• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
متوجه منظور بنده نشدید
من میگم دلار 20 تا 23 ، برای مردم با حقوقی که الان میگیرن ، معادل همون دلار 3000 تومنیه
دلیلی نداره زیر 20 بشه
چه برسه به هزار تومن

من هم با این دیدگاه توی همین کشوری که میفرمایید ، زندگی میکنم . زندگی بالا پایین داره ولی مهم اینه روبه رشد باشه
وقتی من تونستم و خیلیای دیگه هم تونستن ، پس شدنیه
همین الان دوستی رو میشناسم که بدون پارتی و صرفا بر اساس تخصص ، جایی کار میکنه و با 28 سال سن ، ماهی 7 تومن حقوق میگیره ( گفته خودش )

واقعیت اینه من به عنوان کسی که بورسی هستم ، نابودی نمیبینم
از دور و خارج از بازار شاید مردم فکر کنن نابود شده یا شاید خیلی احساسی و به خاطر صحبت های عامیانه این نظر رو داشته باشن ولی واقعا اینطوری نشده
در مورد بقیه بازارها هم نظر خاصی ندارم هرچند که خودرو یا ارز بازار سرمایه گذاری نیست . ارزش پول رو حفظ میکنه

بله 100% موافقم
چاره ای نداریم جز اینکه خودمون رو با شرایط سازگار بکنیم
اینکه چرا باید این مقدار تورم داشته باشیم و چرا مدیریت غلطه و 100 تا چرای دیگه ، متاسفانه هست

همون ماهی 3 یا 4 تومن ، اسمش با خودشه دیگه ، کارگر ...
کارگر سال 91 که ماهی 350 الی 400 هزار تومن میگرفت ، همون موقع هم کاری نمیتونست بکنه جز نفس کشیدن ( متاسفانه )
قیمت اجاره خونه و رهن اون موقع هم در حدی بود که با ماهی 450 الی 500 هزار تومن باید 60% الی 70% حقوقش رو واسه اجاره خونه میداد یا آخر سال روی رهنش اضافه میکرد . عملا با همون ماهی 30 الی 40 درصد باقی مونده گذران زندگی میکرده
کارمندی که اون موقع ماهی 700-800 هزار تومن حقوق میگرفته ، با فرض اینکه هیچ افزایش حقوقی به خاطر ارتقاء مقام یا جای بهتر و ... نداشته باشه ، الان به راحتی ماهی 7 یا 8 تومن میگیره !
حالا من این 10 سال رو یادم میاد یعنی از 1390 تا 1400 ولی وقتی میبینم توی این بازه 10 سال اینقدر واقعیت ها با گفته های جامعه تفاوت داره ، این احتمال رو میدم که ممکنه 20 سال قبل هم همین بوده باشه ...
منکر تورم و مدیریت غلط نیستم ولی صرفا در رابطه با دلار ، 20 تا 23 ، منطقی و خوب هستش و تقریبا همه چیز با هم میخونه
کلیت مشابه اما هنوز تطابقی نمیبینم.
نظرم گفتم و دلیلی نمیبینم وضعیت مردم ایران اینطور باشه، یه زندگی خوب با ثبات اقتصادی برای مردم دوست دارم اما نامدیرها نمی خواهند.
من قبل تر یادمه میزان دریافتی کارگر و کارمند 50 درصد هزینه ها را جواب میداد الان 10 درصد.
در رابطه با بورس هم با احترام حداقل 10 سال بیشتر از شما فعالیت داشتم ولی ادعایی ندارم و دانش شما در این زمینه خیلی بالاست که احترام میزارم اما تغییری در دیدگاهم که بورس نابوده ایجاد نمی کنه. فراز و فرود زیاد دیدم که میگم.
اون مطلب هم طبق گفته شما که گفتید سرمایه گذاری باید انجام بشه که در عمل هم خودتون هیچ مکان امنی معرفی نکردید.
هیچ منطقی هم در دلار 23 تومنی نمیبینم.
شما یه بخش از جامعه که وضعیت مالی پایدار داره را میبینی من بخش عظیم با زندگی سخت!
برای اونها دلار هزار تومنی بهتر از 23 تومن هست، حالا این وسط کمیته امداد هم یه کمکی کنه که طرف نمیاد تو کتگوری متوسط!

