• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
فکر کنم تصمیم کاملا سیاسی باشه
چون کنسرت ها تو دوبی و ارمنستان انجام میشه.

ولی من موندم چرا به فکر تاجرا نیستند که اجناس رو از امارات تحویل می گیرند و به ایران می فرستند.

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
این هم یک تلاش دیگر ، به این امید که نتیجه بدهد :

آزادسازی نرخ سود سپرده‌ها تصویب شد/ حمایت همه جانبه از ارز تک نرخی

عضو شورای پول و اعتبار از آزادسازی نرخ سود سپرده های بانکی بر اساس مصوبه امروز شورای پول و اعتبار خبر داد و گفت: بانک ها ملزم هستند نرخ سود را خود محاسبه نمایند.
هادی قوامی در گفتگو با مهر از برگزاری جلسه امشب شورای پول و اعتبار در بانک مرکزی خبر داد و گفت: شورای پول و اعتبار امروز بر اساس مصوبه خود، بر اجرای دقیق بسته سیاستی - نظارتی جدید این بانک توسط **** بانکی کشور تأکید کرد.
عضو شورای پول و اعتبار، اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورا بانک ها ملزم هستند که بسته بانک مرکزی را بند به بند اجرایی نمایند به عبارت دیگر شورا بر اجرای دقیق نرخ سود تسهیلات، سپرده ها و اوراق مشارکت که در آن اعلام شده است تأکید کرد.
وی گفت: شورای پول و اعتبار در نظر دارد با تأکید بر بسته سیاستی - نظارتی بر اساس مصوبه امروز، یک فضای رقابتی در **** بانکی کشور ایجاد شود.
قوامی خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه امروز بانک ها ملزم هستند نرخ سود سپرده های خود را خود بر اساس هزینه ها، شاخص ها و وضعیت مالی خود محاسبه کنند.
عضو شورای پول و اعتبار با اشاره مصوبه مشترک شورای عالی هماهنگی بانک ها و کانون بانک های خصوصی، گفت: شورای پول و اعتبار بر این مصوبه تأکید ندارد و بسته بانک مرکزی را مورد تأکید قرار می دهد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در جلسه امروز بانک مرکزی گزارشی از وضعیت ارزی و تک نرخی کردن ارز ارائه شد؛ در عین حال بر حمایت همه جانبه از ارز تک نرخی نیز تاکید شد.
قوامی ادامه داد: شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی در نظر دارند سیاست تک نرخی کردن ارز را به نحوی هدایت کنند که در نهایت این نرخ بر بازار حاکم شود.

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
فکر کنم تصمیم کاملا سیاسی باشه
چون کنسرت ها تو دوبی و ارمنستان انجام میشه.

ولی من موندم چرا به فکر تاجرا نیستند که اجناس رو از امارات تحویل می گیرند و به ایران می فرستند.

دقیقا قضیه سیاسی است
البته دل خوشی از تحریم امارات نداریم

می خوان حجم توریست رو با دبی کم کنن
اما با 400 دلار هیچ کاری نمی شه انجام داد

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
خداییش400 دلار دیگه از فحشم بدتره:lol:

pandora7

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
من 240 یورو دارم میخوام سریع بفروشم میشه راهنمایی کنید کجا اقدام کنم؟
ممنون میشم

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
دذ ماه اسفند و اواخر سال قیمت دلار و یورو افزاش چشمگیری خواهد داشت برای اینکه تقاضا برای خرید و مسافرت های خارج از کشور زیاد میشه

فکر میکنم الانم وقت خوبی برای خرید دلار هست

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
اگه دقت کنید این قوانینی که گذاشتن باعث به هم خوردن عرضه و تقاضا میشه اومدن برای جاهایی که مسافرها ارز بیشتری میبرن محدودیت بیشتری گذاشتن و مشخصه که برهم زدن این تعادل نتیجه اش بالا رفتن قیمت ارز در بازار میشه مگر اینکه یک نرخ دومی باشه که بصورت نامحدود و آزاد صرافیها بفروشند که اونم نیست گرفتن دلار فروشها که یک نمایش عمومیه برای اینکه تقصیرات گردن 4 نفر دلار فروش بندازن که این سیاست هم قیمت رو بیشتر کرده با این وضعیت ،دلار رو به بالا گام برمیداره

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
کسی نمیدونه دلار امروز چنده

AlirezaInd

Registered User
لایک‌ها
0
ینی فردا دلار میاد پایین؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
ینی فردا دلار میاد پایین؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سالي كه نكوست از بهارش پيداست . شما ابتدا بايد نگاهي به چندماه گذشته بياندازيد و ببينيد آيا قيمت دلار كاهش چشمگيري داشته ؟! مسلماً خير . گاهي در اواخر هفته كاهش كوچكي مشاهده ميشه ولي به همين دليل آخر هفته بودن و تعطيلي بانك ها عموماً امكان خريد و فروش در مبالغ بالا اصلا وجود نداره كه حالا ارزان باشه يا گرون . همانطور كه دوستمون هم عرض كردن ، تا زمانيكه دلار به اندازه كافي تزريق نشه به بازار و نياز جامعه فراهم نشه قيمت در همين حوالي خواهد ماند .

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
وقتی میاد پایین که بتونن ارز دولتی رو به صورت نامحدود و اسکناس عرضه کنند.

هیچ دلیلی برای این کار وجود نداره

اصلا عرضه نا محدود هر چیزی تو اقتصاد یعنی نابودی اون

اصل کلی تو اقتصاد عرضه به اندازه نیازه نه نا محدود

بالا