• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
شما توی کفی‌که چند روزه بود و توی اوج ۱۵ برای خودت حساب میکنی میگی اوف چه سودی.عمرا بتونی توی این کف و قله ها دقیقق اسنایپری وارد و خارج بشی.
البته من پیشبینی ای ندارم. ولی یکسویی روسیه و ترکیه و جنگ تجاری با چین به نفع ما شاید تموم میشه چون چین با کمک به ایران در جابه جایی پول؛ وتو قطعنامه ها و... تلافی تعرفه های گمرکی امریکا رو میکنه اگه یادتون باشه هنگ کنگ که تحت سیطره چین هست علنا اعلام به خرید نفت از ایران کرد خیلی هم خبر نپیچید. به علاوه تهدید بلقوه نظامی ایران که میگه اگر بیش از این منو تحت فشار اقتصادی بگذارید درسته من نمیتونم کاری‌کنم ولی توی زمینه نظامی فشارتون میدم حتی اگه برام قیمت داشته باشه همینه که فشار حداکثری امریکا رو واقعا حداکثری نمیذاره بشه. ایجاد جبهه قوی ضد امریکایی برای آقای ترامپ هزینه داره وگرنه به قول دوستان بالا دلار ۲۰ ۳۰ هم میشد
ببینید الان لیست تحریم خیلی داره بلند بالا میشه
کره شمالی
روسیه
چنتا کشور افریقایی
ایران که پدر تحریم هست
به علاوه ترکیه
انشالله چین در اینده
خیلی دوست دارم لیست بلند تر بشه
اونوقت هست که واقعا تحریم کم اثر میشه
اقتصاد ازاد شامل تحریم شکنی هم هست و دراینده ای نزدیک تحریم ها به این شکل نمیتونه کشوری رو تحت فشار بگذاره چون اقتصاد بازتر و بازتر و فراگیر تر و چند ملیتی میشه ولی خب توی این سالها فعلا فشارش هست.

کوبا
بلاروس
سوریه
ونزوئلا
هم تحت تحریم هستند .
در مورد نیکاراگوئه و بولیوی اما مطمئن نیستم .

ARIAEI

Registered User
لایک‌ها
51
آمریکا داره به مرور همه کشورها رو تحریم میکنه!
البته از یه کشور ابرقدرت این کار دور از انتظار نیست
ولی با این کار در دراز مدت به خودش و ارزش دلار لطمه وارد میکنه

Last edited:

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
کوبا
بلاروس
سوریه
ونزوئلا
هم تحت تحریم هستند .
در مورد نیکاراگوئه و بولیوی اما مطمئن نیستم .

همه قدرتهای اقتصادی دنیا :)
اینا رو که ما خودمون داریم خرجشونو میدیم. کاشکی اینا از تحریم در بیان بلکه هزینه‌مون کمتر شه

دوستان فکر میکنن روسیه و چین حاضرن بخاطر ایران تحریم شن!
فراموش کردن که روسیه حتی حاضر نیست سامانه اس۴۰۰ به ایران بده، و حتی سامانه اس۳۰۰ که توی سوریه مستقر هست رو موقع حملات جنگنده‌های اسراییلی آف میکنه تا بی‌دردسر مواضع بعضیها رو بمباران کنن و برگردن!
یا مثلا روسیه و چین که این همه هواپیماهای مختلف نظامی و مسافربری میسازن، چرا به ایران نمیفروشن!؟
اونوقت اینا بیان بخاطر ایران با امریکا سرشاخ شن؟