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
در رابطه با بورس هم با احترام حداقل 10 سال بیشتر از شما فعالیت داشتم ولی ادعایی ندارم و دانش شما در این زمینه خیلی بالاست که احترام میزارم اما تغییری در دیدگاهم که بورس نابوده ایجاد نمی کنه. فراز و فرود زیاد دیدم که میگم.
یعنی از 82 فعال هستید ؟
خوب اگه از 82 باشید که میشه گفت جزء اولین های بازار هستید
اگه شما تا الان اگه میموندید ، حتی روی شاخص بالای 1.8 هم نقد نمیکردید ، سودهای نجومی کسب میکردید

در مورد دانش هم ، بنده کوچیک شما هستم ، یه ضرب و تقسیمه دو قرون ته جیبمون میزاره :p
اون مطلب هم طبق گفته شما که گفتید سرمایه گذاری باید انجام بشه که در عمل هم خودتون هیچ مکان امنی معرفی نکردید.
در مورد سرمایه گذاری نمیشه نسخه کلی پیچید ( آدما تخصص و شرایطشون متفاوته ) ولی بر اساس تخصص و منطق بنده ، چیزی که توش تخصص دارم ، بورس ، بازار مسکن و همینطور کسب و کار و قول میدم هر کسی بدون تخصص هر کاری رو واردش بشه قطعا متضرر میشه
مثلا من به عنوان کسب و کار ، بگم شرکت دکوراسیون داخلی ( که خودم داشتم ) ، شما یا دوستان توانایی انجامش رو دارید ؟ خیر ! چون تخصصیه
یا مثلا بورس رو مثال بزنم ، از عهده همه بر میاد ؟ قطعا خیر ! ولی اگه کسی تخصصش رو واقعا داشته باشه ، الان میدونه که دوران طلایی به حساب میاد . بقیه نابودی میبینن ، من خیلی وقته فرصت میبینم . قبل تر روی بعضی سهم ها ، الان و تا آخر هفته روی کلیت بازار ...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
متوجه منظور بنده نشدید
من میگم دلار 20 تا 23 ، برای مردم با حقوقی که الان میگیرن ، معادل همون دلار 3000 تومنیه
دلیلی نداره زیر 20 بشه
چه برسه به هزار تومن

به نظر من اصلا اینجوری نیست، تمامی همکاران خودم تا 2-3 سال پیش حقوقشون حدودا 1000 تا 1100 دلار میشد (دلار 3 تومنی) الان همون افراد با افزایش حقوق های دولت و سایر موارد و در بهترین حالت با نرخ فعلی دلار دریافتیشون زیر 300-400 دلار هست.
حتی نرخ فعلی دلار ثابت نگه داشته بشه به نظر من حداقل 4-5 سال زمان خواهد برد تا حقوق ها (قدرت خرید) به 2-3 سال پیش برسه.

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
خوب از سال 92 تا 95 که حقوق ها افزایش پیدا میکرد ولی دلار ثابت بوده و تقریبا چیزی به اون شکل گرون نمیشد ، سود بانکی پادشاهی میکرد ، بازارها راکد بودن و ... رو در نظر نمیگیرید ؟ :rolleyes:
از 92 تا 95 به زور دلار رو ثابت نگهداشته بودن ولی دلیل بر این نبود که نمیخواد گرون بشه ...
ولی حقوق ها زیاد میشده و بانک هم سود 20% به بالا میداد
شما سال 91 دریافتی چقدر داشتید ؟
سال 91 حقوق ماهیانه 400 الی 500 هزار این محدوده ها نبوده ؟ اون موقع دلار 3000 تومن بود یعنی ماهیانه 167 دلار ( با فرض ماهی 500 هزار )
الان ماهی 5 تقسیم بر 22 تومن ، 227 دلار ماهیانه :rolleyes:

این افزایش حقوق نیست ؟

من برای سال 91 این حقوقا رو خاطرم هست هرچند که اینجا ماهی 390 هزار تومن گفته ولی بازم شما اگه اون موقع 500 هزار تومن میگرفتید ، الان با ماهی 5 میلیون تومن ، از نظر دلاری 35% رشد حقوق بر اساس دلار رو تجربه کردید
ن دیگ..اشتباه متوجه شدید
من صحبتم سال فاجعه نود یک نبود..اون زمان هم تورم شدید مثل الان داشتیم
بهترین مقایسه سال نودشیش هست ک حقوق دونیم میل(میانگین حقوق کارمندی) میشد هفتصد و چهارده دلار
اون مبلغی هم ک برا سال نودیک گفتید حداقل حقوق کارگری هستش ن میانگینش
درواقع دولت پونصد دلار از حقوق ملت دزدیده نسبت ب سال نودشش

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
شبکه های اجتماعی رو میخوندم به این نتیجه رسیدم الان ایران 3 دسته شده :

دسته اول : اعتقاد دارند دلار میشه 15 تومن
دسته دوم : اعتقاد دارند الان وقت خرید هست و دلار باز میره بالا
دسته سوم : غر میزنن که دلار ارزون شد چرا اجناس ارزون نشده

