• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
بخاطر همین خبر کانال مالی اروپا..
حتی عصری از یکی از دوستان قیمت گرفتم گفت بین دلالها امروز با اینکه تعطیل بوده دلار 11800 معامله شده که نشون میده اومده پایین
هیچ تاثیری نداره
کانال مالی که پیش برجام هیچی حساب نمیشه برجام کاری نکرد این بتونه ؟
بعد اینکه کانال مالی اون چیزی نیست که فکر میکنید هیچ ارزی قرار نیست وارد بشه یا ...
تو پست قبلی که یه ساندیس خور در مورد دارو و تحریم پرسیده بود گفتم
این کانال شاید شایـــــــــــــــــد بتونه برای خرید دارو فقط کمی تاثیر داشته باشه وگرنه حتی 1 دلار هم قرار نیست به ایران داده بشه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
همونطور که دیشب نوشتم اینجا امروز دلار ریزش حدود ۱۰۰۰ تومنی داشت و الان ۱۱۲۰۰ داره معامله میشه..

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
هیچ تاثیری نداره
کانال مالی که پیش برجام هیچی حساب نمیشه برجام کاری نکرد این بتونه ؟
بعد اینکه کانال مالی اون چیزی نیست که فکر میکنید هیچ ارزی قرار نیست وارد بشه یا ...
تو پست قبلی که یه ساندیس خور در مورد دارو و تحریم پرسیده بود گفتم
این کانال شاید شایـــــــــــــــــد بتونه برای خرید دارو فقط کمی تاثیر داشته باشه وگرنه حتی 1 دلار هم قرار نیست به ایران داده بشه
کانال مالی به طور موقت و به خاطر تاثیر روانی قضیه کمی کاهش قیمت ایجاد میکنه و فرصت خرید میده

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
upload_2019-2-2_18-18-11.png
دلار شدید داره میاد پائین ;) تا بره زیر 10000 تومان
قابل توجه اونایی که خروار خروار دلار دارن دلار خطرناکه حسن خیلی خطرناکه حسن
ریزش شدید و ادامه دار دلار

Last edited:

_P30_

Registered User
لایک‌ها
89

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
قیمت‌ها در سراشیبی سقوط
آخرین قیمت‌ها از بازار سکه، طلا و ارز
57751760.jpg

بازار سکه و ارز هفته جاری را با کاهش قابل توجه قیمت نسبت به آخرین روز کاری هفته گذشته آغاز کردند. درحالی که قیمت سکه در بازار کاهشی حدود ۱۵۰ هزار تومان را نسبت به چهارشنبه گذشته تجربه می‌کند، قیمت فروش دلار نیز بیش از ۶۵۰ تومان کاهش را به ثبت رساند.

به گزارش ایسنا، قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار امروز (شنبه) به چهار میلیون و ۵۰ هزار تومان رسیده و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز ۳۵۶ هزار و ۶۰۰ تومان قیمت دارد.

امروز قیمت سکه طرح قدیم با قیمتی معادل سه میلیون و ۹۵۰ هزار تومان داد و ستد می‌شود. این در حالی است که قیمت نیم‌سکه دو میلیون و ۲۲۰ هزار تومان، ربع سکه یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان و سکه گرمی ۷۵۰ هزار تومان است.

همچنین در بازارهای جهانی، آخرین قیمت هر اونس طلای جهانی به ۱۳۱۷ دلار رسیده است.

این درحالی است که در بازار جهانی، در نظرسنجی طلای هفتگی کیتکونیوز کارشناسان وال‌استریت و سرمایه‌گذاران پیش‌بینی کردند روند افزایشی قیمت طلا در هفته جاری ادامه پیدا خواهد کرد.

عقب‌نشینی دلار در صرافی‌ها

یورو که در صرافی بانک‌ها در روز چهارشنبه هفته گذشته با افزایش قیمت به بیش از ۱۴ هزار تومان رسیده بود، در نخستین روز از هفته جاری بار دیگر به کانال ۱۳ هزار تومان بازگشت و دلار نیز بیش از ۵۰۰ تومان ارزان شد.

