• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
من هم در مورد احتکار شوخی کردم:D. منظورم این بود که کمبود و قحطی پیش میاد.
اتفاقا خانواده من هم همگی پزشکند. من فقط تونستم از این دام فرار کنم:D. از تمام مسائل باخبرم متاسفانه. من اون کاری که در توانمه انجام میدم، اما متاسفانه اونهایی که مسبب این وضعیت هستند، شرف و انسانیت ندارن. تازه از مردم طلبکار هم هستند:general509:
میدونم چون کسی که بویی از انسانیت برده باشه همچین کاری با هموطن خودش نمیکنه

پزشکی از نظر من بدترین شغل دنیاست چون زندگی پدر و مادرمو که میبینم حتی اگر بگن ماهاینه 500 ملیون حقوق میدن باز هم نمیخوام چون هرچقدر هم درامدش خوب باشه زندگیشون بویی از زندگی نداره
من تا اخر عمرم اینو حس میکنم نصف شب هایی که زنگ میزدن و باید میرفتن یا موقه هایی که شیفت بودن یا اختلافاتی که سر فلان پرستار خوشگله پیش میومد و هزاران مشکل دیگه که با میلیاردها تومن هم درست نمیشن ...

آره داریم میبینم نمونه هاشونو

اینارو ول کن دلار چند ؟ اومد زیر 5 تومن یا نه :general208:

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
بعضی از پستهای 2012 این تاپیک. بعد مذاکرات هسته ای تو روسیه

دلار 1810 ترکیده !!!
سکه بالا رفته 690 تومن!!!
یکی خونه اش رو فروخته دلار خریده بعد که دلار پایین اومده سکته زده.

اون شخص اگه 6 سال صبر میکرد سرمایه اش 10.5 برابر میشد، می تونست 950 درصد سود کنه. در صورتی که این مدت مسکن 1.7 برابر شده (بر اساس قیمتهای عصر ایران)
قیمت اپارتمان بهمن 97 . تهران پارس 50 متری 9 ساله 305 میلیون تومن. متری 7.1 میلیون در میاد
مشاهده پیوست 1111683

شهریور 92 آپارتمان 47 متری 6 ساله 185 میلیون بوده. متری کمتر 4 میلیون
مشاهده پیوست 1111682

دیدیم بعد برداشته شدن تحریم ها هم چیزی تغییر نکرد.

ممنون
همین الآنش هم همینه
من به جرات میتونم بگم حتی اگر با آمریکا دوتا دوست خوب هم بشیم دلار پایین نیاد
چون ایران تنها کشوریه که به لطف مردم مقاومش همیشه هر چیزی بالا رفته دیگه پایین نیومده
الآن هم یه عده نشستن میگم دلار بیاد زیر 10 وای اومد پایین و .... دیگه نمیگن که توی یک سال چند درصد رفته بالا و چقد اومد پایین
حتی بیاد اصلا روی 5 ولی باز هم مطمعن باش رنگ 20 هزار تومن رو میبینه
این نشون میده اینجا ایران است !

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
خداوکیلی کارهای شرافتمندانه تری از احتکار هم وجود داره ... نکن برادر من حداقل کسی رو به این کار تشویق نکن! اونایی که میخوان میکنن دیگه شما هم تبلیغ نکن که توی این کار زشت شریک نباشی!
الان میگن پنهونی و دور از چشم ماموران دولتی دلار میخرن و یا در کوچه پس کوچه داد و ستد میکنن و با خودشون دلار نمیبرن که نگیرن چه فرقی با احتکار داره! بنظرم احتکار اجناس چون خطرش برای دارندش بیشتره کمتر دمبالش رفتن وگرنه بیشتر کسبه اجناس قیمت قدیم رو هم با قیمت جدید میدادن و معمولا تو انباراشون ذخیره دارن. نمونش احتکار رب که کشف شده بود:
https://www.mizanonline.com/fa/news/459947/محموله-رب-گوجه-احتکار-شده-در-مازندران کشف-شد

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
الان میگن پنهونی و دور از چشم ماموران دولتی دلار میخرن و یا در کوچه پس کوچه داد و ستد میکنن و با خودشون دلار نمیبرن که نگیرن چه فرقی با احتکار داره! بنظرم احتکار اجناس چون خطرش برای دارندش بیشتره کمتر دمبالش رفتن وگرنه بیشتر کسبه اجناس قیمت قدیم رو هم با قیمت جدید میدادن و معمولا تو انباراشون ذخیره دارن. نمونش احتکار رب که کشف شده بود:
https://www.mizanonline.com/fa/news/459947/محموله-رب-گوجه-احتکار-شده-در-مازندران کشف-شد
اتفاقا خود خود احتکاره ولی از نوع دلاریش
مرگ بر محتکر از هر نوعیش

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
دوستان میشه جنبه بحث کردن با هم داشته باشید بعد 2 تا ریپلی کردن پی ام همدیگه مثل خاله زنکا گزارش برا هم رد نکنید؟
دختر بچه هستید مگه؟! خجالت بکشید بابا! پشت لبتون سبز شده این مسخره بازیا چیه!

