navidkid
Registered User
فعلا خبری نیستاونوقت مردم میتونن با این نرخی که این مرکز گذاشته دلار بخرن؟با نمادین هست قیمتش؟
فعلا خبری نیستاونوقت مردم میتونن با این نرخی که این مرکز گذاشته دلار بخرن؟با نمادین هست قیمتش؟
بخدا تمام اینکارا بی فاییده هست تا با دنیا از در دوستی در نیان هیچی درست نمیشهفعلا خبری نیست
دیگه بعد از اعتراضهای ایران برجام از بین رفته و امریکا هم گفت ما اولویتمون مردم هستن. تازه تحریمهای جدید هم طرفای عید میاد. قراره پرونده ایران رو ببرن به شورای امنیت دلار تا 70 پیش میره و بعدش 100 ...بخدا تمام اینکارا بی فاییده هست تا با دنیا از در دوستی در نیان هیچی درست نمیشه
حالا در اینده خواهید دید حرف من چقدر درسته
چاهی که آب دستی توش بریزن فاییده ای نداره چاه باید از خودش اب داشته باشهدیگه بعد از اعتراضهای ایران برجام از بین رفته و امریکا هم گفت ما اولویتمون مردم هستن. تازه تحریمهای جدید هم طرفای عید میاد. قراره پرونده ایران رو ببرن به شورای امنیت دلار تا 70 پیش میره و بعدش 100 ...
مگه توی ایران غیر از دلار و یورو و دینار چیز دیگه ای هم گیر میاد ؟دوستان من میخوام فرانک سوییس بخرم.
اونو میدن ؟؟ یا همه ارزای کشورهای دیگه فروش آزادش ممنوع هست
مگه توی ایران غیر از دلار و یورو و دینار چیز دیگه ای هم گیر میاد ؟
دوستان من میخوام فرانک سوییس بخرم.
اونو میدن ؟؟ یا همه ارزای کشورهای دیگه فروش آزادش ممنوع هست
من از سهمیه 2000 دلاری که قبلا بود، یه مقداریش رااستفاده کردم. آیا میتونم برم و دلار جدید بگیرم؟ یا باید صبر کنم سال بعد برم؟
کسی میدونه ؟سلام دوستان یه راهنمایی
آیا یورو هم رنگ های مختلف داره یا همشون یکی است ؟ مثل دلار که آبی است
بین دلار و یورو کدام امن تر است که یه موقع تقلبی ندن ؟
آیا برای تشخصی دلار و یورو میشود از همین خودکارا که نور uv نور ماورا بنفش دارن استفاده کرد ؟ آیا دلار و یورو میشود با همین نور نور ماورا بنفش شناخت ؟
ممنون