این دگ کمبود بودجه نیست،فروپاشی اقتصادییکی با بورس کمبود بودجه رو جبران کرد و یکی هم الان داره با دلار، طلا و ماشین جبران میکنه!
بودجه که درست شد میارنش پایین
اقتصاد که فروپاشیدهاین دگ کمبود بودجه نیست،فروپاشی اقتصادی
در بهترین حالت اصلاح روی ۴۰-۴۲ باش به نظرم نه کمتراقتصاد که فروپاشیده
ولی این بالا رفتن یهویی قیمتا برای جبران کسری بودجه هست.
دقیقا بازی که روحانی با بورس سر مردم اجرا کرد رو دارن با دلار، سکه و ماشین اجرا میکنن.
فروختناشون که تموم شد اعلام میکنن که بهره بانکی 30 درصد میشه و اینجوری هم دلار و هم طلا رو میکشن پایین.
دوباره از مردم میخرن...به همین آسونی نوسان میگیرن...کاری که توی بورس خیلی وقته انجام میدن.
بنظر خودم توی این قیمتا خریدن منطقی نیست و احتمال اینکه اسیر نوسان گیری ج.ا بشیم زیاده.
اصلاح قیمت احتمالا تا محدوده 30-35 تومن خواهد داشت و بعد دوباره با شیب ملایم بالا خواهد رفت
کسی سود نکرده فقط اونی که قیمت پایین خریده ارزش پولش حفظ شده اینو باید به این اساتید گفت که سیگنال میدن.
این 2000دلار سهمیه ای کجا میشه خرید ؟الان با سهمیه 2000 دلار یا یورو که هر شخص (هر کد ملی) میتونه به قیمت توافقی از صرافیها بخره و اون را در بازار آزاد بفروشه، بین 6 تا 7 میلیون تومن هر شخص میتونه پول بدست بیاره بدون کار یا دردسر خاصی!
مسلما خود دولت و حکومت از این موضوع مطلعه ولی چرا این فرصت را میده به مردم، کمی عجیب و مشکوکه!
شاید در بهترین حالت بشه فرض کرد که دولت هم می بینه که تورم خیلی بالاست و بسیاری از مردم درآمدشون پایینه، میگه از این طریق یه پولی (شبیه یارانه) به مردم بده که یه مدت با این 6-7 میلیون راضی بمونن! شاید هم هدف دیگه ای داره یا اصلا بهش خیلی توجه نمیکنه.
ولی سوال دیگه اینه که این اختلاف 6-7 میلیون تومان دقیقا از کی به کی میرسه؟ آیا دولت داره میده به مردم؟ یا مردمی که واقعا به دلار یا یورو نیاز دارن (مسافرها، تاجرها، ...)، اونها دارن این 6-7 میلیون را میدن به اشخاصی که به این دلارها نیاز ندارن!
داداش رفتم بیرون ازش پرسیدم. دیگه بدون ثبت نام نمیدن. برای ثبت نام هم از چند نفر پرسیدم گفتن خیلی سخته چندین بار باید امتحان کنی تا موفق بشی.
اینجا ثبت نام کن و بعد برو صرافی مورد نظر، بخر:این 2000دلار سهمیه ای کجا میشه خرید ؟
یه لگ زمانی داره. ولی مثلا مسکن به اندازه بقیه چیزها یا دلار رشد نکرده. چون قدرت خرید نیست. ولی نخود و لوبیا 5 برابر شده. چون براش مشتری پیدا میشه اما مقدار میاد پایین.به نظر من همونم ارزش پولش حفظ نشده فقط نسبت به کسانی که در قیمت پایین تر نخریدن در شرایط بهتری قرار داره، به دلیل اینکه دلار 10% افزایش پیدا میکنه اما پشمک حاج عبدالله 2 برابر میشه، کرایه کامیون و 10 چرخ 50% افزایش پیدا میکنه، لبنیات گرون میشه، خودرو 40% افزایش پیدا میکنه و الی آخر.
با این وجود چطور کسی که دلار خریده ارزش پولش حفظ میشه؟ دیگه قیمت ها بر اساس نرخ دلار نیست بر اساس باد هواست.
همه رو طلا بخرسلام
من 300 تومن الان دارم کسی پیشنهادی داره؟
حبوبات مثل نخود و لوبیا رو تا چند وقت میشه انبار کرد و خراب نشن؟یه لگ زمانی داره. ولی مثلا مسکن به اندازه بقیه چیزها یا دلار رشد نکرده. چون قدرت خرید نیست. ولی نخود و لوبیا 5 برابر شده. چون براش مشتری پیدا میشه اما مقدار میاد پایین.
یا ماشین بیشتر از دلار رشد کرده به خاطر سیاست های دولت
بانکها سودو ۲۳درصد کردن قیمت دلار جاش امنه فعلا پایین بیا نیست تا عید بیشتر هم میشه
نه انقدر خیلی کم اونم بخاطر عوض شدن رییس آخورامروز کاهش قیمت دلار خواهیم داشت
نه انقدر خیلی کم اونم بخاطر عوض شدن رییس آخور