- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 4,756
دلار صرافی (تهران) : 14050
دلار دوبی نقدی : 14100
یورو : 15750
پوند : 18300
درهم : 3830
دلار دوبی نقدی : 14100
یورو : 15750
پوند : 18300
درهم : 3830
خود همتی هم نمیتونه به این سوال جواب دقیق بده. اما اگه تا آخر سال یا حداقل ۶ ماه دیگه به ریال نیاز نداری نگه دار،به احتمال بسیار بالا موقعیت فروش بهتر از این هم پیدا میشه.دوستان به نظرتون بفروشم دلارمو یا نگه دارم؟
با این حساب بازار ارز و سکه از فردا بسیار متلاطم و پرنوسان خواهد بود. هر واکنش لفظی یا عملی مقامات ایران هم به این نوسانات بیشتر دامن خواهد زد.دونالد ترامپ رسما **** پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار داد
این نخستین بار است که ایالات متحده واحد نظامی یک دولت را به عنوان یک گروه تروریستی شناخته است.
بنظر من واکنش لفظی حتما خواهد بود و شدید هم خواهم بود . فقط امیدوارم و دعا میکنم که هیچ درگیری نظامی رخ نده .با این حساب بازار ارز و سکه از فردا بسیار متلاطم و پرنوسان خواهد بود. هر واکنش لفظی یا عملی مقامات ایران هم به این نوسانات بیشتر دامن خواهد زد.
کسی از آپدیت قیمت ارز بعد از اعلام رسمی این خبر اگه اطلاع داشت در صورت امکان لطفاً قیمت رو اعلام کنه.
دونالد ترامپ رسما **** پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار داد
این نخستین بار است که ایالات متحده واحد نظامی یک دولت را به عنوان یک گروه تروریستی شناخته است.
با این حساب بازار ارز و سکه از فردا بسیار متلاطم و پرنوسان خواهد بود. هر واکنش لفظی یا عملی مقامات ایران هم به این نوسانات بیشتر دامن خواهد زد.
کسی از آپدیت قیمت ارز بعد از اعلام رسمی این خبر اگه اطلاع داشت در صورت امکان لطفاً قیمت رو اعلام کنه.
آخرین نرخ امروز ساعت 20:22با این حساب بازار ارز و سکه از فردا بسیار متلاطم و پرنوسان خواهد بود. هر واکنش لفظی یا عملی مقامات ایران هم به این نوسانات بیشتر دامن خواهد زد.
بنظر من اوج افزایش دلار بابت این خبر فردا خواهد بود .
و گرنه اگر قراره دلار 10 روز دیگه بشه 20 تومن چرا کسی باید امروز یا فردا 15 بفروشه ؟ یعنی 33% ارزونتر ؟!
ترامپ رسیده به ته خط و زده به سیم آخر .
کارهایی میکنه که کسی فکرشم نمیکرد . ولی اثرش ... ؟!