• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بنظر من اوج افزایش دلار بابت این خبر فردا خواهد بود .
و گرنه اگر قراره دلار 10 روز دیگه بشه 20 تومن چرا کسی باید امروز یا فردا 15 بفروشه ؟ یعنی 33% ارزونتر ؟!
ترامپ رسیده به ته خط و زده به سیم آخر .
کارهایی میکنه که کسی فکرشم نمیکرد . ولی اثرش ... ؟!
کسی نمیتونه پیشگویی کنه دوست من. هر اظهار نظری هم که میشه بر مبنای برداشت شخصی و حدس و گمان و احتمال هست و هیچکس (تاکید میکنم هیچکس، حتی برجسته ترین کارشناسان اقتصاد) با قطعیت نمیتونن خبر از رویدادهای آینده بدن. حتی خود صراف ها هم هیچوقت نمیتونن قیمت یک ساعت آینده رو پیش بینی کنند و بر مبنای این پیش بینی تصمیم گیری کنند. روند بازار و سیگنال های سیاسی و اقتصادی تعیین کننده ترین عوامل هستند .
چیزی که مسلم هست اینه که در سال جاری ، ایران از نظر سیاسی و اقتصادی به احتمال بسیار بسیار زیاد شرایط بسیار سختی رو تجربه خواهد کرد

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
اردیبهشت هم با اتمام معافیت خریداران نفتی بازم افزایش قیمت داریم..
فقط چیزی که جالبه بعضی از دوستانی که میگفتن دلار میره زیر ۸ تومن کلا زدن جاده خاکی و خبرای جالبی میزارن اینجا

فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk

بعید میدونم اتفاق خاصی بیوفته .
پارسال هم میگفتند تا آبان صادرات نفت ایران رو به صفر میرسونیم .

https://www.fardanews.com/fa/news/847871/صادرات-نفت-ایران-را-به-صفر-می‎رسانیم

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دیگه نیازی به اخبار اردی بهشت ماه و معافیت یا عدم معافیت خرید نفت از ایران برای اون چند تا کشور نیست. مهم ترین خبر امروز اومد که این خودش بیانگر بسیاری از فکت ها در مورد آینده هست و دورنمای سیاسی و اقتصادی ایران رو تا حدود زیادی نشون میده.

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329

بله بله، دقیقا. مثلا دلار از 4تومن رفته 14تومن اصلا اتفاق خاصی نیوفتاده که!
حالا هم نهایتا از 14 بره 20 یا 30تومن بازم اتفاق خاصی محسوب نمیشه

دوست عزیز، خدمتتون عرض کنم که داعش هم وقتی توی عراق بود منبع درآمدش از فروش نفت بصورت غیرقانونی، و فروش زیر قیمت بود.
یعنی وقتی یه گروه تروریستی میتونه نفت بفروشه، پس یه کشور هم در بدترین شرایط میتونته بفروشه، ولی اینکه به چه قیمتی و چطوری مهمه ...

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
منظور من از اتفاق خاصی نمیوفته دقیقا در مورد نفت بود . نه اون مثالهایی که شما زدید . مثالی که من گفتم هم درباره ادعای مشابه در مهر ماه سال گذشته بود !
با احترام

قیمتی هم که من یکساعت پیش شنیدم 14200 بوده .
نفت هم 71 دلار

مذاکره‌کننده سابق آمریکایی اقدام ترامپ علیه **** را مسخره کرد
«ریچارد نفیو»، مقام سابق وزارت خارجه آمریکا که از او به عنوان یکی از معماران تحریم‌های ضدایرانی یاد می‌شود در چند توئیت روز دوشنبه اقدام واشنگتن برای قرار دادن **** پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» را کم‌اهمیت جلوه داده و آن را از سر ناتوانی واشنگتن توصیف کرد.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
628105_909.jpg
«ریچارد نفیو»، مقام سابق وزارت خارجه آمریکا که از او به عنوان یکی از معماران تحریم‌های ضدایرانی یاد می‌شود در چند توئیت روز دوشنبه اقدام واشنگتن برای قرار دادن **** پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» را کم‌اهمیت جلوه داده و آن را از سر ناتوانی واشنگتن توصیف کرد.

