 سال پیش تحریم ها به این شدت بود ؟
3 سال پیش دلار چند بود الان چنده ؟
3 سال پیش سکه چند بود الان چنده ؟
3 سال پیش چقدر نفت میفروختیم ( اقتصاد وابسته به نفت ) الان چقدر ؟

3 سال ؟!!!
کشور تو هر ثانیه داره 180 درجه عوض میشه شما از سال صحبت میکنی ؟
استدلالی وجود نداره دولت تمام زورش رو زد هرچی داشت ریخت تو بازار بگه تحریم ها اثر نداشت
ولی تا کی ؟
کار دولت مثل قرص استامینوفن میمونه موقتی دردو خوب میکنه ولی بعدش دردت چند برابر میشه !
البته الان هم فرقی نکرده درسته تونسته دلار رو تو همین قیمتا ثابت نگه داره ولی کافیه قیمت بقیه چیزارو ببینید متوجه میشید ...

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یک واحد جدید میسازند مثلا "پهن" نه اینکه بیان بگن از امشب هرکی هرچقدر "ریال" داره 4 تا صفرش رو برداشتیم.
و در مورد اینکه ارزش پول کم میشه و تورم میشه اگر اشتباه بکنن که یقینا میکنند کم میشه! بطور مثال اگر واحد جدید اعشار نداشته باشه، خورده پول زیر 1000 تومن کنونی از بین میره و مثلا اگر محصولی 1500 تومان باشه باید بکنه 1.5 پهن اگر اعشار (مشابه سنت در دلار) نگذارند، شرکت سازنده باید قیمتش رو بگذاره 2 پهن چون اون 500 تک تومن قابل شمارش در واحد جدید نخواهد بود و درواقع فقط برای تغییر واحد پولی 500 تومن گرانتر میفروشه (2000 تومن کنونی). و خود به خود باعث تورم میشه. از طرفی اجرا کردن این طرح یعنی کلی تغییر در سیستم های کامپیوتری کل کشور مثلا منی که سایت تجاری دارم باید مجددا وقت و هزینه بگذارم و واحد پولی سایتم رو به پهن تبدیل کنم.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
آقا میگم یه نظرسنجی‌ای چیزی بذاریم که کیا فکر میکنن تا قبل از پایان دوران ترامپ توافق میشه و کیا نه. :D
من که خیلی بعید میدونم حداقل به این زودی‌ها توافقی صورت بگیره، اون هم در دوره ترامپ. دیگه از برجام خفن‌تر نداشتیم که ایران و آمریکا در کنار بزرگترین قدرت‌ها امضاش کردن و ایران هم به گفته همه به جز آمریکا، داشت به توافق عمل میکرد. آخرش ترامپ خیلی شیک اومد پاره کرد و اینا هم بین آتیش زدن یا تهدید کردن اروپا موندن و خودشون هم نمیدونن باید چیکار کنن.
خب چه تضمینی هست که توافق بعدی این طوری نشه؟ وقتی اروپایی‌ها میگن ایران به برجام عمل کرد و آژانس هم همین رو میگه و آمریکا میگه نه، توی توافق بعدی هم میتونه همین کار رو بکنه. مثلاً اسم توافق بعدی میشه سرجام و در مورد موشک و بمب و فلان و چنان به توافق میشه. دوباره بعد از 6 ماه دوباره ترامپ میاد پاره میکنه و میگه در زاویه 27 درجه‌ی روح سرجام گفته شده بود که ایران باید ازدواج همجنسگراها رو قبول داشته باشه و حالا چون نداره، این توافق هسته‌ای موشکی رو پاره می‌کنم! :D
در مجموع درسته که به هر حال یه روزی انقدر فشار زیاد میشه که مجبور میشن دوباره توافق کنن، حتی با در نظر گرفتن اینکه بدونن ممکنه توافق بعدی هم منهدم بشه. ولی اون روز به این زودی‌ها نیست به نظرم. الآن یه جورایی بحث برای **** حیثیتی شده و اینا حاضر هستن اوضاع داغون پیش بره، ولی ثابت کنن که از ترامپ کم نمیارن و میتونن جلوش مقاومت کنن. حالا صادرات کاهش پیدا کنه، ارزش پول کم بشه، تحریم‌ها صد برابر بشه و... مهم نیست، معنی مقاومت از نظر اینا یعنی هنوز کشور سر جاش هست و مسئولین در امنیت به سر میبرن. در نهایت وقتی ترامپ رفت (2 روز دیگه یا 6 سال دیگه) بعدش تازه دور جدید مذاکرات شروع میشه.
قبلاً هم گفتم، این مورد توافق یکی از معدود چیزهایی هست که اگه جای **** بودم نمی‌دونستم باید چیکار کنم! همیشه از طرفدارهای مذاکره و گفتگو بودم و هستم و خواهم بود، ولی وقتی میشه بعد از چند سال مذاکره و در حالی که همه اون توافق رو قبول دارن، زیرش بزنی و بعدش هم به خاطر قدرتت بقیه رو مجبور کنی که توافق رو زیر پا بذارن، چطوری میشه دوباره مذاکره کرد؟ انصافاً پارادوکس نمیشه؟!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چند سال پیش می خواستن 4 صفر از پول ملی بردارن، هر دلار آمریکا بشه 1 واحد پول جدید. الان باید 5 تا صفر بردارن تا هر تومن (پول جدید) بشه 1 دلار هه
پول بزرگتر باید به صد واحد تقسیم بشه، مثلا اگه تومن پول جدید باشه، بشه 100 واحد کوچیکتر (ریال)
اینطوری 10500 تومنِ الان میشه 10 تومن و 50 ریال. 1 تومن جدید میشه 1000 تومن
الان ارزونترین کالا فکر کنم 100 تومن باشه. میشه 0.1 تومن اگه واد پول = 10 ریال

