ARASH66110
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 13
- لایکها
- 5
الان سوال اصلی اینه که رو چی قیمتی بفروشیم 60 یا بالاتر چون یک اصلاح بزرگ قطعا داره دلار .50 حداقل هست.
عمرا ارزون بشه کلا دارایم 5 دلار هست اونم کلکسیونی ولی محاله زیر 50 بیادوقتی حباب سکه رو بردن رو 10 ملیون بعد بدون تغییر قیمت دلار شما ممکنه 10 ملیون به راحتی ضرر کنید.
دلار قطعا یک اصلاح بزرگ داره .این که کی شروع بشه مشخص نیست ولی حداقل اصلاح 20 تا 30 تومنه.
قیمت دلار دیروز که تغییری نداشت همون 58 بود امروز فک کنم 56 شده حالا این اصلاح کوچیکه هست یا بزرگه ......
منظورم از حداقل اصلاح 20تا30 این نبود که دلار میشه 20 یا 30!!!!!!!!!!وقتی حباب سکه رو بردن رو 10 ملیون بعد بدون تغییر قیمت دلار شما ممکنه 10 ملیون به راحتی ضرر کنید.
دلار قطعا یک اصلاح بزرگ داره .این که کی شروع بشه مشخص نیست ولی حداقل اصلاح 20 تا 30 تومنه.
قیمت دلار دیروز که تغییری نداشت همون 58 بود امروز فک کنم 56 شده حالا این اصلاح کوچیکه هست یا بزرگه ......
عمرا ارزون بشه کلا دارایم 5 دلار هست اونم کلکسیونی ولی محاله زیر 50 بیاد
یک چیزی رو گفتی محال که حتی یک ماهم نشد نقض شد.عمرا ارزون بشه کلا دارایم 5 دلار هست اونم کلکسیونی ولی محاله زیر 50 بیاد
کلا تو بازارهای مالی چه ارز (فارکس)چه دیجیتال(دیجیتال) چه استاک مارکت اینایی که کوتاه مدت میخان سود کنن طبق امار بروکرها 90 درصد ضرر میکنن.دلار و سکه سقوط کرد
دولت همیشه یه کار میکنه هم وقتی قیمت میره بالا مردم ضرر کنن هم وقتی قیمت میاد پایین
این وسط فقط خودش سود میکنه
بازار و اقتصاد ایران رو تحلیل تکنیکال و فاندامنتال نمیشه کردکلا تو بازارهای مالی چه ارز (فارکس)چه دیجیتال(دیجیتال) چه استاک مارکت اینایی که کوتاه مدت میخان سود کنن طبق امار بروکرها 90 درصد ضرر میکنن.
کسایی هم که دید بلند مدت دارن ضرر نمیکنن معمولا مخصوصا (دلار-ین و طلا که دارایی های امن هستن)
در کوتاه مدت مقاومت 50 مشخص بود راحت نمیشکنه. .در نتیجه قیمت بالای 50 فرصت خروج بود
به همین سادگی.
توافق ایران و عربستان اگه بیشتر از برجام نباشه کمتر نیست خیلی تاثیر گذارهبازار و اقتصاد ایران رو تحلیل تکنیکال و فاندامنتال نمیشه کرد
یک اقتصاد مریض و داغون که با کوچکترین خبر، یه تکون اساسی میخوره
من شخصا فکر میکنم این کاهش دلار، فقط جو روانی (چندتا خبر توافق و ...) داره و بعد عید به روال قبلش (بالای ۵۰ تومن) بر میگرده
چرا باید در بلندمدت توافق با کشوری مثل عربستان تاثیر بذاره؟توافق ایران و عربستان اگه بیشتر از برجام نباشه کمتر نیست خیلی تاثیر گذاره
تازه فکر کنین این خبرشه وقتی عملی بشه خیلی روند رو کاهشی میکنه
حرفتون کاملا درسته کدخدای اصلی کسی دیگه ای هستچرا باید در بلندمدت توافق با کشوری مثل عربستان تاثیر بذاره؟
پایبندی اتحادیه اروپا به برجام کوچکترین اثری نداشت، چطور توافق عربستان کمک کننده میشه؟