گرونی وحشتناکی در پیش هست.دلار سال 99 میتونه 23-24 تومن رد کنه ؟
عزیز اونها مثلا سیاست دشمن فریب هست به خیال خودشوناین که تا همین چند وقت پیش میگفت منابع ارزی ما بسیار عالی هستند و هیچوقت تا این اندازه وضعمون خوب نبوده. پس چی شد؟!
دوستان ما که داریم رو به نابودی میریم دلار ۱۸۴۰۰ چه خبرتونه؟!!!!!!!!!!! ن چه خبرتونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خسته شدیم اخه چرا این همتی استعفا نمیده؟
امیدوارم از ما مردم یه بخاری درآدخسته شدیمهمتی نقش چوب بستنی هم نداره هر کی بیاد بدتر از این مثل همه اینایی که اومدن و رفتن اصل کار خرابه به نظرم امسال اوضاع کیشمیشی میشه
موافقم ولی هر روز دلار داره ۲۰۰ میره بالا تا ۲ روز دیگه میشه ۱۹ مردم هم یه ظرفیتی دارن.این یکی چند برابره ابانه- اگر کوتاه مدت دلار در کانال 18 تومنِ متمایل به 20 تومن تثبیت بشه، پاییز خطرناکی پیش رو خواهیم داشت. تکرار تظاهرات مشابه آبان 98 دور از ذهن نیست.
والا دلار زیر ۶ تومنم که بود از این حرفا میزدنموافقم ولی هر روز دلار داره ۲۰۰ میره بالا تا ۲ روز دیگه میشه ۱۹ مردم هم یه ظرفیتی دارن.این یکی چند برابره ابانه
خودم واقعا دارم نابود میشم رسما بقاج رفتم
- از یک چیز میترسم: به خاطر خوردن کفگیر به ته دیگ به زودی فروش 2200 دلار سهمیه هر کد ملی (حقیقی) رو قطع کنن و بگن اصولا دلیلی برای فروش دلار به غیر از مسافرت به شکل کاملا محدود (و به نرخ آزاد) و تجارت وجود نداره. در اون صورت یک انفجار قیمتی دیگه تو راه خواهد بود. نمیدونم چرا به دلم افتاده به زودی چنین قانونی میذارن.
والا دلار زیر ۶ تومنم که بود از این حرفا میزدن
این بی ثباتی مهمترین هدف همتی بود، تا بازار ارز رو برای سرمایه گذاری نا امن جلوه بده، ولی خب ضرر این کار هزار برابر بیشتر از سودش بود، با این کار عملاً تولید رو نابود کرد.مشکل اسکناس نیست ... حواله بحث اصلی هست
پارسال دلار رو تا 12 پایین نمیوردن میزاشتن همون 15-16 بمونه الان دلار 20 تومنی اینقدر ترسناک نبود.ثبات خیلی مهمه حتی دلار 25 تومن باشه ولی یکسال ثابت باشه وضعیت خیلی بهتر از اینه که دائم تو نوسان باشه
حالا مثلا یکسالم با قیمت شما 25 تومن ثابت موندش چه فرقی میکنه وقتی کلا تحریم هستیم و هیچ ورودی و خروجی نداریم.مشکل اسکناس نیست ... حواله بحث اصلی هست
پارسال دلار رو تا 12 پایین نمیوردن میزاشتن همون 15-16 بمونه الان دلار 20 تومنی اینقدر ترسناک نبود.ثبات خیلی مهمه حتی دلار 25 تومن باشه ولی یکسال ثابت باشه وضعیت خیلی بهتر از اینه که دائم تو نوسان باشه
احسنت مشکل ثبات هست! نوسان چه بالا رفتنش چه پایین اوردنش خطرناکترهمشکل اسکناس نیست ... حواله بحث اصلی هست
خب چنین چیزی با توجه به ماهیت اقتصاد ایران اصلا امکان نداره که بخوان انجامش بدنمشکل اسکناس نیست ... حواله بحث اصلی هست
میتونه. تارگت سقف کانال هفتگی 27 تومنهدلار سال 99 میتونه 23-24 تومن رد کنه ؟
آرامش پیش از طوفانهجالبه ایندفعه صدای هیچکس هم در نمیاد که دلار روزی سیصد تومن گرون میشه و رسیده به نوزده، قبلا حداقل کانال عوض میکرد صدایی در میومد الان دیگه انگار نه انگار