یک‌بار برای همیشه: اختلافات امریکا و روسیه و چین همیشه بوده و خواهد بود، و ایران این وسط هیچکاره‌ست ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوست عزیز بحث من راجب سپرده گذاری بود که دوستمون گفته بود سپرده گذاری از آبانماه پارسال تا الان سودش از ارز بیشتر بوده. اینو بدون از پارسال تا الان خرید ارز چندین برابر سپرده سود داده و هنوزم سود دهیش بیشتر سپرده گذاری هست.با این وضع اقتصادی الان سپرده گذاری بزرگترین اشتباهه و باید تبدیل کرد به هر چیزی..از ارز گرفته تا....اگر شرایط اقتصادی ثبات پیدا کنه و تورم تک رقمی بشه اون وقته که سپرده گذاری ارزش داره.مثل دو سه سال قبل که سپرده گذاری عالی بود نه الانی که بانک جهانی تورم ایران رو ۵۸ درصد اعلام کرده
شما توی کفی‌که چند روزه بود و توی اوج ۱۵ برای خودت حساب میکنی میگی اوف چه سودی.عمرا بتونی توی این کف و قله ها دقیقق اسنایپری وارد و خارج بشی.
البته من پیشبینی ای ندارم. ولی یکسویی روسیه و ترکیه و جنگ تجاری با چین به نفع ما شاید تموم میشه چون چین با کمک به ایران در جابه جایی پول؛ وتو قطعنامه ها و... تلافی تعرفه های گمرکی امریکا رو میکنه اگه یادتون باشه هنگ کنگ که تحت سیطره چین هست علنا اعلام به خرید نفت از ایران کرد خیلی هم خبر نپیچید. به علاوه تهدید بلقوه نظامی ایران که میگه اگر بیش از این منو تحت فشار اقتصادی بگذارید درسته من نمیتونم کاری‌کنم ولی توی زمینه نظامی فشارتون میدم حتی اگه برام قیمت داشته باشه همینه که فشار حداکثری امریکا رو واقعا حداکثری نمیذاره بشه. ایجاد جبهه قوی ضد امریکایی برای آقای ترامپ هزینه داره وگرنه به قول دوستان بالا دلار ۲۰ ۳۰ هم میشد
کره شمالی
روسیه
چنتا کشور افریقایی
ایران که پدر تحریم هست
به علاوه ترکیه
انشالله چین در اینده
اقتصاد ازاد شامل تحریم شکنی هم هست و دراینده ای نزدیک تحریم ها به این شکل نمیتونه کشوری رو تحت فشار بگذاره چون اقتصاد بازتر و بازتر و فراگیر تر و چند ملیتی میشه ولی خب توی این سالها فعلا فشارش هست.

فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
همین که تو این رنج قیمتی نگه داشته با این اوضاع مملکت، شاهکار کرده همتی. با وضعیت تابستون پارسال پیش رفته بودن، الان دلار به چهل تومن رسیده بود. دلال های بزرگ هم فعلا از دلار کشیدن بیرون، الان خورده پاهایی که تو این فروم هم هستن فقط موندن تو بازار، سود دلار از آبان پارسال تا الان از سود بانکی هم کمتر بوده
متاسفانه نرخ تورم واقعی همیشه تو بازه های بلند مدت به شدت از نرخ سود بانکی بالاتر بوده
بدبختی مملکت از همین نرخ سود بانکیه، نرخ تورم و سود بانکی اثرات متقابل رو هم دارن...

اما ارزش دلار ثابته...

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
کره شمالی
روسیه
چنتا کشور افریقایی
ایران که پدر تحریم هست
به علاوه ترکیه
انشالله چین در اینده
دنیا بر مدار آرزوهای من و شما نمیچرخه. شما اگر بچه ای شرور و نابکار داشتید که در محله زد و خورد میکنه و بچه های مردم رو اذیت میکنه بهتره بچه خودتون رو تربیت کنید تا سر به راه بشه نه اینکه آرزو کنید بقیه بچه های محله هم مثل بچه شما بشن.

جهان در تاریخ معاصر دو جنگ جهانی رو تجربه کرد. جنگ جهانی دوم یکی از مهمترین رویدادهای تاریخ بشر بود که چهره جهان رو به طور کل تغییر داد. تو این جنگ دو دیوانه در غرب به نام هیتلر و موسولینی و یک کشور دیوانه به نام ژاپن در شرق خواستار حکومت بر کل کره زمین بودند. لشکر کشی کردن و جنگ خانمان سوزی رو آغاز کردن. نصف کره زمین زیر بمب و موشک و آتش و خمپاره بود و در دوره ای که جمعیت جهان 2 میلیارد نفر بود 70 میلیون انسان کشته شدند(مثل این میمونه که امروز 250 میلیون نفر کشته بشن)

در نهایت این جبهه متفقین به ***** آمریکا بود در این جنگ خانمان برانداز پیروز شدند و جهان روی آرامش به خودش دید. بعد از اون سازمان ملل در کشور کاپیتان تیم پیروز یعنی آمریکا تشکیل شد و نظم نوین جهانی تعریف شد. این نظم جهانی علیرغم تمامی کمی و کاستی هاش بسیار با ارزش و مورد پذیرش بیشتر کشورهای جهانه، و همچنین این سادگی و راحتی به دست نیومده که حالا بخواد با بحث ترامپ و چین روی گوشی هواوی و تعرفه واردات بهم بخوره.

درباره تحریم ها هم زیاد هیجان زده نشید، در دنیایی که 200 کشور داره در همه دوره ها بوده اند کشورهایی که ساز مخالف زدند و دچار انزوا شدند. لیبی و عراق طولانی ترین دوره های تحریم رو داشتند و هر چقدر زمان گذشت نحیف و نحیف تر شدند و گرهی از کارشون باز نشد.

