navidkid
Registered User
من حدود 20 روز پیش گرفتم. بدون ثبت نام.یعنی چی! من هر صرافی زنگ زدم گفت باید ثبت نام کنی! همینجوری نمیشه! مگه میشه همینجوری بری دلار توافقی بگیری
من حدود 20 روز پیش گرفتم. بدون ثبت نام.یعنی چی! من هر صرافی زنگ زدم گفت باید ثبت نام کنی! همینجوری نمیشه! مگه میشه همینجوری بری دلار توافقی بگیری
آشنا داشتی توی صرافیمن حدود 20 روز پیش گرفتم. بدون ثبت نام.
نه آشنا نداشتم. بهش گفتم توی سایت تایید نمیشه. گفت نیازی به اون سایت نیست. بیا تا بهت بدم.آشنا داشتی توی صرافی
امکانش هست اسم صرافی رو پیام خصوصی بگیدنه آشنا نداشتم. بهش گفتم توی سایت تایید نمیشه. گفت نیازی به اون سایت نیست. بیا تا بهت بدم.
داداش رفتم بیرون ازش پرسیدم. دیگه بدون ثبت نام نمیدن. برای ثبت نام هم از چند نفر پرسیدم گفتن خیلی سخته چندین بار باید امتحان کنی تا موفق بشی.امکانش هست اسم صرافی رو پیام خصوصی بگید
من به هر صرافی زنگ زدم گفت باید ثبت نام کنی
ممنون. 20 بار ثبت نام کردم. رد میشهداداش رفتم بیرون ازش پرسیدم. دیگه بدون ثبت نام نمیدن. برای ثبت نام هم از چند نفر پرسیدم گفتن خیلی سخته چندین بار باید امتحان کنی تا موفق بشی.
این دلار توافقی مالیات داره؟یعنی چی! من هر صرافی زنگ زدم گفت باید ثبت نام کنی! همینجوری نمیشه! مگه میشه همینجوری بری دلار توافقی بگیری
علاوه بر دلال بیشتر طلافروشام میخرنیعنی اگه دو نفر باشیم و 6 هزار دلار بخریم با قیمت 36500 و بفروشیم 39600 تو یه روز 12 میلیون سود می کنیم؟
حالا خریدیم به کی متیونیم بفروشیم دلار رو؟ جای مطمین هست که بخره؟
آخرین قیمت:
دلار 42000
یورو 44710
بله احتمالا 42 یک اصلاح داره ..بازار فلا وارد اصلاحیه شده / و اینکه دولار نباید بالای 42 تومن رو لمس کنه * میگیری که چی میگم.....