شما احتمال میدی زیر ۳۱ برسه؟زیر 31 حتما بخر
31-33 میان مدت بلندمدت خوبه
دلار اگ تا الان هم قیمتش نترکیده فقط صدقه سری سیاست های انقباضی دولته که همیشه رسمه دور اول قیمت ارز به هر شکلی ثابت نگه داشته بشه و دور دوم فنرش در بره
یه نیمچه امیدی هم به مذاکرات و زمستان سخت اروپا هم بود(که مثل همیشه بک فایر زد و طبق معمول مازوت سوزی و صرفه جویی گاز موند برای مردم ایران)، الان با پرسپکتیو غنی سازی 60 درصد و بازتاب مسائل داخلی ایران در جهان، دیگه خودتون حساب کنید اوضاع کشور چقدر شخمیه که زمان این آقا با این همه شوی تبلیغاتی صداسیما و خدم و حشمی که کارش فقط دست آورد سازیه روز به روز داره قیمت کالاها و حتی ارز افزایش پیدا میکنه
دلار زیر 31 تومن؟!
حتما![]()
اون افت های قبلی بیشتر اثر خبرهای فیک مذاکرات هسته ای بود که بساطش برچیده شدوالله با اکثر حرف های شما موافقم . من دفعه قبل افت دلار تا 28-27 تومن از تعجب شاخ درآوردم چون اصلا طبیعی و منطقی نبود که واسه کشور ما خیلی هم غیرعادی نیست
به همین خاطر گفتم زیر 31 تومن
۲۰۰۰ دلار به ازای هر کد ملی میدندلار دولتی میفروشن؟ اگه اره شرایط خاصی داره؟ منظورم اینه باید حتما بلیط داشته باشی و این صحبتها؟
سلام دوست عزیز۲۰۰۰ دلار به ازای هر کد ملی میدن
فقط باید برید صرافی و درخواست بدید
منظورتون دلار ازاد با دولتیه؟سلام دوست عزیز
قیمت یک دلاری از دلار معمولی گرون تر هست؟
به طور دقیق ما دلار معمولی نداریم.قیمت یک دلاری از دلار معمولی گرون تر هست؟
مگه نباید بلیط سفر خارجی هم داشته باشی ؟ الان کسی بخاد میتونه دلار دولتی بگیره یا فقط به مسافرهای سفرهای خارجی میدن ؟۲۰۰۰ دلار به ازای هر کد ملی میدن
فقط باید برید صرافی و درخواست بدید
نهمگه نباید بلیط سفر خارجی هم داشته باشی ؟ الان کسی بخاد میتونه دلار دولتی بگیره یا فقط به مسافرهای سفرهای خارجی میدن ؟
یعنی دو نوع دلار داریم دلار مسافرتی و دلار دولتی ؟
صرافی ها الان دلار توافقی میدن توی این وضعیت که بگیریم ؟ یا معلوم نیستنه
این دلار سهمیه ای هست با نرخ توافقی
تو بخر نیستیصرافی ها الان دلار توافقی میدن توی این وضعیت که بگیریم ؟ یا معلوم نیست
میدنصرافی ها الان دلار توافقی میدن توی این وضعیت که بگیریم ؟ یا معلوم نیست
تو بخر نیستیهر دو سه صفحه میای سوال میکنی باز نمیخری
4 ماه پیش که طلا 1360 بود گفتم بخر
در کل تا توافق نکنن اگرم مثل چند ماه پیش چندتومن ارزون بشه یکی دوماه بعد باز سیخ میره بالا