ظاهرا اونی که تو دیده بودی پیچش مو نبوده بلکه پشم فرخورده بوده
ادیت:
یه اسمایلی بساز تو مو بینی و من پشم فرخورده
بیانیه اتحادیه اروپا: مذاکرات درباره ازسرگیری اجرای برجام ۸ آذر ازسرگرفته میشود
پ ن : دیدی رفتن پای میز
ظاهرا اونی که تو دیده بودی پیچش مو نبوده بلکه پشم فرخورده بوده
ادیت:
یه اسمایلی بساز تو مو بینی و من پشم فرخورده
شایدم رفتن روی تختبیانیه اتحادیه اروپا: مذاکرات درباره ازسرگیری اجرای برجام ۸ آذر ازسرگرفته میشود
درست میشه یکم کوچولو صبر کنی در حد 40-50 سال درست میشه....کمی صبر سحر نزدیک استشایدم رفتن روی تخت
بازم بنظر من هیچ اتفاقی نمیوفته حالا کو تا ۸ آذر بعدشم کو تا قدم بعدیش بعدشم کو چیزی تغییر بکنه؟
برن سر میز زیر میز بخوابن روی میز برای ما هیچی شاید برای خودشن یه چیزی بشهبیانیه اتحادیه اروپا: مذاکرات درباره ازسرگیری اجرای برجام ۸ آذر ازسرگرفته میشود
برن سر میز زیر میز بخوابن روی میز برای ما هیچی شاید برای خودشن یه چیزی بشه
چیزی نمیشه یکم اولش فشار میاد بعد جا باز میشه برای اعداد بزرگترهمینطور پیش بریم سال بعد تورم 70درصدی رو تجربه میکنیم.راستی اگه تورم به 100برسه چی میشه؟
اینکه پست های من رو کنار هم گزاشتی که یک جور دیگه نشون بدی حرف ها ی من رو.آقا من بیشتر از یکسال صبر کردم تا بیام بپرسم چرا دلار طبق وعده شما 60 تومن نشد ؟
شما گفتی 9 ماه من 4 ماه هم بیشتر زمان دادم
باشهمن وقت تجزیه وتحلیل دلار برای شما ندارم. پس برای من پیام نفرسته کسی.
بالا رفت یا هر اتفاقی افتاد به من کسی پیام نده.
اینکه پست های من رو کنار هم گزاشتی که یک جور دیگه نشون بدی حرف ها ی من رو.
هر کدوم رو من یک تاریخ جدا گفتم.
همین کافیه بدونم این پست رو با چه هدفی نوشتی.
دلار از ۱۰۰۰۰۰ تومان بالا تر می ره.
در اون تاریخ گفتم من تعجبی نمی کنم تا ۹ ماه دیگه بشه ۶۰۰۰۰ تومن. این وعده نیست.
طبق گزارش دولت گفتن دلار ۲۸۰۰۰۰۰ تومان برای چند سال دیگه ممکن هست.
از سال ۸۸ تا الان دلار بیشتر از ۲۷ برابر گرون شده, اگه هنوز تو و یا کسه دیگه متوجه چگونگی رشد دلار نشدی از این به بعد نمیشی.
اون روز که چند تا صفر رو حذف کردن احتمالا میگی دلار ارزون شد.
من وقت تجزیه وتحلیل دلار برای شما ندارم. پس برای من پیام نفرسته کسی.
بالا رفت یا هر اتفاقی افتاد به من کسی پیام نده.
من یک کلمه از حرف های رو که زدم تغییر ندادم و تغییر نمی دمتاریخ ها که در یک روز هست
لینک پست ها هم که گذاشتم
مشاهده پیوست 1267815
اون موقع که پست من رو نقل قول میکنی و به من میگی شهامت ندارم حالا هم ظرفیت داشته باش و بپذیر که حرف الکی زدی و اون چیزی که گفتی نشد
در ضمن اینجا انجمن هست و ساخته شده برای گفت و گو ...
شک ندارم اگر روزی دلار 60 بشه در کسری از ثانیه میاید و پستتون رو نقل قول میکنید و میگید دیدید گفتم : مثل اینجا
اینکه طی این 40 سال همه چی صعودی بوده و هست رو اسمال آقا بقال هم میدونه اینکه بازه زمانی تعیین کنی که کی قرار هست این اتفاق بیوفته یک نوع هنر هست که شما این هنر رو ندارید
بفروشیم ۲۷ بخریم؟دلار مجدد 28 هزار تومان شد