قبلا مردم به هر 10000 ریال میگفتن 1 تومن، مثلا نمی گفتن 5 میلیون ریال، میگفتن 500 تومن. الان دارن به 10 میلیون ریال میگن 1 تومن

5 ماه پیش پولم رو از صندوق دراورم که باهاش کالای سرمایه ای بخرم، ارزشش از این کمتر نشه. اون موقع دلار 10000-10500 تومن بود، سکه هم 3.5 میلیون. الان هم تقریبا همون حدودا هست (دلار 10550 و سکه 3600 طبق سایت tgju). الان با اون پول چکار کنم؟

Last edited:

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
دوستان اینجا تاپیک سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... ) هست ولی این صفحه کلا در مورد حذف صفر های پول خودمون (ریال و تومان) بحث شد

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
خیلی جالبه، بقیه کاربرا رو شلغم نپخته فرض میکنن.

طرف میگه جرات نداشتم ریسک کنم اما به همسادمون گفتم دلار بخر، سکه بخر مثل بنز میره بالا، نخرید و الانم پشیمونه.. تو که میدونستی میره بالا چرا خودت نخریدی؟

شاعر میفرماید: چاه مكن بهر كسی اول خودت، دوم كسی.

در جایی دیگر جناب نخبه خان میفرماید:

هر چی بره بالا پایین نمیاد، پس چطور دلار خریدی 17-18 تومن ( فعلا رو دستت هم باد کرده ) اما الان شده 11 تومن؟ پس پایین اومده، در نتیجه داری بقیه کاربران رو فریب میدی ...

نکته: حالا کاری نداریم واقعی اومده پایین یا غیر واقعی اما اومده پایین و کسانی که روی 17-18ت خریدن ضرر بدی کردن، و اگر پول لازم بشن مجبورن با ضرر 70-80% ی بفروشن.

بعد همین کاربر که تو سقف خریده و کلی توو ضرر هست تاریخ دقیق میده که آره اردیبهشت سال دیگه میره بالا برو بخر
money%20(56).gif

شاعر در جای دیگر میفرماید: گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل :D

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
حداقل از پست های شما بهتره که هزار تا 2 هزار تومن دلار رو کمتر از قیمت بازار میگی و با کاهش کاهش کردن سعی در فریب کاربران دارید !
دوباره پست های اسپم و تنش زا از این کاربر متخلف و تهمت و افترا زدنش
قابل توجه مدیر محترم بخش
@khunires
در مورد این تهمتت هم خودت میدونی که قیمت های گروهک شما همه دروغ و کاذب هست چون منافعتون در بالا رفتن قیمت دلار هست و اتفاقا شماها میخواین کاربران را فریب بدین
آقاجان میخواستی دلار نخری که حالا ضرر بدی چیکار به ما داری؟؟؟؟
در ضمن قیمت هایی که من میزارم دقیق و درست هست

