aaraa
Registered User
دوستان شرایطی هست که من نیاز دارم سرمایم افت نکند بنظرتون دلار بخرم یا سکه ؟ کلا نظرتون این هست که بگیرم یا نه ؟
اینکه حرف تازه ای نیست (مهمانپرست: آماده انعطاف هستهای هستيم )
در گذشته هم بارها این موضوع یعنی تضمین برای تامین سوخت 20 درصد رآکتور تحقیقاتی تهران در مقابل برداشتن تحریم ها از سوی مقامات ایران مطرح شد.
حتی ازین فراتر ، یک پیشنهاد بی سابقه در مذاکرات 1+5 و ایران در نشست بغداد بود .
این پیشنهادها که شامل توقف غنی سازی 20 درصد از سوی ایران و تعطیلی فردو در مقابل فروش قطعات هواپیما بود، که هیچ توافقی در آن زمان صورت نگرفت.
وحالا بعد از گذشت چندین ماه، این پیشنهاد آقای مهمانپرست!!! که کوچکترین بازتابی در جهان نداشت.
اینم اضافه کنم که از دید آمریکا، ایران باید فورا فعالیتهای مربوط به تولید اورانیوم ۲۰ درصد را متوقف، ذخایر کنونی اورانیوم ۲۰ درصدی را به خارج منتقل و تاسیسات فردو را تعطیل کنه.
تازه پس از این مرحله ، آمریکا و متحدانش موافقت خواهند کرد که تحریمهای جدیدی را علیه ایران ارائه نکنند .
این تحریمهایی که الان اقتصاد ایران را با مشکل روبهرو کرده ، تا زمان توافق نهایی طرفین، به قوت خودش باقی می مونه.
این یکی از فاکتور هایی هست که من به شخصه براش نگران هستم و از اونجا که همیشه 1 شبه تصمیمات گرفته میشه خدا عالم هست که چی میشه !
مهمانپرست: آماده انعطاف هستهای هستيم
دوستان تحليل شما نسبت به سخنان مهمانپرست چيه؟
آيا ايران آماده نرمش شده؟
يكي به من بگه دلار دقيقا چه زماني تموم ميشه كه از اين بحث دلار راحت بشيم
تو سخنرانیا جدید آ قا چیزی نبود؟
و دلار اسکناس به قیمت 3335 تومان در کانون صرافان و 3450 تومان برای فروش در صرافی جلالی رسید ...
دوستان شرایطی هست که من نیاز دارم سرمایم افت نکند بنظرتون دلار بخرم یا سکه ؟ کلا نظرتون این هست که بگیرم یا نه ؟
و دلار اسکناس به قیمت 3335 تومان در کانون صرافان و 3450 تومان برای فروش در صرافی جلالی رسید ...
باحال اومدی
:wacko:
عجب تحلیل جامعی کرده این سایت!![]()