• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
اگه دلار رو 2000 تومن بکنن و به همه بدن مطمئن باشید اوضاع خیلی بهتر میشه ، حتی 2500 هم نرخی است که میتونه اوضاع رو ردست کنه ، درسته خیلی بد میشه ولی مثل آمپلو می مونه ، باید درد دلار 2500 تومنی رو بکشیم تا اثر کنه

اگر به همه بدن اره !!!!!! ولی دولت با قطع ارز مسافرتی و ارز واردات(برای اولویت های 3 به بعد) و تکاپو برای قطع ارز دانشجویی و .... نشون داد قرار نیست به کسی ارز بده !!!!!!!

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
اگه دلار رو 2000 تومن بکنن و به همه بدن مطمئن باشید اوضاع خیلی بهتر میشه ، حتی 2500 هم نرخی است که میتونه اوضاع رو ردست کنه ، درسته خیلی بد میشه ولی مثل آمپلو می مونه ، باید درد دلار 2500 تومنی رو بکشیم تا اثر کنه

درودی دوباره. دوست خوبم دلار مگه واحد ارز ایرانه که همینجوری بدن ؟ باید چیزی بدن تا دلار وارد بشه. این یعنی محدودیت منابع. تقاضای ماهانه زیاد.
حاضرم قسم بخورم که دلار 5000 تومنی هم دوای درد ایران نیست. پایه های اقتصاد ایران روی پنبه هست. یه روز مرغ میاد تنه این اقتصاد رو می لرزونه یه روز تخمش.
ای کاش می تونستم بصورت روشن توضیح بدم از آینده ای واقعا هراسناک که تک تک ما توی بوجود اومدنش نقش داشتیم.
تنبلی، تن پروری و تمسخر دنیا
یه ملت بی عرضه که بخوام یا نخوام خودمم جزعش هستم. چون منم مثل اون مدیر با همین فرهنگ بزرگ شدم.
مشکل اقتصاد ما هم فرهنگه که بهش توجه نشد. شک نکن دلار هم 5 تومن بشه این قوانین کهنه و کاغذبازی چنان قابلیت اجرائیش رو از بین می برن که باز می گن ای کاش 10 هزار تومن بشه حله...
چون خیلیا از این بازی ارز در راستای منافع شخصیشون سود می برن

اینجا رو لطفا ببینید
کد:
http://www.2rism.net/plugins/forum/forum_viewtopic.php?1049
راهنمای سفر و گردشگری: انجمن ها / گوناگون / فضا پیمای «وُیوجر یک Voyager ۱» به لبه منظومه شمسی رسید[/url]
این اصلا شوخی نیست. اصلا شوخی نیست. سالی که من متولد شدم 1356 یه فضا پیما ساختند فرستادن داره از منظومه شمسی خارج می شه.
و طی این سالها این پروژه داره مدیریت می شه. این یعنی فرهنگ، دانش، خرد و همکاری گروهی
فک کن اون موقع چی ساختند که الان با این همه فاصله می تونند امواجش رو بگیرن !
آیا می دونید چرا اروپا در حال نابود شدنه؟ فقط یه ذره اومد خواست یورو رو در مقابل دلار آمریکا قرار بده و بر اساس قانون قدرت، خواست قدرت نمائی کنه، اما حقیقت رو فهمید طوری که اتحادیه اروپائی در حال متلاشی شدنه !
و در لحظه آخر باز این آمریکاست که دست اروپا رو می گیره و ناجیش می شه.
چرا ؟
به این دلیل که اگه بیژن توی ایران بود
اگه پیر امیدیار مالک ebay در ایران بود
اگه امید کردستانی معاون گوگل در ایران بود
یا سکته می کرد
یا ورشسکته می شد جاش زندان بود
یا زیر آبش رو می زدن تا یه بچه راهنمائی رو جاش بگذارند

دوستان خوبم نه مشکل از نفته، نه مشکل از مرغه و نه مشکل از دلاره.
مشکل از ساختاره.

ملتی که بخاطر کمبود فرهنگش که بوی بد نفت می ده ارزش نخبه ها رو ندونست به اتهام مرفه بی درد بودن ، قرتی بازی و ... از ایران بیرونش کردند، امروز لایق چنین جایگاهی در اقتصاد ....................... و تمام ساختارهاست که مدیرانی نالایق میان برای ملت تصمیم می گیرن.

