اخه تجربه نشون داده پول تو بانک موندن به امید سود بانکی یعنی از دست دادن ارزش سرمایه ات البته تو ایران
عصری دلار آزاد بالای ۱۲۰۰۰ بسته شدقیمت طلا، سکه و ارز در ۱۶ بهمنماه
جدیدترین قیمت طلا، سکه و ارز در سهشنبه ۱۶ بهمن ماه را در این خبر بخوانید.
به گزارش ایسنا، در زمان انتشار این گزارش قیمت هر عدد سکه تمام بهار آزادی طرح جدید چهار میلیون و ۲۴۳ هزار تومان (۴۳ هزار تومان افزایش) و تمام سکه طرح قدیم چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان (بدون تغییر نسبت به دیروز) است.
همچنین نیم سکه به قیمت دو میلیون و ۲۴۰ هزار تومان (۱۰ هزار تومان کاهش)، ربع سکه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان (۲۰ هزار تومان افزایش) و سکه یک گرمی ۷۷۰ هزار تومان (۱۵ هزار تومان افزایش) عرضه میشود.
قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار ۳۷۱ هزار و ۸۹۹ تومان (۶۰۰۰ تومان افزایش) و هر اونس طلای جهانی نیز ۱۳۱۵.۲۰ دلار (۳.۲۰ دلار افزایش) است.
از بازار ارز چه خبر؟
اما امروز (۱۶ بهمن) بانکها هر دلار آمریکا را ۱۱ هزار و ۲۳۳ تومان، هر یورو را ۱۲ هزار و ۸۵۵ تومان و هر پوند انگلیس را ۱۴ هزار و ۸۵۵ تومان خریداری کردند.
همچنین شعب ارزی بانکهای عامل ارز مسافرتی در صورت تکمیل بودن مدارک مسافران تا سقف ۵۰۰ یورو برای کشورهای همسایه و مشترکالمنافع و تا سقف هزار یورو برای سایر کشورها پرداخت میکنند که نرخ ارز مسافرتی برای امروز بدون احتساب کارمزد، ۱۳ هزار و ۳۶۵ تومان بود که با احتساب کارمزد به حدود ۱۳ هزار و ۷۰۰ تومان رسید.
همچنین قیمت خرید دلار آمریکا در صرافیهای بانکها عصر امروز ۱۱ هزار و ۶۵۰ تومان و قیمت فروش آن ۱۱ هزار و ۷۵۰ تومان بود. این صرافیها یورو را نیز به قیمت ۱۳ هزار و ۶۵۰ تومان خریداری کرده و با نرخ ۱۳ هزار و ۷۵۰ تومان فروختند.
انتهای پیام
https://www.isna.ir/news/97111609182/قیمت-طلا-سکه-و-ارز-در-۱۶-بهمن-ماه
چرا شایعه پراکنی میکنی پیرمرد پرحاشیهمثال زنده اش رو در مورد عراق می تونیم ببینیم
وقتی امریکا به افغانستان حمله کرد، تقریبا 1 سال بعدش، ارزش پول افغانستان 500 برابر شد ( حمله به این پر برکتی، هرگز ندیده ملتی). قبل از حمله هر افغانی افغانستان 0.5 ریال بود. بعد از حمله 250 ریال شد. الان هم که به 1300 ریال رسیده:general509:
اشتباه عمدی بوده
امروزم بگو
به طور خلاصه منظور ایشون اینه: "هرچی من استفاده نمیکنم"درخت کریسمس، دخانیات، آدامس، ترقه، دستگاه های تتو، دستگاه های پروتز زیبایی، تجهیزات سونا، لباس پاره و پوره، انواع شمع و وسایل تزئینی، لوازم جشن تولد، غذای سگ و گربه و ...
