• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
ببینید تو گذشته اگه کسی گرون فروشی میکرد چی جوری چوب تو آستینش میکردن
این صرافا خودشون یکی از دلایل این وضعیت هست

i457269_zimg-021-0.jpg

msiburner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بر فرض که حرف شما درست!!

وقتی صنعت ایران تعذیه ایران و حتی مواد اولیه و ......... و حتی برای ساختن چوب یستنی باید دلار خرج بشه تا دستگاه های تولید و یا حتی عذای دام تامین بشه از کشورهای دیگر و ایران وابسته به دلار هست دیگه مشخص هست هر موقع کشورهای خارجی و پولدارهای جامعه که فقط به فکر خودشون هستن دوست داشته باشن میتونن در عرض چند ماه وضعیت رو این چنین کنند.
خوب دوست عزیز حرف من هم همینه دیگه!!!!!
منتهی بعضی دوستان فوری میان جبهه میگیرن و میگن که نه و فلان و بیسار و کار شخصی نیست و خود اینا هست و....

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
به رئیس دزدا (دلالا) زنگ میزنن کسی که اسمش رو هیچ کسی نمیدونه جز خود دلال ها و بزرگ ترین دلال مملکته و اکثر دلار ها دست اونه (منظورم دولت نیست این یارو یه شخصه که به دولت هم وابسته نیست فقط باج میده که هر غلطی دلش خواست بکنه)

جدا یعنی بالا رفتن قیمت ارز از صبح تا الان نظر شخصی چندنفر کله گنده هست؟

ehsan_info

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دلار شل کرد !!!!!!!!!!!چرا؟
همه خریدارن ولی فروشنده کم!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه زمانی هست که دلار میره بالا !!! اونجا حرفی نیست.

اما اینجا مساله این نیست که دلار میره بالا. بلکه ریاله که داره میره پایین در مقابل همه ارزها.

شما ببین یورو ، پوند حتی درهم امارات

یکی از وظایق بانک مرکزی ما حفظ ارزش پول ملی هست. وظیفه ای که بانک مرکزی به هر دلیلی (عمدی / غیر عمدی / ناتوانی / بی کفایتی / تحریم یا .........)در انجام اون کوتاهی کرده و چوب این کوتاهی رو ملت دارن میخورن.

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
دوستان عزیز من
دلار بالا نمیره این ارزش پول ماست داره به سرعت کم میشه

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
بر فرض که حرف شما درست!!

وقتی صنعت ایران تعذیه ایران و حتی مواد اولیه و ......... و حتی برای ساختن چوب یستنی باید دلار خرج بشه تا دستگاه های تولید و یا حتی عذای دام تامین بشه از کشورهای دیگر و ایران وابسته به دلار هست دیگه مشخص هست هر موقع کشورهای خارجی و پولدارهای جامعه که فقط به فکر خودشون هستن دوست داشته باشن میتونن در عرض چند ماه وضعیت رو این چنین کنند.

دوست عزیز این مسئله فقط و فقط بر میگرده به یک سری دزد و مال مردم خور که مردم براشون هیچ اهمیتی ندارن
ما یا ظرفیتی که در صنعت قند و شکر داریم در کارخانه ها و کشت چغندر میتونیم خودکفا باشیم ولی چند روز پیش در یک خبرگذاری خوندم امسال 6 برابر همین مدت در سال گذشته قند و شکر وارد کرده ایم!!!! میدونید این یعنی چه؟ یعنی این که همین دلاری که گیر کسی نمیاد خیلی راحت و با نرخ دولتی در اختیار افرادی قرار گرفته تا قند و شکر بخرند و وارد کنند ( حال مصرف ما بیشتر نشده بلکه آن آقازاده ای که این همه قند و شکر را وارد کرده آنرا به عراق و سایر کشورها میفروشد و دلار آزاد به دست میاورد و از خداش است که دلار آزاد بالاتر رود)
با اینکار کارخانه دار - کارگر کارخانه قند و شکر - چغندر کار -سهامدار و ... نابود میگردند ولی یک آقازاده ترلیاردر میشود و وضع مملکت به این شکل در میاید

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
آره داش فوآد :D اینجا هم دست سر ما و pes برنمیداری :rolleyes:

آواتارتو دیدم مشکوک شدم! از محل سکونتت هم دیگه مطمئن شدم خودتی!!
این سیا چند ماهیه که سایتو به فنا داده!! کلا همه چیز خوابیده!

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اون کسیکه دولت دستشه کاری میکنه که از روز اول ریاست هم نقشش تو سر داشت و داره پیادش میکنه مملکت به جایی میرسونه که حتی رضاخان از گور دربیاد نتونه جمعش کنه منتهی اون الاغی که از این پشتیبانی کرد تا دستش تو دلارهای نفتی باز بشه و بتونه به لبنان و ... با دست باز پول برسونه اینو نفهمید الان افتاد تو چاه با دست چلاغ هم نمیشه از چاه در اومد امیدوارم لااقل همه چی از دست رفت ملت برای یکبار هم که شده بیدار بشن و کلهم از ریشه بزنن این ولد ز.. رو پیش بسوی مبارک :blush:

ehsan_info

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منبع صحبت های بازاری منبع درستی ندار شایعه شاید باشه
گفت تقریبا 3 هفته پیش از ترکیه مقدار خیلی زیادی طلا ایران وارد کرد حالا قصد دار بعد از جلسه بانک مرکزی بفروش پولش بریز تو مملکت!!!واسه همین هم هست چند هفته نتونست نرخ ارز درست کنترل کنه بدلیل کمبود ارز!!!
درست غلطش نمیدونم

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
من برم این قرصای اعصابمو دوباره بخورم تا حالم بدتر نشده!
شهریور پارسال یادمه 1180 بود

bene

Registered User
لایک‌ها
481
من پیشنهاد دارم برای هند و چین
اقتصادشون را 3 ماه به کارشناسان اقتصاددان فعلی ایران که بر سرکار هستند واگذارکنند
حدود 2 میلیارد از جمعیتشون ظرف 6 ماه به خاطر قحطی میمیرند و از بحران ازدیاد جمعیت راحت خواهند شد:p

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
به دلیل تعطیلی‌  پاساژ افشار، سبز میدان. زیر پله، و کفٔ بازار دلار تهران فعلا خریدو فروشی نداریم
جالبه
اینو صرافی نوشته

بالا