• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
مرسی از اطلاع رسانی. :)
قیمت دلار توافقی چنده؟ خبر دارید؟
ارزش داره بریم ثبت نام کنیم و توافقی بخریم و آزاد بفروشیم؟ تفاوتشون چنده؟
قیمت توافقی ایجاست
با بازار حدود ۳۰۰۰ تومن تفاوت داره
اگر بتونید پیدا کنید (که تقریبا بعیده) حدود ۵-۶ میلیون سود می کنید

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
قیمت توافقی ایجاست
با بازار حدود ۳۰۰۰ تومن تفاوت داره
اگر بتونید پیدا کنید (که تقریبا بعیده) حدود ۵-۶ میلیون سود می کنید
دو هفته قبل که من خریدم و فروختم، بله در هر یورو بیشتر از 3000 تومن هم تفاوت بود که جمعا میشد بیشتر از 6 میلیون!
ولی الان فکر میکنم کمتر شده. همین الان دلار را تو سایت بالا زده 38200 ولی بازار آزاد حدود 41000 فروش است که مسلما خرید کمتره و شاید حدود 2500 تومن بشه اختلاف در هر دلار. البته باز هم خوبه!
حالا چرا میگید نمیشه پیدا کرد؟! من همین امروز ثبت نام کردم و تایید شد و دو روز دیگه، دوشنبه، میتونم برم بگیرم. مگه نمیدن؟! نکنه بازی دربیارن؟! دو هفته قبل که دادن!

یه نکته بدی که وجود داره، یه نوشته هایی روی در صرافیها زده که برای سوداگری دلار نخرید وگرنه یارانه ماهیانه تون ممکنه قطع بشه! حالا نمیدونم تهدیده توخالیه یا واقعا ممکنه دولت همچین کار کثیفی را انجام بده!!!

dollar1.jpg!

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
دو هفته قبل که من خریدم و فروختم، بله در هر یورو بیشتر از 3000 تومن هم تفاوت بود که جمعا میشد بیشتر از 6 میلیون!
ولی الان فکر میکنم کمتر شده. همین الان دلار را تو سایت بالا زده 38200 ولی بازار آزاد حدود 41000 فروش است که مسلما خرید کمتره و شاید حدود 2500 تومن بشه اختلاف در هر دلار. البته باز هم خوبه!
حالا چرا میگید نمیشه پیدا کرد؟! من همین امروز ثبت نام کردم و تایید شد و دو روز دیگه، دوشنبه، میتونم برم بگیرم. مگه نمیدن؟! نکنه بازی دربیارن؟! دو هفته قبل که دادن!

یه نکته بدی که وجود داره، یه نوشته هایی روی در صرافیها زده که برای سوداگری دلار نخرید وگرنه یارانه ماهیانه تون ممکنه قطع بشه! حالا نمیدونم تهدیده توخالیه یا واقعا ممکنه دولت همچین کار کثیفی را انجام بده!!!

مشاهده پیوست 1315743!
امروز همکار ما رفت بگیره قیمت رو بهش 39500 اعلام کرد صرافی و گفت قیمت سایت واسه مسافراست

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
امروز همکار ما رفت بگیره قیمت رو بهش 39500 اعلام کرد صرافی و گفت قیمت سایت واسه مسافراست
عجب! یعنی آیا اختلافی بین قیمت صرافی و بازار آزاد بود با این قیمت 39500؟ یعنی ارزش داره بخریم یا نه بیفایده است؟!

navidkid

Registered User
لایک‌ها
499
عجب! یعنی آیا اختلافی بین قیمت صرافی و بازار آزاد بود با این قیمت 39500؟ یعنی ارزش داره بخریم یا نه بیفایده است؟!
به نظر من بخرید یک مدت نگه دارید. قیمتها هر روز داره میره بالا..

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
این روزا همه درخواستها توسط صرافی ها تایید میشه چون اختلاف خیلی کم شده طالب نداره دلار توافقی نمیدونم معنیش چیه یا دلار توافقی یخیلی گرونه یا دلار آزاد قراره گرون شه!