او کاربری در توئیتر را که خبر قرار گرفتن **** در فهرست سازمان‌های تروریستی را منتشر کرده مخاطب قرار داده و نوشته است: «بسیار خوب! طرفداران این اقدام می‌توانند آن را جشن بگیرند ولی، این تأثیر معناداری بر اضافه شدن فشارها [علیه ایران] نخواهد داشت اما مخاطرات را به طرز قابل توجهی افزایش می‌دهد. اما مسئله اصلی در اینجا انگیزه‌‌ای نه چندان پنهان است: مسموم کردن رابطه به نحوی که مذاکره با جمهوری اسلامی ایران در آینده غیرممکن باشد.»

او سپس با لحنی طنزآلود و کنایه‌آمیز در پاسخ به توئیت روزنامه وال‌استریت‌‌ژورنال درباره اقدام دولت ترامپ علیه **** نوشته است: «اوه، خدا را بابت این شکر! حالا دیگر **** نمی‌تواند به سوریه سفر کند...بسیار خوب، حالا می‌توانیم سراغ کسانی برویم که از **** حمایت می‌کنند و با آن همکاری تجاری دارند.»

نفیو در ادامه اعتراف کرده تصمیم ترامپ از ناتوانی برای خارج کردن نیروهای ایران از سوریه ناشی شده است. او نوشت: «به نظر من اینطور می‌رسد که ما جلوگیری از مورد اول (متوقف کردن سفر **** به سوریه) را دشوار یافته‌ایم و این کار هم [بشار] اسد را مجاب نخواهد کرد به آنها (ایرانی‌ها) بگوید به خانه‌هایشان برگردند. درباره کار دوم، اگر شما بین سال‌های 2015 تا 2017 با هر شرکت خارجی صحبت کرده باشید و از شما نپرسیده باشد از تحریم‌های آمریکا می‌ترسند و چطور باید از تعامل با **** خودداری کنند، حتما خواب بوده‌اید.»

مقام سابق آمریکایی در ادامه با لحنی کنایه‌آمیز نوشته است: «به نظرم ما سرانجام کاری کرده‌ایم که سعودی‌ها، اماراتی‌ها و اسرائیلی‌ها خطر **** را جدی بگیرند. خب خوب است؛ حداقل الان می‌توانیم بگوییم ما کاری انجام داده‌ایم که اوباما (بوش، کلینتون، بوش پدر و ریگان) انجام نداده‌اند.»

او اضافه کرد: «واقعاً سرگرم‌کننده است آدم مشاور ترامپ در امور ایران باشد. تنها چیزی که لازم است بگویی این است که "اوباما این کار را انجام نداده" و بعد می‌توان بقیه یادداشت را با عکس گربه پر کرد.»

دولت آمریکا در ادامه سیاست فشار بر گروه‌هایی که از طریق مبارزه با گروه‌های تروریستی این کشور را در پیشبرد اهدافش در منطقه ناکام گذاشته‌اند روز دوشنبه (۱۹ فروردین) **** پاسداران انقلاب اسلامی را به فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» خود اضافه کرد.

https://www.entekhab.ir/fa/news/469516/مذاکره‌کننده-سابق-آمریکایی-اقدام-ترامپ-علیه-****-را-مسخره-کرد

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
البته فکر نمی کنم کپی پیست کردن اظهارات مقام سابق آمریکایی ربط چندانی به موضوع تاپیک داشته باشه اما اگه احساس کردید کمی ارتباط با تاپیک داره خدمتتون باید عرض کنم که مسخره کردن ایشون هیچ تأثیری در کاهش قیمت دلار نخواهد داشت!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بله بله، دقیقا. مثلا دلار از 4تومن رفته 14تومن اصلا اتفاق خاصی نیوفتاده که!
حالا هم نهایتا از 14 بره 20 یا 30تومن بازم اتفاق خاصی محسوب نمیشه

دوست عزیز، خدمتتون عرض کنم که داعش هم وقتی توی عراق بود منبع درآمدش از فروش نفت بصورت غیرقانونی، و فروش زیر قیمت بود.
یعنی وقتی یه گروه تروریستی میتونه نفت بفروشه، پس یه کشور هم در بدترین شرایط میتونته بفروشه، ولی اینکه به چه قیمتی و چطوری مهمه ...

