ساده هستی رفیق؟
دارو و غذا از همون دست وارد کشور نشده، ارسال میشه برای تروریست های فلسطینی و سوری و یمنی و عراقی و لبنانی و...
پس برای مردم بدبخت فرقی نداره.
اتفاقا ترامپ خوب اینارو شناخته، دقیقا میدونه داره چیکار میکنه.
در ضمن دارو و غذا همین الانشم تحریم نیست فقط مسائله اصلی اینه آمریکا میگه اروپا خیلی غلط میکنه نفتی که تحریم هست رو بگیره وسایل ضروری بده، ایران باید بدون فروش نفت وسایل ضروری کشورش رو تهیه کنه...
دارو تحریم نیست، ولی انقدر تحریمهای پیچ در پیچ راه انداختن که مبالات مالی برای تهیه دارو و غذا تبدیل به هفت خان رستم شده و مکانیزم جدید قراره جلوی اون مشکلات رو بگیره.
یه چیز سادهای مثل رواتینکس (برای سنگ کلیه) دارویی نیست که بخوان برای تروریست فلسطینی بفرستن، ولی حتی همون هم دیگه راحت توی بازار گیر نمیاد و باید کلی بگردیم تا یه بسته پیدا بشه. مشکل قیمت هم نیست، چون قبل از گرونی دلار 14 تومن بود و الآن با دلار 3 برابر مثلاً میشه 50 تومن. ولی نیست! چون خرید دارو کار سختی شده و خیلی از واردکنندهها دیگه نمیتون به راحتی انجامش بدن و این مکانیزم برای همین کارها در نظر گرفته شده که البته به خاطر زور زیاد آمریکا بعیده به جای خاصی هم برسه.
اروپاییها غلط خاصی نکردن. یه توافقی بین ایران، آمریکا، مهمترین کشورهای اروپایی و مهمترین قدرتها بوده. همه قبولش کردن و خود آمریکا زیرش رو امضا کرد و هر ماه هم اعلام میشه که ایران داره بهش عمل میکنه، ولی آمریکا یه طرفه زد زیرش. به نظر من در مورد این مکانیزم تجاری بیشتر از اینکه اروپا به فکر ایران باشه، به فکر خودشه. اگه اروپاییها جرئت داشته باشن یه بار جلوی حرف آمریکا وایسن و هرچی بهشون دستور میده اطاعت نکنن، تازه مشخص میشه چقدر آزادی عمل دارن. چیزی که من دارم توی این مدت از اروپا میبینم اینه که به فکر احترام خودش هست که آمریکا داره باهاش مثل یه نوکر بدبخت عمل میکنه و خیلی راحت دستور میده چیکار بکنن و چیکار نکنن. اروپا هم داره تلاش میکنه خودش رو مستقل از آمریکا نشون بده و یکی از کارها در این زمینه هم همین ماجرای SPV یا فلان و چنان هست. ولی خب بعیده به جای خاصی برسن و احتمالاً خیلی زود منهدم میشه، چون به قول حسن آمریکا کدخدای دنیا است دیگه.
در مورد ترامپ هم اینا رو شناخته، ولی ما رو هم خوب شناخته! کسی که میتونه خیلی راحت مردم ایران رو در حد زباله درجه دو هم حساب نکنه و اجازه نده ایرانیها برن اون طرف، بعدش بیاد با قیافه حق به جانب بگه ما مدافع حقوق ملت ایران هستیم و یه عده هم توی ایران ازش تشکر کنن! چون میدونن مردم ایران (خودم رو میگم، به بقیه برنخوره) عرضه ندارن برای مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی کاری کنن و فقط به خاطر فقر و شکم ممکنه حرکتی ازشون سر بزنه. از اون طرف هم میدونن تحریمها بیشتر از همه به مردم ایران صدمه میزنه، نه **** و مقامات و فلانی توی لبنان. برای همین نماز شب میخونن که روز به روز تحریمها بیشتر بشه و فشار بیشتری به مردم بیاد تا مثلاً **** عوض بشه.