• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mussi88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از اینجا هم دارم نا امید میشم. مدتهاست اینجا را میخونم. هیچ وقت پست نکرده بودم چون حالیم نیست این داستانا. تا امروز، آخرین فرصتم برا خرید فردا بود. صبح دیدم خر تو خره گفتم به قول این اخویمون صبر کنم که ناگهان رو هذ دلار 140 تومن رفت تو پاچم. از لحاظ منطقی باید یه کم بیاد پایین ولی الان صراف به من 2300 میفروشه! دیدم یه دوستی قیمت زده 1400 خورده ای! کاش یکی هم به من این قیمت میفروخت

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
نرخ ارز
1f3aaf82-a96f-c6c9.jpg

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
بهترين كاري كه ميشه كرد تو اين وضعيت همونطور كه امريكا داره بدون پشتوانه دلار چاپ ميكنه
بانك مركزي بياد دلار چاپ كنه يواشكي بريزه تو بازار و اينكه دلار از لحاظ امنيتي و برگ اسكناس تو ضعيف بودن معروف هست پس نميتونه كار سختي باشه ...
حالا كه خر تو خر باس كاراي خركي انجام داد
بالا رفتن دلار به ضرر همه تموم ميشه

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
بهترين كاري كه ميشه كرد تو اين وضعيت همونطور كه امريكا داره بدون پشتوانه دلار چاپ ميكنه
بانك مركزي بياد دلار چاپ كنه يواشكي بريزه تو بازار و اينكه دلار از لحاظ امنيتي و برگ اسكناس تو ضعيف بودن معروف هست پس نميتونه كار سختي باشه ...
امریکا بدون پشتوانه دلار چاپ میکنه؟!
منبع لطفا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

چیییییییییییییی؟دلار چاپ کنه ؟:wacko::lol:
مارو ببین با کیا شدیم 70میلیون :دی

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
شما بودید که خط و نشون میکشیدید ارزون میشه؟

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
چیییییییییییییی؟دلار چاپ کنه ؟:wacko::lol:
مارو ببین با کیا شدیم 70میلیون :دی

من ميترسم به شما بگم تو بن بشم
شما كه حرفت در رو داره ببين چرا تنظيمات منو قفل كردن

دلار چاپ كنند ، همچين حرف نا مربوطي دور از دسترسي نزدم زدم ؟ باور كردنش سخته ؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
چاپ دلار تقلبی، یاد داستانی افتادم. یه سال سیل اومد همه محصول پنبه رو آب برد. رفتن پیش پادشاه گفتن یه فکری بکن که به خاک سیاه نشستیم، پادشاه تاملی کرد و گفت، پشم باید کاشتن.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
من فکر کنم بالا رفتن امروز دلار کار دولته !میخواد تشنج ایجاد کنه که نرخ بالای ارز دولتی رو مثبت نشون بده !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
واقعا متاسف هستم که اینجا نمیتوانید نظرات من رو بشنوید و آی دی قبلی من رو بن کردید :hmm:

چون پست هاتون بی پایه و اساس هست . مشخص هست از فرد نزدیک به دولت در میاد . هیچ گونه تحلیل عقلانی نداره . موقعی هم که سناریو دولت خراب میشه و دقیقا نشون میده که تمامی کاراهاش کشک هست و تنها در جهت کاهش ارزش چول ملی و رانت دولتی برای پر کردن جیب دور و بریاش هست باز هم در کمال وقاحت میایید طرفداری میکنید .

در ضمن کره شمالی در مقابل چیزی مقاومت نمیکنه . یه مشت کومونسیت بی شعور هستن که کلا باید همشون رو از بین برد . در دنیا 2 نکبت اساسی وجود اولی : کومونیست 2-حکومت هایی که بر پایه دین هستن چه مسیحیت که 600 سال اروپا رو سلاخی کرد چه یهودیت که کثافتی که دین یهود در تاریخ به بار اورده و هنوز هم میاره و سوم اسلام که نمونه بارزش الان داره توی همین ممکلت انجام میشه و همچنین عربستان که اشخاصی با سطح فکر امثال شماها دارن اونجا پیاده میکنن برای مثال زنان حق رانندگی ندارن ! واقعا از طرز فکری خودت و امثال خودت خجالت نمیکشی ؟

در ضمن کسی طرف شماست که هم تحصیل کرده همین اقتصاد هست که داره به گند و گه ترین شکل ممکنش توی این مملکت پیاده میشه دوم دارای مدرک دکترا این اقتصاد و بانکداری هستم و در ضمن چشم و گوشم هم بسته نیست و در ضمن ذوب در چیزی نیستم

شما الان ببینید
الان کشور کره شمالی یک تنه در مقابل استکبار جهانی ایستاده است و در دنیا حرفی برای گفتن ندارد. ببینید این کشور چقدر از لحاظ نظامی پیشرفت نموده که حتی ابرقدرت جهان آمریکای جهانخوار هم نمیتواند حتی اسم کره شمالی را بیاورد. باید الگویی برای ما باشد
بیبنید چقدر فساد در آنجا کم است که حتی یک نفر به سلاح استکبار (ماهواره) دسترسی ندارد