هر 3 دسته هم در اثبات نظر خود بسیار مصّرند و از هیچ تلاشی فروگذاری نمیکنند

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
عزیز دل ، ثابت شدن قیمت دلار توی رنج 20 تا 23 خوبه دیگه !
حقوق و دستمزد ها هم با محدوده 19 - 20 اینطورا میخونه و دیگه کسایی که حقوق ماهیانه میگرفتن ، معنی نداره ناراحت باشن !
طرف ماهی 500 هزار میگرفت ، دلار 3 تومن بود . الان ماهی 4 تومن میگیره و دلار معادلش 24 تومن میشه :oops:

اینطوری نبوده که دلار 20 بشه ولی طرف حقوقش ثابت باشه :D
اونی هم که دارایی یا سرمایه داشته که با تورم هم بالا اومده ، حقوقش هم زیاد شده

دلار 20 تا 23 خوبه . کسی میخواد تو زندگیش پیشرفت بکنه ، باید با سرمایه گذاری و ارتقاء سطح شغلی یا گسترش کسب و کارش پیشرفت بکنه ، نه اینکه هم داراییش بالا بره هم حقوقش زیاد بشه و انتظار هم داشته باشه دلار پایین بیاد;)

دلار روی 20 تا 23 باشه ، ارزونی کالاها هم در همین حده ، اگه کسی هنوز هم قدرت خرید نداره ، مشکل جای دیگست و باید حلش بکنه وگرنه دلار قرار نیست روی 20 تا 23 هم بمونه و حداقل به اندازه سود بانکی سالیانه ، دلار هم بالا خواهد رفت و مجدد همه چیز گرون خواهد شد و این هم دوباره طبیعیه

کسی هم شادی نکرده . کسایی که کارشون آزاده ، به خاطر ثبات دلار خوشحالن که حداقل وضعیت مشخص شده . به شخصه الان خیالم راحت تره و با دلار 20 تا 23 مشکلی ندارم
سال 91
تراید 10 تا 17 میلین تومن؛ دلار 1900 تا 3200 تومن. هر تراید 5200 دلار
حداقل حقوق فرهنگیان 392 هزار تومن، معادل 120 تا 200 دلار ... حداکثر 43 ماه میشد یه تراید گرفت

سال 96
تراید 20 میلیون تومن دلار 4000 تومن. هر تراید 5000 دلار
حداقل حقوق فرهنگیان 1 میلیون تومن، معادل 250 دلار ... با 20 ماه میشد یه تراید گرفت

سال 99
تراید 110 میلیون تومن دلار 22 هزار تومن، هر تراید 5000 دلار
حداقل حقوق فرهتگیان 1 میلیون و هشتصد هزار معادل 82 دلار ... با 61 ماه میشه یک تراید گرفت

قدرت خرید چقدر بالا رفته

برای اینکه مثل 96 بشه، یا باید حداقل حقوق 5.5 میلیون بشه. یا دلار 7200 تومن

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سال 99
تراید 110 میلیون تومن دلار 22 هزار تومن، هر تراید 5000 دلار
حداقل حقوق فرهتگیان 1 میلیون و هشتصد هزار معادل 82 دلار ... با 61 ماه میشه یک تراید گرفت
دوستمون گفتش دیگه
حوالی 5 تومن حقوق میگیره
والا بعید میدونم حداقل حقوق 1.8 میلیون باشه ! الان کارگر روزمزد 150 هزار میگیره . سالن کار رستوران زیر ماهی 3.5 نمیگیره ...
سال بعد 4 بگیره تقریبا 27 ماهه میتونه بخره

موضوع دیگه اینه که ، برای خرید خودرو یا ملک ، در هر صورت نیازه که شخص بتونه پس اندازش رو با تورم بالا ببره . اصولا کسی نمیاد ، هر ماه مبلغی رو توی حساب بانکی پس انداز بکنه تا بعد از 40 ماه یدونه پراید بخره !
یا طلا میخره یا سکه میخره یا دلار یا هرچیز دیگه ای . اینا هم با تورم بالا میرن و مجدد زمان خرید یکم پایینتر میاد

وقتی تورم داشته باشیم ، فاصله کالاهای گرون از ارزون بیشتر میشه و این رو قبول دارم . تورم در هرصورت اختلاف طبقاتی رو بیشتر میکنه . اونی که دارایی بیشتری داره دارا تر میشه و اونی که دارایی کمتری داره فقیر تر

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دوستمون گفتش دیگه
حوالی 5 تومن حقوق میگیره
والا بعید میدونم حداقل حقوق 1.8 میلیون باشه ! الان کارگر روزمزد 150 هزار میگیره . سالن کار رستوران زیر ماهی 3.5 نمیگیره ...
سال بعد 4 بگیره تقریبا 27 ماهه میتونه بخره

