jilibilina
Registered User
من نقش دولت رو زیاد جدی نگرفتم، ولی گویا شما دولت رو خیلی پاک و مطهر میدونی و فک میکنی چندتا پیرمرد سادهدل دور هم نشستن که دغدغهشون آسایش مردمه، و حرفاشون وحی منزل!شما نقش دولت رو خیلی زیاد جدی گرفتید. دولت بخش کوچکی از این رونده. البته همتی نسبت به بقیه خیلی اصولی تر عمل کرده. منتها وقتی تقاضا کم باشه، قیمت خود به خود پایین میاد همونطور که در بازار مسکن شاهدش هستیم، بازار ارز هم همینطوره.
1. واردات کلا مسدود شده بخاطر تحریم ها و کسی تقاضای دلار نداره.
2. مسافرت های خارجه بسیار کم شده چون بخش زیادیش مسافرت تجاری یا تفریحی بوده که بخاطر تحریم ها شدنی نیست و تفریحی هم که صرفه نداره (بجز برای یک عده).
3. سرمایه مردم از بین رفته و کسی دیگه پولی برای خرید و فروش دلار و نوسانگیری نداره.
4. تا اونجایی که داشتند دلار و طلا خریدن همه فروشنده شدن.
5. فقط عامل آخر همین بانک مرکزی میتونه باشه
شاید منطقی بنظر نیاد ولی بنظر من فقط در صورتی به شدت میره بالا و با شیب ملایم نمیره که تحریم ها برداشته بشه و داد و ستد انجام بشه یا جنگ بشه.
در غیر اینصورت طی فرایند و شیب کند ممکنه افزایش پیدا کنه با این رکود موجود شایدم حتی کمتر بشه!
کی گفته واردات کلا مسدود شده!؟ شاید مقداری کم شده باشه، ولی کمبود خاصی نیست. قبلا یه عده نور چشمی به اسم کالای اساسی دلار ۴تومنی میگرفتن و کالایی یا وارد نمیشد یا اگه میشد به همون قیمت آزاد بود، الان همون کالاها با نرخ آزاد وارد میشه! میشه بگید کدوم کالا کم شده؟ من که بازار گوشی رو دنبال میکنم میبینم بیشتر هم شده! گوشیهای جدید قبل از اروپا توی ایران سریعتر وارد میشه!
دلارایی که مردم خریدن هیچ تاثیری رو روند افزایش نداشت، فقط تو صداسیمای میلی اینجوری میگفتن تا افزایشای ارز و خودرو و طلا رو گردن مردم بندازن، که گویا موفق هم بودن و شماها باور کردید! اون ۲۵۰هزار دلار رو هم دو سه روز پیش از خونه من دزدیدن! (که قطرهای از اقیانوس فساد و رانت و دزدی مسئولین هست)
مسافرتهای خارج مگه چقدر بوده که حالا با کم شدنش بخاد باعث کاهش یا افزایش نرخ ارز بشه!؟
سرمایه مردم از بین رفته؟ ولله چیزی که این ملت زیاد دارن پول توی حساب و بالشاشونه! یه نگاه به صفای فروش پراید ۵۰ میلیونی بکنی متوجه میشه چیزی که زیاده پول دست مردم هست ...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk