• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
نرخ امروز هم معلوم نمي شه
بايد یکي دو روز بگذره
وقتی خودشون جلسه را تشکیل نمي دن و شرکت نمی کنند تکليف معلومه

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
یکی می گفت توی فردوسی نرخ 1700 بوده
ولی می فروشن یا نه نمی دونم

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
مثقال قیمت دلار رو 1750 زده

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سكه دوباره كشيد بالاي 800 تومن دلارهم هر جا من رفتم نداشتن 1226 گفتن اطلاعي نداريم ولي تو بازار آزاد فردوسي 1800-1900 معامله مي كردن ولي من نخريدم ولي اينجور كه بوش مي آد دوباره مي رسه بالاي 2000 تا آخر هفتهچون 1226 دروغ از آب در اومد و پيش فروش خودشونم با دلار 1700 تومن حساب كردن به نظرم الان وقت خريد سنگينه ما كه رفتيم سنگين بخريم

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم به 100 تا صرافيو دوستو آشنا زنگ زدم اصلا دلار نيست تو بازار خيلي موقعيت خطر ناكيه احتمال ميره حسابي بره بالا يه هويي بالاي 2500 بعد هيچكاريشم نشه كرد

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خوب مشخص شد این افرادی که نگران قیمت ارز بودن، در واقع خودشون خریدن و الان آرزو دارن بالا بره :D تشریف ببرید بازار سیاه

قابل توجه افرادی که کار قانونی میکنن و دنبال ارز با قیمت پایین هستن
دلار که تک نرخی نشد هیچ گرون هم شد!!!!!!!!!!

اینها خریدار و فروشنده سرور و هاست هستن و همین امروز با قیمت کم خریداری کردن!!!

دوستانی هم که دنبال سود از خرید ارز هستن گول برخی پستهای اینجا رو نخورن.... اون دوران دیگه تموم شد

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
دلار در بازار سیاه؛ 1750 تومان
دلالان بازار ارز و صرافی هایی که دلار را با نرخ آزاد می فروشند، قیمت دلار در بازار سیاه را امروز 1750 تومان ذکر می کنند. نرخ فروش یورو در بازار آزاد امروز 2300 تومان و نرخ پوند 2900 تومان است.اما قیمت خرید یورو بر روی تابلوی صرافی ها 1620 تومان و نرخ فروش 1637 تومان است. صرافی ها قیمت خرید هر پوند را که با کاهش بسیار شدیدی مواجه شده بود، امروز 1928 تومان و نرخ فروش را 1948 تومان بر روی تابلوهای خود درج کردند. بانک مرکزی نرخ رسمی هر یورو را امروز 1621 تومان اعلام کرد.محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی هفته گذشته اعلام کرد که کسانی که در بازار سکه و ارز سیاسی کاری می کنند؛ حتی در روز تعطیل هم بر طبل گرانی می کوبند.وی تصریح کرد: "در روز یکشنبه این هفته که تعطیل رسمی بود پیامکهایی دریافت می کردم که قیمت ارز و سکه افزایش یافته است، بنابراین، شخصا در منطقه چهار راه استانبول حاضر شدم و تمام مغازه ها بسته و هیچ خرید و فروشی انجام نمی شد."بهمنی در حالی عنوان می کند که شخصا برای بررسی در بازار ارز حاضر شده است که این کار را در یک روز تعطیل انجام داده، اما امروز بازار ارز وضعیت دیگری دارد که بهتر است سرکشی ها در چنین روزهایی انجام شود.براساس اطلاعیه بانک مرکزی، صرافان سراسر کشور مجازند با در نظر گرفتن هزینه های مربوط به نقل و انتقالات ارزی ، نرخ فروش ارز را حداکثر بین 3 الی 5 درصد بالاتر از نرخ مرجع بانک مرکزی تعیین کنند. ضمنا نرخ فروش نقدی ارز به صورت اسکناس نیز با در نظر گرفتن هزینه های تامین اسکناس ، حداکثر به میزان یک درصد بالاتر از نرخ مرجع این بانک خواهد بود.

صرافان سراسر کشور مکلفند، نسبت به ثبت دقیق اطلاعات مربوط به حواله ، اسکناس و هزینه های مربوطه در سامانه سنا اقدام نموده ،همچنین نرخ خرید و فروش ارز با شرایط فوق الذکر را بطور روزانه در تابلوی صرافی درج نمایند . در دستورالعمل بانک مرکزی تاکید شده است صرافانی که بخشنامه ابلاغی این بانک را از تاریخ 8/11/90 رعایت نکنند، مجوز فعالیت آنها ابطال خواهد شد.

