• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مشاهده پیوست 195440

توماس جردن، رییس قدرتمند بانک مرکزی سویس

در پی برنامه ریزی و مدیریت توانمند رییس بانک ملی سویس( که معادل مدیر بانک مرکزی ماست) دخائر ارزی سویس به 380 بیلیون دلار افزایش یاقت!! اما مشکل این است که این آقا الان نمی داند این پول را چطوری باید خرج کند!!

the Swiss National Bank is keeping reserves in cash after its policy to cap the franc swelled currency holdings by 50 percent in the four months through June to a record 365 billion francs ($380 billion)

بیا پیش جناب بهمنی پروفسور اقتصاد! تا بهشون یاد بدن چطور ارزش پولشونو دو هفته ای نصف کنن.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
با این خبر هایی‌ خوبی‌ که از یورو هر روز میاد بیرون (خرید قرض‌های بانکهای اسپانیا + تعهد یونان برای باز پرداخت قرض و ماندن در اتحادیه +...... ) امید زیادی برای جون گرفتن دوباره $/€ هست یعنی‌ همون 1.60 واسه دلار و0.95 واسه پوند.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
با این خبر هایی‌ خوبی‌ که از یورو هر روز میاد بیرون (خرید قرض‌های بانکهای اسپانیا + تعهد یونان برای باز پرداخت قرض و ماندن در اتحادیه +...... ) امید زیادی برای جون گرفتن دوباره $/€ هست یعنی‌ همون 1.60 واسه دلار و0.95 واسه پوند.

به نظر من این خبرا فقط میتونه جلوی پایین رفتنشو بگیره . وضعیت اروپا واقعا خرابه . حالا حالا ها هم بر نمیگرده . به نظر من تا سال دیگه بین 1.1 تا 1.3 دلار میمونه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
2000تا به قیمت 2150ت فروختیم.!!با این اجلاس و تزریق دلار به بازار طی چند روز یا نزولی و یا ثابت!!
تبریز ساعت06:30 pm

Sent from my GT-S5570
کدوم تزریق دلار؟
وزیر نفت گفته به ما دلار دولتی نمیدن
بعدا افسوس همین 2000 تایی که فروختید رو میخورید
امکانش هست موقتی بیاد پایین ولی دوباره سیر سعودی پیدا میکنه...

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18

چه رویای شیرینی!!

به هیچ عنوان منتظر این عدد نباشید

کرمونجلسی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من به هیچ عنوان نمیدونم این تابناک چه قدر معتبر هست به عنوان پایگاه خبری ولی هر از چند گاهی مقالاتش رو میخونم. امروز این مقاله رو دیدم. واقعن فکر میکنید از امروز به بعد قیمت دلار بیوفته؟ از قبل از نظراتتون متشکرم دوستان.

http://www.tabnak.ir/fa/news/268455/تاثیر-نشست-غیرمتعهدها-بر-بازار-سکه-و-ارز

Last edited:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دسوتان لطف كنيد بگيد بهترين زمان براي خريد كي هست؟
امروز خوبه؟ شنبه چطور ميشه؟

AREZO.B

Registered User
لایک‌ها
7
سلام به اساتید محترم.اگه ممکنه من رو هم راهنمایی کنید.
من 11000 (یازده هزار) یورو بدهی دارم به خواهرم که باید طی یکسال بهش برگردونم.حالا نمیدونم چیکار کنم،چند ماه پیش که یورو 1600 بود متاسفانه اقدام نکردم و حالا شده 2750 و خیلی ضرر میکنم و الان هم نمیتونم با این رقم بدهیم رو بهش بدم.حالا سوالم اینه که به نظر شما امکان داره یورو بیاد پایین؟اگه آره تا چه اندازه؟یا به نظرتون نه همینجور قراره بالا بره؟
ممنون میشم.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
من 11000 (یازده هزار) یورو بدهی دارم به خواهرم که باید طی یکسال بهش برگردونم.حالا نمیدونم چیکار کنم،چند ماه پیش که یورو 1600 بود متاسفانه اقدام نکردم و حالا شده 2750 و خیلی ضرر میکنم و الان هم نمیتونم با این رقم بدهیم رو بهش بدم.حالا سوالم اینه که به نظر شما امکان داره یورو بیاد پایین؟اگه آره تا چه اندازه؟یا به نظرتون نه همینجور قراره بالا بره؟
ممنون میشم.

خدا کنه پایین بیاد

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
ممنون میشم.
بهترین روش برای شما اینه که خرد خرد بخری. هیچکس نمیتونه پیشبینی کنه که قیمت چقدر میشه. شما به مرور و پله پله بخر ، مطمئن باش ضرر نمیکنی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شنیدم گوشه ای از مذاکرات موفقیت آمیز بوده.

maha-sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میدونم بی ربطه.ولی لطفا کمک کنید.ایا محدودیتی از اوردن ارز به ایران به صورت نقد(همراه خودمون) هست؟اگه هست تا چند دلار میتونیم بیاریم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خوب خبر ها کامل پخش شد.
می بینم که مذاکرات تهران %^&% بوده خوب پس امید زیادی به بهتر شدن بازار نیست. البته هنوز فردا مونده اما به نظر بعید میاد.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
میدونم بی ربطه.ولی لطفا کمک کنید.ایا محدودیتی از اوردن ارز به ایران به صورت نقد(همراه خودمون) هست؟اگه هست تا چند دلار میتونیم بیاریم
تا جایی که میدونم محدودیت دارید
توریست ها هم تا یه مقداری میتونن بیارن
یا اگه بیارن باید مالیا بدن
اینو وقتی دلار گرون شد خبرشو خوندم
حالا نمیدونم تا چه حد اجرایی شده...

frog

Registered User
لایک‌ها
36
خارج گردن و اوردن ارز شانسی هست ، رسما نمی تونید بیش از 5000 هزار تا ببرید و بیارید

وای تا وقتی کسی گیر نده خبری نیست .

من رفتنی 20 هزار تا با خودم بردم ، کسی هم جیزی نگفت .

ولی بخوان گیر بدن میشه .

برای اوردن گیرش کمتره ، چون موقع ورود نمی گردن .

سرهنگ قذافی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
بعضی موقع ها حسابی بهت گیر میدن حواست باشه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خارج گردن و اوردن ارز شانسی هست ، رسما نمی تونید بیش از 5000 هزار تا ببرید و بیارید

وای تا وقتی کسی گیر نده خبری نیست .

من رفتنی 20 هزار تا با خودم بردم ، کسی هم جیزی نگفت .

ولی بخوان گیر بدن میشه .

برای اوردن گیرش کمتره ، چون موقع ورود نمی گردن .

ورود که خوشحالم میشن.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
داداش موقع برگشتنم ممکنه تو کشوری که رفتی و میخوای برگردی بهت گیر بدن.گیر که چه عرض کنم اگه بگیرن پولت از دست رفت.هم پولتو میگیرن و هم اینکه دیپورت میشی.

بالا