• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
داداش موقع برگشتنم ممکنه تو کشوری که رفتی و میخوای برگردی بهت گیر بدن.گیر که چه عرض کنم اگه بگیرن پولت از دست رفت.هم پولتو میگیرن و هم اینکه دیپورت میشی.

دیورت یعنی از ایران دیپورتت میکنن ! اونوقت بریم کجا. !

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

AREZO.B

Registered User
لایک‌ها
7
بهترین روش برای شما اینه که خرد خرد بخری. هیچکس نمیتونه پیشبینی کنه که قیمت چقدر میشه. شما به مرور و پله پله بخر ، مطمئن باش ضرر نمیکنی

ممنون که نظر دادین،اینم فکر خوبیه،البته خودم هم یه جا نمیتونم یازده هزار تا رو جور کنم،پس همون کم کم باید بخرم.

maha-sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از توجه ای که کردین و وقتی که گذاشتین.البته من داداش نیستم, خواهرم.یه مهمان خارجی دارم که میخواد 20000$ با خودش بیاره ایران.با توجه به اینکه مجبوره از طریق صرافی ها اقدام کنه و درصدی از پولو به اونا بده مبخواستم بدونم تا چند دلارو میتونه با خودش بیاره که کمتر متضرر بشیم. این طور که شما میگین ریسکش بالاست.مرسی از راهنماییتون

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
خدا كنه فردا دلار بياد پايين اوضا خرابه واقعا.اخ اگه بياد پايين.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
ممنون از توجه ای که کردین و وقتی که گذاشتین.البته من داداش نیستم, خواهرم.یه مهمان خارجی دارم که میخواد 20000$ با خودش بیاره ایران.با توجه به اینکه مجبوره از طریق صرافی ها اقدام کنه و درصدی از پولو به اونا بده مبخواستم بدونم تا چند دلارو میتونه با خودش بیاره که کمتر متضرر بشیم. این طور که شما میگین ریسکش بالاست.مرسی از راهنماییتون

20 هزار تا چیزی نیست. قانونا میتونن بیارن ، به شرطی که نخوان دوباره برگردونن.
اگه به یورو تبدیل کنن که میشه 30 تا اسکناس 500 یورویی ، راحت میذارن تو جیبشون میارن

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
ببخشید نمیدونستم خواهر هستید.:blush:
البته زیادم ریسک نداره چون 20 هزار ذلار حجمش کمه.ولی برای اطمینان بیشتر میتونین تبدیلش کنید به اسکناسهای 500 یورویی و اینجوری خیالتونم کاملا راحت میشه.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دوست خوب کسی رو که اهل یه مملکتی نباشه دیپورت میکنن اگه دقت کنید منم گفتم تو کشوری که رفته ممکنه بهش گیر بدن.البته همه کشورها به مسئله ارز حساس نیستن.
دیورت یعنی از ایران دیپورتت میکنن ! اونوقت بریم کجا. !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
2187 تومن

مثل اینکه رو بالای 2100 موند و همه عادت کردن !!!!

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
کلن مگه چیزی هم ارزون شدنی هست!!! من که ندیدم دیگه چیزی که گرون بشه به قیمت اولش برگرده

nimamz

Registered User
لایک‌ها
13
یه مدت رو همین قیمتم بمونه شانس آوردیم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان مذاکرات موفق نبوده.
خدا دلار رو بیامرزه.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
خط قرمز بانک فعلا 2200 تومان هست و بانک باید هم و غم خودشو رو این بذاره که یه موقع قیمت بعد اجلاس بالاتر نره که خدای نکرده تو ذهنها این شائبه پیش بیاد مذاکرات نا موفق بوده اگه 2200 رو بشکنه که تا 2500 هم میتونه بره که فقط فرصت خریده که من چندان محتمل نمیدونم و فعلا تو رنج 2028 تا 2200 نوسان میخوره

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
2187 تومن

مثل اینکه رو بالای 2100 موند و همه عادت کردن !!!!