به گزارش ایسنا، بانک مرکزی از نیمه نخست سال جاری به بانک‌ها این مجوز را داد که نسبت به خرید ارز از مردم اقدام کنند، البته این نرخ در ابتدا بسیار پایین‌تر از قیمت بازار آزاد بود، اما به تدریج نرخ خرید ارز در بانک‌ها افزایش یافت، تا جایی که در برخی روزها از بازار آزاد نیز بیشتر شد.

در همین راستا، بانک‌ها امروز (۱۳ بهمن) هر دلار آمریکا را ۱۱ هزار و ۳۳۱ تومان و هر یورو را ۱۲ هزار و ۹۸۵ تومان از مردم می‌خرند. همچنین نرخ خرید پوند انگلیس در بانک‌ها امروز ۱۴ هزار و ۸۳۰ تومان است.

این در حالی است که قیمت خرید دلار در بانک‌ها در روز چهارشنبه ۱۱ هزار و ۸۴۲ تومان بود و نرخ‌های امروز نشان می‌دهد که نرخ دلار بانکی نسبت به چهارشنبه گذشته بیش از ۵۰۰ تومان کاهش داشته است.

همچنین نرخ خرید هر دلار آمریکا در صرافی‌های بانک‌های دولتی تا ساعت ۱۴ امروز ۱۱ هزار و ۳۰۰ تومان و نرخ فروش آن ۱۱ هزار و ۴۰۰ تومان است. این صرافی‌ها امروز هر یورو را ۱۳ هزار و ۴۰۰ تومان خریده و ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان می‌فروشند.

علاوه بر این، شعب ارزی بانک‌های عامل ارز مسافرتی، در صورت تکمیل بودن مدارک مسافران تا سقف ۵۰۰ یورو برای همسایه و مشترک‌المنافع و تا سقف ۱۰۰۰ یورو برای سایر کشورها پرداخت می‌کنند که نرخ این ارز بدون احتساب کارمزد ۱۳ هزار و ۳۰۲ تومان است که با احتساب کارمزد بانک مرکزی و بانک عامل به بیش از ۱۳ هزار و ۶۰۰ تومان می‌رسد.

به این ترتیب مشاهده می‌شود که نرخ یوروی مسافرتی در بانک‌ها، کماکان بالاتر از بازار آزاد است.

کاهش قیمت ارز در صرافی‌های مجاز

قیمت معامله ارز در صرافی‌های مجاز تا ساعت ۱۶ امروز نیز حاکی از این است که هر دلار آمریکا با کاهش قیمت، معادل ۱۱ هزار و ۲۰۰ تومان خریداری شده و معادل ۱۱ هزار و ۳۰۰ تومان به فروش می‌رسد. همچنین یورو نیز با قیمت خرید ۱۳ هزار و ۳۰۰ و قیمت فروش ۱۳ هزار و ۴۰۰ در این بازار معامله می‌شود.

انتهای پیام

https://www.isna.ir/news/97111307177/آخرین-قیمت-ها-از-بازار-سکه-طلا-و-ارز

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
شنبه و یکشنبه بازار ارز خارجی تعطیله این این دو روز چی نرخ دلار/ریال رو تعیین میکنه؟

دلار حدود 5 درصد اومده پایین به نظرتون باز پایین تر میاد؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بچه های اینجا همت کنن یه گل ریزون کنن یه قطعه کامپیوتر و یه گوشی بگیریم مشکل چند نفر حل میشه و دیگه به نرخ دلار کار ندارن :)

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
کانال مالی به طور موقت و به خاطر تاثیر روانی قضیه کمی کاهش قیمت ایجاد میکنه و فرصت خرید میده
باز هم هیچ تاثیری نداره ! مثل همون قضیه مسکن و .... حتی همین رو هم ببینید نمیتونن پایین بیارن