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
این جماعت همون جماعتی هستند که رییس جمهور منتخبشون به تحریم ها لقب کاغذ پاره داده بود! تکلیف اینها هم کاملاً مشخصه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
عرض کردم قبلا..کلا زدن تو جاده خاکی..چون حرفی ندارن رفتن تو فاز گذاشتن خبرایی که ربطی به اینجا نداره
این جماعت همون جماعتی هستند که رییس جمهور منتخبشون به تحریم ها لقب کاغذ پاره داده بود! تکلیف اینها هم کاملاً مشخصه

SM.TB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
64
یکی بود که هر روز میومد اسکرین شات می گذاشت و می گفت دلار را سر کوچه ما میدن 5 تومن. نمی دونید کجاست؟:general404:

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366

داداش از تو بعیده با این جماعت دلار باز دهن به دهن بشی
صبر داشته باش زمان و روزگار خودش جوابشونو به سختی میده...

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
امیدوارم بخاطر شرایط این چند روز و قیمتهای جدید حالت خوب باشه و بازم پیش بینی هاتو اینجا ارائه بدی که استفاده کنیم
داداش از تو بعیده با این جماعت دلار باز دهن به دهن بشی
صبر داشته باش زمان و روزگار خودش جوابشونو به سختی میده...

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
تمام این سلطانها از بقل سلطان بزرگ زدن بیرون نگاهی به مهره هایی که سر کارهای کلیدی مملکت گذاشته میشن نشون میده هر چی پاپتی و نادان هست در راس اموره خوب با مدیریت یک یابو نتیجه میشه همین چاه مستراحی که داخلش هستیم.
پست سیاسی
توهین به ****
به خاطر پست این کاربر متخلف ممکنه کل انجمن فیلتر بشه

وختی میخوای نظافت کنی و پله های خونتونو بشوری چیکار میکنی ؟

از پله های پایین میشوری میری بالا یا از بالا به پایین ؟

آفرین از پله بالایی شروع میکنی و میری پایین تا اون پله آخریه ...
پست سیاسی
توهین به ****
به خاطر پست این کاربر متخلف ممکنه کل انجمن فیلتر بشه

الفاتحه....دوستانیکه مدام سقوط دلار در کانال ...اعلام میکردن کجان.وضعیت قرمزه.خدا رحم کنه.همه جور بلا هست از سیل بگیرین تا گرونیه شدیده همه چی.
اسپم و شروع بحث و درگیری در تاپیک

اردیبهشت هم با اتمام معافیت خریداران نفتی بازم افزایش قیمت داریم..
فقط چیزی که جالبه بعضی از دوستانی که میگفتن دلار میره زیر ۸ تومن کلا زدن جاده خاکی و خبرای جالبی میزارن اینجا

اسپم و شروع بحث و درگیری در تاپیک
اسپم - طعنه و کنایه شروع بحث و درگیری در تاپیک

عرض کردم قبلا..کلا زدن تو جاده خاکی..چون حرفی ندارن رفتن تو فاز گذاشتن خبرایی که ربطی به اینجا نداره

یکی بود که هر روز میومد اسکرین شات می گذاشت و می گفت دلار را سر کوچه ما میدن 5 تومن. نمی دونید کجاست؟:general404:
امیدوارم بخاطر شرایط این چند روز و قیمتهای جدید حالت خوب باشه و بازم پیش بینی هاتو اینجا ارائه بدی که استفاده کنیم

اسپم شروع بحث و درگیری در تاپیک
ساندیساشونو ندادن تشنه هستن حال ندارن بگن دلار ارزون شد :|

پیشبینی ایشون درسته سر کوچکشون بری یه صرافی هست اسمش صرافی چفیه بندان هست اونجا ارزون میدن

این جماعت همونطور که سینه میزنن و میخونن غم سیلاب ندارن ، غم گرون شدن یا ارزون شدنم ندارن چون کاخ های خودشونو از قبل رو دوش مردم ساختن ....
اسپم - طعنه و کنایه - تهمت و افترا - شروع بحث و درگیری در تاپیک

@Hamid2day
@khunires
قابل توجه مدیران محترم چرا با این افراد هیچ برخوردی نمیشه؟؟؟؟

