داداش موقع برگشتنم ممکنه تو کشوری که رفتی و میخوای برگردی بهت گیر بدن.گیر که چه عرض کنم اگه بگیرن پولت از دست رفت.هم پولتو میگیرن و هم اینکه دیپورت میشی.
دیورت یعنی از ایران دیپورتت میکنن ! اونوقت بریم کجا. !
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
داداش موقع برگشتنم ممکنه تو کشوری که رفتی و میخوای برگردی بهت گیر بدن.گیر که چه عرض کنم اگه بگیرن پولت از دست رفت.هم پولتو میگیرن و هم اینکه دیپورت میشی.
خدا کنه پایین بیاد
بهترین روش برای شما اینه که خرد خرد بخری. هیچکس نمیتونه پیشبینی کنه که قیمت چقدر میشه. شما به مرور و پله پله بخر ، مطمئن باش ضرر نمیکنی
ممنون از توجه ای که کردین و وقتی که گذاشتین.البته من داداش نیستم, خواهرم.یه مهمان خارجی دارم که میخواد 20000$ با خودش بیاره ایران.با توجه به اینکه مجبوره از طریق صرافی ها اقدام کنه و درصدی از پولو به اونا بده مبخواستم بدونم تا چند دلارو میتونه با خودش بیاره که کمتر متضرر بشیم. این طور که شما میگین ریسکش بالاست.مرسی از راهنماییتون
ممنون از توجه ای که کردین و وقتی که گذاشتین.البته من داداش نیستم, خواهرم.یه مهمان خارجی دارم که میخواد 20000$ با خودش بیاره ایران.با توجه به اینکه مجبوره از طریق صرافی ها اقدام کنه و درصدی از پولو به اونا بده مبخواستم بدونم تا چند دلارو میتونه با خودش بیاره که کمتر متضرر بشیم. این طور که شما میگین ریسکش بالاست.مرسی از راهنماییتون
دیورت یعنی از ایران دیپورتت میکنن ! اونوقت بریم کجا. !
امکانش هست بفرمائید منظورتان کدام مذاکرات هست؟؟دوستان مذاکرات موفق نبوده.
خدا دلار رو بیامرزه.
2187 تومن
مثل اینکه رو بالای 2100 موند و همه عادت کردن !!!!
دوستان این دلار ارزون میشه یا نمیشه ؟؟
امکانش هست بفرمائید منظورتان کدام مذاکرات هست؟؟
بله.
مذاکرات با غیر متعهد ها برای فروش نفت.
وقتی بعضی از همین کشورها به نفتکشهای ایران اجازه استفاده از پرچمشون را نمی دهند ، شما انتظار داشتید که از ایران نفت بخرند؟؟؟
این مورد هم چیزی بود در حد آن پیش بینی درباره کاهش قیمت دلار بخاطر اجلاس غیر متعهدها.
تنها عملی که می تواند قیمت ارز را در اوضاع فعلی پایین بیاورد راه اندازی واقعی بورس ارز است.