- نوشتهها
- 621
- لایکها
- 5,994
کلیت مشابه اما هنوز تطابقی نمیبینم.متوجه منظور بنده نشدید
من میگم دلار 20 تا 23 ، برای مردم با حقوقی که الان میگیرن ، معادل همون دلار 3000 تومنیه
دلیلی نداره زیر 20 بشه
چه برسه به هزار تومن
من هم با این دیدگاه توی همین کشوری که میفرمایید ، زندگی میکنم . زندگی بالا پایین داره ولی مهم اینه روبه رشد باشه
وقتی من تونستم و خیلیای دیگه هم تونستن ، پس شدنیه
همین الان دوستی رو میشناسم که بدون پارتی و صرفا بر اساس تخصص ، جایی کار میکنه و با 28 سال سن ، ماهی 7 تومن حقوق میگیره ( گفته خودش )
واقعیت اینه من به عنوان کسی که بورسی هستم ، نابودی نمیبینم
از دور و خارج از بازار شاید مردم فکر کنن نابود شده یا شاید خیلی احساسی و به خاطر صحبت های عامیانه این نظر رو داشته باشن ولی واقعا اینطوری نشده
در مورد بقیه بازارها هم نظر خاصی ندارم هرچند که خودرو یا ارز بازار سرمایه گذاری نیست . ارزش پول رو حفظ میکنه
بله 100% موافقم
چاره ای نداریم جز اینکه خودمون رو با شرایط سازگار بکنیم
اینکه چرا باید این مقدار تورم داشته باشیم و چرا مدیریت غلطه و 100 تا چرای دیگه ، متاسفانه هست
همون ماهی 3 یا 4 تومن ، اسمش با خودشه دیگه ، کارگر ...
کارگر سال 91 که ماهی 350 الی 400 هزار تومن میگرفت ، همون موقع هم کاری نمیتونست بکنه جز نفس کشیدن ( متاسفانه )
قیمت اجاره خونه و رهن اون موقع هم در حدی بود که با ماهی 450 الی 500 هزار تومن باید 60% الی 70% حقوقش رو واسه اجاره خونه میداد یا آخر سال روی رهنش اضافه میکرد . عملا با همون ماهی 30 الی 40 درصد باقی مونده گذران زندگی میکرده
کارمندی که اون موقع ماهی 700-800 هزار تومن حقوق میگرفته ، با فرض اینکه هیچ افزایش حقوقی به خاطر ارتقاء مقام یا جای بهتر و ... نداشته باشه ، الان به راحتی ماهی 7 یا 8 تومن میگیره !
حالا من این 10 سال رو یادم میاد یعنی از 1390 تا 1400 ولی وقتی میبینم توی این بازه 10 سال اینقدر واقعیت ها با گفته های جامعه تفاوت داره ، این احتمال رو میدم که ممکنه 20 سال قبل هم همین بوده باشه ...
منکر تورم و مدیریت غلط نیستم ولی صرفا در رابطه با دلار ، 20 تا 23 ، منطقی و خوب هستش و تقریبا همه چیز با هم میخونه
نظرم گفتم و دلیلی نمیبینم وضعیت مردم ایران اینطور باشه، یه زندگی خوب با ثبات اقتصادی برای مردم دوست دارم اما نامدیرها نمی خواهند.
من قبل تر یادمه میزان دریافتی کارگر و کارمند 50 درصد هزینه ها را جواب میداد الان 10 درصد.
در رابطه با بورس هم با احترام حداقل 10 سال بیشتر از شما فعالیت داشتم ولی ادعایی ندارم و دانش شما در این زمینه خیلی بالاست که احترام میزارم اما تغییری در دیدگاهم که بورس نابوده ایجاد نمی کنه. فراز و فرود زیاد دیدم که میگم.
اون مطلب هم طبق گفته شما که گفتید سرمایه گذاری باید انجام بشه که در عمل هم خودتون هیچ مکان امنی معرفی نکردید.
هیچ منطقی هم در دلار 23 تومنی نمیبینم.
شما یه بخش از جامعه که وضعیت مالی پایدار داره را میبینی من بخش عظیم با زندگی سخت!
برای اونها دلار هزار تومنی بهتر از 23 تومن هست، حالا این وسط کمیته امداد هم یه کمکی کنه که طرف نمیاد تو کتگوری متوسط!