mkhr2max
Registered User
امارات شد 400 دلار ؟!!!!!
من دوشنبه هفته دیگه دارم می رم ارمنستان! بیلیطم ۴ روز پیش گرفتم یعنی به من فقط ۴۰۰ دلار می دن؟؟؟؟؟؟
آزادسازی نرخ سود سپردهها تصویب شد/ حمایت همه جانبه از ارز تک نرخی
عضو شورای پول و اعتبار از آزادسازی نرخ سود سپرده های بانکی بر اساس مصوبه امروز شورای پول و اعتبار خبر داد و گفت: بانک ها ملزم هستند نرخ سود را خود محاسبه نمایند. هادی قوامی در گفتگو با مهر از برگزاری جلسه امشب شورای پول و اعتبار در بانک مرکزی خبر داد و گفت: شورای پول و اعتبار امروز بر اساس مصوبه خود، بر اجرای دقیق بسته سیاستی - نظارتی جدید این بانک توسط **** بانکی کشور تأکید کرد.
عضو شورای پول و اعتبار، اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورا بانک ها ملزم هستند که بسته بانک مرکزی را بند به بند اجرایی نمایند به عبارت دیگر شورا بر اجرای دقیق نرخ سود تسهیلات، سپرده ها و اوراق مشارکت که در آن اعلام شده است تأکید کرد.
وی گفت: شورای پول و اعتبار در نظر دارد با تأکید بر بسته سیاستی - نظارتی بر اساس مصوبه امروز، یک فضای رقابتی در **** بانکی کشور ایجاد شود.
قوامی خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه امروز بانک ها ملزم هستند نرخ سود سپرده های خود را خود بر اساس هزینه ها، شاخص ها و وضعیت مالی خود محاسبه کنند.
عضو شورای پول و اعتبار با اشاره مصوبه مشترک شورای عالی هماهنگی بانک ها و کانون بانک های خصوصی، گفت: شورای پول و اعتبار بر این مصوبه تأکید ندارد و بسته بانک مرکزی را مورد تأکید قرار می دهد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در جلسه امروز بانک مرکزی گزارشی از وضعیت ارزی و تک نرخی کردن ارز ارائه شد؛ در عین حال بر حمایت همه جانبه از ارز تک نرخی نیز تاکید شد.
قوامی ادامه داد: شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی در نظر دارند سیاست تک نرخی کردن ارز را به نحوی هدایت کنند که در نهایت این نرخ بر بازار حاکم شود.
فکر کنم تصمیم کاملا سیاسی باشه
چون کنسرت ها تو دوبی و ارمنستان انجام میشه.
ولی من موندم چرا به فکر تاجرا نیستند که اجناس رو از امارات تحویل می گیرند و به ایران می فرستند.
خداییش400 دلار دیگه از فحشم بدتره:lol:
سلام
من 240 یورو دارم میخوام سریع بفروشم میشه راهنمایی کنید کجا اقدام کنم؟
ممنون میشم
در نوسان بين 1820 - 1840 براي صراف و همچنين با 5 - 7 درصد بالاتر در حوالجات : بين 1920 - 1960 تومانکسی نمیدونه دلار امروز چنده
در نوسان بين 1820 - 1840 براي صراف و همچنين با 5 - 7 درصد بالاتر در حوالجات : بين 1920 - 1960 تومان
ینی فردا دلار میاد پایین؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سالي كه نكوست از بهارش پيداست . شما ابتدا بايد نگاهي به چندماه گذشته بياندازيد و ببينيد آيا قيمت دلار كاهش چشمگيري داشته ؟! مسلماً خير . گاهي در اواخر هفته كاهش كوچكي مشاهده ميشه ولي به همين دليل آخر هفته بودن و تعطيلي بانك ها عموماً امكان خريد و فروش در مبالغ بالا اصلا وجود نداره كه حالا ارزان باشه يا گرون . همانطور كه دوستمون هم عرض كردن ، تا زمانيكه دلار به اندازه كافي تزريق نشه به بازار و نياز جامعه فراهم نشه قيمت در همين حوالي خواهد ماند .ینی فردا دلار میاد پایین؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی میاد پایین که بتونن ارز دولتی رو به صورت نامحدود و اسکناس عرضه کنند.