حداقل حقوق رو نوشتم . حداکثر حقوق فرهنگیان 12/5 میلیون هست میشه 570 دلار، برای 96 هم 7 برابر حداقل حقوق بوده ... 1750 دلار

موضوع دیگه اینه که ، برای خرید خودرو یا ملک ، در هر صورت نیازه که شخص بتونه پس اندازش رو با تورم بالا ببره . اصولا کسی نمیاد ، هر ماه مبلغی رو توی حساب بانکی پس انداز بکنه تا بعد از 40 ماه یدونه پراید بخره !
یا طلا میخره یا سکه میخره یا دلار یا هرچیز دیگه ای . اینا هم با تورم بالا میرن و مجدد زمان خرید یکم پایینتر میاد

وقتی تورم داشته باشیم ، فاصله کالاهای گرون از ارزون بیشتر میشه و این رو قبول دارم . تورم در هرصورت اختلاف طبقاتی رو بیشتر میکنه . اونی که دارایی بیشتری داره دارا تر میشه و اونی که دارایی کمتری داره فقیر تر
فقط برای محاسبه قدرت خرید بود ... با چند ماه حقوق میشه یه ماشین گرفت.

اما در واقعیت اگه کسی با حداقل حقوق در تیر 96 می خواست ماشین بخره ( اون زمان اندازه حقوق 20 ماهش می شد یه ماشین بخره)، آخر اسفند 97 پولش به 20 میلیون میرسید اما ماشین چند شده 45 میلیون. 25 میلیون کم میاره، نصف ماشین رو میتونه بخره

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
ما گند زدیم به حساب چینی ها رفته , اینقدر از طریق واسطه و منبع نامشخص حواله زدیم حساباشون رو میبندن بانک ها. انتقام کرونا رو ازشون گرفتیم17.gif

با توجه به معضلات پیش امده در کشور چین گاها با بسته شدن حساب های یوانی مواجه میشویم با توجه به واریزی وجوه از حساب های بانکی در چین ، مسولیت ما صرفا دادن فیش یوانی میباشد و چنانچه حساب دریافت کننده به هردلیل بسته شد همکاری ما منوط به همکاری کردن طرف ما در ارتباط با اخذ اطلاعات حساب می باشد، و مسولیت دیگری را متقبل نمیشویم.
*通知*

大家好

尊敬的同事们:遵循先前的信息,再次强调一下:
由于中国的问题,我们有时会面临关闭人民币帐户的情况,由于从中国的银行帐户存入资金,我们的责任仅是提供人民币收据,如果收款人帐户因任何原因而关闭,我们的合作取决于 我们的合作与获取帐户信息有关,我们不承担其他责任

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
امروز چین یک ارز مجازی فکر کنم یوآن مجازی رو رسما داد بیرون,جایی خوندم که کشورها برای خلاصی از دلار میتونن از این ارز مجازی استفاده کنن ,واقعا همچین چیزی میشه؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
امروز چین یک ارز مجازی فکر کنم یوآن مجازی رو رسما داد بیرون,جایی خوندم که کشورها برای خلاصی از دلار میتونن از این ارز مجازی استفاده کنن ,واقعا همچین چیزی میشه؟
بله ، میشه. خوبم میشه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سبزه [emoji466]️ 21,900 معامله [emoji353]️ فردایی [emoji3581][emoji1666]

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمت دلار تا چقدر پایین می‌آید؟

[emoji843]قیمت دلار که هفته قبل در کانال ۲۵ هزار تومان معامله می‌شد هم اکنون به کانال ۲۱ هزار تومان رسیده است و افزایش فروشنده‌ها در بازار آزاد و نیما موجب شده تا خریداران نیز فعلاً دست نگه دارند.

[emoji843]احتمالاً کاهش قیمت طلا و ارز در روزهای آینده هم ادامه داشته باشد و خیلی دور از انتظار نیست که در صورت ادامه همین وضعیت در بازار، قیمت دلار به زیر ۲۰ هزار تومان و قیمت سکه نیز به زیر ۹ میلیون تومان برسد.

[emoji843]از مهمترین دلایل کاهش قیمت طلا و ارز خوش بینی بازار به تحولات امریکا و پایان دوره ریاست جمهوری ترامپ است، البته وعده حسن روحانی برای کاهش دلار به ۱۵ هزار تومان در صورت آزادسازی منابع بلوکه شده ایران نیز در روند نزولی بازار بی تأثیر نبوده است.
BourseNews

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
چرا دلار نیمایی نسبت به دلار آزاد کاهشش خیلی کم بوده و روی 24 هست ؟ میتونه نشون دهنده این باشه که کاهش قیمت ها بیشتر جنبه روانی داره؟

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سبزه [emoji466]️ 21,350 معامله [emoji353]️ فردایی [emoji3581][emoji1666]

بالا