ضمنا اینکه میفرمایید ایران پدر تحریماست نه عزیزم این خبرا نیست. ایران تو 40 سال گذشته همیشه به راحتی نفت فروخته و تا الان فقط در دو دوره بسیار کوتاه زیر فشار واقعی تحریم بوده. یک بار در دوره اوباما که به دو سال نکشیده نرمش قهرمانانه شد. و یک بار هم همین الان که تحریم تازه 7 ماهه به شکل نصفه نیمه(از 13 آبان 97) و 1 ماهه به شکل جدی(از 12 اردیبهشت 98) شروع شده.

بحث ترکیه هم ارتباطی به این قضایا نداره و مربوط به پروتکل و قوانین ناتو میشه

یک‌بار برای همیشه: اختلافات امریکا و روسیه و چین همیشه بوده و خواهد بود، و ایران این وسط هیچکاره‌ست ...

Sent from my iPhone using Tapatalk
قضیه ابی و داریوشه که پلیس گرفته بودشون یکی خودشو انداخت وسط گفت ما 3 تارو کجا میبرید؟

Last edited:

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
عزیزم ایران سالهاست در تحریمه شدتش کم و زیاد شده ۸ سال جنگ ایران در تحریم بوده دلار و ارز در اواخر جنگ به شدت کم بوده. پیشنهاد میکنم پلکان تحریم ها رو بخونید ببینید چطور طی سالیان آمریکا به این هوش تحریمی رسیده و تمام راهها رو میبنده. هیچکس از جنگ خوشش نمیاد کلا سیاست ایران رو عرض کردم کسی هم اینجا از جنگ طرفداری نمیکنه.
شما کل تاریخ جنگ رو داری بیان میکنی!
اتفاقا ترکیه غیر مستقیم به دلیل کمک در دور زدن تحریمها و از روز کودتا و تعلل و ساکت ماندن ناتو سیاستش خیلی به سمت بلوک شرق نزدیک شده . تعجب میکنم میگید، اتفاقا کاملا مربوط هست به این بحث . عراق و ترکیه دریچه ایران در دور زدن جزیی تحریمهاست. اگه ترکیه روسیه و چین و چنتا کشور عربی نبودن هیچ کاری هیچ کاری از دست ایران برنمیاومد

Last edited:

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
دوست عزیز بحث من راجب سپرده گذاری بود که دوستمون گفته بود سپرده گذاری از آبانماه پارسال تا الان سودش از ارز بیشتر بوده. اینو بدون از پارسال تا الان خرید ارز چندین
دوست عزیز بحث من راجب سپرده گذاری بود که دوستمون گفته بود سپرده گذاری از آبانماه پارسال تا الان سودش از ارز بیشتر بوده. اینو بدون از پارسال تا الان خرید ارز چندین برابر سپرده سود داده و هنوزم سود دهیش بیشتر سپرده گذاری هست.با این وضع اقتصادی الان سپرده گذاری بزرگترین اشتباهه و باید تبدیل کرد به هر چیزی..از ارز گرفته تا....اگر شرایط اقتصادی ثبات پیدا کنه و تورم تک رقمی بشه اون وقته که سپرده گذاری ارزش داره.مثل دو سه سال قبل که سپرده گذاری عالی بود نه الانی که بانک جهانی تورم ایران رو ۵۸ درصد اعلام کرده

سپرده سود داده و هنوزم سود دهیش بیشتر سپرده گذاری هست.با این وضع اقتصادی الان سپرده گذاری بزرگترین اشتباهه و باید تبدیل کرد به هر چیزی..از ارز گرفته تا....اگر شرایط اقتصادی ثبات پیدا کنه و تورم تک رقمی بشه اون وقته که سپرده گذاری ارزش داره.مثل دو سه سال قبل که سپرده گذاری عالی بود نه الانی که بانک جهانی تورم ایران رو ۵۸ درصد اعلام کرده

