• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

frog

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
کسی میدونه ماجرای خرید دلار از عراق توسط ایرانیها چیه؟
مگه ماونجا دیوونن که بیان دلار رو با پول ایران عوض کنن؟

بعضی از کشورهای همسایه مثل امارتا و عراق ، پول ایران رو توی صرافی ها می گیرند و ارزهای دیگر بهتون می دهند .

شاید به خاطر اینه که بانک های ایرانی هم اونجا شعبه دارند .

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
بعضی از کشورهای همسایه مثل امارتا و عراق ، پول ایران رو توی صرافی ها می گیرند و ارزهای دیگر بهتون می دهند .

شاید به خاطر اینه که بانک های ایرانی هم اونجا شعبه دارند .

والا فامیلمون عراق بود هفته پیش میگه پول ایران بی ارزش شده خود عراقی ها با این اوضاع ریال خوب نمخرند !!!!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
باز اگه در مقابل دلار پول خودمون رو میدادن قابل فهم تر بود که بله چون می خوان زود ریال رو رد کنن بره با یکم سود دادن به ایرانیا دلار رو از ما میگیرن و ریال رو به خودمون بر می گردونن ولی چند جا شنیدم که بر عکس این مطلب رو میگفتن!یعنی تو خبر آنلاین بود فکر کنم که نوشته بود ایرانیا میرن از عراق دلار میخرن میارن ایران میفروشن!!!من خودمم یه بار که رفته بودم سوریه اونجا دیدم لیدرهای تور موقع برگشتن به ایران بسته های 5 هزار تومنی رو بین مسافرا تقسیم میکردن که موقع برگشتن به ایران بدن به شخصی که تو فرودگاه منتظرشونه حتی تو گمرک فرودگاه دمشق هم به یکی از مسافرا گیر دادن که اینهمه پول رو کجا میبری!ولی هر کاری کردم نامردا نگفتن قضیه چیه ولی از لیدر یه تور دیگه پرسیدم گفتن که اینا دلار رو اینجا میفروشن و میفرستن ایران!!!ولی من که بازار دمشق بودم خواستم دلارامو تبدیل به ریال کنم ازم ارزونتر از قیمتی که تو ایران بود میخریدن!واسه این میخواستم پولامو تبدیل کنم که اگه قیمت یه جنسی 1 دلار بود اگه 1000 تومنم میدادم قبول میکردن.و ریال با صرفه تر بود
والا فامیلمون عراق بود هفته پیش میگه پول ایران بی ارزش شده خود عراقی ها با این اوضاع ریال خوب نمخرند !!!!

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
باز اگه در مقابل دلار پول خودمون رو میدادن قابل فهم تر بود که بله چون می خوان زود ریال رو رد کنن بره با یکم سود دادن به ایرانیا دلار رو از ما میگیرن و ریال رو به خودمون بر می گردونن ولی چند جا شنیدم که بر عکس این مطلب رو میگفتن!
یعنی تو خبر آنلاین بود فکر کنم که نوشته بود ایرانیا میرن از عراق دلار میخرن میارن ایران میفروشن!!!

یه زمان این عراقی 1000 تومنی میگرفتن کلی حال میکردند میگه الان اصلن نمیگرند !!!!
چطور این شایعات داره انتشار پیدا میکنه که اینا ریال میگرند دلار میدن!!!!

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
به خدا من ترس ورم داشته. چه خاکی میخوایم توی سرمون بکنیم؟ تا 3 ماه پیش درآمد من حدود 1700 دلار میشد ماهیانه. الان چقدر میشه؟ آقا یکی یه راهی پیش پای ما بذاره. نه همچین سواد توپی داریم و نه همچین سرمایه تپلی که پاشیم بریم اونور.

به خدا میترسم. نمیدنم چه بلایی میخواد سرمون بیاد. دستی دستی داریم بدبخت میشیم. فکر میکنی چند درصد از مردم از دلال بازی دلار و سکه سود بردند؟ گیرم یه 10000 دلار هم 3 ماه پیش خریده بودم. الان چقدر سود میکنم؟ 6 ملیون تومن حدودا درسته؟

خوب آخرش که چی؟ با 6 ملیون تومن مشکل من حل میشه؟ چیزی عوض میشه؟ ای جماعت ما داریم سقوط میکنیم.

