sajjadmaham
Registered User
- نوشتهها
- 843
- لایکها
- 72
سلام
کسی میدونه ماجرای خرید دلار از عراق توسط ایرانیها چیه؟
مگه ماونجا دیوونن که بیان دلار رو با پول ایران عوض کنن؟
بعضی از کشورهای همسایه مثل امارتا و عراق ، پول ایران رو توی صرافی ها می گیرند و ارزهای دیگر بهتون می دهند .
شاید به خاطر اینه که بانک های ایرانی هم اونجا شعبه دارند .
والا فامیلمون عراق بود هفته پیش میگه پول ایران بی ارزش شده خود عراقی ها با این اوضاع ریال خوب نمخرند !!!!
باز اگه در مقابل دلار پول خودمون رو میدادن قابل فهم تر بود که بله چون می خوان زود ریال رو رد کنن بره با یکم سود دادن به ایرانیا دلار رو از ما میگیرن و ریال رو به خودمون بر می گردونن ولی چند جا شنیدم که بر عکس این مطلب رو میگفتن!
یعنی تو خبر آنلاین بود فکر کنم که نوشته بود ایرانیا میرن از عراق دلار میخرن میارن ایران میفروشن!!!
14 دی 90
وزیر اقتصاد:
ما با خبر شدیم کلی ارز و دلار قاچاق و قلابی که حتی با دستگاههای پیشرفته قابل تشخیص نیستند وارد بازار شده است
مردم برای اینکه ضرر نکنند هر چه سریعتر دلارها شون به بانکها و صرافی های معتبر تحویل دهند
:lol: :lol: :lol:
به همه نمی دن فقط برای یه سری مصارف که تعریف کرد دلار با یان نرخ می دنجناب ircapital الان این دلار نسبتا ارزان رو از کجا میشه خرید !؟
صرافی که تا دیروز 1800 می خریده ، مسلما به قیمت پایینتر از اون که نمی فروشه !
مگه اینکه راه بیافتیم مثل دلال ها توی خیابون و از ملت بخریم !
یعنی الان قرار خوده بانک ها به همه به قیمت 1126 تومن بده !
حالا به فرض من بخوام انبار کنم باید از کجا دلار بگیرم؟؟ به چه قیمتی؟؟به همه نمی دن فقط برای یه سری مصارف که تعریف کرد دلار با یان نرخ می دن
خودشون اعلام کردن دلار برای انبار کردن و پس انداز نمی دیم
حالا به فرض من بخوام انبار کنم باید از کجا دلار بگیرم؟؟ به چه قیمتی؟؟
حالا اگر کسی بخاد حساب ارزی باز کنه تکلیفش چی میشه؟
با 1226 بازمیکنند؟
یا بهکل حرام اعلام میشه؟!