دلار حدود 5 درصد اومده پایین به نظرتون باز پایین تر میاد؟
پایین منظورتون چیه ؟ یعنی یهو از 3 تومن بره 15 تومن بعد بیاد رو 10 تومن به این میگین پایین اومدن ؟
الان هم همچین پایین نیومده شما قیمت های فضای مجازیو دلنبند بهش یه سر برو بازار ببین چه خبره

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
شما با رزومه قوی که اینجا داری 100% میتونی مجری اخبار 20:30 بشی.
همین یه نفر اگر این همه تلاش و پشتکار خودشو به جای اینکه قیمت دلارو کم نشون بده میرفت به مردم کمک میکرد الان ایران گلستان بود !
مثل قضیه خواب میمونه که هرکی خواب باشرو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زدرو نه
شما اینجا بگو دلار 4 تومنه کی به کیه با این چیزا نه قیمت پایین میاد نه اونایی که دلار دارن با این حرفا و پست ها میبرن بفروشن

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
بعضیا کور و خواب تشریف دارن
من هیچوقت از خودم قیمت دروغ و کذب نمیدم مثل همین بعضیا
اسکرین شات میزارم
قضاوت با کاربران دیگر

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
اسکرین شات میزارم
قضاوت با کاربران دیگر
تازه شما قیمت خوب دادی همون اوا که اینا خیلی قبولش دارن اینطور نوشته:
لفظ خرید توسط واسطه دولتی در تهران ۱۱۳۰۰
در اصفهان ۱۱۲۸۰
در شیراز ۱۱۲۵۰

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
پایین منظورتون چیه ؟ یعنی یهو از 3 تومن بره 15 تومن بعد بیاد رو 10 تومن به این میگین پایین اومدن ؟
الان هم همچین پایین نیومده شما قیمت های فضای مجازیو دلنبند بهش یه سر برو بازار ببین چه خبره
به قول افتک ملاک قیمت الانِ .. دلار 4700 تومنی پارسال، تموم شد دیگه. دیروز 11850 بوده قیمت الان 11300 تومنِ (طبق سایت tgju) .. یعنی از دیروز تا الان حدود 5 درصد اومده پایین. 11300 امروز فردا بشه 11865، 5 درصد افزایش پیدا میکنه
همین طور از 14 بهمن پارسال تا امروز 140 درصد افزایش پیدا کرده.
از 13 مرداد (6 ماهه) 7.5 درصد افزایش
از 13 آبان (3 ماهه) که 14350 تومن بوده (طوری که سایتا زدن) تا امروز 21 درصد کاهش داشته

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
اگه پول راکد و بی استفاده دارید که حداقل تا چند ماه بهش نیاز ندارید این روزها و این قیمت ها موقعیت بدی واسه خرید نیست

واسه ثبت در تاریخ و مقایسه در آینده

شنبه 13 بهمن 97

دلار 11200

سکه 4000 (تا 3950 هم اومد)

آبشده 1538

Last edited:

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
بچه های اینجا همت کنن یه گل ریزون کنن یه قطعه کامپیوتر و یه گوشی بگیریم مشکل چند نفر حل میشه و دیگه به نرخ دلار کار ندارن :)
اونا نیان هر دم ناله راه بندازن که مردم بزودی از گشنگی تلف میشن، گوشی دادنشون پیشکش. بسکه صف گوشت یخی و اینکه اکثر تو صفن رو مثال زدن که هرکی ببینه میگه 1 دلار به اینا کمک کنیم شاید جدی جدی ندارن و توهم داشتن دلار و سکه دارن!

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
دقیقا دو ماه پیش رفتم دلار قیمت گرفتم 11500 بود(یادداشتش کرده بودم، الان دیدمش) تقریبا قیمت امروز (حالا کاری به 200تومن کمتر یا بیشتر امروزش ندارم)
همون روز رفتم طلافروشی قیمت سکه هم گرفتم، 3760 بود! ولی قیمت سکه امروز بالای 4100 هست!