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
قیمت هایی که من میزارم دقیق و درست هست

قیمت ارز مثل پراید 111 نیست که شما بری تو سایتش قیمت چک کنی، شهر تا شهر منطقه تا منطقه، دقیقه به دقیقه فرق میکنه... اینکه الان من بگم دلار 10ت هست یا 11ت هست درست نیست، نحوه ی به اشتراک گذاشتن قیمت باید به این صورت باشه:

قیمت دلار 11 تومان همین الان مثلا دم در خونه ی عمم اینا،

یا مثلا قیمت 10500ت کانال رسمی سایت بووووق،

یا قیمت 15 تومن همین الان روبروی صرافی بووق در فلان شهر...

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
عجب گیری افتادیم. کشور خودمون کم بود باید مرتب اخبار اوضاع سیاسی امریکا رو هم رصد کنیم:
"طرح استیضاح ترامپ در مجلس نمایندگان آمریکا"
"ممکن است دموکرات‌ها آنقدر فشار بیاورند که ترامپ شخصا کنار برود"
" اگر رئیس جمهور بعدی آمریکا دموکرات باشد، این کشور صد در صد به برجام بازخواهد گشت"
سایت انتخاب- امروز

shkz

Registered User
لایک‌ها
65
آقا میگم یه نظرسنجی‌ای چیزی بذاریم که کیا فکر میکنن تا قبل از پایان دوران ترامپ توافق میشه و کیا نه. :D
....................... ولی وقتی میشه بعد از چند سال مذاکره و در حالی که همه اون توافق رو قبول دارن، زیرش بزنی و بعدش هم به خاطر قدرتت بقیه رو مجبور کنی که توافق رو زیر پا بذارن، چطوری میشه دوباره مذاکره کرد؟ انصافاً پارادوکس نمیشه؟!
آقایون امر کردن که با این دولت، یعنی ترامپ مذاکره نخواهند کرد و به این امید بوده و هستند که ترامپ دوره بعد رای نیاره. اگه رای بیاره که احتمالش هم زیاده، نه تنها مذاکره خواهند کرد بلکه به ... خوردن هم میافتن. بعد خود شما داری میگی توافق. و در واقع همین بوده ی توافقنامه بین دولتها که دولت بعدی آمریکا دید به صلاحش نیست و ایراد داره، ازش خارج شد. همون موقع که روحانی گفت باید برجام 2 رو شروع کنیم و عده ای زدن تو دهنش و بحث نفوذ رو مطرح کردن، قرار بود شرکتهای آمریکایی بیان و وارد اقتصاد بشن که هم برای اونا منفعت داشت و هم برای ما ی سایه امنیت اقتصادی و سیاسی ایجاد میشد ولی کاسبان تحریم نذاشتن و اونقدر جفتک پرانی کردن که رسیدیم به اینجا و حالا طلبکارانه میگن که دیدین برجام فایده ای نداشت و از این قبیل مزخرفات.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
به نظر من چیزی که در بازار اتفاق افتاده و خواهد افتاد اینه :

تا شهریور 97، دولت در بازار ارز تنها بود. ذخایر ارزی دوبت که به گفته خود رئیس جمهور صفر بود. باند های مخالف دولت هم نه تنها کمکی بهش نمیکردن، بلکه کارشکنی هم میکردند. از شهریور 97 به بعد اوضاع تغییر کرد. الان کل حکومت در این زمینه پشت دولت هست + کشورهایی که از اون بخش حکومت که دولت نیست، حمایت میکنند:D. این رو از نوع دستگیری ها و دستگاه هایی که از دستگیر شده ها بازجویی میکنند، میشه به راحتی فهمید ... خب این کاهش قیمت ها رو توجیه میکنه

و اما اینکه در آینده چه اتفاقی میفته...