مهدی محمدی دهقانی
کارشناس مدیریت بازرگانی

Last edited by a moderator:

L00ti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان گفتم اگه به همه بدن 2500 تومنی رو اوضاع بهتر میشه ، نگفتم اگر نرخ رو بکنن 2500 بدون هیچ شرایطی که !
چرا بعضی ها پست رو دقیق نمیخونن؟
میدونم منبع ارز مثل قبل نداریم ولی بسیاری از این جو بازی کثیف دولته ، یعنی درصدی از وضع موجود حاصل بازی کثیف دولت هست که خودش میدونه داره چیکار می کنه و درصدی هم اوضاع بد موجود

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
همین الان یکی از آشناهام که با معاون وزیر روابطی داره و توی بانک ملی برو بیایی داره ازش سوال کردم گفت :
نرخ مرجع دلار : 1630 ، تحلیل دوستان چیه؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
خداحافظی با دلار 2000 تومنی :( خوب روزهای اخریه که دلار حدود این قیمت داره میچرخه
1-دولت میخواد رانت خوری کم بشه یا فقط ارز دست خودش باشه که خودش به قیمت ازاد هرچی میخواد به ملت بده نه اینکه یه سری واسطه گر هم این وسط سود ببرند!!!!
2-کسری بودجه یا همین یارانه ها که هر ماه دریافت میکنید کلی هم خوش حال هستید هم از مابد تفاوت همین دلاره به احتمال زیاد.
3-درزامد ارزی مثل قبل وجود نداره
4- تا وقتی امثال من نوعی وجود داره که دلار با قیمت 2500 تا 3000 تومن بخره چرا نده
5-ارزش پول ملی در این شرایط با این اقتصاد نابسمان در اولویت اخره اصلن مهم نیست اگه بشه کلن شاید جلو خروج ارز هم از کشور گرفته میشه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
به نظرم باید بره بالاتر ! حتی 2000 تومان هم گزینه مناسبی هست به شرطی که به همه بدن،
البته چون بودجه امسال با 1226 تومن بسته شده پس دستکاری نرخ مرجع برای دولت فرقی نداره ، فقط بادی یکی بگه که یه طور تعیین کنه که به همه بده دلار رو
در ضمن دلار مرجع بشه 2000 تومن دیگه دلار زیر بالش ها هم میاد وسط ،و روال عادی میشه
الان تو مملکت دلار زیاده منتها دست اهلش نیست ، یعنی دولت ، وارد کننده و... دست مردمی است که اغلب تا چند وقت قبل نمی دونستند دلار چه شکلیه

به همه بدن ؟
عزیزم اینا ارز ندارن مشکلشون اینه که آه در بساط ندارن حالا چه بشه 1000تومن چه بشه 3000 تومن ارزی در کار نیست .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به همه بدن ؟
عزیزم اینا ارز ندارن مشکلشون اینه که آه در بساط ندارن حالا چه بشه 1000تومن چه بشه 3000 تومن ارزی در کار نیست .
واقعا با شرایطی میشه اوضاع رو طوری کرد که همه چیز درست بشه
شرمنده دیگه حوصله تایپ ندارم و الا یه سریتوضیح میدادم
راحت میشه با دادن کار به کاردان مملکت رو گل و بلبل کرد با همه این تحریم ها و...

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
همین الان یکی از آشناهام که با معاون وزیر روابطی داره و توی بانک ملی برو بیایی داره ازش سوال کردم گفت :
نرخ مرجع دلار : 1630 ، تحلیل دوستان چیه؟

چه قیمت مناسبی!
پاشم برم تو کوچه شیرینی پخش کنم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
مملکت باید به قحطی ای چیزی برسه تا همه چیز تموم بشه , خوشبختانه در همین مسیر داریم حرکت میکنیم , یا باید این اتفاق بیفته یا اینکه چند دهه دیگه همین آشه و همین کاسه.
همین سوریه , با توپ و تانک افتادن به جون هم , قبلش دست خالی میرفتن به جنگ توپ و تانک , روزی صد نفر کشته میدادن هنوز به نتیجه نرسیدن , اونوقت کسایی مثل ما که طرف باتوم بلند کنه همه میرن خونه هاشون این مملکت چجوری باید درست بشه.
ولی ادمی که چیزی برای از دست دادن نداره از جونشم نمیترسه , کم کم این اتفاق می افته.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
كلا ما ايراني ها ادماي فوق ترسويي هستيم

جمله بسيار زيبايي وجود داره كه ميگه

كسي كه حفظ جان رو مقدم بر ازادي بداند لياقت ازادي را ندارد ...

