این 100 تا تک تومن بالا پایین برای ما که روزی 2 هزار تومان نوسان رو دیدیم خیلی به چشم نمیاد
اونطوری میخواست پیش بره که الان شده بود 100 تومن چون نوسانش فقط رو به بالا بود!
این 100 تا تک تومن بالا پایین برای ما که روزی 2 هزار تومان نوسان رو دیدیم خیلی به چشم نمیاد
ملعون تو که همیشه پیش بینی میکنی بیا پیش بینی کن با بایدن توافق میکنن یا نه؟دیدید گفتم. دیدید گفتم
پ.ن: دلار تا یه مدتی توی همین رنج قیمتی باقی میمونه. دنبال کردن این نوسانات جزئی هم ارزش وقت آدم رو نداره. ملک و ماشین و بقیه کالاهای سرمایه ای هم همینطور
برای درازمدت هم پیش بینی من اینه که اوضاع به صورت آهسته و پیوسته رو به بدتر شدن پیش میره. یک تورم متوسط 25 درصدی داریم که روی همه کالاها میاد از جمله دلار
به نظرم خیلی بعیده تا تابستون خبری بشه.به نظرتون fatf
تایید میشه؟
با توجه به شرایط احتمال زیاد تایید بشه
شما لوایح fatf رو خوندی ؟ با ذات کشور ما همخوانی نداردبه نظرم خیلی بعیده تا تابستون خبری بشه.
نفر بعدی که بیاد (۹۰٪ قالیباف، اون هم نباشه به هر حال یکی تو همون مایهها)، احتمالاً سریع همه این چیزها رو تصویب میکنن و تموم میشه میره. ولی اگه میذاشتن کل کار رو همون موقع انجام میدادن، صدای یه عده درمیاومد که چرا زمان نفر قبلی این کار رو نکردین. حالا هم اینا مثلاً زرنگبازی کردن و الکی مقدماتش رو راه انداختن که بعداً وقتی توی ۱۴۰۰ انجام شد، بگن مراحل اولیه رو توی ۹۹ شروع کرده بودیم و ربطی به رئیسجمهور جدید نداره و به طور اتفاقی افتاد به دوران ایشون.
شما لوایح fatf رو خوندی ؟ با ذات کشور ما همخوانی ندارد
پس نتیجه میگیریم که غیر ممکن هست عزیز تصویب کنن این لایحه رو با این تفاصیل،،،،،،اگه F.A. T. F رو قبول نکنند هیچ دردی ازشون دوا نمیشه حتی اگه همه تحریم های چهل و چند ساله یک شبه لغو بشه. بودن در لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی خودش بزرگ ترین تحریمه.
هر کشوری که میخواد با دنیا ارتباط مالی داشته باشه باید قبل از هر چیز از تأمین مالی طروریصم، تأمین مالی فعالیتهای اشاعهای، pool شویی و … دست برداره و استانداردهای بین المللی مبارزه با تامین مالی طروریصم و pool شویی رو رعایت کنه! و به صورت دوره ای گزارش های لازم در این زمینه رو به نهادهای ناظر بین المللی ارسال کنه و پاسخگوی فعالیت های مالی که انجام میده هم باشه!
یکی از الزامات F.A. T. F این هست که دولت ها اجازه ندارند به هیچ شکلی به سازمان ها و افرادی که طروریثط شناخته میشن پول بدن یا بودجه اختصاص بدن!
40 تا لایحه استسلام
95 درصد نمیدونن چیه
چند تاشو بگید یا خلاصه اش
چون حتی روسیه و چین هم عضو اند فقط ما و کره شمالی باقی موندیم
یه جوری به ذات کشور ربطش میدن!شما لوایح fatf رو خوندی ؟ با ذات کشور ما همخوانی ندارد
اونایی که بیتکوین ندارن از زمانی که بیتکوین از 11 هزار رسید به 14 هزار منتظر بودن ریزش کنه تا بخرن که نکرد. بعدش که بیتکوین رسید به 18 هزار بازم منتظر بودن از 18 هزار بیاد روی 14 هزار که بخرن که بازم نیومد. وقتی رفت بالای 20 گفتن دیگه این دفعه حتماً تا 15 هزار میاد پایین که بازم نشد. خلاصه بیتکوین رفت و رفت و رفت تا به 28 هزار دلار رسید و اونایی که ندارن همچنان منتظرن که بیتکوین بیاد پایین تا بتونن بیتکوین رو یه جایی بخرن. در حالت کلی کسی که یه چیزی رو داره دوست نداره قیمتش بیاد پایین و کسی که نداره هر لحظه سعی میکنه به خودش و به بقیه القا کنه که قیمت اون آیتم میاد پایین یا در حال پایین اومدنه. وقتی هم که تعصب باشه ، هر دو گروه ترجیح میدن چشمشون رو به روی واقعیت ها ببندن و همونطور که خودشون دوست دارن فکر کنند. در مورد دلار هم همینه.من منتظر ریزش قیمت بیت کوین از 27 هزار به حدود 19 هزار هستم، شما نظرتون چیه ؟
ر حالت کلی کسی که یه چیزی رو داره دوست نداره قیمتش بیاد پایین و کسی که نداره هر لحظه سعی میکنه به خودش و به بقیه القا کنه که قیمت اون آیتم میاد پایین یا در حال پایین اومدنه