اگر توی این 2 روز میدید با چه نام کاربری میومدن و لایک میکردن و تذکر فیلترینگ با این اوصاف بله شده شده بود معضل . این بخش نمیدونم از نظر شما چه مشکلی داره ؟ اگر میبینید پست های بی دلیل و اعتراضی به وضع اقتصادی پاک میشن و تاپیک ها در راستای موضوع هاشون میره اگر به خاطر این هست خب این
مشکل متاسفانه حل نمیشه
بی نظمی داره اینجا ؟
کلاه بردار این بخش ؟
اسپم میبینید ؟
پستهای جلف و بی خود هست ؟
یه کاربر میتونه بیاد بی احترامی کنه و باهاش برخورد نشه ؟
یا در پایان مشکل این هست که من نیستم سر بخش و فقط روزی 10 دقیقه هستم ؟
متاسفانه یا خوشبختانه بنده آدمی هستم که حاضر نیستم دلیل بی خود دست کسی بدم . وقتی لایک با اون نام کاربری ها میخوره و چاره ای نداره عوض اینکه من بیام مثل همه توی این مملکت صورت مساله رو پاک کنم یعنی بیام پستی رو که لایک خورده رو پاک کنم متاسافنه این کار رو نمی تونم انجام بدم . بنده اون سیستمی رو که درمان نداره رو از دور خارج میکنم و مساله رو حل میکنم . هر موقع فرهنگ استفاده از این سیستم اومد و اون آدم معلوم الحال اینجا رو ول کرد و اون سیستم لایک این مشکل رو نداشت حتما دوباره به بخش بر میگره در غیر این صورت اون لایک بود یا نبودش فرقی نمیکرد . والا بگیرید دارم سر بسته میگم که دارم به هر قیمتی هست این بخش رو سعی میکنم نگه دارم ولی بدون همکاری تک تک شما نمیشه الان بعد از گذشت 1 سال اینقدر مطالب مفید و جامع توی فقط همین 2 تاپیک هست که جای گفتن نداره . تقریبا میشه گفت یک بنگاه مالی کامل هست و میشه باهاش کسب درآمد کرد حالا دیگه کل بخش به کار که کلی توش اطلاعات بانکی و بیمه ای و ...... هست .
حیف هست نابود بشه و دست بره
پی نوشت : این بخش هم اگر شل گرفته بشه و اون نکاتی که گفتن رو رعایت نکنیم به سر نوشت 3 بخشی که نابود شدن تبدیل میشه ولی با یک فرق بزرگ با گفتگوی آزاد که فقط بسته شده . چون این بخش یک بخش تخصصی هست و تمامی پست ها داخل اون هدف دار هستند مطمئن پاک بشه کلا از دیتا بیس نابود میشه
یعنی قید تمامی این اطلاعات رو بزنید
پی نوشت 2 : دوستانی که دنبال تحلیل هستن برای این روزا هیچ تحلیلی بهتر از بازخوانی تاپیک های ارز و سکه نیستن . چرا ؟ در تاپیک ها فرمول زمان عینیت پیدا میکنه و اتفاقا به نتیجه های جالبی میرسید . یه سر وقت بزارید بخونید ضرر نداره . جواب تمامی سوالاتتون و شک در خرید هاتون با همین فرمول زمان حل میشه بخونید وقتی میگم فرمول زمان عینیت پیدا میکنه رو دقیقا میگیرید چی میگم