ببین اگر میخوای بدونی که در آینده دقیقا چه اتفاقاتی میفته، یه عراقی توی اینترنت گیر بیار، ازش بپرس در فاصله سال های 1991 تا 2003 در مملکت شما چی گرون شد، چی ارزون شد. دقیقا همون بلا رو مو به مو دارن رو سر ما نازل میکنند:general509:
اما یک مسئله دیگه هم هست. من خودم فروردین همینجا گفتم که اگر اهل احتکار هستید الان وقتشه، خیلی هم با واکنش تند روبرو شد
... اما واقعیت اقتصادی اینه که در شرایط محدودیت واردات و ابرتورم و قحطی، قیمت خیلی از کالاهای مصرفی بیشتر از ارز و طلا و ملک و هر کالای سرمایه ای دیگه رشد میکنه... برای همه روشن بود که بعد از گرونی دلار، ماشین به شدت رشد میکنه و خودش رو با دلار متناسب میکنه. دلار به 10 تومن رسیده بود. پراید هنوز توی بازار 25 تومن بود. 40 تومن شدن قیمت پراید، اجتناب ناپذیر بود. اما کی میتونست تعداد زیادی پراید بخره و انبار کنه. تازه دردسرهای فروش بعدیش بماند
خود دلار و ارز هم که الان خرید و فروشش ریسک های دیگه ( ریسک اقتصادیش تقریبا صفره) داره. من خودم شغلم طوریه که مجبورم قسمتی از درآمد ارزیم رو وارد ایران کنم و به ریال تبدیل کنم. طبعا دوست دارم که مازاد بر استفاده ام رو دوباره تبدیل به ارز بکنم. اما با اینکه صرافی آشنا و صد جور کانال مختلف دارم، بعضی وقت ها جرئت تبدیل ندارم. چون با آدم هایی طرف هستیم که به هیچ اصول اخلاقی و انسانی پایبند نیستن. طرف میره توی سوریه میجنگه، بعد میاد در حالیکه مخدر کشیده زیر پیج اینستای بچه نوجوون ابراز عشق رکیک میکنه و فحش های ناموسی می نویسه:general509:. این آدم، واقعیه ها. خودم آدرس پیجش رو توی پاتوق دادم. همه هم دیدن
. بعدش مصطفی رفت بهش خبر داد، پیجش رو پرایوت کرد
. خب همچین آدمی اگه پاش بیفته و قلاده اش رو باز کنند، به خاطر 10 دلار سر من و شما رو گوش تا گوش میبره:general709:
خلاصه اینکه وضع آینده خیلی روشنه، اما دست ما برای سرمایه گذاری بسته است
، اما باز هم به نظر من اگر بتونید چیزی بخرید که مصرفی باشه، وابسته به واردات باشه، قابلیت نقد شوندگی داشته باشه و نگهداریش جرم نباشه
، سود خیلی خوبی میکنید