2 کلام هم با دلار بازان این تاپیک
جماعت دلار باز قشنگ مثل بچه آدم بیاین قیمتتون را بگین و برین
دیگه این بچه بازیا چیه؟
مگه دلار گرون نشده؟؟؟؟
مگه از گرون شده دلار خوشحال نشدین؟؟؟؟
پس این پست ها چی میگه؟؟؟؟ انگاری بوی سوختن میاد
من گفتم زمان و روزگار خودش به موقع جوابتونو به سختی خواهد داد ولی فکر کنم داره از همین حالا جوابتونو میده

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمت لحظه ای #مثقال
1398-01-20
11:27:34

قیمت #دلار نقدی #استانبول 14,700 تومان

400 تومان افزایش نسبت به قیمت قبل
برابر با قیمت اول وقت امروز

در صورت تغییر، قیمت جدید اعلام می‌شود.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
قیمت های ظهر 20 فروردین 98 ساعت 14.00

دلار = 14650

درهم = 4000

یورو = 16400

سکه نرخ تابلو = 5170 (خرید از طلافروشی 5250)

آبشده = 2075

گرم18 = 479

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سال 97 ارز گرون شد مردم بیشتر پول گذاشتن تو بانک.
انگار سود 10-20 درصدی بانکها از سود 200 درصدی سکه و ارز جذاب تر بوده براشون
سپرده های مردمی 9 ماه نخست 97 ا 1719 تریلیون تومن شده. اسفند 96 ا 1485 تریلیون تومن بوده. سپرده های مدت دار بالای 404 تریلیون تومن نسبت به اسفند 96 ا 13.8 درصد رشد داشته
اسفند 96 دلار حدود 4500 تومن بود سپرده بانکی 330 میلیارد دلار میشد. آذر میشد با 133 میلیارد دلار پولای مردم رو داد.

Last edited:

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
خوشحالم و افتخار میکنم که الان دلار ندارم که این چند روزه سود کرده باشم . و از خبرهای بد برای مردم و کشورم و بالطبع بالا رفتن قیمت دلار خوشحال بشم ( هر چند ناخواسته ) . و بخاطر عدم رضایت از قیمت و نظر اعلامی دیگران به اونها برچسب بزنم و توهین کنم ( مثل همون نامردی که مخالفانش را خس و خاشاک می دونست ) .
با احترام

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
ادامه صعود برای دلار
57723615.jpg

برای سومین روز متوالی قیمت ارز در بانک و صرافی صعودی بود و دلار ۵۰۰ تومان گران شد.

به گزارش ایسنا، بانک‌ها امروز (۲۰ فروردین) هر دلار آمریکا را ۱۳ هزار و ۷۷۱ تومان و هر یورو را ۱۵ هزار و ۵۱۶ تومان خریداری می‌کردند.

قیمت خرید دلار در روز گذشته در بانک‌ها ۱۳ هزار و ۲۹۵ تومان و یورو ۱۴ هزار و ۹۳۱ تومان بود.

همچنین بانک‌ها پوند را با افزایش قیمت نسبت به روز گذشته ۱۸ هزار و ۱۰ تومان خریداری می‌کنند.

یوروی مسافرتی نیز امروز در شعب ارزی بانک‌ها ۱۶ هزار و ۲۹۶ تومان بود که با احتساب کارمزد بانک مرکزی و بانک عامل به حدود ۱۶ هزار و ۶۰۰ تومان می‌رسد.

این در حالی است که صرافی‌های مجاز بانک مرکزی امروز قیمت خرید هر دلار آمریکا را ۱۴ هزار و ۸۰ تومان و قیمت فروش آن را ۱۴ هزار و ۱۸۰ تومان اعلام کرده‌اند که نسبت به روز گذشته افزایش حدود ۵۰۰ تومانی داشته است.

قیمت خرید یورو نیز در این صرافی‌ها ۱۵ هزار و ۵۸۰ تومان و قیمت فروش آن ۱۵ هزار و ۶۸۰ تومان اعلام شده است که نرخ یورو نیز نسبت به روز گذشته با افزایش ۳۰۰ تومانی همراه بوده است.

انتهای پیام

https://www.isna.ir/news/98012007546/ادامه-صعود-برای-دلار

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
امروز سالگرد اعلام دلار ۴۲۰۰ تومانی است؛ یکسال پیش در چنین روزی اسحاق جهانگیری گفت هیچ نرخی به غیر از این رسمیت ندارد ... دلار در آن روز حدود ۶۰۰۰ تومان بود.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
فعلا که کشیده پایین دلار ۱۴۰۰۰

بالا