بله درست میفرمایید ولی الان تورم شامل یه سری کالاها میشه نه فقط خود دلار. دلار روی تورم تاثیر داره. منتها الان این ۵۰ درصدی که شما میگی یه سری اجناس جا مانده از دلار دارن حالا خودشون رو نشون میدن برای همین در طی ماهای پشت سر هم میبینیم باز تورم بیش از ۲۰ درصد داریم. (سوای از اینکه بحث قاچاق و کمیابی و یکبارگی گران شدن محصولی خاص) الان سود در جا مانده های بازاره (اخریش کاغذ بود) دلار ریسکی هست خیلی بیهوده بازی‌میکنه. باید ریسک پذیر و ثابت قدم بود در خرید دلار. هر کسی نظری داره ولی گفتم قبل ؛شما ایده ال سود دلار رو دارید میبینید.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
اتفاقا ترکیه غیر مستقیم به دلیل کمک در دور زدن تحریمها و از روز کودتا و تعلل و ساکت ماندن ناتو سیاستش خیلی به سمت بلوک شرق نزدیک شده . تعجب میکنم میگید، اتفاقا کاملا مربوط هست به این بحث . عراق و ترکیه دریچه ایران در دور زدن جزیی تحریمهاست. اگه ترکیه روسیه و چین و چنتا کشور عربی نبودن هیچ کاری هیچ کاری از دست ایران برنمیاومد
به هر حال همسایه ای گفتن، کشور متحد و دوستی گفتن، دیگه اگه در حد همین 4 تا چمدون دلار و یه ذره آب و دون کمک نکنن که بعد از 6 ماه هممون باید بریم جنگلای شمال برگ درخت بخوریم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمت لحظه ای #مثقال
1398-03-25
13:18:40

قیمت #دلار #نقدی 13,500 تومان

20 تومان کاهش نسبت به قیمت قبل
برابر با قیمت اول وقت امروز

در صورت تغییر، قیمت جدید اعلام می‌شود.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمت لحظه ای #مثقال
1398-03-25
16:40:16

قیمت #دلار نقدی #استانبول 13,700 تومان

50 تومان افزایش نسبت به قیمت قبل
200 تومان افزایش نسبت به قیمت اول وقت امروز

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
حواله دلار : 13.600
حواله یوان : 1970

ساعت 12:10 امروز

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دلار صرافی (تهران) : 13750
یورو : 15420
درهم : 3735

صرافی ملی » توقف فروش

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمت لحظه ای #مثقال
1398-03-26
12:21:25

قیمت #دلار نقدی #استانبول 13,800 تومان

100 تومان افزایش نسبت به قیمت قبل
100 تومان افزایش نسبت به قیمت اول وقت امروز

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
دو تا سوال :
در مورد fatf چیزی نگفتن . چی شد ؟

و یه سیگنال دیگه هنوز مونده
تاریخ پایان مهلت ۶۰ روزه کی هست ؟
و به نطرتون اینستکس تا اونموقع راه میوفته یا ایران از برجام خارج میشه ؟؟

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
دو تا سوال :

گزارش گام اول کاهش تعهدات برجامی فردا اعلام می‌شود

سازمان انرژی اتمی روند افزایش بدون محدودیت ذخایر اورانیوم غنی شده، بازطراحی راکتور تحقیقاتی و روند افزایش تولید آب سنگین در مجتمع اراک و همچنین اقداماتی که برای ورود به گام دوم کاهش تعهدات برجامی انجام شده را اعلام می‌کند /نورنیوز

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
گویا الان از جایی مطلع شدم

با توجه به عشق و محبتی که دیشب در تاجیکستان به روسیه نشون دادند و کلن از روسیه دارن خط میگیرند
دوست راهبردی ما الان مسکو هست

و fatf به احتمال ۹۸ درصد تایید نمیشه و نتیجش هم آخر خرداد میاد

و بازار متشکل ارزی هم فعلن ازمایشی راه انداختن و فعلن حداقل تا زملنی که آزمایشی هست امیدی به کاهش آنچنان نیست

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
1- 16 تیر

2- صد سال دیگه هم راه نخواهد افتاد و به طور کل اینستکس یه چیز فرمالیته و بیخوده. مثل پستونکیه که تو دهن بچه میکنن تا گریه نکنه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
تسنیم/ دومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت **** با دستور کار بررسی پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو و CFT برگزار شد.

دومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت **** به ریاست محسن رضایی، صبح امروز ( یکشنبه 26 خرداد) با دستور کار بررسی پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو و CFT تشکیل شد.
در این جلسه سوالات و ابهامات اعضای مجمع در پیوستن ایران به این دو کنوانسیون جمع‌بندی شد و ضمن دعوت از بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، وزارت خارجه، معاونت حقوقی ریاست جمهوری و وزارت اطلاعات برای طرح نظرات کارشناسی خود، مقرر شد سوالات یازده گانه به اطلاع ریاست جمهور رسانده شده وپاسخ رسمی دولت به آنها داده شود تا در کمیسیون مشترک و صحن مجلس قرائت گردد.
به گفته روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت ****، کمیسیون مشترک مجمع تا رسیدن به نتیجه نهایی درباره پالرمو و CFT برای طرح در صحن مجمع، جلسات خود را ادامه خواهد داد.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اگر اشتباه نکنم جلسه خود fatf در مورد ایران همین روزا برگزار میشه و چون ایران هنوز تصویبش نکرده احتمال زیاد وارد لیست سیاه میشه
دو تا سوال :

بالا