• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بدترین مشکلی که بعضی از پدر مادر های ( دکتر ) برای کشور ایجاد میکنند تولد و تحویل دادن یک فرزند عقده ای، خود برتر بین، ضعیف، بی سواد به جامعه هست، چون این عزیزان دکتر تمام وقتشون رو صرف کمک به مردم و سلامت جامعه میکنند و صبح تا شب در بیمارستان ها و درمانگاه ها مشغول خدمت هستند و واقعا وقت نمیکنن به تربیت فرزندشون اهمیت بدن، در نتیجه میشه حق داد به بعضی از این افراد عقده ای و بی سواد که هرچی دوست داشتن بگن :دی ...

Captive

لایک‌ها
16,664
پسر جان به جای اینکه صبح تا شب تو این تاپیک باشی و فکر کنی همه ریال دارن و تو فقط دلار نگه داشتی :D:D سری به حساب بلاک چینت بزنی یه وقت بیت کوینات نپره و تحریم نشی .. چون اون وقت دیگه هیچکس نیست به دادت برسه...
برو آفرین پسر خوب .. برو عمو جون یکم به زندگیت برس شاید سال دیگه همین موقع ها دوباره ارزش پولت نصف بشه، برو یکم مطالعه کن و در مورد آدم ها تحقیق کن بعد بیا اینجا دم از دلار و ریال و حفظ ارزش پول بزن...

آقا فکر کرده همه نشستن دارن یه قل 2 قل بازی میکنن، ایشون فقط زرنگ بوده که پهن نگه نداشته...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تو خبرها هست چند میلیارد دلار ارز دولتی گم شده کسی دربارش حرفی نمیزنه. اما اگه اینجا کسی بگه ارز خریدم که ارزش سرمایه ام حفظ بشه بهش حمله میکنن انگار از جیب اونا برداشتن. همه کاربرای اینجا سرهم 1 ملیون دلار دارن؟ میلیارد دلار بیشتره یا میلیون دلار؟
بابا بی طرف بابا با شخصیت بابا ....
تو هنوز داری میسوزی از امضای من اون شماره کارتت رو هزار بار گفتم بده این پولو بزنم برات که کمتر بسوزی
اخه بنده خدا که عین بچه های 5 ساله میمونی اینجا کسی بگه دلار 5 تومن یا 20 تومن به حال ما فرقی نمیکنه کدومی احمقی به حرف دو نفر میاد دلارشو بفروشه یا خرید کنه که ما بخوایم به حرف دوتا ساندیسی این کارو کنیم ؟
ما مشکلمون فقط اینه که چرا هرچی واس خودتون خوبرو خوب میدونید واس بقیه نه ؟
شما عرضه نداشتید از ارزش پولتون محافظت کنید ما چه گناهی کردیم ؟

همین شماهایی که ادعاتون میشه پاش برسه ....

به قول معروف از آن نترس که های و هوی دارد از آن بترس که تو ظاهر یه مدله ولی در داخل داره هزار برابر ...

بده عزیزم بده اون شماره کارتتو این پولو بزنم یه کم خنک بشی دیگه به خاطر چند صد تومن پول خودتو یه نفر دیگه نشون ندی
این امضا چیه مگه کسی ازش بسوزه، یه سایت خرید و فروش ارز دیجیتال بیشتره؟ زمانی که دلار 1200 بود کاربر captive پول الکترونیکی (لیبرتی اینا) میفروخت. خودم اون موقع خرید میکردم.
اون موقع بیت کوین 4-5 دلار بود کسی باهاش آشنایی نداشت.

Last edited:

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
بدترین مشکلی که بعضی از پدر مادر های ( دکتر ) برای کشور ایجاد میکنند تولد و تحویل دادن یک فرزند عقده ای، خود برتر بین، ضعیف، بی سواد به جامعه هست، چون این عزیزان دکتر تمام وقتشون رو صرف کمک به مردم و سلامت جامعه میکنند و صبح تا شب در بیمارستان ها و درمانگاه ها مشغول خدمت هستند و واقعا وقت نمیکنن به تربیت فرزندشون اهمیت بدن، در نتیجه میشه حق داد به بعضی از این افراد عقده ای و بی سواد که هرچی دوست داشتن بگن :دی ...
یکم کپسول داشته باشید..
آقا شما خودت هم کمی کپسول داشته باش و واضح بگو منظورت کی هست چرا در لفافه سخن می گویی.
البته میشه حدس زد چه شخصی رو میگی, ولی چون کپسول رو کشیدی وسط این رو گفتم :D

Captive

لایک‌ها
16,664
آقا شما خودت هم کمی کپسول داشته باش و واضح بگو منظورت کی هست چرا در لفافه سخن می گویی.
البته میشه حدس زد چه شخصی رو میگی, ولی چون کپسول رو کشیدی وسط این رو گفتم :D

همینکه گفتی میشه حدس زد نشون میده که نیازی به اسم آوردن نبودِ ..