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
دوستان میشه جنبه بحث کردن با هم داشته باشید بعد 2 تا ریپلی کردن پی ام همدیگه مثل خاله زنکا گزارش برا هم رد نکنید؟

اااااا بازم گزارش داد ؟ :general208::general208::general208:

ایرادی نداره میگم بیا یه کاری کن یه 2 هفته منو بن کن بزا خوشحال بشه بنده خدا با خودش هم حرف میزنه دوتا اکانت که با همدیگه حرف میزنن و هوای همو دارن جالب نیست ؟ :دی

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
upload_2019-2-3_20-16-9-png.1111695

ما تا به حال به احدی ظلم نکردیم شمایید که برای دلارهاتون سر همه را میبرید
قماش ...... خودتی و هفت جد و آبادت
آدمای ..... خودتی و هفت جد و آبادت
کاربر فحاش متخلف

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
ما به این افراد کاری نداریم ولی ملاحظه کنین چجوری جواب میدن مثلا یکیشون میگه احتکار کنین اون یکی میگه میدونستم شما منظورت این نبوده چون فلان افراد بوی انسانیت نبردن و شرف و .. ندارن. که البته من به شخصه تا اشاره ای بمن نکنن گزارش نمیدم ولی کلا جو رو همش با کلمات ناشایست پیش میبرن. یا همین متنی که بولد کردن نوعی توهین به خودشون هم هست چون خرید دلار هم جزوش میشه:
دیگه چه برسه احتکار مثلا مواد غذایی و این چیزا که به نظرم هرکی این کارو میکنه از نجس سگ هم نجستره

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

به نظر من 2 تا کار شما میتونید انجام بدید:

1. قفل کردن هر 2 تا تاپیک ( این تاپیک و تاپیک سکه و طلا ) تا اطلاع ثانوی.

2. وضع قوانین جدید برای این تاپیک و برخورد شدید بدون اغماض با متخلفین :دی

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
به نظر من یه راه سوم و بهتری هم هست که موضوع فیصله پیدا کنه. همه پول رو هم بذاریم یه ۳ ۴ تا هارد اکسترنال بخریم بدیم این بنده خدا بره پی زندگیش:D
اومده تو تاپیک سرمایه گذاری روی دلار میگه مرگ بر دلار دار و محتکر. مث این میمونه من برم تو تاپیک سود بانکی بگم مرگ بر نزول خور و ریال دار:general304:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
متوحه نشدم اگر قیمت جهانی داره خوب پس چطوریه که بدون تغییر قیمت در جهان یهو تو ایران 4 برابر شد ؟
خوب پس یعنی ارتباطی با جهان نداره و همه چی بستگی به ارزش پول کشور و دلار داره
به هردو به یک اندازه ربط داره. هم قیمت جهانی هم ارزش پول کشور. برای اینکه بهتر متوجه شی:

۱ ماه پیش دلار ۱۱۵۰۰ سکه ۳۸۰۰ آبشده ۱۴۵۰
امروز دلار ۱۱۵۰۰ سکه ۴۲۰۰ آبشده ۱۵۸۰
دلار ثابت سکه و طلا افزایش

۱۰ سال پیش دلار ۱۰۰۰ سکه ۲۲۰
الان دلار ۱۱۵۰۰ سکه ۴۲۰۰
از ۱۰ سال پیش تا امروز دلار ۱۱.۵ برابر شده و سکه ۱۹ برابر

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
به نظر من یه راه سوم و بهتری هم هست که موضوع فیصله پیدا کنه. همه پول رو هم بذاریم یه ۳ ۴ تا هارد اکسترنال بخریم بدیم این بنده خدا بره پی زندگیش:D
اومده تو تاپیک سرمایه گذاری روی دلار میگه مرگ بر دلار دار و محتکر. مث این میمونه من برم تو تاپیک سود بانکی بگم مرگ بر نزول خور و ریال دار:general304:

یه دوربین و تلویزیون هم نیازه برای نفر دوم:D

پ.ن: من که پست هیچکس رو گزارش نمیدم. با همه رفیقم :general704::general504:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
ممنون
همین الآنش هم همینه
من به جرات میتونم بگم حتی اگر با آمریکا دوتا دوست خوب هم بشیم دلار پایین نیاد
چون ایران تنها کشوریه که به لطف مردم مقاومش همیشه هر چیزی بالا رفته دیگه پایین نیومده
الآن هم یه عده نشستن میگم دلار بیاد زیر 10 وای اومد پایین و .... دیگه نمیگن که توی یک سال چند درصد رفته بالا و چقد اومد پایین
حتی بیاد اصلا روی 5 ولی باز هم مطمعن باش رنگ 20 هزار تومن رو میبینه
این نشون میده اینجا ایران است !