گرامی بحث به عادت نیست . قیمت ارز هم والا از آسمون نمیاد بازاری هست بر مبنای عرضه و تقاضا . تا دلیل سیاسی و اقتصادی موجه نداشته باشه این قیمت نه بالا میره نه پائین . یعنی باید اقتصاد قوی باشه که ارزش پول ملی در برابر ارزهای خارجی بالاتر بره حالا اگه این اقتصاد لنگی داشته باشه و ...... ارزش پول ملی افت میکنه و هزار تا چیز دیگه که نمیشه باز کرد و گفت

ramin7500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان این دلار ارزون میشه یا نمیشه ؟؟

سلام دوستان این اولین پست من در این فروم هست و تازه با اینجا آشنا شدم

اگه اجازه بدین مطلبی در مورد گرونی یا ارزونی دلار بنویسم تا متوجه بشید خودتون که احتمال کدام بیشتر هست

دلار یک ارز اصلی در جهان هست که در همه جا کاربرد داره از خرید و فروش نفت گرفته تا خرید و فروش طلا و غیره
ولی ریال مختص کشور ایران هست و در خرید و فروش های جهانی کاربردی نداره

یکی از علت هایی که باعث میشه هر سال قیمت دلار افزایش پیدا بکنه نثبت به ریال این هست که تورم در داخل کشور ما حدود 20 درصد اونی که میگن هست ولی در اصل بالای 50 درصد هست و تورم در کشور آمریکا که صاحب این پول هست حدود 2 درصده

خودتون از اینجا ببینید که هر سال تا زمانی که نرخ تورم ما این مقدار بالاتر هست حتما حتما افزایش قیمت دلار رو خواهیم داشت این یکی از علت ها هست

از طرفی دولت سعی داره ارزش پول خودش رو حفظ کنه و به دفعات میاد و دلار به بازار تزریق میکنه که تا حدی جلوی اون افزایش زیاد از حد قیمت دلار رو بگیره
یکی از عوامل دیگر سود بانکی هست که چقدر باشه تا نقدینگی ملت رو جمع کنه تا مردم عادی شروع به خرید و فروش دلار نکنن به صورت سفته بازی چون این کار عطش بازار رو برای افزایش قیمت زیاد میکنه

بیشتر اقتصاد دانان ارزش واقعی دلار رو حدود 4000 تومان میدونن ولی دولت حالا حالا ها اجازه رسیدن قیمت به این حد رو نمیده چون اون موقع پول مملکت هیچ میشه و هزار تا مشکلات جدید برای خود دولت به وجود میاد

الان فعلا تمام موارد بالا تاثیر معمولی دارن و نمیزارن گرانتر بشه اما....

یه اما میمونه

الان به علت تحریم مقدار دلاری که دولت به دست میاره و میتونه وارد بازار کنه خیلی کم شده و اگه کسی چند مورد از سیاست های جدید در مورد عرضه دلار رو بخونه میفهمه که قدرت دولت برای تزریق دلار به بازار خیلی کم شده ((((یعنی احتمال اینکه قیمت مرز 3000 تومان را ببینه خیلی زیاد هست ))) اما یه اما دیگه اینجا هست

دولت هم بیکار ننشسته و داره تلاش میکنه جلوی تحریم وایسته و همین غیر متحد ها و کارهای دیگه برای همین کار هست که تحریم ها رو ناکارامد کنه فعلا باید منتظر بود و دید که این سیاست ها در 2 ماه آینده چه نتیجه ای میدن اگه نتونن قیمت رو به 1700 تومان برگردونن دیگه قیمت رفته که رفته و تا 2 ماه بعد عید میره که 3000 تومان رو ببینه احتمال این مورد خیلی زیاد هست

در آخر از همه میگم که همه اینها فقط تحلیلی از وضع موجود + موارد درگیر در تعیین قیمت ارز مورد نظر هست و چون قیمت ایند هنوز نیومده هیچ کس با اطمینان نمیتونه بگه چی میشه فقط میشه تحلیل کرد و مقدار احتمال وقوع پیش بینی رو بالا برد

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
بله.
مذاکرات با غیر متعهد ها برای فروش نفت.

وقتی بعضی از همین کشورها به نفتکشهای ایران اجازه استفاده از پرچمشون را نمی دهند ، شما انتظار داشتید که از ایران نفت بخرند؟؟؟
این مورد هم چیزی بود در حد آن پیش بینی درباره کاهش قیمت دلار بخاطر اجلاس غیر متعهدها.

تنها عملی که می تواند قیمت ارز را در اوضاع فعلی پایین بیاورد راه اندازی واقعی بورس ارز است.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
وقتی بعضی از همین کشورها به نفتکشهای ایران اجازه استفاده از پرچمشون را نمی دهند ، شما انتظار داشتید که از ایران نفت بخرند؟؟؟
این مورد هم چیزی بود در حد آن پیش بینی درباره کاهش قیمت دلار بخاطر اجلاس غیر متعهدها.

تنها عملی که می تواند قیمت ارز را در اوضاع فعلی پایین بیاورد راه اندازی واقعی بورس ارز است.

با بورس هم درست نمیشه اینم یه بازی جدیده که یه مدت مردم سرکار برن

بالا