خوب خودتون مقايسه كنيد با وضعيت فعلي...

طرف حاظره يكي سپر بلا كنه تا يه خش رو بدنش نيفته...انتظار چيو داريم ؟!

فقط بايد فرار كرد از اين خراب شده

============================================

اگه قرار باشه ارز 1600 تومني رو هم دست وارد كننده بدن هم دست مردم خوب چه كاريه يهو خود بانك تك نرخي ميكنه ديگه... كه البته نميتونه

قيمت ارز معلوم نيست چي ميخواد بشه ولي مطمئنن پايين نمياد

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
كلا ما ايراني ها ادماي فوق ترسويي هستيم

جمله بسيار زيبايي وجود داره كه ميگه

كسي كه حفظ جان رو مقدم بر ازادي بداند لياقت ازادي را ندارد ...

خوب خودتون مقايسه كنيد با وضعيت فعلي...

طرف حاظره يكي سپر بلا كنه تا يه خش رو بدنش نيفته...انتظار چيو داريم ؟!

فقط بايد فرار كرد از اين خراب شده

============================================

اگه قرار باشه ارز 1600 تومني رو هم دست وارد كننده بدن هم دست مردم خوب چه كاريه يهو خود بانك تك نرخي ميكنه ديگه... كه البته نميتونه

قيمت ارز معلوم نيست چي ميخواد بشه ولي مطمئنن پايين نمياد

همینه سینا جان اینا همش سیاه کاری بازیه متاسفانه خود مردم هم از این بازی خوششون اومده من نمیدونم چرا ملت اینجورین تا یه چیز گرون میشه حجوم میارن تا جا نمونند

Google

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دلار به هر قیمتی که (نسبت به 1226 تومان) برسه، رسما کاهش در آمد دولت (کاهش صادرات نفت) را به دنیا اعلام می کنه. یعنی داره با صراحت و به صورت عددی (و نه توصیفی) اعلام میکنه که تحریم ها تا چه حد تاثیر داشته.

مسئله دیگه ای که باعث تعجب من شده اینه: دولت (یا هر سازمانی) هر وقت می خواست چیزی را که باعث تغییرات گسترده در جامعه میشود را اعلام کند، تصمیم را وقتی اعلام می کرد که برای آن کاملا تصمیم گرفته بود. یعنی در شرایطی که هنوز تصمیم نهائی نگرفته بود جزئیاتی از آن را اعلام نمی کرد. مثلا همین دلار تک نرخی 1226 تومان
اما این بار از 10 روز قبل در حال اعلام شرایط آینده است. این ماجرا یک کم مشکوکه. من احتمال میدم دولت داره به نحوی بازار و مردم را بازی میدهد.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
چرا همه چیز رو گردن نفت می اندازید ؟
خدا نعمت به این خوبی داده ، ما نمی تونیم مدیریت کنیم
فکر کردید نفت نبود مثلا می شدیم سوئیس ؟ نه می شدیم کره شمالی ! همینطور که الان با این تحریم ها و فروش نرفتن نفت داره سرمون می یاد

مشکل بزرگ ، مدیرهای نالایق ، با رابطه و دزد هست ! همین و بس !
600 میلیارد دلار درآمد نفتی تو این 6 سال می تونستیم کشور اول خاورمیانه بشیم !

چون واقعا تمام بدبختی ما از نفته. اجازه بدید توضیح می دم.
دلیل اینکه مدیرای دزد وارد اقتصاد شدن بخاطر رانت نفته !

ای کاش کره شمالی می شدیم. من روزگاری وحشتناک تر از کره شمالی می بینم.

ضمن اینکه همه مشکلات ما از تعریف اشتباه از خداست. فکر کردیم نفت خدای ماست...
هر تنبلی کردیم که گفتیم توکل بر خدا و این نفت بود که چاره همه مشکلات ما بود و حالا این تعریف اشتباه از خداوند عزیز بدجوری کار دست ما داده.

