saeed_sat2
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 7
- لایکها
- 2
دوستان سربالایی قیمت دلار باز شروع شد فعلا روز به روز قیمتش بالا تر میره
الان زنگ زدم جلالی
فروش 3600
خرید 3470
الان زنگ زدم جلالی
فروش 3600
خرید 3470
دقیقــــــــــــــــــــــــــــاً!
بعلاوه در نظر بگیرین که 1) در حال حاضر و شاید تا اواخر امسال کلیه کالاهای وارده از طریق نرخ ارز مرجع گذشته تموم میشه 2) علناً ثبت سفارش برای ارز غیر مرجع و مرجع انجام میشه اما بانک حواله نمیزنه! 3) تحت هر شرایط خاصی در آینده که دولت مجبور به استفاده از ذخایر ارزی بشه از جمله هزینه های نظامی و ... باز هم ارز دستخوش تحولات جدید میشه و این در صورتیه که هیچ تحریم جدیدی به قول شما وضع نشه و تحریمات جدید فقط زمان بحرانی تر شدن رو نزدیک تر میکنه وگرنه مسیر مشخص شده است و هیچ کس در این مقطع هیچ تغییری نمیتونی ایجاد کنه
خوب راست گفته دیگهچرا گفته اونایی که فکر میکنن با کوتاه اومدن سر ماسله هسته ای تحریم ها برداشته میشه اشتباه فکر کردن![]()
کابوسی شده والا برامونباحال اومدی
بسوزه پدر این سرمایه دارا و سرمایه داری که پدر مردم و در آوردن + بقیه کسایی که پدر مردم رو درمیارن که نیاز به گفتنش نیستصرافی نرخ رو زده ولی بعید میدونم به اون قیمت بفروشه. تجربه نشون داده صنف صراف و بازاری و طلافروش هیچ وقت کم نمیاره و دولت مجبوره با اونها راه بیاد و در نهایت حرف حرف اونهاست. وقتی این صنف میگه قیمت پایینه و حاضر به فروش نیستند پس مطمئن باش در نهایت دولت باید قیمتی رو اعلام کنه که این صنف راضی به فروش بشه. در واقع باید اینها رو راضی کرد نه مردم رو. همیشه سرمایه و سرمایه دار حرف اول و آخر رو میزنه.
الان زنگ زدم جلالی
فروش 3600
خرید 3470
الان زنگ زدم جلالی
فروش 3600
خرید 3470
ببخشید من یه سوال داشتم.
وسایلی مثل رایانه ، لپتاپ و تبلت و مبایل ها در کدوم گروه اولویت های ارزی قرار دارند ؟
از این مرکز مبادلات میشه برای این قبیل کالاها ارز گرفت ؟
ببخشید من یه سوال داشتم.
وسایلی مثل رایانه ، لپتاپ و تبلت و مبایل ها در کدوم گروه اولویت های ارزی قرار دارند ؟
از این مرکز مبادلات میشه برای این قبیل کالاها ارز گرفت ؟
دیروز اعلام شد ؛
اولویت های 9 و 10 که شامل قطعات کامپیوتر وموبایل و غیره می شود باید از محل آزاد برای واردات اسفاده کنند .
لوازم صوتی و تصویری جزو اولویت 8 قرار می گیرد .
ضمنا تعرفه واردات اولویت های 9 و 10 قراره دو برابر شود .
دقیق ترش فکر کنم در چند روز آینده مشخص بشه .
دیروز اعلام شد ؛
اولویت های 9 و 10 که شامل قطعات کامپیوتر وموبایل و غیره می شود باید از محل آزاد برای واردات اسفاده کنند .
لوازم صوتی و تصویری جزو اولویت 8 قرار می گیرد .
ضمنا تعرفه واردات اولویت های 9 و 10 قراره دو برابر شود .
دقیق ترش فکر کنم در چند روز آینده مشخص بشه .
یعنی قیمتشون در بازار دوباره چند برابر میشه ؟