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
درخواست من هم توسط صرافی برای ارز توافقی تایید شد حالا موندم بخرم یا نخرم اختلاف قیمت دلار توافقی و دلار آزاد ۲۵۰۰ تومن هست حالا بخری همون صرافی یا صرافی های دیگه راحت ازت میخرن ؟

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
درخواست من هم توسط صرافی برای ارز توافقی تایید شد حالا موندم بخرم یا نخرم اختلاف قیمت دلار توافقی و دلار آزاد ۲۵۰۰ تومن هست حالا بخری همون صرافی یا صرافی های دیگه راحت ازت میخرن ؟

حواست باشه اسکناس سفید بهت ندن قبلش زنگ بزن اگه همه رو آبی میدن بری بگیری

Invoker

Registered User
لایک‌ها
649
من امروز یه سکه تمام و یه نیم خریدم به قیمت 18850 تمام و نیم 9450

طلا فروش گفت اینارو ما خودمون پرس میکنیم و پشتش هم عیار 900 وزن هم 8/130 نوشته و سال هم 1386

میخام بدونم این چه نوع سکه ای حساب میشه ؟ و اینکه معتبره ؟

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
الان معلوم نیست این نرخ توافقی دقیقا چی هست و بر چه اساس بدست میاد؟!!
الان قیمتی که سایت بازار متشکل ارزی برای دلار اعلام کرده با قیمت بازار کمتر از 1000 تومان تفاوت داره و عجیبه که قیمت یورو را بالاتر از بازار آزاد اعلام میکنه!
خوب این یعنی چی؟ چرا یورو را باید اینقدر بالا اعلام کنه؟ با این اوضاع، دیگه این سهمیه 2000 یورویی ثبت نامی برای چیه؟!!
خودشون را مسخره کردن یا مردم را؟!

dollar2_1401-10-18.jpg

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
الان معلوم نیست این نرخ توافقی دقیقا چی هست و بر چه اساس بدست میاد؟!!
الان قیمتی که سایت بازار متشکل ارزی برای دلار اعلام کرده با قیمت بازار کمتر از 1000 تومان تفاوت داره و عجیبه که قیمت یورو را بالاتر از بازار آزاد اعلام میکنه!
خوب این یعنی چی؟ چرا یورو را باید اینقدر بالا اعلام کنه؟ با این اوضاع، دیگه این سهمیه 2000 یورویی ثبت نامی برای چیه؟!!
خودشون را مسخره کردن یا مردم را؟!

مشاهده پیوست 1315851
این دلار توافقی یک شوکی بود که به ملت بگن دستمون پره و میخوایم دلارهامون رو بهتون بندازیم و بعد میاد پایین
تا حدی هم جواب داد وگرنه قیمت دلار با توجه به تورم باید حداقل 50 میبود
الانم کفگیر ته دیگ خورده و اگه اون اتفاق مهم 29 ژانویه رو اروپا انجام بده دلار میره بالا 50

damino

Registered User
لایک‌ها
74
امروز درخواست خرید منم تایید شد. زنگ زدم صرافی راجع به همین دلار سفید یا آبی. که گفتش چند برگ دلار سفید هم میدن. نمی دونم برم بگیرم یا نه؟؟؟

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
امروز درخواست خرید منم تایید شد. زنگ زدم صرافی راجع به همین دلار سفید یا آبی. که گفتش چند برگ دلار سفید هم میدن. نمی دونم برم بگیرم یا نه؟؟؟
دوست من! آبی یا سفید بودن دلار خیلی مهم نیست. هر دو کاملا معتبرند ولی سفید یه مقدار قیمتش پایینتره، فکر کنم هر دلار حدود 40-50 تومن که اصلا مهم نیست. این مسخره بازیهای سفید و آبی فکر کنم فقط برای ایران و ایرانیها است! خوشبختانه ما ایرانیها تو همه چیز با مردم دنیا فرق داریم و جداییم! :mad:
مهم اینه که تفاوت نرخ آزاد با نرخ توافقی چنده؟ آیا اصلا ارزش داری بری بگیری یا نه؟
نکنه بخاطر مثلا 500 تک تومن در هر دلار، بری بگیری و بعد یارانه ات را قطع کنن! :D:p

ببین مردم کشور را چطور باهاشون برخورد میکنن! اگه بری 2000 دلار، دقت کنید فقط 2000 دلار، بگیری که ارزش پولت حفظ بشه، ممکنه بیان یارانه ات را قطع کنن!
واقعا بی احترامی است به مردم! شرم آوره این کارهای دولت!

بالا