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
وزیر اقتصاد:
ما با خبر شدیم کلی ارز و دلار قاچاق و قلابی که حتی با دستگاههای پیشرفته قابل تشخیص نیستند وارد بازار شده است
مردم برای اینکه ضرر نکنند هر چه سریعتر دلارها شون به بانکها و صرافی های معتبر تحویل دهند
:lol: :lol: :lol:

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
وزیر اقتصاد:
ما با خبر شدیم کلی ارز و دلار قاچاق و قلابی که حتی با دستگاههای پیشرفته قابل تشخیص نیستند وارد بازار شده است
مردم برای اینکه ضرر نکنند هر چه سریعتر دلارها شون به بانکها و صرافی های معتبر تحویل دهند
:lol: :lol: :lol:

نخند آقا

حقیقت داره

همین الان 50 تومنی رو میزنن که حتی تو بانک هم لا دسته باشه قابل تشخیص نیست

حتی دستگاههای ATM هم نمیتونن تشخیصش بدن

شاید شما ندیدی ولی ما دیدیم با چشم خودمونم دیدیم

این 100 دلاری ها هم اگه اونی که من دیدم اصل بوده باشه

با چشم غیر مصلح اصلا قابل تشخیص نیس

حت ی خود صرافی هم اعتماد نمیکنه

چه برسه به مردم عادی که میرن از دلال کنار خیابون از دس میخرن

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
بچه ها گول اینا رو نخورید

اینا یه مشت دروغ گو اند

اینا اگه ارز داشتند این چند سال چرا نمیدادن

شک نکنید مقطعی هستش

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
1226 تومان !!!
بخدا آدم خندش ميگيره وقتي ميان ميگن : هركي و به هر دليلي دلار خواست ما داريم و در خدمتيم !!!
با اين نرخ جديد هم كه هيچ تفاوت آنچناني با نرخ قبليشون نداره باز هم منتظره افزايش قيمت دلار خواهيم بود .
شك نكنيد كه اين كاهش قيمتها مقطعيه و تنها زماني مناسب براي خريد و خريد .
موفق باشيد

frog

Registered User
لایک‌ها
36
جناب ircapital الان این دلار نسبتا ارزان رو از کجا میشه خرید !؟

صرافی که تا دیروز 1800 می خریده ، مسلما به قیمت پایینتر از اون که نمی فروشه !

مگه اینکه راه بیافتیم مثل دلال ها توی خیابون و از ملت بخریم !

یعنی الان قرار خوده بانک ها به همه به قیمت 1126 تومن بده !

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
یه دفعه میگن ارز میدیم یه بار میگن ارز واسه ذخیره نمیدیم،یه بار میگن ارز مسافر رو تو فرودگاه میدیم...
الان چه فرقی با قبلا کرده؟؟ قرار نیست ارز بدن دیگه؟؟

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
جناب ircapital الان این دلار نسبتا ارزان رو از کجا میشه خرید !؟

صرافی که تا دیروز 1800 می خریده ، مسلما به قیمت پایینتر از اون که نمی فروشه !

مگه اینکه راه بیافتیم مثل دلال ها توی خیابون و از ملت بخریم !

یعنی الان قرار خوده بانک ها به همه به قیمت 1126 تومن بده !
به همه نمی دن فقط برای یه سری مصارف که تعریف کرد دلار با یان نرخ می دن
خودشون اعلام کردن دلار برای انبار کردن و پس انداز نمی دیم

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
به همه نمی دن فقط برای یه سری مصارف که تعریف کرد دلار با یان نرخ می دن
خودشون اعلام کردن دلار برای انبار کردن و پس انداز نمی دیم
حالا به فرض من بخوام انبار کنم باید از کجا دلار بگیرم؟؟ به چه قیمتی؟؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
حالا به فرض من بخوام انبار کنم باید از کجا دلار بگیرم؟؟ به چه قیمتی؟؟

ارز برای واردات است و واردات نیز به چند شیوه انجام می شود.

وی توضیح داد: عده ای از بانک مرکزی ارز می گیرند و کالا وارد می کنند؛ گروهی دیگر صادرات می کنند و به جای آن واردات انجام می دهند که نیاز به ارز ندارند و عده دیگری نیز هستند که سرمایه دارند و بیرون کشور سرمایه گذاری می کنند و خودشان ارز دارند که کالا می گیرند و وارد می کنند و عده ای دیگر که می خواهند به مسافرت بروند نیاز به ارز دارند و گروهی دیگر نیز در بیرون از کشور سرمایه گذاری می کنند، آنها نیز ارز می خواهند.