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
تبریک می گم عجب تک نرخی شد
دلار شد 1800 تومن
حنای این دولت خیلی وقته که رنگی نداره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
خب تک نرخی شدن ارز رو تبریک میگیم

مثل ایتکه دلار پیپال 2000 تومنه

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
180
اره دلار که الان 1800 هست و قیمت همه چی رو همه رو همین دلار 1800 میدن نه دلار 1226 تومنی چه وضع افتضاحی

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلار 1226 فقط يه روياي ساختگيه-دلار امروز شنبه از 1700 پنج شنبه شد 1800 و حتي 1850 من 3000 تا گير آوردم خريدم چون مطمئنم دلار 2500 و 3000 تومن هم رد مي كنه(به زودي قبل از عيد) همينطور سكه 1.5 ميليون را

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
پنجشنبه که نتونسته بودم خرید کنم امروزم تا خواستم خرید کنم قیمتا رفت بالا حالا چشمم به اینه که وقتی به صرافیها ارز دادن قیمت یکم بیاد پایین تا بتونم بخرم.البته اگه بیاد پایین .

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
امشب یارو اومده بود گفتگوی خبری مجریه میگفت سیاسیت تک نرخی کردن ارز موثر واقع شد:lol::lol:

frog

Registered User
لایک‌ها
36
امرزو بی بی س فارسی نشون داد توی تهران چندتا از صرافی ها به قیمت 1237 تومن دارند دلار می فروشند و جلشون یه تعداد آدم ، شاید 500 نفر بودند و خیلی شلوغ بود .

دوستان آدرس این صرافی ها رو دارند !؟ من چند روز دیگه تهرانم ، اگه بشه بریم شب بخوابیم جلوی در صرافی .

anony

Registered User
لایک‌ها
48
شما واقعا مي شينيد نگاه مي كنيد اين تلويزيون رو؟ من كه به شعورم توهين ميشه. حتي مهموني وقتي ميرم، اگر تلويزيون روشن كنند، رسما عذر خواهي مي كنم و سريع ميرم بيرون.

اين تلويزيون دقيقا مخاطب رو يك ببو گلابي، يك مغز حلزوني، يك موجود منفعل بدون اصالت و يك بچه صغيري كه لازمه بزرگترها براش تعيين تكليف كنند، فرض مي كنه.

خودتون رو مچل اين تلويزيون نكنيد. از هزاران ساعت برنامه ش شايد 5 دقيقه مفيد براي دنيا يا آخرت پيدا نميشه.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
:eek: .......

کیهان: قیمت واقعی دلار حتما کمتر از ۵۰۰ تومان است

روزنامه کیهان در سرمقاله دیروز خود نوشت: همه می‌دانند اساسا دلار در موقعیتی نیست که در کشوری بتواند رشد داشته باشد.
قدرت‌های مهم اقتصادی آسیا -نظیر روسیه، چین، هند، ژاپن، کره جنوبی و مالزی- دلار را کنار گذاشته‌اند. با این وصف چرا در کشوری که کمترین تاثیر را از بحران‌های بین‌المللی پذیرفته و ريیس‌جمهور محترم بارها اثر بحران مالی بین‌المللی بر اقتصاد ایران را ناچیز خوانده و واقعا هم همین طور است، دلار در 4 هفته به حدود دو برابر قیمت رسید؛ در حالی که قیمت واقعی دلار در ایران حتما کمتر از 500 تومان است.

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مردم دلار خريدن 2200 تومن بيان به تو بفروشن 1300؟ مگه خر شدن سكه رو خودت تا دو روز پيش تو كارگشايي مي دادي 1100000 حالا مي گي دلالها قيمتو بردن بالا؟ گرون مي فروشي جيب خودتو پر كني بعد مي خاي ارزون از چنگ مردم در بياري؟ بايد پيش خريد و بانكها رو تحريم كنيم تا بفهمند اينقدر دروغ دست مردم ندهند
0دلار 1226 تومني تو خوابم نميبينيم شايد 1 رويا باشه كه به زودي به غلط كردن مي افتند دلار 2500 و 3000 به زودي در راهه خودتونو آماده كنيد چون قحطي دلار اومده هيچكي نداره و كسي كه لازم داشته باشه واقعا حاضره 2500 هم بخره كه خودش قيمتو ميبره بالا.......)
قيمت دلار و سكه رو مي تونيد از سايت زير لحظه به لحظه چك كنيد:
GoldNews.ir

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
وضعیت موجود بازار ارز بسیار بسیار نا امید کننده است
- صرافیهای مجاز هیچگونه خرید و فروش یا حواله ندارند و فقط باز هستند.
- دو صرافی را دیروز در اصفهان بستند(توضیح بیشتر نمی دهم خودتان متوجه هستید)
- دلالان بازار سیاه براحتی در حال جولان دادن هستند ، قیمت فروش دلار در بازارسیاه مابین 1800 تا 2000 تومان و یورو را هم براحتی تا 3000 تومان قیمت می دهند.
- ابتدا فکر می کردم که دوشنبه این مشکلات حل شود و بازار باز شود ولی گویـا این وضعیت تا آخر هفته ادامه دارد.

بالا