مثال زنده اش رو در مورد عراق می تونیم ببینیم

وقتی امریکا به افغانستان حمله کرد، تقریبا 1 سال بعدش، ارزش پول افغانستان 500 برابر شد ( حمله به این پر برکتی، هرگز ندیده ملتی:D). قبل از حمله هر افغانی افغانستان 0.5 ریال بود. بعد از حمله 250 ریال شد. الان هم که به 1300 ریال رسیده:general509:

وقتی امریکا به عراق حمله کرد، خیلی از هموطنان خودمون ( از جمله شرکت های دولتی که قرارداد دیناری بستن:general509:)، تصور کردن که قضیه افغانستان دوباره تکرار میشه، بنابراین تا خون در رگ و جون در بدن داشتن، دینار عراق خریدن:D. اما متاسفانه تا الان هیچی به ارزش دینار عراق در مقابل ارزهای مرجع اضافه نشده. همچنان هر دلار امریکا بین 1000 تا 1500 دینار نوسان میکنه که همون قیمت سال 2004 ـه. در حالیکه قبل از حمله عراق به کویت و تحریم هایی که بر علیه این کشور به کار گرفته شد، ارزش هر دینار عراق بیش از 3 دلار امریکا بود.

علتش هم واضحه. افغانستان یک کشور کشاورزی سنتی و معدن داری سنتیه. بزرگترین مشکل افغانستان امنیتش بود که با حمله امریکا تا حدود زیادی حل شد، بنابراین ارزش پولش افزایش پیدا کرد. اما عراق یک کشور نفتیه که نیاز مداوم به سرمایه گذاری خارجی و ورود تکنولوژی روز به صنعت نفتش رو داره، وقتی 13 سال در طول دوره تحریم، این کارها انجام نشده، بلافاصله بعد از رفع تحریم، اثرات مخربش از بین نمیره. عراق در خوشبینانه ترین حالت به 50 سال زمان نیاز داره تا ارزش پولش به دهه 1980 برگرده. تا 50 سال دیگه هم کی زنده است کی مرده:D، چه بسا که اصلا با پیشرفت تکنولوژی، نفت مصنوعی فراگیر بشه یا اصلا نیازی به نفت نباشه .... یعنی با حماقت یک گروه، سرنوشت یک ملت در چندین نسل و چه بسا تا ابد، به کلی عوض شد:(:general108:

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
عالی بود:general304::general304::general304:

leily_17

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
82
ببنظرتون دلار بخریم باز میره بالا

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
ببنظرتون دلار بخریم باز میره بالا
بزرگوار شما پستای قبلی این تاپیکو بخون ببین جز 10درصد پستا، بقیه شون شبیه فقط جر و بحثای بچه مدرسه ایهاست
اونوقت میخای با نظر ماها بری سرمایه زندگیت رو قمار کنی؟

منِ نوعی ممکنه با قاطعیت و استناد به گذشته بگم برو بخر میره بالاتر (چون خودم خریدم و ته دلم میخاد بره بالا) ،
و یه منِ نوعی دیگه ممکنه بگه صبر کن، ارزون میشه و میاد فلان کانال و نخر (چون خودم نخریدم و دلم میخاد بیاد پایین)!

شما نمیدونی منِ نوعی که به شما پیشنهاد خریدن یا نخریدن میدم یه پسر 10ساله هستم یا مثلا یه مرد 50ساله، یا حرفایی مه اینجا میزنم از خودم هست یا از بابام شنیدم یا از یه کانال تلگرامی کپی پیست میکنم!

پ ن: کامنتهای بعضی کاربرای اصطلاحا کارشناس این تاپیک، توی تاپیکهای دیگه همین فروم رو برید ببینید متوجه عمق فاجعه میشید !

پیشنهاد میکنم اگه میخای زیاد سرمایه گذاری کنی بری با چندتا کارشناس صحبت کنی، یا حداقل چند سایت و پیج معتبر رو مطالعه، و ازشون مشاوره بگیری

موفق باشید

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کمتر 1 ماه پیش این پست رو تو تاپیک سرمایه گذاری در بانک زدم
از اون موقع سکه از 3750 شده 4127، دلار از 10750 شده 11650
سکه 10 درصد و دلار 8.3 درصد بالا رفته . پول من تو بانک هم 0.83 درصد :general710:
همین طوری فرصتهای خرید به دست میاد و من از دست میدم. حداقل نذاشتم تو صندوق 2 درصد بگیرم
5 ماه پیش پولم رو از صندوق سرمایه گذاری دراورم که باهاش کالای سرمایه ای بخرم، ارزشش از این کمتر نشه. اون موقع دلار 10000-10500 تومن بود، سکه هم 3.5 میلیون. الان هم تقریبا همون حدودا هست (دلار 10750 و سکه 3750 طبق سایت tgju).
اگه اون موقع پولم رو میدادم طلا سکه الان تقریبا هیچ سودی نمی کردم. اگه میزاشتم تو صندوق بمونه 750 هزارتومن بیشتر سود میکرد.
الان با اون پول چکار کنم؟ باز بزارم صندوق یا ...؟

بالا