رییس جمهوری اظهار داشت: تمامی این گروه ها نیاز به ارز دارند که بانک مرکزی ارز آنها را به طور کامل تامین کرده و می کند. حتی یک نفر وجود ندارد که برای ورود کالایی از بانک مرکزی درخواست ارز کند اما دریافت نکرده باشد.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
آقا این تک نرخی کردن هیج مفهومی نداره همه چیز عین قبل هست و اینطوری نیس که بری بانک بهت هر چقدر ارز خواستی بدن سالی 1 بار برای مسافرتهای هوایی اونم 1000 دلار اگه بیشتر از این بخوای باید از فردوسی تهیه کنی.
اگه یادتون باشه چند ماه پیشم می خواستن اینکارو بکنن اونموقع اختلاف بازار با بانک 100 تومن بود اومدن 100 تومن گذاشتن رو قیمت ارز بانک و قیمت با بازار یکسان شد.ولی هنوز به عصر نرسیده بود که بازار 80 تومن گذاشت رو قیمت دلار فرداش 100 تومن دیگه .یعنی دلاری که تا قبل از تک نرخی کردن اختلافش با بازار 100 تومن بود با این کار اختلاف شد 150-200 تازه اونموقع اینهمه محدودیتم واسه خرید از بانک وجود نداشت هر چند بار که میرفتی مسافرت بهت ارز میدادن.و به حسابها هم حواله تا 10 هزار تا میفرستادن
و بعد دو روزم این قضیه تک نرخی کردن منتفی شد.
حالا این قیمت 1226 با قیمت بازار حداقل 400 تومن فاصله داره و عمرا بتونن قیمت بانک رو با قیمت بازار یکی بکنن اینا تنها کاری که میکنن اینه دلاری که برای وارد کننده میدادن 1120 الان میدن 1220 تومن.
چند ماه قبل چیزی به نام ارز بازار فرعی وجود نداشت!!!!اینو خودشون ایجاد کردن .الان هم که دوباره دارن حذفش میکنن میگن ارز و تک نرخی کردیم واقعا خنده داره...عوض اینکه قیمت بازار و بانک رو یکی کنن میان یه قیمت کاذبی که از خودشون در آورده بودن رو حذف میکنن.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
حالا اگر کسی بخاد حساب ارزی باز کنه تکلیفش چی میشه؟

با 1226 بازمی‌کنند؟
یا به‌کل حرام اعلام می‌شه؟!

دمت گرم اصلا این یادم نبود
حالا بیان جواب اینو بدن...

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستانی که الان با دلارهاشون شادباش میگیرن زیاد دلشون رو صابون نزنند هرچند این دولت ثابت کرده هیچ کاری به نفع مردمش انجام نمیده و مسلما این دلار 1226 تومانی هم نقشه و برنامه پشتش هست اما این اقتصاد بصورت دست جمعی از دولت گرفته تا صرافان به فنا داده شد و ملت هم با تقاضای زیاد بهش دامن میزنند. اگه یه مقدار دقت کنیم متوجه میشیم که به نفع همه‌ست که نرخ دلار به وضعیت سابق خودش برگرده چون در غیراینصورت اثرات جبران ناپذیری روی زندگی همه افراد میزاره هرچند که تا الان هم همین‌طور بوده. شاید عده‌ای از این آب گل آلود ماهی بگیرند ولی دودش میره تو چشم اکثر جامعه. البته اکثر دوستان دیگه در جریان هستند که سودی که از دلار 2000 تومانی بدست میاد با توجه به نرخ تورم بازار اگه نگیم ضرر اما پر فایده هم نیست ولی بعضی‌ها همچنان اصرار دارند که بگند سود کردند و از در خونه نرفتند بیرون تو بازار ببینند قیمت همه چیز چند برابر شده !!! بله اگه ریاضت به خرج بدیم ظرف یکسال همه با دلار میلیاردر هستیم ولی کی تضمین میکنه اگه غذا نخوردیم جون سالم به در میبریم ؟!!

بالا