یعنی دلار الان برابر قیمت دوماه پیشه، ولی سکه نزدیک 400تومن گرونتره!
(درسته قیمت جهانی طلا رفته بالا، ولی نه اینقد)

دلار خوب بالا پایین میشه، ولی سکه هر کانالی که میره بالا، دیگه پایین اومدنش کار حضرت فیله!

میخام بگم بازار به مرحله ترسناکی رسیده، و غیرقابل پیشبینی ...

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

اونس دو ماه پیش = 1220

اونس امروز = 1320

نسبت به 2 ماه پیش قیمت جهانی طلا 8% بالا رفته که روی 3760 میشه 300

اما در کل همونطور که چندبار هم اینجا گفته شد در مواقع التهابی که تقاضا زیاد میشه به دلیل دسترسی راحت تر برای خرید، سکه راحت تر و بیشتر حباب میگیره. اما الان قیمت سکه نرماله.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
بعضیا کور و خواب تشریف دارن
اسکرین شات میزارم
قضاوت با کاربران دیگر
نه خوابن نه کور فقط نمیخوان قبول کنن
آخه یارو زندگیشو فروخته رفته رو 18 تومن دلار خریده به امید 40 تومن، فکر نمی کرد بیاد رو 12، الان قشنگ معلومه داره می سوزه و هر پستی رو با توهین و بی ادبی جواب میده
البته من اینا رو درک می کنم و بهشون حق میدم عصبانی باشن ولی عجیبه به جای اینکه از اونهایی که پیش بینی اشتباه کردند طلبکار باشند پاچه ما را می گیرند!

"در بازار امروز (شنبه سیزدهم بهمن ماه ۹۷) بر اساس اعلام بانک مرکزی (سامانه سنا) هر اسکناس دلار آمریکا در لحظه تنظیم این گزارش، با نرخ ۱۱۲۰۰ تومان در صرافی‌های مجاز خریداری شده و با قیمت ۱۱۳۰۰ تومان تحت شرایط اعلامی، به متقاضی دریافت دلار در این صرافی‌ها فروخته شده است. این رقم فروش نسبت به نرخ پایانی هفته قبل، ۵۵۰ تومان ارزان‌تر می‌باشد. هرچند در ابتدای امروز، نرخ فروش دلار، ۱۱۵۵۰ تومان بود و در حال حاضر در مسیر کاهشی قرار گرفته است.
همچنین به نقل از سامانه سنا بانک مرکزی، هر اسکناس یورو نیز با قیمت ۱۳۳۰۰ تومان در صرافی‌های مجاز خریداری می‌شود و با نرخ ۱۳۴۰۰ تومان به متقاضی دریافت یورو فروخته می‌شود. این رقم نسبت به روز پنج شنبه، ۵۵۰ تومان کاهش را نشان می‌دهد. یورو نیز در ابتدای روز، در سطح فروش ۱۳۷۰۰ تومان قرار داشت و در ادامه با افت قیمت همراه شد."

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
فردا هم کاهشیه..احتمالا بره کانال ۱۰..

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
نه خوابن نه کور فقط نمیخوان قبول کنن
زندگیشو فروخته رفته رو 18 تومن دلار خریده به امید 40 تومن، فکر نمی کرد بیاد رو 12، الان قشنگ معلومه داره می سوزه و هر پستی رو با توهین و بی ادبی جواب میده
البته من اینا رو درک می کنم و بهشون حق میدم عصبانی باشن ولی عجیبه به جای اینکه از اونهایی که پیش بینی اشتباه کردند طلبکار باشند پاچه ما را می گیرند!
معلومه بعضیاشون هنوز نقد زیاد دارن چون هروقت کمی قیمت میاد پایین میزنن الان بهترین فرصت خریده. البته میگن تا چند سال دیگم به سرمایشون نیاز ندارن پس خوبه هنوز بخرن تا بلکه سال دیگه بریم تو کانال 5 تومن

بالا