• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
دوست ندارم بحثو ادامه بدم فقط 2 تا راه حل به نظرم میرسه !
1- یه سری اسمای خاص نتونن استقاده بشن به عنوان آی دی
2- حداقل 20-30 پست داشته باشه یه نفر تا بتونه لایک کنه ! از حداقل تعداد پستا هم مثلا 10 روز بگذره تا یهو نیاد یه شبه 20 تا پست بده بعدشم شروع کنه. توی اون پستا هم معلوم میشه چیکارس !

هر کدومش با قابلیتیا فروم جور باشه خوبه به نظرم . بعد از اینکه خوندین مشکلی ندارم پاک کنین چون ربطی به این بخش نداره :happy:

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
حالا لايك بزني يا نزني چي به شما ميرسه ميخواي يكاري بشه همه ١٠٠٠ تا لايك بخورند كه چي الان ؟ مشكل الان لايك هست فقط برا شما
حالا کی اصلا با تو حرف زد که پا برهنه میپری وسط؟ خیلی زیاد تو این تاپیک خودشیرینی میکنی واسه دیگران که به من ربط نداره ولی اینو بهت بگم که واسه من خودشیرینی نکن که نتیجش رو خودت میبینی

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
اگر توی این 2 روز میدید با چه نام کاربری میومدن و لایک میکردن و تذکر فیلترینگ با این اوصاف بله شده شده بود معضل . این بخش نمیدونم از نظر شما چه مشکلی داره ؟ اگر میبینید پست های بی دلیل و اعتراضی به وضع اقتصادی پاک میشن و تاپیک ها در راستای موضوع هاشون میره اگر به خاطر این هست خب این مشکل متاسفانه حل نمیشه

بی نظمی داره اینجا ؟

کلاه بردار این بخش ؟

اسپم میبینید ؟

پستهای جلف و بی خود هست ؟

یه کاربر میتونه بیاد بی احترامی کنه و باهاش برخورد نشه ؟

یا در پایان مشکل این هست که من نیستم سر بخش و فقط روزی 10 دقیقه هستم ؟

:confused:

متاسفانه یا خوشبختانه بنده آدمی هستم که حاضر نیستم دلیل بی خود دست کسی بدم . وقتی لایک با اون نام کاربری ها میخوره و چاره ای نداره عوض اینکه من بیام مثل همه توی این مملکت صورت مساله رو پاک کنم یعنی بیام پستی رو که لایک خورده رو پاک کنم متاسافنه این کار رو نمی تونم انجام بدم . بنده اون سیستمی رو که درمان نداره رو از دور خارج میکنم و مساله رو حل میکنم . هر موقع فرهنگ استفاده از این سیستم اومد و اون آدم معلوم الحال اینجا رو ول کرد و اون سیستم لایک این مشکل رو نداشت حتما دوباره به بخش بر میگره در غیر این صورت اون لایک بود یا نبودش فرقی نمیکرد . والا بگیرید دارم سر بسته میگم که دارم به هر قیمتی هست این بخش رو سعی میکنم نگه دارم ولی بدون همکاری تک تک شما نمیشه الان بعد از گذشت 1 سال اینقدر مطالب مفید و جامع توی فقط همین 2 تاپیک هست که جای گفتن نداره . تقریبا میشه گفت یک بنگاه مالی کامل هست و میشه باهاش کسب درآمد کرد حالا دیگه کل بخش به کار که کلی توش اطلاعات بانکی و بیمه ای و ...... هست . حیف هست نابود بشه و دست بره

پی نوشت : این بخش هم اگر شل گرفته بشه و اون نکاتی که گفتن رو رعایت نکنیم به سر نوشت 3 بخشی که نابود شدن تبدیل میشه ولی با یک فرق بزرگ با گفتگوی آزاد که فقط بسته شده . چون این بخش یک بخش تخصصی هست و تمامی پست ها داخل اون هدف دار هستند مطمئن پاک بشه کلا از دیتا بیس نابود میشه :confused: یعنی قید تمامی این اطلاعات رو بزنید :confused:

