sys_co2
Registered User
- نوشتهها
- 1,097
- لایکها
- 4,835
- جـایـی کـه عشـق قـانـونـه ! جـُرم نـیست.
رفقا ، تحلیلتون چیه ؟28 یا 29 رو میبینیم ؟ یا نه میره تا 35 ؟
27 تومن که ارز مسافرتی هست که به مسافرایی که میخان برن خارج کشور تعلق میگیره یه مقدارسلام
من قیمت ارز رو چند تا کانال ت*ل*گرام بود نگاه میکردم...جدیدا که اخبار مذاکرات وین اومده بود و قیمت دلار 30 تومن شده بود ولی این کانال ها همون 27 تومن زده بودن. امروز نگاه کردم دو تا کانال ت*ل*گرام 29 و خورده ای زده بودند. الان قیمت چیه و قیمت ارز رو از کجا نگاه کنم؟ و اینکه چرا اون کانالها قیمت 30 تومن رو نزده بودند. سایت ها رو که نگاه کردم همین الان هم 27 تومن هست.
باتشکر
سبزه ️ فردایی 29,780 فروشسلام
من قیمت ارز رو چند تا کانال ت*ل*گرام بود نگاه میکردم...جدیدا که اخبار مذاکرات وین اومده بود و قیمت دلار 30 تومن شده بود ولی این کانال ها همون 27 تومن زده بودن. امروز نگاه کردم دو تا کانال ت*ل*گرام 29 و خورده ای زده بودند. الان قیمت چیه و قیمت ارز رو از کجا نگاه کنم؟ و اینکه چرا اون کانالها قیمت 30 تومن رو نزده بودند. سایت ها رو که نگاه کردم همین الان هم 27 تومن هست.
باتشکر
تا ترکیه رو پس نگیرم، آروم نمیگیگیره.به نظرتون لیر سقوطش تا کی ادامه داره؟ رفت زیر 2000
مشاهده پیوست 1273598
به نظرتون لیر سقوطش تا کی ادامه داره؟ رفت زیر 2000
مشاهده پیوست 1273598
جالب اینجاست دیروز عردوغان اومد از ایران تقلید کنه چندمیلیون دلار پخش کرد تو بازار اما نتیجه برعکس دادتا ترکیه رو پس نگیرم، آروم نمیگیگیره.
احتمالا فیلتر یوتیوب، توییتر و ... هم شروع میشهاگه مثل ایران قراره قضیه رو جمع کنن یعنی فعلا سقوط ادامه داره
اگه مثل ایران قراره قضیه رو جمع کنن یعنی فعلا سقوط ادامه داره
مثل اینکه گفته بهره بالا مادر تمام بدبختی هاست و نرخ بهره بانکی رو کاهش داده ، از طرفی تو لیست خاکستری اف ای تی اف هست و سرمایه گذارا رو نا امید کرده با آمریکا هم سر سامانه s400 روسی درگیر هست ...یه نفر نوشته بود ارزش لیرو آوردن پایین که سرمایه گذار خارجی جذب بشه
نظر جالبی بود
اوایل تحریما هم این مضخرفاتو ب ایرانم نسبت میدادنیه نفر نوشته بود ارزش لیرو آوردن پایین که سرمایه گذار خارجی جذب بشه
نظر جالبی بود
احمقا بهره رو میخوان پلکانی تا 5 درصد بیارن پایین..گل ب خودیم زیاد میزنن اینامثل اینکه گفته بهره بالا مادر تمام بدبختی هاست و نرخ بهره بانکی رو کاهش داده ، از طرفی تو لیست خاکستری اف ای تی اف هست و سرمایه گذارا رو نا امید کرده با آمریکا هم سر سامانه s400 روسی درگیر هست ...
اینم بیکاره کشور گل و بلبل رو بفنا میده ...
مردم فهمیم ایران هم مثل خود شما میرن پولشونو میدن بورس و ارزش پولشون تبدیل به پِهِن میشه و جالبیش اینه که با گیر دادن به بیت کوین میخوان خودشونو توجیه کنن و بگن نه خوبیم مامردم فهیم ترکیه پولشون رو میدن بیت کوین بخرن تا ارزشش حفظ بشه ولی یهو 35% میریزه و تقریبا نصف میشه تازه اگه از این پایین تر نره !
درصورتی که مثل بچه آدم میتونستن دلار ( به قول خودشون پول فیات و آشغال ! ) بخرن و ارزش پولشون حفظ بشه
واقعیت با تبلیغات خیلی فاصله داره ...