تورو خدا یکی بیاد جمع کنه این اسپمرهارو !!!!!!!
http://www.sarafitehran.com/
صرافی تهران دوباره قیمت هارو گذاشت
کد:http://www.sarafitehran.com/
یعنی الان این قیمت میفروشه؟
امریکا بدون پشتوانه دلار چاپ میکنه؟!بهترين كاري كه ميشه كرد تو اين وضعيت همونطور كه امريكا داره بدون پشتوانه دلار چاپ ميكنه
بانك مركزي بياد دلار چاپ كنه يواشكي بريزه تو بازار و اينكه دلار از لحاظ امنيتي و برگ اسكناس تو ضعيف بودن معروف هست پس نميتونه كار سختي باشه ...
حالا كه خر تو خر باس كاراي خركي انجام داد
بالا رفتن دلار به ضرر همه تموم ميشه
بهترين كاري كه ميشه كرد تو اين وضعيت همونطور كه امريكا داره بدون پشتوانه دلار چاپ ميكنه
بانك مركزي بياد دلار چاپ كنه يواشكي بريزه تو بازار و اينكه دلار از لحاظ امنيتي و برگ اسكناس تو ضعيف بودن معروف هست پس نميتونه كار سختي باشه ...
بهترين كاري كه ميشه كرد تو اين وضعيت همونطور كه امريكا داره بدون پشتوانه دلار چاپ ميكنه
چیییییییییییییی؟دلار چاپ کنه ؟:wacko::lol:
مارو ببین با کیا شدیم 70میلیون :دی
شما بودید که خط و نشون میکشیدید ارزون میشه؟
واقعا متاسف هستم که اینجا نمیتوانید نظرات من رو بشنوید و آی دی قبلی من رو بن کردید :hmm:
شما الان ببینید
الان کشور کره شمالی یک تنه در مقابل استکبار جهانی ایستاده است و در دنیا حرفی برای گفتن ندارد. ببینید این کشور چقدر از لحاظ نظامی پیشرفت نموده که حتی ابرقدرت جهان آمریکای جهانخوار هم نمیتواند حتی اسم کره شمالی را بیاورد. باید الگویی برای ما باشد
بیبنید چقدر فساد در آنجا کم است که حتی یک نفر به سلاح استکبار (ماهواره) دسترسی ندارد
شما اگر یک ماه مرغ نخورید اتفاقی می افتد؟ یعنی این قدر شکم پرست شدید؟
برادر کلا نظرت درباره آینده این مملکت چیه؟
کره شمالی مسیر اصلاحات را طی میکند. نباید فراموش کرد که کیم جونگ اون، **** جوان کره شمالی سالهای نوجوانی را در سوئیس زندگی کرده است و هرچه قدر هم در این دوران تحت کنترل بوده باشد زندگی در محیط سوئیس که بزرگترین دموکراسی جهان محسوب می شود و مردم از آزادی های گسترده ای برخوردار هستند می تواند بر ذهنیت و عقاید او تاثیر گسترده ای گذاشته باشد. بنابراین به نظر می رسد **** کره شمالی از اعطای آزادی های اجتماعی به مردم کره شمالی چندان ناراحت نباشد.
مهم اسم وقایع تاریخی نیست، مهم شرایط حساس مملکت ماست. چه این شرایط شعب ابی طالب باشد، چه به فرمایش **** فرزانه انقلاب - اما ***** ای: شرایط بدر و خیبر... اما به گفته آقا ما به سوی پیشرفت هستیم
**** معظم انقلاب اسلامي: كشور در حال پيشرفت است و هيچ بنبست و مشكل برطرف نشدني در حركت رو به جلو ملت ايران وجود ندارد.
مقام معظم رهبري: ملت ايران در وسط ميدان است و مشكلات و فشارها، كوچكتر از تصميم، اراده و آرمانهاي اين ملت است.
آقا، چرا هیچکی منا آدم حساب نمیکنه؟ صبح 2100 تومن نخریدم، ظهر 2200 خریدم. الان از صرافه پرسیدم گفت نمیفروشم اما اگه خاستی 2300! بعد یکی میاد در مورد مرغ نطق میکنه 200 نفر جواب میدن!
برادر اندکی صبر کن سحر نزدیک است
به زودی شاهد دلار 1600 تومانی خواهیم بود
دوستان گرام لطفا اسپم رو کوت کنید چون با عرض شرمندگی مجبورم پست شما رو هم پاک کنم