پ.ن: کپسول خواستی در خدمتم، زیر قیمت بازار، تخفیف پای معامله.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
با بالا رفتن دلار و نوسان دوباره ارز تاپیک بصورت موقت باز گشایی میشه
دوستان از بحث های خارج از تاپیک و سیاسی جدا خودداری کنن
در صورت رویت بلافاصه دسترسی کاربر به فروم مسدود (بن) خواهد شد.

Last edited:

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
با بالا رفتن دلار و نوصانات دوباره ارز تاپیک بصورت موقت باز گشایی میشه
دوستان از بحث های خارج از تاپیک و سیاسی جدا خودداری کنن
در صورت رویت بلافاصه دسترسی کاربر به فروم مسدود (بن) خواهد شد.
مدیر گرامی با عرض معذرت نوسانات صحیحه نه نوصانات:D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
سلام،من رو ۱۳۵۰۰ دو هزارتا سه ماه پیش خریدم ،به نظرتون الات بفروشم ضرر نکنم یا میره بالا؟؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سلام،من رو ۱۳۵۰۰ دو هزارتا سه ماه پیش خریدم ،به نظرتون الات بفروشم ضرر نکنم یا میره بالا؟؟
وضعیت بازار جوریه که احتمال صعودی بودن بیشتره..مگر اینکه مورد خاصی پیش بیاد که نزولی بشه مثل تصویب لوایح در مجمع..در کل با توجه به اینکه به مبلغ زیادی نیست یکم صبر کنی بهتره

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280

سلام
بستگی داره حد سود و ضررتو چقدر بدونی

میتونی امروز یا فردا به مقاومت ۱۴۲۰۰ که رسید چند ساعت همون لحظه بفروشی و تخلیه کنی و ریسک قیمت بالاترش با خودت
اگر ۱۳۵۰۰ خریدی و تزریق هم انجام شد بنظرم فعلن نگه دار
اما امروز ممکنه ساعاتی ۱۴۲۰۰ برسه اونموقع بفروشی هم بد نیست اگر حد سودتو هر دلار ۷۰۰ تومان ببینی .

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
خبرهایی هست مبنی بر تشکیل بازار متشکل ارزی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کاهش شدید ارزش دلار . سقوط دلار.
از دیروز 1 درصد کاهش پیدا کرده
upload_2019-2-25_15-47-15.png

دیگه اینو نمی بینن
upload_2019-2-25_15-54-41.png

فکر میکنم 14000 سقف باشه بین 11000 و 14000 بچرخه. (نگهش دارن)
نظر شما چیه؟
ممکنه فروردین 98 دلار 12000 تومنی نقش دلار 4200 تومنی معروف رو بازی کنه و..

Last edited:

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
فکر میکنم 14000 سقف باشه بین 11000 و 14000 بچرخه. (نگهش دارن)
نظر شما چیه؟[/QUOTE]

اگه منظورتون تا عید هست که باهاتون هم عقیده هستم ولی بعد عید فکر کنم باز بره بالا

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
اختلاف بیش از ۱۵۰۰ تومانی معامله ارزی در بانک‌ها
3

در معامله ارزی بانک‌ها، اختلاف قیمت بیش از ۱۵۸۰ تومانی در هر یورو مشهود است.

به گزارش ایسنا، در حالی بانک‌ها مجاز به خرید ارز از متقاضیان هستند که از همان ابتدا هم نرخ اعلامی روزانه آنها با نرخ خرید در بازار آزاد اختلاف قابل توجهی داشت.

گرچه بانک‌ها فروش ارز به طور متعارف نداشته و تنها فروش آنها محدود به ارز مسافرتی شده است، اما همین فروش را با نرخ بازار آزاد انجام می‌دهند و حتی در مواردی دیده می‌شود که نرخ اندکی از بازار بالاتر است.

این در حالی است که بانک‌ها ارز مسافرتی خود یعنی یورو را برای امروز (دوشنبه) با حدود قیمت ۱۵ هزار و ۷۸۰ تومان فروختند که هم سطح قیمت بازار است، ولی یورو را با نرخ ۱۴ هزار و ۲۰۰ تومان از مشتریان می‌خرند که تا ۱,۵۸۰ تومان اختلاف قیمت دارد.

در حال حاضر اختلاف قیمتی خرید و فروش ارز در بازار حدود ۲۰۰ تومان است و در این حالت اقدام بانک‌ها در ایجاد اختلاف قیمت مورد توجه است.

اما نرخ خرید دلار در بانک‌ها برای امروز ۱۳ هزار و ۱۵۰ تومان تعیین شده است.

در معاملات بازار آزاد نیز دلار ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان و یورو تا ۱۵ هزار و ۸۰۰ تومان قیمت دارد.

انتهای پیام

https://www.isna.ir/news/97120602985/اختلاف-بیش-از-۱۵۰۰-تومانی-معامله-ارزی-در-بانک-ها

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
اگر خبر استعفای ظریف تایید بشه
میتونه مسیر کاهشی که شروع شده بود و معکوس کنه

بالا