خب عزیز این که نمیشه. الآن منم میگم پارچه چادر سیاه رو هم با دلار 50 تومنی وارد کنن پس. یا پارچه چفیه رو با دلار 50 تومنی وارد کنن... این که نشد حرف آخه هرکی بگه هرچی من لازم ندارم رو با دلار 50 تومنی وارد کنید هرچی من لازم دارم رو سوبسید بدید.همش هم برای خودم نبود اگه به سایتهای خبری مراجعه کنین متوجه میشین تاکنون چقدر ارز از کشور بدلیل واردات همین کالاهای غیرضروری یا مخرب و سرطان زا مانند دخانیات از کشور وارد شده. نمونش:
خروج بیش از ۳ میلیون دلار ارز از کشور برای واردات آدامس
شما اول مشخص کن با خودت چند چندی از یکسو به کلی افراد کم درامد توهین میکنی و میگی برای گوشت س. تو صف وایمیستن حالا میگی هرچی برای خودمون نیاز نداریم میشه غیراساسی. قبلا هم مردم با همین امکانات اینجا تولد و سایر مراسم رو برگزار میکردن و کمبودی نیست که بخاد وارد بشه. درضمن اون .. زیبایی که مثال زدم مشخصه منظورم و با وسایل مورد نیاز بیمارا فرق داره و یا باید فقط برای استفاده اونها وارد بشه!دوست عزیز چرا به مسائل اینقدر سطحی نگاه میکنین
یعنی این درست که اون چه خودمون نیاز داریم بشه اساسی و اون که نیاز نداریم غیر اساسی یعنی واقعا طرز فکر شما این
جشن تولد چند سالی یکبار ی بنده خدایی برای دل خوشی بچه ش بخواد بگیره زیاده
درخت کریسمس برای دوستان مسیحی اساسی نیست غیر ضروری
نمیشه که آنچه خودمون نیاز داریم اساسی بشه بقیه غیر اساسی
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
یعنی واقعا گوشت سگ تو صف وایستی بعد یک هفته با ثبت نام و کارت ملی کیلویی 36 هزار تومان بدن دستت چی دارین بگین
در ازاش یه دسته هم هستن دلار 200 تومن میاد پایین از 12000 میشه 11800 پست میزنن سقوط قیمت دلار. دلار میره به کانال 7000 ، هجوم مردم به صرافی ها برای فروش ارز و... انگار با این کارها ارز میاد پایینمن به عنوان یک آدم بی طرف که همیشه طرفدار حق بودم تا دنبال شخص و یا گروه، به مدیریت این بخش حق میدم، چون اینجا بعضی ها دیگه خیلی احساس خود شاخ پنداری و یا خود شیفتگی پیدا کردند و احساس میکنن هرکاری دلشون خواست باید انجام بدن کسی هم کاری به کارشون نداشته باشه...
به خدا الان که مثلا دلار رو 11900-12ت میچرخه، شما پست بذار دلار همین الان 12500ت سبزه میدون مثلا، پستت رو لایک میکنند بعد هم پیام میذارن که: نه به خدااا مگه ما بدمون میاد دلار بیاد پایین؟؟ بابا مثل یک مرد بگو من مخالف نزام مخالف ایکس مخالف ایگرگ هستم دوست دارم دلار بشه 50ت که هم خودم حال کنم و هم دیگران بدبخت بشن، چرا دیگه صغرا کبری میبافید.. یکم کپسول داشته باشید..
حالا درسته جناب مظفر خان هم کمی ترول میکنه اما حوصله ش رو تحسین میکنم که از پس بعضی ها خووب بر اومده :general105::general304::general304:
دلار تا 100ت میاد پایین، مثل بنز غیب میشن، تا 100ت میره بالا چپ و راست قیمت اعلام میکنند، من کاری ندارم که دلار اسمی اومده پایین و یا زورکی و یا هرچی.. اما وقتی هم از 19 میشه 10 نترس و بیا اعلام کن:general210:
به ایکس میگن ساندیسی اشکال نداره، اما اگر همون ایکس بهشون بگه محتکر و نامرد ناراحت میشن.. جفتش در چنین فضایی قابل قبول نیست، حالا چه راست باشه چه دروغ...
جالبه 5 نفر پیام های من رو گزارش میکنن که حداقل 2 نفرشون رو آمار دادن بهم و میدونم کی هستند، بعد همونا شاکی هستند که چرا پستشون مثل دخترا گزارش میشه :general304::general304::general304:
واللا یه آدم سالمی بیاد تو این تاپیک روانی میشه، چه برسه به ما که از قبل روانی بودیم خخخخخخ
در ازاش یه دسته هم هستن دلار 200 تومن میاد پایین از 12000 میشه 11800 پست میزنن سقوط قیمت دلار. دلار میره به کانال 7000 ، هجوم مردم به صرافی ها برای فروش ارز و... انگار با این کارها ارز میاد پایین
چه کسی دوس داره دلار بشه 50000، تا پراید 150 میلیون تومن؟
کرج هم امروز صرافی ها انقدر شلوغ بود که ترجیح دادم برم تهران بخرم
صرافی مجاز؟
واردات انجام میدید؟