دلال ها دارن مقاوت میکنن نیاد تو کانال 20
امروز اول وقت معلوم بود دلال ها سفت وایسادن
دلال ها دارن مقاوت میکنن نیاد تو کانال 20
مگه چقدر ارز دست دلال هست؟ شاید 1% هم دست دلال ها نباشه اصل کاری از بالاستامروز اول وقت معلوم بود دلال ها سفت وایسادن
مگه چقدر ارز دست دلال هست؟ شاید 1% هم دست دلال ها نباشه اصل کاری از بالاست
اره اینم هست ولی به نظرم درصد خیلی کمی هستند و اونایی که از بالا دستور میگیرن تکو توک هستنددلال ها از طرف بالایی که شما میگی تغذیه میشن ولی گاهی اوقات همانند بابک زنجانی افسار پاره میکنن ,امروز روز دلال ها بود خوب هم خالی کردن
این به این خاطره که هنوز ایران نمیدونه موضع اونا چی میخواد باشه رو هواییم فعلاچند وقتی شده بود که دلار تو یک روز این قدر نوسان نداشته،من فک می کنم اگر اتفاق خاصی نیافته(چون قیمت دلار به موی بنده) همچنان نزولی باشه و این کم زیاد شدن مستمر امروزش هم به همین دلیل باشه،اخرین قیمتی هم که امروز داشت کمتر از قیمتی بود که ظهر بهش رسیده بود
دلار بچه های پی تی همه قیمت ها منفی 500انواع نرخ دلار (هم اکنون)
دلار جهانگیری: ۴۲۰۰
دلار لایحه بودجه: ۱۱۵۰۰
دلار روحانی: ۱۵۰۰۰
دلار مجلس: ۱۷۵۰۰
دلار فردایی: ۲۱۶۰۰
دلار بازار طلا: ۲۱۷۰۰
دلار صرافی ملی: ۲۱۷۹۰
دلار هرات: ۲۱۸۰۰
دلار سلیمانیه: ۲۱۹۰۰
دلار تهران: ۲۱۹۰۰
دلار دوبی: ۲۲۰۰۰
دلار استانبول: ۲۲۲۰۰
دلار سنا: ۲۳۱۰۰
دلار نیما: ۲۴۹۹۰
دلار بازار مسکن: ۲۶۰۰۰
دلار بازار زمین: ۳۰۰۰۰
خلاصه بازار
با یک نگاه کوتاه، از تحلیل #روزانه بازارها، صنایع و نمادهای مطرح آگاه شوید. راهنمای کانال 👈 @Help_MS ارتباط با ما 👈 @Sprt2018t.me
صحبت دیشب همتی یکم کارو خراب کرد..ولی در کل میاد پایین تا همون محدوده 21 و 22..اینا فرصت خالی کردنهحواله در مرز 24 هزار تومان
دلار داره میترکه باز که،،،،،،بعد صحبت های دیروز نامزد وزارت خارجه امریکا،،،،،،،
احتمالا به زودی برگرده کانال قبلیش،،،،حدودای 25،،،،،
به نظر من چون روحانی غیر از دلار هیچ ابزار دیگه ای برای رقابت در انتخابات آینده نداره در صورتی که بایدن برگرده برجام دلار رو پایین نگه میدارهصحبت دیشب همتی یکم کارو خراب کرد..ولی در کل میاد پایین تا همون محدوده 21 و 22..اینا فرصت خالی کردنه
عزیز ببخشید،،،،،،به نظر من چون روحانی غیر از دلار هیچ ابزار دیگه ای برای رقابت در انتخابات آینده نداره در صورتی که بایدن برگرده برجام دلار رو پایین نگه میداره
عزیز ببخشید،،،،،،
روحانی که تموم میشه 8 سالش و میره کنار،،،،رقابت دیگه نمیکنه،،،،،یا من اشتباه متوجه شدم منظورت رو عزیز احتمالا،،،،،