پی نوشت 2 : دوستانی که دنبال تحلیل هستن برای این روزا هیچ تحلیلی بهتر از بازخوانی تاپیک های ارز و سکه نیستن . چرا ؟ در تاپیک ها فرمول زمان عینیت پیدا میکنه و اتفاقا به نتیجه های جالبی میرسید . یه سر وقت بزارید بخونید ضرر نداره . جواب تمامی سوالاتتون و شک در خرید هاتون با همین فرمول زمان حل میشه بخونید وقتی میگم فرمول زمان عینیت پیدا میکنه رو دقیقا میگیرید چی میگم
بله دیدم منظورتون همونی بود که اسم یوزرش رو گذاشته بود ..... گنده
ولی اینم راه حل داره , اون احسان جونتون که کلی محدودیت گذاشته مخصوصا بعد از قضیه محمود مخمصه این مسخره بازی new user رو در اورد که باید 70 تا پست بدی و 10 روز هم از عضویت گذشته باشه تا بشی registered و بتونی امتیاز بدی خوب همین کار رو هم واسه این like بکنه که فقط registered ها بتونن لایک بزنن
در مورد جلف بودن هم بله مثلا یک نمونه همین koonkooa کلا نمک دون تاپیک شده!!! البته پست های شر و ورش رو هم دیدم که پاک کردید
در ضمن مشکل آقایون هم فقط بحث های س ی ا س ی هست نه این که یکی اومده اسم خاک بر سری واسه یوزرش گذاشته

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
البته با تغییر نام کاربر و یا حذف کاربر هم فکر کنم مشکل بر طرف بشه .
اما خب فکر نمیکنم همکارها دسترسی داشته باشن و فقط ادمین ها دسترسی دارند و اونها هم نه حوصله اش رو دارند و نه وقتش رو .

پ.ن : بعد از خوندن پستم ، پاکش کنید .

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
اتفاقا من دیروز سر جریان اون شخص با اون اسم مزخرفش خیلی ناراحت شدم. واقعا جای تاسف داره برای عده ای که نمی دونم دنبال چی هستند.

تشکر ویژه دارم از دکتر عزیز برای سرپا نگه داشتن این دو تاپیک خوب

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
این خبر یعنی چی؟ تحلیل دوستان چیه؟ از زمین به آسمون می باره؟

مرکز مبادلات ارزی از ابلاغ دستورالعملی از سوی بانک مرکزی در روزهای آینده خبر داد که براساس آن، افرادی که به عنوان سرمایه گذاری اقدام به خرید ارز کرده‌اند، بتوانند ارز در اختیار خود را به قیمت روز به بانک مرکزی بفروشند.

به گزارش انتخاب ، صمد کریمی در گفتگو با مهر گفت: بانک مرکزی ظرف روزهای آینده دستورالعملی را ابلاغ خواهد کرد که براساس آن، افرادی که ارز را به عنوان سرمایه گذاری خریداری و در منزل نگهداری می‌کنند، بتوانند ارز در اختیار خود را به نرخ روز به بانک مرکزی بفروشند.

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
این خبر یعنی چی؟ تحلیل دوستان چیه؟ از زمین به آسمون می باره؟
الان تمام صرافی ها با قیمت لحظه ای بازار خرید میکنند..چرا باید به خودشون سختی بدن و برن به بانک مرکزی بفروشن؟

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دیروز ---------------------- نرخ هر دلار در اتاق مبادلات ارزی روز دوشنبه توسط بانک مرکزی 2 هزار و 404 تومان تعیین شد که این قیمت 2 درصد کمتر از نرخ بازار بود و بر این اساس، بانک مرکزی نرخ هر دلار در بازار آزاد را 2 هزار و 453 تومان در نظر گرفته بود.

----------------------------------------------
دلار امروز در بازار 2550

کلا همه جریان ها و فاز ها دارند دلار را به سوی 3000 تومن حرکت می دهند.

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
تا بعداز ظهر فکر کنم دلار 2650 را داشته باشیم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
باتلاق که از سر گذشت چه یه وجب چه سه وجب
attachment-211101d1348533331-smilie_ugly_010.gif

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
جهت اطلاع دوستان بگم جدای خبرهای آنلاین من دیروز سفارت ایتالیا بودم سرویس نوبت دهی ویزا به ایرانیارو به طور کل تا اطلاع ثانوی تعلیق کردند وضعیت خیلی خرابه
کسی که شنگن گرفته بود خوش بحالش کسی هم که تا حالا نرفته اروپا تا آخر عمرش توی خاک خودمون موندنیه!

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
با زبان بی زبانی دارن میگن نداریم کفگیر رسیده به ته دیگ ( تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل )

بالا