Il Capitano
Registered User
- نوشتهها
- 7,311
- لایکها
- 12,334
هیچی نکن! تایید نمیکنن هیچ کدوم!ثبت نام میکنی میمونه در انتظار تایید صرافی. باید چه کرد؟
هیچی نکن! تایید نمیکنن هیچ کدوم!ثبت نام میکنی میمونه در انتظار تایید صرافی. باید چه کرد؟
اره منم یه دونه اش رو زدم تایید نشد چرا؟چه مرگشونه؟هیچی نکن! تایید نمیکنن هیچ کدوم!
من به خود صرافی که میخوام انتخلب کنم زنگ زدم گفتم میخوام شما رو انتخاب کنم. تایید میکنید؟؟ گفت هیچ مشکلی نیست! میگم پس چرا رد میشه؟؟ میگه مشکل سامانه س حتما!اره منم یه دونه اش رو زدم تایید نشد چرا؟چه مرگشونه؟
همین الان دلار توافقی در صرافی به شما میفروشن ۳۶۰۰۰همین الان (سه شنبه، 29 آذر 1401) قیمت هر دلار تو بازار آزاد (مثلا دلالها) چنده؟ یعنی الان دلال از من چند میخره؟
و بعد قیمت فروش دلار در صرافی چنده؟
میخوام بدونم تفاوت این دو تا چنده؟ آیا اصلا سود داره که بریم از صرافی بخریم و بیرون آزاد بفروشیم؟
کسی این قیمتها را میدونه که راهنمایی کنه؟ مرسی از همه شما دوستان عزیز
نمیفروشن!همین الان دلار توافقی در صرافی به شما میفروشن ۳۶۰۰۰
از شما در بازار ازاد میخرن ۳۹۶۰۰
نکته: حدودا ۲۰۰± در نظر بگیرید
قانونا مگه مجبور نیستن بفروشن چون سهمیه هر شخص 2000 دلار هستنمیفروشن!
هیچ صرافی دلار توافقی نمیفروشه!
20 تا صرافی ثبت نام کردم. همشون از دم رد کردن . تا تایید نشه هم نمیتونی پاشی بری صرافی.
منم می خواستم دلار بگیرم. سایت رو جوری درست کردند که در خواست همرو رد کنه چون منابع ارزیشون خیلی ضعیفه. بدون اینکه نوبت بگیرم رفت صرافی بهم دلار داد.صبح ها دم صرافی ها عده ای در صف هستن همیشه اینا چطوری تونستن در سامانه درخواستشون رو ثبت کنن؟
با چه نرخی؟ صف بود؟منم می خواستم دلار بگیرم. سایت رو جوری درست کردند که در خواست همرو رد کنه چون منابع ارزیشون خیلی ضعیفه. بدون اینکه نوبت بگیرم رفت صرافی بهم دلار داد.
اینجا صف نبود. صرافی فقط نرخ ارز توافقی دارهبا چه نرخی؟ صف بود؟
منم می خواستم دلار بگیرم. سایت رو جوری درست کردند که در خواست همرو رد کنه چون منابع ارزیشون خیلی ضعیفه. بدون اینکه نوبت بگیرم رفت صرافی بهم دلار داد.
به دو نفر 4000 دلار میدن. باید به دلال بفروشید. بعضی طلا فروشی ها هم میخرند. بله سود خوبی داره. و در جا می تونید بفروشید.یعنی اگه دو نفر باشیم و 6 هزار دلار بخریم با قیمت 36500 و بفروشیم 39600 تو یه روز 12 میلیون سود می کنیم؟
حالا خریدیم به کی متیونیم بفروشیم دلار رو؟ جای مطمین هست که بخره؟
الان بانکها هم ارز توافقی میدن.بانک ملی فروشش بصورت غیر حضوری هست ظاهرا نوبت و صف هم نداره
اینجا رو ببین پایینش آموزش ثبت نام هم داره و ظاهرا الان 2000 دلار شده(تو متن نوشته 1900 که مال زمانی بود که برابری یورو/دلار کمتر بود)
یعنی چی! من هر صرافی زنگ زدم گفت باید ثبت نام کنی! همینجوری نمیشه! مگه میشه همینجوری بری دلار توافقی بگیریاینجا صف نبود. صرافی فقط نرخ ارز توافقی داره