ایران در طول سال ها تحریم، شرکت های صوری زیادی ایجاد کرده که همگی ضرر ده هستند، اما در دور زدن تحریم ها موثر بودن. بقای این شرکت ها به دو عامل بستگی داره. اول اینکه کشورهای میزبان این شرکت ها که اکثرا در کشورهای اروپایی و تعداد کمترشون در کشورهای آسیای جنوب شرقی و آفریقایی هستند، حاضر به همکاری باشند. دوم اینکه دولت پول کافی برای اداره این شرکت ها و لفت و لیس و اختلاس مدیرانشون:D داشته باشه.
در مورد عامل اول، ظاهر قضیه نشون میده که اروپا همکاری لازم رو انجام نمیده که دولت با این ادبیات خاص، حرص و جوش میخوره:D... در مورد عامل دوم هم دولت با دستگیری دزدهای خودی:D داره تیشه به ریشه خودش میزنه. دولت ظاهرا دیگه پول نداره که به جیب دزدهای خودی بریزه، از طرفی هم در این کارها نمیشه آدم خوب غیر دزد رو استفاده کرد:D

با این تفاصیل، پیش بینی من برای آینده، یک وضعیت عراق بعد از 1991 گونه است. تورم نسبتا شدید، همراه با قحطی نسبی، له شدن تدریجی زیرساخت های صنعتی و اقتصادی تا ورشکستگی کامل اقتصادیه.
دینار عراق در 1979 قبل از شروع جنگ با ایران، 3.40 دلار امریکا بود. در 1988 و بعد از جنگ با ایران به 3.2 دلار رسید. در 1995 و بعد از حمله به کویت و تحریم های امریکا، با حدود 9000 برابر کاهش، ارزشش به 0.0003 دلار رسید. تا امروز که به حدود 0.0009 دلار رسیده.

با این اوصاف، اگر عمرمون باقی باشه، دلار 90 میلیون تومنی رو هم خواهیم دید:general509::D

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
دوستان این حذف چهار صفر از پول ملی اگر بتونن اجرایی کنن یعنی چی؟ یکی میشه تحلیل کنه؟ یعنی یکی 100 هزارتومن موجودی حساب داره میشه 10 تومن؟ این یعنی چی؟ اصلا قابل هضم نیست برام!
4 تا صفر حذف شدن، یعنی هر هزار تومن بشه یک ریال جدید. کاری که مردم سال هاست در محاورات روزمره انجام میدن

Last edited:

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947

تا اطلاع ثانوی این تاپیک قفل میشه و هر کسی تاپیک مشابه در بخش "تجارت و کار و سرمایه" ایجاد کنه بن دائم میشه.

پانوشت مهم: از مدیران و همکاران عزیز تقاضا دارم تاپیک رو باز نکنن. فکر کنم این بخش بیشتر به بی راهه و مسائل بی ربط سیاسی و جوک و خوشمزگی کشیده شده تا مسائل مربوط به بحث درباره ارز. لذا بن کردن بیش از 10 کاربر همزمان، اون هم از کاربران با سابقه انجمن کار جالبی نباشه برای همین این تاپیک رو تا اطلاع ثانوی بسته اعلام میکنم - قابل ذکر هست در صورت تکرار این موضوع در دیگر تاپیک ها در بخش "کار و تجارت و سرمایه" اون هارو هم به اجبار باید قفل کنم.

ویرایش جدید - 97/10/19
عزیزان تاپیک رو موقتا باز میکنیم، جدا ازتون برادرانه خواهش میکنم رعایت کنید، "اسپم" هم میدید بدید بنده با اسپم شما در کنار تحلیلتون مشکلی ندارم!!!! ولی با هم درگیر نشید و به هم توهین نکنید که پشت هم یه پست 5 تا گزارش داشته باشه.

Last edited:

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
قیمت دلار تهران : 11700
دلار صرافی : 11720
یورو : 13700

دوستان با توجه به اینکه بودجه هم داده شد و .... آینده قیمت هارو چطوری میبینید ؟

حدود 12 هزار میلیارد تومن هم دولت برای خودروسازی قراره بده

MyView

Registered User
لایک‌ها
83
این نوسان بین ۱۰ تومن تا حدود ۱۲ تومن یه حس بدی بهم داده! انگار یه نیروی بزرگی میخواد فوران کنه و هر بار با چکش میزنن توی سرش اما هر دفعه با شدت بیشتر جلو میاد. خوشبینانه ترین حالتی که شخصا میتونم حدس بزنم اینه که تا دور بعدی تحریم ها همین حدود قیمت باقی بمونه...

بالا