در ضمن این کشور ابله که داره به وسیله بزرگترین ابله دنیا اداره میشه اون کشور بزرگترین کاری که توش همه نظامی هستن تمام بچه های میرن مدرسه **** جمع از سن ده سالگی . کجای این کشور گه باید برای من ایرانی که از برترین نژاد تاریخ هستم بشه الگو ؟ کره شمالی که داره توش بحران مواد غذایی داره بیداد میکنه ؟ تو مطمئنی حالت خوبه که میگه اونجا فساد بی داد نمیکنه ؟ اون **** کره شمالی بی شرف که توی کاخ زندگی میکنه و مردم کره شمالی روسائی هاش که در بدترین شرایط دارن زندگی می کنن ؟ ساحل های اون کشور به وسعت 30 کیلومتر مجهز به سیم های خار دار و شبها برق توی آبهای ساحلی میاندازن که کسی از این کشور گه فرار نکنه ؟ تو مطئنی حالت خوبه یا همه رو اینجا خر فرض کردی ؟
در ضمن فساد در کشورهای بسته سر به فلک میکشه . چون داری خشک پاره میکنی هی اسلام اسلام میکنی اینو میگم بهت مرحوم طالقانی یه حرف زد گفت همون جامعه مثل مسجد هست همون جور که مسجد مستراح داره جامعه هم باید داشته باشه . در ضمن ماهواره و اینترنت سلاح استکبار نیست . تا تعریفت از استکبار چی باشه . اگر قشر مثل تو میخوان که همه چش و گوش بسته باشن در واقع استکبار یعنی تو و هم فکرات چون مردم رو خر فرض کردید و میخوایید چش و گوششون بسته باشه . رابطه باید با تمام دنیا برقرار باشه و اون هم تلطیف شده . شعار های مرگ بر فلان فلان قدیمی شده و باید ریخت دور . سیاست درست مرگ و رفاه رو برای شهروندان اون کشور به همراه میاره

در ضمن تا تموم شدن مدت بن یوزر اصلیت صبر میکنی من بعد این اگر یک مالتی یوزر دیگه بسازی مدت زمان بن شما که یک ماه بود به بن کامل تبدیل میشه و فعالیت در این انجمن رو اگر 1000 تا ایدی هم بسازی برات میکنم خواب و خیال . مدت زمان بن شما که تموم شد حق داری فعالیت کنید ولی بدون این نمونه پست ها . هر کاربری هر پستی بزنه که شعور جمعی توهین کنه محکوم به بن شدن هست حالا میخواد مثل شما با این طرز تفکرات باشه یا اصن لاییک باشه .

شما اگر یک ماه مرغ نخورید اتفاقی می افتد؟ یعنی این قدر شکم پرست شدید؟

شما واقعا وقاحت رو حد اعلاش رسوندید . خجالت نمیکشی ؟ :blink:
یعنی مملکتی که 80% جدول مندلیف و پنجمین تولید کننده نفت و دومین ذخایر گازی دنیا رو دنیا رو داره باید قیمت مرغ توی این ایران 3 برابر آمریکا باشه ؟

برادر کلا نظرت درباره آینده این مملکت چیه؟

کره شمالی مسیر اصلاحات را طی میکند. نباید فراموش کرد که کیم جونگ اون، **** جوان کره شمالی سالهای نوجوانی را در سوئیس زندگی کرده است و هرچه قدر هم در این دوران تحت کنترل بوده باشد زندگی در محیط سوئیس که بزرگترین دموکراسی جهان محسوب می شود و مردم از آزادی های گسترده ای برخوردار هستند می تواند بر ذهنیت و عقاید او تاثیر گسترده ای گذاشته باشد. بنابراین به نظر می رسد **** کره شمالی از اعطای آزادی های اجتماعی به مردم کره شمالی چندان ناراحت نباشد.

یعنی شما همه رو اینجا خر فرض کردید . عبارت دیگه ای نمی تونم پیدا کنم . دارم وقت میزارم به پستهای مزخرفتون جواب میدم که فک نکنید خر زیاد هست :eek:

مهم اسم وقایع تاریخی نیست، مهم شرایط حساس مملکت ماست. چه این شرایط شعب ابی طالب باشد، چه به فرمایش **** فرزانه انقلاب - اما ***** ای: شرایط بدر و خیبر... اما به گفته آقا ما به سوی پیشرفت هستیم
**** معظم انقلاب اسلامي: كشور در حال پيشرفت است و هيچ بن‌بست و مشكل برطرف نشدني در حركت رو به جلو ملت ايران وجود ندارد.
مقام معظم رهبري: ملت ايران در وسط ميدان است و مشكلات و فشارها، كوچك‌تر از تصميم، اراده و آرمان‌هاي اين ملت است.

حرفی رو از هیچ کسی تحریف نکن . همین شخص اول مملکت گفته که معیشت مردم در اولیت هست . دقیقا حرف خودش هست که اگر معیشت و رفاهی نباشه دینی هم وجود ندارد . تراوشات مغزی خودتون رو به صورت بسیار مسموم هست به عنوان نظر به هیچ عنوان به این صورت بیان نکنید . برای منبع هم رجوع کنید به : http://forum.persiantools.com/t273432.html#post5243301
دفه آخرت باشه که مثل رحیم مشائی چیزی رو تحلیل میکنی

آقا، چرا هیچکی منا آدم حساب نمیکنه؟ صبح 2100 تومن نخریدم، ظهر 2200 خریدم. الان از صرافه پرسیدم گفت نمیفروشم اما اگه خاستی 2300! بعد یکی میاد در مورد مرغ نطق میکنه 200 نفر جواب میدن!

برادر اندکی صبر کن سحر نزدیک است
به زودی شاهد دلار 1600 تومانی خواهیم بود

100 البته این هم رکبی جدید هست فقط برای خودشون . اگر بانک بیاد به نرخ 1600 تومنی مثل همین 2 سال پیش به مردم عادی به راحتی دلار بده میشه ارز تک نرخی اگه نه میشه رکب به راحتی هم ارز میره بالای 2500 تومن

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان گرام لطفا اسپم رو کوت کنید چون با عرض شرمندگی مجبورم پست شما رو هم پاک کنم

بالا