Max.Pain
Registered User
فاک دیس
پس جریان چیه موقع خرید میگن دلار تاریخ میخریم؟
بعد دلار ابی چیه یکم بیشتر توضیح میدین؟
پس بهترین مدل برای خرید همین هست درسته؟شما دلار آبی بخر.کار به تاریخ نداشته باش..دلار آبی یه خط آبی داخلش هست
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
اگر پیدا کنی خط آبی بهترینه،الان صرافی های دولتی هم بهت دلار سفید میدنپس بهترین مدل برای خرید همین هست درسته؟
خیردلار تاریخ مصرف داره؟یعنی اگه بیشتر از یه مدت نگه داری بشه بی ارزش میشه؟
ممدجواد ظریف بطور تلویحی گفته است که آمریکا به همراه عربستان و اسرائیل اجازه ندادند مهلت ایران برای پیوستن به FATF تمدید شود.
بیانیه رسمی FATF تا ساعات آینده اعلام خواهد شد
اگه سفید بخریم چی اونا تاریخ مصرف دارن؟اگر پیدا کنی خط آبی بهترینه،الان صرافی های دولتی هم بهت دلار سفید میدن
وقتی بخان یه اسکناسی رو از چرخه خارج کنن قبلش اعلام میشه، و دو سه سال زمان میذارن که اون اسکانسها از بازار جمع بشه، در طول اون زمان هم با اسکناس میشه خرید و فروش کرد، فقط وقتی به بانک میره، بانک اونو دیگه دست مشتری نمیده ....یه پرسشی برام پیش اومده--همونطور که میدونید بعد یه مدتی شکل و نوشته ی روی اسکناس های ریال ایران تغییر می کنه-!مثلا صد تومن کاغذی حذف میشه بعد یه مدت-1000 تومن هم همینطور خواهد شد و یا شکلشون وض میشه--حالا اگه یکی فردا 10 تا دلار بخره و اینو نگر داره تا 10 سال-اگه تا 10 سال شکل و نوشته ی دلار عوض بشه اونوقت تکلیف این بیچاره که دلاار خریده و تو خونه تو صندوق نگر داشته و اون موقع بخواد بفروشه چی میشه؟کسی نمیخره ازش؟
دلار قرن نوزدهم هم از رده خارج نیستاگه سفید بخریم چی اونا تاریخ مصرف دارن؟
پس چرا موقع خرید صرافی ها میگن دلار تاریخ جدید
گل بود به سبزه هم آراسته شد[emoji3532]کارگروه ویژه اقدام مالی امروز جمعه ایران را در فهرست سیاه خود قرار داد /فارس
قیمت دلار خط آبی گرونتر از دلار معمولیه؟اگه آره چقدر؟دلار قرن نوزدهم هم از رده خارج نیست
تو بازار ایران بنا به دلایلی دلار 2013 به بعد رو بگیری بهتره
در کل بسته به استفاده که داریه اگر برای سرمایه گذاری میخای حتما خط آبی بگیر که برای فروشش نزنن تو سرش
برای سفر و ... فرقی نمیکنه همه جا قابل تبدیله
عواقب بسیار سنگینی داره. اگه ایران به لیست سیاه برنمیگشت اوضاع بهبود پیدا نمیکرد اما بازگشت ایران به لیست سیاه شرایط رو بسیار وخیم میکنه.[emoji3532]کارگروه ویژه اقدام مالی امروز جمعه ایران را در فهرست سیاه خود قرار داد /فارس
اون چیزی که من دیدم تو تهران(فردوسی و استانبول)صرافی چه دولتی چه خصوصی دلار خط آبی نمیفروخت.قیمت دلار خط آبی گرونتر از دلار معمولیه؟اگه آره چقدر؟
این اختلاف قیمت موقع فروش هم تاثیر داره یعنی گرون تر میخرن؟اون چیزی که من دیدم تو تهران(فردوسی و استانبول)صرافی چه دولتی چه خصوصی دلار خط آبی نمیفروخت.
برای تهیه اش باید از دلال بگیری که اونم حداقل 300 تومن گرون تر از نرخ فروش صرافیه آزاده میگفت
یه عده میگفتن صرافی های میرداماد میفروشن من نه تایید میکنم نه رد.
به قیمتش میخرن آبی نباشه احتمالا نخرن یا کمتر بخرن بهتره یورو بگیریاین اختلاف قیمت موقع فروش هم تاثیر داره یعنی گرون تر میخرن؟
دوست عزیز من یورو خریدم از صرافی مجاز ولی تاریخش 2002 است، به نظرت مشکلی نداره؟ خیلی قدیمی نیست؟!به قیمتش میخرن آبی نباشه احتمالا نخرن یا کمتر بخرن بهتره یورو بگیری