این بخش رو لطفا دقت کنید : کشور سومالی مردمی مسلمان داره. اما الان مشغول دزدی دریائی هستند و همین ارتش ایران بارها کشتیهای اقتصادی ایران رو از دست دزدان مسلمان سومالیائی نجات داده.
مسلمان رو عمدا گفتم تا ببینید تفاوت ما و اونها نداشتن نفته. خب حالا با این تعریف ما ایرانیها از خدا باید گفت خداوند ظالمه که به فکر اونها نبوده تا به دزدی بیفتند !؟
خداوند ظالمه که به بعضیا بیشتر داده و به بعضیا کمتر.
اما در باور من اینطور نیست. خداوند مثل برابری زن و مرد امکانات متفاوتی به هر فردف هر جنسیت، هر قوم داده. مثل آفریقا که طلا و ثروتهای بیشمار داره اما توجه به رشد نمی کنه و استثمار می شه. یه مقاله هست به زودی در سایتم می گذارم با عنوان خوب بودن احمقانه که اگه وقت کنم درباره اش می نویسم و لینکش رو در پی تی قرار می دم.
یه مثال همیشگی که دارم می زنم. 2500 سال پیش ما ابرسازه تخت جمشید رو ساختیم و آمریکائی ها توی غار بودند.
و امروز آمریکائی ها کجا رسیدند و کشور عزیز ما ایران جولانگاه جنسهای بنجل چینی شده که اقتصاد و تولید ما رو ویران کرده.
چرا اونها از اونجا به اینجا رسیدند و ما از اینجا به اونجا ؟
جز خواستن و تلاش چیز دیگه ای نیست. اونها خواستند و تلاش کردند به اینجا رسیدند و ما خواستیم و تلاش کردیم کهبه اینجا رسیدیم. تلاش زیاد برای تنبلی.
بگذارید خیلی ساده و کوتاه بگم این بخش درباره خدا رو. خداوند درسته منابع بیشمار داره، اما خردی که من در خدا می بینم تعریفش از عدل اینه که تنها افراد و قومی که تلاش کنند تنها و تنها به نسبت تلاششون از این منابع سهم خواهند داشت.

نفت بود جایگزین تنبلی های ما شد. توی اداره به جای کار جوک گفتیم و نفت حقوق ما رو داد.

دوست خوبم نفت مثل هر چیز دیگه می تونه خوب یا بد باشه.
اگه نفت نداشتیم از اول کمی ویرانی داشتیم، اما الان که بهش شدیدا وابسته هستیم ویرانی های غیر قابل تصوری در تمامی ساختارهای اجتماعی، فرهنگی، امنیت و اقتصاد خواهیم داشت.
اگه نفت نداشتیم چشم طمع استثمارگران به ایران نبود و الان هزاران بار بهتر از کشور ترکیه می بودیم !
مصدق بخاطر نفت نابود شد. که همین مردمی که صبح درود بر مصدق می گفتند عصرش مرگ بر مصدق گفتند.
بخاطر پول، بی پولی همه چیز رو نابود می کنه حتی مذهب رو و کشور سومالی با مردم مسلمونش بهترین شاهد زنده برای آینده کشور ماست وقتی که نفت نباشه یا نفتش رو نخرند یا ماده ای ارزانتر و پاک تر از نفت ساخته بشه!

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
[h=1]شرایط برای تک نرخی کردن ارز مناسب نیست[/h]
تک نرخی کردن ارز در شرایط عادی اقتصادی هم لازم است و هم امکان‌پذیر اما با توجه به شرایط روز کشور اینکار میسر نیست و نتیجه ای جزء تورم افسارگسیخته نخواهد داشت. برآورد آن است که اگر امروز دلار مرجع 1226 و دلار آزاد 2000 تومان است اگر نرخ مرجع x تومان افزایش یابد نرخ بازار آزاد نیز به همان میزان افزایش خواهد یافت.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
این تورم کی باید تحمل کنه مردم مگه از پارسال تا حالا تورم 80 درصدی نبوده عادی شده اینم روش

آیا کسی هم اعتراض کرده؟
تا زمانی باید تحمل کرد که کسی اعتراض کنه.
همیشه اعتراض تعییر نیست. بعضی وقتها فقط میشه با نخریدن اعتراض کرد.
اگر یک مشت گاگول امروز دلار نمی خریدن قیمتش بیخود بالا نمی رفت. !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آیا کسی هم اعتراض کرده؟
تا زمانی باید تحمل کرد که کسی اعتراض کنه.
همیشه اعتراض تعییر نیست. بعضی وقتها فقط میشه با نخریدن اعتراض کرد.
اگر یک مشت گاگول امروز دلار نمی خریدن قیمتش بیخود بالا نمی رفت. !

شرمنده هااا ولی اگه این حرف رو بنده خدا مسلمان ایرانی میزد بقیه میومدن میگفتن ساندیس خور و.....
من خودم منتقدش هستم ولی انصافا بعضی مواقع ...

بالا