• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

rezaei77

Registered User
لایک‌ها
19
فکر کنم خرداد 3 4 ماه پیش باشه ها :blink:
سال آينده عزيز البته اگر روال مملکت داري اينها اينطوري باشه و با همه کشورهاي دنيا به جز سوريه، چين و روسيه دوست باشيممم :lol:

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
یه سریا که عین خیالشون نیست ما بد بخت بیچاره ها داریم زیر این وضعیت له و لهتر میشیم
بمیریم راحت شیم :eek:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
جمعه براتون گذاشتم مطلبشو که
قیمت دلار خیلی زیاد تحت تاثیر همون قضیه سفارت کانادا هستش

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
يكي بگه چه خبره يه سايت زده دلار ميفروشه ٣٢٠٠ يكي ديگه زده ٢٦٠٠ يكي زده ٢٥٦٠ عجب خر تو الاغيه
همه چي ارومه من چقدر خوشبختم

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
یورو 33,100

نرخ برابری با هر دلارفروشتغییر
یورو 0.783

3310x0.783=2591

قیمت حدودی بر اساس قیمت یورو و نسبت یورو به دلار

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
يكي گاو نشسته بقلم ميگه دلار ٥٠٠٠ تومان هم بشه برا داخل ايران فرقي نميكنه براي كسي كه ميخواد بره اونور سخته ميگم وقتي اجناس بشه چهار برابر چيهكار كنيم ميگه خوب تو هم يكاري كن بتوني همون انقدر درامد به تومن داشته باشي ميگم پشمك اون كارگر و كارمند و روستايي و ... پس چيكار كنند ميگه به ما ربطي نداره خاك تو گورتون با طرز فكرتون

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
جمعه براتون گذاشتم مطلبشو که
قیمت دلار خیلی زیاد تحت تاثیر همون قضیه سفارت کانادا هستش

كاندا مشكل نيست يه جاي ديگه داره ميلنگه دلار رو دارن جمع ميكنند تو بازار به چه دليل خدا ميدونه ...

light67

Registered User
لایک‌ها
282
من 2 3 روز پیش شنیدم دلار نزدیکه 5 تومن رسیده ، شاخ درآوردم ،
رفتم سایت ارز دیدم شایعه اس

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
ارانیکو

بازار (اسکناس)
26,000
1391/06/20 - 12:07

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
پول در آوردن خیلی سخت شده / دلار هم که میرسه به 3 تومن چیکار کنیم ..

rezaei77

Registered User
لایک‌ها
19
من 2 3 روز پیش شنیدم دلار نزدیکه 5 تومن رسیده ، شاخ درآوردم ،
رفتم سایت ارز دیدم شایعه اس

تو ايران شايعات قيمت خيلي زود درست از آب در مياد يک ماه و نيم پيش که 206 هجده و نيم بود شايعه شد ميشه بيست و دو ميليون الان بيست و دو رو هم رد کرده حالا کي دلار 5 تومن رو رد کنه با کمي صبر معلوم ميشه

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
بوی الرحمان بعضی ها میاد........................

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
یک سوال دارم، وقتی شما به صرافی مراجعه میکنید میبینید که معمولا قیمت دلار را یک تماس تلفنی اونها جویا میشوند، خود صرافی به کجا زنگ میزنه و قیمت را سوال میکنه؟ اون منبع از کجا نرخ را تعیین میکنه؟ خلاصه مطلب وقتی مثلا 10 تومان گرون میشه این را دقیقا کی تعیین میکنه؟
لطفا نگید میزان عرضه و نقاضا که این صحبت مربوط به بورس هست نه تماسهای تلفنی که برقرار میشه بین صرافی و منبع اونور خط !
اگر بگید میزان عرضه و تقاضا سوالم اینه که اون منبع از کجا میفهمه در سطح شهر تهران و کل کشور در ظرف مدت مثلا 30 دقیقه تقاضا اینقدر زیاد شد، صرافیها که میزان فروششون به جایی در هر لحظه گزارش نمیکنند !

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
2580
نقل از اتحادیه طلا و جواهر ایران

msiburner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
یک سوال دارم، وقتی شما به صرافی مراجعه میکنید میبینید که معمولا قیمت دلار را یک تماس تلفنی اونها جویا میشوند، خود صرافی به کجا زنگ میزنه و قیمت را سوال میکنه؟ اون منبع از کجا نرخ را تعیین میکنه؟ خلاصه مطلب وقتی مثلا 10 تومان گرون میشه این را دقیقا کی تعیین میکنه؟
لطفا نگید میزان عرضه و نقاضا که این صحبت مربوط به بورس هست نه تماسهای تلفنی که برقرار میشه بین صرافی و منبع اونور خط !
اگر بگید میزان عرضه و تقاضا سوالم اینه که اون منبع از کجا میفهمه در سطح شهر تهران و کل کشور در ظرف مدت مثلا 30 دقیقه تقاضا اینقدر زیاد شد، صرافیها که میزان فروششون به جایی در هر لحظه گزارش نمیکنند !
به رئیس دزدا (دلالا) زنگ میزنن کسی که اسمش رو هیچ کسی نمیدونه جز خود دلال ها و بزرگ ترین دلال مملکته و اکثر دلار ها دست اونه (منظورم دولت نیست این یارو یه شخصه که به دولت هم وابسته نیست فقط باج میده که هر غلطی دلش خواست بکنه)

بالا