• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سلام دوستان
لطفا در خصوص خرید دلار سهمیه ای راهنماییم کنید اطلاع دارم که سقف خرید 2400 دلار هست منتها تعداد خرید در سال هم محدودیت داره؟
مثلا امروز 2000 دلار بخرم امکانش هست هفته آینده 400 دلار باقی مانده رو از صرافی بخرم یا خیر؟!
پیشاپیش سپاس از راهنمایی و محبت شما

خیر میتونید هر چند بار که میخواید مجموعا تا سقف 2200 دلار خرید کنید

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دلار دولتی الان چنده؟چقد با بازار ازاد اختلاف داره؟

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
تا دلار میره بالا خبر میذارن که منابع ارزی مون در فلان کشوری که اسمی هم ازش نمیاد داره آزاد میشه!
سیاست خبردرمانی!! (اونم از نوع فیک) و عرضه اوراق فعلا تنها ابزار دو لت فعلی برای کنترل قیمت ارزه!
ببینیم تا کی جواب میده!!

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
بنظر من دلار و سکه تا 4 ساله دیگه یک جهش چند برابری میتونه داشته باشه حالا هرکی زرنگ باشه نزدیکهای اون سال میخره منتظر میشه تا جهش کنه بعد اون موقع به خودتون میگین 27تومن بود نخریدم کاش میخریدم از این پستم اسکرین شات بگیرید 4سال دیگه میبینمتون😂😂😂
خیلی ب حرفی ک زدی فکر کردم..اصلا نمیتونم چهارسال بعدو تصور کنم..نمیدونم چرا..خیلی تلاش میکنم ولی نمیتونم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
محدودیت یک سال برداشتن؟اصلا داشت چنین چیزی؟چون من زیاد شنیده بودم

بله محدودیت بود
بعد از خرید پیامک میومد که در تاریخ فلان از صرافی فلان با کد ملی فلان اینقدر دلار خرید کردید
الان هست یا نه نمیدونم بعد از کرونا دیگه اسکناس نخریدم ...

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
photo_2021-11-14_20-29-16.jpg

مگر وزیر رفاه نگفته بود بانک مرکزی به راحتی آب خوردن می تواند دلار را به 15 هزار تومان برساند؟

«حجت عبدالملکی» که این‌ روزها در قامت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در کابینه سیزدهم مشغول به کار است، پیش از اینکه وارد کابینه رئیسی شود در توییتی گفته بود:

«دولت با ارزپاشی به میزان 300 میلیون دلار می‌تواند قیمت دلار را به کمتر از 15 هزار تومان رسانده و دو ماه در همان سطح نگه دارد. تأمین این مبلغ برای بانک مرکزی از آب‌خوردن آسان‌تر است».

این پیش‌بینی‌ها در حالی است که دیروز نرخ فروش دلار در صرافی‌های بانکی بین 27 هزار و 500 تومان تا 27 هزار و 800 تومان و نرخ فروش بین 27 هزار و 800 تا 28 هزار تومان متغیر بود./ شرق

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
سلام دوستان من می‌خوام چند تا سکه تمام بگیرم
به نظرتون از کجا بگیرم و در کل شنیدم چند تا داره . کسی هست راهنمایی کنه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
لیر ترکیه همچنان در حال سقوط، لحظاتی پیش قیمت هر دلار در بازار ترکیه، به 13/1 لیر رسید.

پ ن : اختلاف قیمت دلار صرافی ملی با بازار زیاد شده، حدود 1700 تومان برای کسانی که میخوان سهمیه رو بگیرن آزاد بفروشن امروز زمان خوبی هست و تقریبا 4 تومن سود داره

بالا